Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
az első harangnál volt egy faszi lefelejövet hülye pózba áll kitárt karokkal nála vehetsz olyan cuccot 😊
Kandurex
Elátkoztak a Dept-be 😞 hogy lehet leszedni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
rossz topiiik😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ha rajtad van a King's ring, bizonyos ellenfelek nem támadnak meg. Pl az Aida terén a kutyák, stb.

[merlinw.org]

Tinman
Akkor már megérte végigjátszást kreálnom... pont ez volt anno a cél, hogy a lehúzós videóknak ellentmondva meggyőzzek sok játékost arról, hogy a Dark Souls az sok minden csak nem szar.

A multis problémád lehet egy tűzfal probléma is ám...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Úgy van.

[merlinw.org]

MerlinW
De.

[merlinw.org]

Laza
Nem úgy volt, hogy csak a Marketet lövik le és az online móka marad?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Üdv Tinman a te végig játszásod hozta meg alapból a kedvem a jatékhoz , arra gondolok a multiplayer gondok alatt hogy hogy hiába voltam online nem voltak földön feliratok nem tudtam invedelni se summonalni meg egy hétttel ezelött ha ember formában voltam akkor kétszer is invadeltek most egyszer sem , mintha meghalt volna a multi benne azt vettem észre
Egy ideig nem fogom tudni megvenni a DLC-t, szóval egy időre kimaradok ebből.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Köszi srácok!

Rony! Csak szólók, hogy a DaS 2 DLC-ben, ha ragaszkodsz a 100% melee megoldásokhoz, akkor egyszerűen nem tudod végigtolni a DLC-t ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Büszke vagyok rád! <#taps>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Tinman
Térdelj! Mondom térdre te ribanc :-D

benőmenő
<#wave>
Már le is állt, vagy a még mindig purgatóriumban leledző gfwl frusztráltságod oka?
Üdv elöször is meg akarom köszöni Mrzozo remek végig játszását es megszeretném kérdezni hogy mit szóltok ehhez a multiplayer leálláshoz most kezdtem el játszani és nagyon feldühített.
Kandurex
Hmmm, köszi

MerlinW
Shard, chunk, twinkling, slab az alapanyag. Shard a legkisebb, slab a legnagyobb és legritkább. Utóbbi kell a +15-höz. A + fejlesztések értelemszerûen növelik a fegyver sebzését, a páncéljaid, pajzsaid védelmét, stb. A slab-en kívül minden elérhetõ lesz végtelen számban, de csak a játék közepe után. Addig okosan kell beosztani.

[merlinw.org]

benőmenő
A bannerban van wiki. Változó.
Amikor fejleszted a kovácsnál ugyan úgy mutatja mi változik az adott cuccon a kövi szintnél.
Nem csesztelek le, tanácsot adtam. De ahogy látom, ez elsõre nem esett le neked.

Kandurex
Még csesszél le, h kérdezek. Inkább ne is válaszolj.

Értelemszerûen fegyvereknél megnõ a sebzés. Pajzsoknál megnõ a védelem. Kicsit kezdj el gondolkozni is, vagy ha az nem megy, akkor ott az internet.

Kandurex
Egyébként mit jelent,hogy +5? Milyen stat változás?

Kandurex
Köszi! A titanie shard -ok? Azokkal mit lehet?

MerlinW
Parazsakat (ember) kell gyûjtögetni a világ minden tájáról, majd odaadni a kovácsnak (Burg, vagy Londo-ban), majd ezután tudsz fejleszteni.
Large Ember(Depths)-el tudsz +10-ig felmenni, Very Large Ember(New Londo Ruins)-el +15-ig. Flame ember-t Demon Ruins-ban találsz.

[merlinw.org]

Kandurex
Valaki elmondaná, hogy mûködik a fegyver és egyéb dolgok fejlesztése, rá keresve csak ilyen homályos +5 +10 dolgokról hadoválnak. Meg, hogy lehet pl. tûzsebzést adni a fegyvernek? Thx!

Nem azért, de tényleg le kéne állnod ezzel. Elrontod az egész játéknak a lényegét, a meglepetés varázsát.

Játszd ki szépen magadtól, majd utána megnézheted Tinman végigjátszását. 😊

Kandurex
Azt hiszem le kell állnom Tinman végigjátszássával.

Könnyû így a játék. Pl. Caprát úgy lecsaptam elsõre, hogy öröm volt nézni.
Nyilvánvaló, ha nem lettem volna az Elitknight cuccban amit az erdõben szedtem össze a mester útmutatása alapján, tuti megizzadok 😊

MerlinW
Nos, nekem az ég világon semmi bajom nem volt vele😊

[merlinw.org]

Azt értem, de nézzük akkor: Bemásolom a patch tartalmát ami 3 Data exe file meg egy installscript vdf fájl. Namost ha ezeket a DATA fájlokat lecserélem akkor a játék nem indul mert a steam frissítené magát mikor ráklikkelek az ikonra ergo nincs megcrackelve. Ha viszont megcrackelem ugrik a patch+ ugyanezt csinálja. 😊
Laza
Háttérképet egyelőre kiszedtem, mert szétcseszi az új 'dizájn' ... valamiért valakinek az az okos ötlete támadt, hogy minden második hozzászólásnak az oldal háttér legyen a háttere ..........

