10203
-
#9439 nagyon könnyű pedig a sok fejű sárkány vagyis hydra :D tök közel mész hozzé a vízhez és pajzsot feltartod lecsap a fejeivel akkor egyet csapkodsz mindig türelem játék egyszer elfogy az összes feje de vigyázz a vizzel szakadék van benne én is szépen bele sétáltam 1-2x xd -
gagaga #9438 Na megnyuztam a Havel nevű buzogányos csávót. Kb. 6-szor próbálkoztam mire rájöttem mi a gyengéje.
Most a sokfejű sárkány jönne,de nagyon köpi a vizet. Az üvegóriásokat legyűröm. Viszont rohadt messze van onnan a mentési hely. -
gagaga #9437 Ha tudnék angolul akkor könnyebb lenne.
Amit felfedeztem, csak az első pályán vannak üzenetek a földön. Azt is videóból tudtam meg,hogy van egy kard az egyik fal mögött ami előtt egy üzenetnek kellett volna lennie.
Másik: a videón a lepke megöléséért 10.000 lelket kapott a srác. Én csak 3000-et. Miért? -
gagaga #9436 Köszi,közben megnéztem egy videót róla és ott láttam hogy leszáll meg el kell ugralni előle. Sikerült -
Rony94 #9435 Leszáll az, csak meg kell várni míg ellő vagy 10x. Utána leszáll feltankolni magát. Egyik legegyszerűbb boss.
A titka annyi, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...mikor látod hogy támad, akkor kezdj el vadul gurulni felé (közben azért lockold be), nem kell aggódni, onnan lehetetlenség leesni/legurulni, úgyhogy nyugodtan guruljál, vetődjél. Ezt addig csináld míg le nem száll. Olyankor megcsapkodod párszor amíg bírod, aztán kezdődik az egész elölről. Tehát a lényeg hogy mikor ellövi azt a szart, gurulj mint egy hülye gyerek. -
gagaga #9434 Na sikerült az óriás
A repülő vízköpőket is legyűrtem.De utána zsákutca. Csak egy piacos fickó van,de fogalmam sincs érdemes e tőle venni bármit is.
Az óriásokon túljutva ott egy lepke és nem tudom,hogyan kell küzdeni vele mert nem száll le.
-
Rony94 #9433 Na ja, ezzel én is beszoptam egy párszor. Nem is nagyon figyeltem semmire, csak hátráltam és hátráltam, erre azt vettem észre hogy már kel fel egy másik Jancsika. Mondanom se kell, meghaltam. :'D -
#9432 Vagy ha már van elég dps, akkor elég a circle strafe és egy-két blokk mielőtt fekszik az óriás. A lassítás gyakorlatilag nem is tényező itt, csak ne húzzon magára több ellenfelet közben. -
#9431 én is így csináltam hátráltam + pajzs és mire lement a stamina elmúlt és szétvertem :) -
Rony94 #9430 Nem lehet. Mikor látod már az animációt amikor beadja a lassítást, olyankor még mielőtt beadná, gyorsan gurulj hátra és mikor már belassultál, folyamatosan hátrálj, várd meg hogy a stamina maxra feltöltődjön és pajzs fel. Ha minden igaz, mire elfogyna a staminád, addigra a belassulás megszűnik. Ha jól emlékszem, én így harcoltam ellenük. -
#9429 Nem igazán. Vagy elgurulsz, amikor látod, hogy castolná, vagy benyeled az ütéseit pajzzsal amíg el nem múlik. -
gagaga #9428 Amikor a fákat legyilkoltam és utána jönnek az óriás páncélos lovagok akik le tudnak lassítani. Amikor lelassít azt le lehet valahogy magamról szedni? -
Rony94 #9427 A Steam-re való átköltöztetést áttolták decemberre. LOL, én azt hittem már elkezdték csinálni. Ezek szerint nem. -
gagaga #9426 Köszi -
#9425 Endurance-t.
