10203
  • Rony94
    "Ismerőseim közül senki nem ismeri ezt a játékot."

Nagy baj! Terjesszed ezt az isteni játékot! :)
  • gagaga
    Igen,azt a Taurust lenyomtam már
    Elég ijesztő volt. Szóval a tető felé érdemes menni.
    Nincs valami leírás magyarul esetleg a felhasználható cuccokról?
    PL. a Humanyti mire jó?
    A hátbaszúrást hogyan kell csinálni? Néha véletlenül sikerül,de utána nem tudom mégegyszer.(amikor beleszúrsz a hátába és utána letolod lábbal) Ja én Xbox-on tolom.
    Örülök,hogy így segítetek. Ez jó fórum
    Ismerőseim közül senki nem ismeri ezt a játékot.

• Rony94
    Az ilyeneket szerintem spoiler-ben lehetőleg. Ne lőjünk le semmit az újaknak. Tapasztalják meg első kézből a szopatást. :D
  • Myselor
    azért többszöri végigjátszásra is marad szopás pl Anor Londoban az Ijjászok amikor a párkányokon kell felmenni,azt mindig imádtam.rohadjnak meg
  • El Gigante
    Olyan jó olvasni azt, aki most kezdi a játékot és hogy mennyi élmény(szopás) vár rá, irigylem:S :D
  • Rony94
    "fel megyek a tetőre. Na ott jön egy repülő szobor,aztán kis idő múlva egy másik amelyik tüzet okád. Az elsőt levertem de a tűzokádó mindig megpörköl."

Ez 100% hogy a Gargoyle-os rész, ami azt jelenti hogy a Taurus Demon-t már legyőzte.

szerk: Most jutott eszembe hogy a skorpiót mire értette. Az a Titanite Demon. :D
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.22. 19:54:55
  • Myselor
    ő gólemeket említett az erdőben xd és nem derült ki mit ölt meg eddig :D
  • Rony94
    Gondolom, mivel az előző kommentben megemlítette a Gargoyle-okat, így a Taurus Demon már megvolt neki.

@gagaga
    Jó felé haladsz. Azokat a vízköpőket (Gargoyle) bizony meg kell ölnöd. Lehet sokat fogsz szopni, de más út nincsen. :)
  • Myselor
    ne kóvájogjál haladjál másfelé :D amerre még nem voltál nem szabad lemenni a temetőbe,meg oda a szellemekhez sem, a többi út járható :D
    melyik bossokat ölted már meg?:)
  • gagaga
    És akkor kóvályogjak amíg fel nem fejlődök?
    Ez így unalmas,mindig ugyanazokat lenyomni.
    Azon a pályán amelyiken van a skorpió,ott ha felmegyek a várba és letolom az összes zombit,fel megyek a tetőre. Na ott jön egy repülő szobor,aztán kis idő múlva egy másik amelyik tüzet okád. Az elsőt levertem de a tűzokádó mindig megpörköl.
  • Myselor
    szerintem sem elég rohadék boss én sose tudtam időben lecsapni.az első lefeküdt utána jött a következő de a 3ik már túl hamar jött meg a 4 de azért megúsztam valahogy.de Manus volt a leg nehezebb és gecibb számomra ng+ban futottam össze vele elsőnek megizzasztott rendesen :) kalameet annyira nem volt vészes utána már xd
  • Myselor
    new londo ruins az egyik hely amit kurvára utálok, de annál is jobban utálom a kriptákat talán tomb of the giants? valami ilyesmi neve van.az undorító xd és mocsok és nehéz.a többi helyet mindet nagyon bírom de ezt a kettőt nagyon nem:)
  • Rony94
    New Londo Ruins azt a végére hagyd. Higgy nekem. Még ha a szellemeket le is nyomod, a boss-hoz semmi esélyed sem lesz. :)
  • gagaga
    70-es szintű?
    20 szinten vagyok csak. A szellemekhez tudom,hogy kell egy 4000-be kerülő cuccos és úgy lehet őket sebezni. De akkor egy darabig még hagyom őket. Viszont teljesen megrekedtem és csak újra járom a pályákat,hogy tudjak fejlődni. A skorpiót kinyírtam,utána a fákat is lekaszaboltam,de a nagy gólemekkel nem bírok. Állandóan lelassít és kinyír.
  • benőmenő
    Firelink shrine-ból van másfelé is út, ami az Undead burg-be vezet. Az az ajánlott.
    Az ajtó pedig valószínűleg azért nem nyílik, mert gift-nek nem a master key-t választottad.
    Bár onnan a valley of the drakes meg blighttown kezdő körüli soul levelen megint csak nem tesz jót az idegeknek :D
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.11.22. 12:06:49
  • Rony94
    Csak egy tanács: Ha egy helyen sokszor meghalsz, akkor rossz felé haladsz. Keress egy másik utat, hagyd egyelőre a Katakombákat meg New Londo Ruin-t.
  • Kandurex
    Youtube-on végigátszás videókat néz, nem nagyon lehet elakadni. A szellemekhez kell tárgy különben nem tudod sebezni őket, ja, és ha nem vagy már legalább 70 szintű lépj le onnan és menj másfelé.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.22. 09:17:39
  • gagaga
    Sziasztok