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kandurex
Tényleg? Én kipróbáltam a dsmfx egér módot, de köszönõ viszonyba sincs a 2 résszel.

MerlinW
dsmfix-el (egér mod), ugyanolyan jó, mint a második. Nincs kontrollerem, egérrel játszottam végig 7x.

[merlinw.org]

MerlinW
Ahogy a DSfix oldala is írja, a 2.2 csak a legfrissebb javítással megy. Hogy az a javítás létezik-e wirágboltban, azt nem tudom. Régebbi verzióhoz használd a 2.1-et. Telepíteni meg nem kell semmit, csak bemásolni mindent az exe mellé.

[merlinw.org]

Kandurex
Szerintem ehhez a játékhoz kötelezõ a kontroller, ellentétbe a második részével.

Egyébként csak bemásolod a játék telepített könyvtárába azt kész.

Srácok a Dsfix telepítését nem vágom. Meg 1.0.2-es patch kell hozzá? Mert anno felraktam, és el sem indult a játék miatta. Igazából nekem csak az egér túlérzékenységgel van gondom semmi mással.
Kandurex
<#worship>

benőmenő
A 2-höz GeDoSaTo kell nem pedig dsfix. Ha szerinted jobb a 0.8 használd nyugodtan azt.
Kandurex

Myselor
értem.nemtudom hol olvastad.annyira keveset tudni még a játékról de ha így is lesz még nehezebb lesz mivel csak kitérni tudsz az utések elõl kivédeni nem.hát hülye egy megoldás de könyebb nem lesz tõle a játék
Kandurex
Egyébként a DS játékokat a Severance: Blade Of Darkness óta a legjobbnak tartom. Csak attól félek, hogy ez az új, már nem igazán ezt a vonalat viszi tovább.

Kandurex
ahány cikket olvastam mindenhol kiemelik, hogy nem lesz... tehát várhatóan milyen védekezésre gondolsz?

Myselor
de honnan tudod hogy nincs pajzs benne?meg nem lehet védekezni?amúgy ettõl még nehezebb lenne a játék amúgy gondolkodj már 😄
Kandurex
"Nincs védekezés?"

Nincs pajzs a Bloodborne -be.

"hogy lesznek kasztok"

Fegyver után milyen kasztra számítasz? Inkább tûnik egy modern megközelítésnek.

"Kicsit olyan érzésem van, hogy egyre causal -abb szinte felé tendálódik a játék"

Demon's souls óta ez az irány, a gyorsabb harc pedig 100% -osan borítékolja

"õszintén szólva nem értem azt a puskás részt"

A puska csak másodlagos lesz és rengeteg helyen nem fogod venni hasznát (fejlesztõk elmondása szerint).

"hogy lesznek kasztok"

A kasztok valszeg hasonlóak lesznek mint a Dark Souls-ban.

"Pörgõsebb harcról beszélnek"

Errõl semmit nem tudni.

"Nincs védekezés?"

Ezt ki mondta?

"Kicsit olyan érzésem van, hogy egyre causal -abb szinte felé tendálódik a játék"

Ne írjál ilyen hülyeségeket, mert még semmit sem lehet tudni a játékról.

Kandurex
hali,

felraktam a 0.8 dsfix majd utána a 2.2, hülyén hangzik de szerintem szebb 0.8 -al, 2.22 -vel kurvára elmosódott minden és a fraps is gyengébb értékeket mutat 😞 mindkettõt azonos felbontásba default beállításokkal néztem <#nemtudom> szóval a kérdésem az lenne, hogy a 0.8 lehet majd alkalmazni a 2 részre? Mert hát ha ezt kivégeztem az jön 😊

más: majd jön a Bloodborne.... õszintén szólva nem értem azt a puskás részt....hogy lesznek kasztok? Pörgõsebb harcról beszélnek? Ki kérte? Nincs védekezés? Kicsit olyan érzésem van, hogy egyre causal -abb szinte felé tendálódik a játék

gerey
Vagy azok eszik meg az ottmaradt próbálkozókat? 😄

Ez hatalmas tévedés. A legtöbb ember azt hiszi hogy a kutyák úgymond a "testõrei" a Capra Demon-nak, pedig az a helyzet hogy a Capra Demon vigyáz a kutyákra. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jól van, ez nagyon szar vicc. Inkább megyek is innen. xD

Nem Centipede hanem Firesage pipa..