Egy hete kezdtem a játékot és nem vagyok egy nagy guru. Most elakadtam. A szellemek mindig kinyirnak. A katakombákban is meghalok. Elindultam egy új karakterrel és ezzel nem tudok bejutni az élőhalottaknál nyíló rácsos kapun. A másik karakterrel simán nyílt az ajtó.
  • Perszepeta
    UUh nagyon szépen köszi. Annyit farmolgattam, volt nálam 2 db is, csak nem néztem, hogy ez erre való.
  • Zozo0122 #9380
    Mármint egg vermifúdzsot :D Amúgy poén az a tojásfej, ha hagyod kifejlődni még támadni is tudsz vele :D Viszont érdemesebb kigyógyulni, mert a kapott lelkeid felét lenyúlja tőled :D Ne ölj úgy bosst, hogy még rajtad élősködik.
  • Zozo0122 #9379
    Igen, vagy lehet találni egy tuti darabot a festményben is!
  • benőmenő
    Hali, asszem ez ugyan az ami velem történt.
    Egg vermifuge kell rá, amit a Quelaag utáni npc-nél tudsz venni, vagy az erdőben a moonlight bitterfly boss felé vezető iton van 2-3 tree lizard akiket lehet farmolni érte, de baromi ritkán dobják.
  • Perszepeta
    Sziasztok. Great Hollow-ban megálltam nézelődni, ekkor a fejemre esett valami polip-szerű izé, amit azóta sem tudom, hogy szedjem le magamról. Elárulná valaki mit kell tennem? :) Köszi
  • MerlinW
    Hát. Én azt olvasom, hogy a Live-os verziót át lehet hozni Steam-re. Hogy a megkapja-e a Steamworks rendszert (értsd multi szerverek-et, stb) az nem egyértelmű. Meglátjuk.
  • wedge31
    Novembertól nem kell többet GFWL a tátékhoz...végre.
  • Zozo0122 #9374
    Szokott még valaki az első részben PVPzni? Vagy mindenki csak a 2. részben tolja?:D
  • Zozo0122 #9373
    Én meg egész jókat pvp-zek, a harcok közti szünetekben meg érdekes dolgokat művelek...

• benőmenő
    Igazából utána nem is próbálkoztam. Inkább tolom a 2-t, ami egész jól fut a notin is.
    Eredetileg is azt akartam, csak bepöccentem, mert a steam az istennek nem tölti be a cloud save-emet, így meg kezdhetem elölről azt is
  • Zozo0122 #9371
    Megoldódott már? Pont ma pvp-ztem kicsit és tökéletesen ment minden.
  • benőmenő
    Sziasztok,
    olyan problémám lenne, hogy eljárom a szokásos a táncot a gfwl-el, majd amikor elindítom a játékot steam-ből feljön a kis ablak, hogy a das előkészítése, majd nem történik semmi. Se hibaüzenet, se semmi, a játék meg nem indul. Ilyenkor mi van?
    Még a dsfix-et be se másoltam -.-
  • Zozo0122 #9369
    Igen, ott is van, sőt, az ott lévő gyíkok egyike is dob egyet! Ezenkívül ha sikerül lecsapnod Kalameetet, akkor is lesz még egy :) Egyébként meg, ha valamire már nem marad slabed semmi gond, a +14 se rossz :)
  • Kandurex
    Hmm..végül is utánna googliztam, elméletben blighttown -n alján van egy rejtett szint, valami dark hollow, ott elméletileg van egy slab, New londo ruins meg jó farm a chunk-nak. Szóval lehet még is visszarakom alapra a katanámat!
  • Kandurex
    Sajna a slab és chunk is elfogyott, fel kellett húzni a katanát :\
  • MerlinW
    Nem kapod vissza (Anor Londo után végtelen mennyiségben vásárolhatsz az ottani kovácstól). Egyébként semmi gond, a kenceficéket rá tudod kenni arra is ha nagyon kellene. Lightning resist-es mob valóban kevesebb van az első részben (sárkányok, stb), a második részben viszont sokkal több.

Variálni most már felesleges, ha valami oltári nagy problémád lenne (nem lesz), akkor max farmolgatsz 1-2 órát és máris meg van oldva. Stab-el bánj okosan, mert végigjátszásonként 4-5-nél több nem nagyon lesz belőle (2 loot, 1 Catarina questline reward, illetve 1-2 helyen nagyon ritka drop).
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 19:41:12
  • Kandurex
    hm....

Szóval, nekem jelenleg egy Washing Pole -om van, ami ha épp nincs upgrade -elve valami elementális sebzésre akkor Str "D", Dex "D" skálázást ad, azaz esetemben mindkettőt nyomhatom Dex, Str, majdnem lényegtelen melyiket.

Viszont most a katana sebzése 212dmg + 212 lighting ami azért bőven 400dmg és figyelembe véve, hogy eddig nem sok light resistes ellenfelet láttam egészen használható.

Viszont tényleg kérdéses, hogy nem lenne érdemes visszafejleszteni és sima regular -ként tolni... visszakapom olyankor a titanite shard -im?
  • MerlinW
    Az egyik str másik dex fegyver. Nem szerencsés párosítás:) A játék elején / első végigjátszás során célszerű csak str vagy dex-re gyúrni. Persze, ha ügyes vagy és türelmes, akkor mindegy.

Már volt róla szó, a szintlépő ablakon nézd meg mi mit növel. Mikor növelsz egy képességet, mutatja hogy mit növel. Elsődleges fegyvernek én mindig a regular-t preferálom (amin nincs elementál), már leírtam miért. Jön egy lightning-ra resist ellenfél aztán csapkodhatod 50-es sebzésekkel.

Mint korábban írtam, voltak elementál fegyvereim, de csak PvP-ben használtam őket. A mob-ok/boss-ok ellen +15 zwei vagy egyéb regular fegyver megkenve buff-al. 40+ str mellett így ütöttem beléjük 3-500-akat.
  • Kandurex
    Egyelőre kettő van egy Zweihander meg egy Katana, ez utóbbi a lighting sebzős és egyben az elsődleges, a Zwei -t csak vész esetén alkalmazom. Úgy terveztem, hogy annak tűz sebzést kovácsoltatok, így lesz mindkettőböl. A faith hat a tűz sebzés növelésre is?
  • MerlinW
    A Faith emeli a lightning sebzést, de ha sima kétkezes vagy ne pocsékold rá a pontot. Emellett persze számolj azzal, hogy ha bűvölöd a fegyvert, a sima sebzése csökken, a lightning meg nő. Tehát aki immunis a villámra abba kisebbet fogsz csapni. Ezért érdemes több fegyvert fejlesztgetni.

Én nekem volt egy regular kardom, a Sen's-ben található lightning spear és egy fire battle axe-em (Queelag furysword-ig, majd később egy divine a csontik ellen).

Ezt olvasgasd. Keresd meg a konkrét fegyvert, kattints a nevére és ott lesz milyen fejlesztés mit csinál vele.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 14:54:36
  • Kandurex
    Egyébként most jutottam addig, hogy a kardomnak adok egy kis plusz lighting damage-t, ez a tipusú sebzést skálázódik valamelyik primary tulajdonsággal?

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.14. 13:56:00
  • Kandurex
    Ok, kösziek