#9422: Mivel ezek szerint még nem jött ki a patch tárgytalan. -
lammaer #9424 Mit csinál az a zöld csík szted? :) -
gagaga #9423 Ahhoz mit kell fejleszteni hogy az a zöld csík nagyobb legyen?
Az életerő alatt a bal felső sarokban. -
#9422 DSFix működik, GeDoSaTo meg sosem működött, az a második részhez van. -
Rony94 #9421 Még októberben írták hogy majd novemberben valamikor kipatchelik, azóta semmi változás, még mindig GfWL-ot használ a játék. Hihetetlen hogy ezzel a Microsoft fossal csak a baj van. Ott rúgnám tökön azt, aki kitalálta. -
#9420 Szerintem is hangulatos helyszín volt. Seath meg easy, hacsak nem akarod a farkát levágni :D
Saját próbálkozásom, ameddig bírtam hdd-vel (vótmá') -
#9419 én valahogy nagyon nem kedveltem gyorsan átfutottam rajta végülis mind 3x :"D -
#9418 Nekem Duke a kedvenc helyszínem volt:) -
#9417 egyébként én Anal Rodeoban a könyvtáras részt gyűlölöm és a pikkely nélküli barátunkat Seath nekem nem volt egyszerű elsőre kaptam szép curseöket xd egyébként sétagalopp kivéve az említett 2 íjászt még azok ami rohatt idegesíőtek ezen kívül nincs bajom vele:) amit gyűlölök az a szellemes rész és a kripta ,ezektől hányok xd -
#9416 gurulj el használj pajzsot.nemtudom mivel tolod :D -
gagaga #9415 20.000 lélek???
Jeccus
A nagy gólemekkel az a bajom,hogy lelassítanak és rögtön megöl a nyavalyás -
#9414 Pedig a lassító spelles kőóriásokat érdemes farmolni, ha még a Gargoyleokkal sem bírsz. Ennél már csak szopatósabb lesz. Kivéve Anor Londo.
Azt inkább nem várt anális kényeztetéshez hasonlítják a legtöbben :D
Egyébként a gfwl-t már kipatchelték azóta? Ha igen, az új patchel működik a dsfix, vagy a GeDoSaTo?
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.11.25. 18:38:14 -
#9413 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig arra is haladhatsz,lesz ott egy boss ,egy molylepke xd és simán leverheted azokat is csak óvatosan kell,ja meg ha látod azt a kő ajtót aminek a közepében kell valami a kovátcsól tudod 20k lélekért megvenni utána az erődben lesznek npc ellenfelek azokat megölheted nagyon jó kis xp farmolós rész mert a kapu előtt a falat ha megütöd van tábortűz,:) ééés még egy boss a nagy farkas -
gagaga #9412 Azt a" féllábú genyót" már kinyírtam
Utána a fákat is lemászároltam. De a fákon túl vannak azok a nagy gólemek akik lelassítanak,azokkal nem bírok. Ha meg a fáknál jobbra felmegyek az elején akkor eljutok egy olyan helyre ahol világító nagydarab figurák vannak. Azokkal meg végképp nem próbálkozok. -
#9411 hát figyelj erre a 2 helyre máshonnan is eljutsz majd :) tudod ahol fent vannak a tetőn a vízköpők a közelben van a kovács ott ha kimész az ajtón van a fél lábú genyó azon átjutva kerülsz az erdőbe az erdőből eljutsz a havel settes fickóig,igazából az a gyűrű nem rossz de nem potolhatatlan,a másik amiről beszélsz pedig megint csak járható út máshonnan megközelítve sokkal szarabb eljutni oda igen Blitghtown a hely neve amúgy borzalmas kulcs nélkül oda eljutni de le is maradsz egy jó kis boss figtrol ha azon az ajtón mész mesterkulcsal.az npcket ne ölögesd meg ha lehet és nem kell újra kezdeni :D -
gagaga #9410 A mesterkulcsra azért lenne szükségem mert így bizonyos helyekre nem tudok bejutni.
Pl. Havel(vagy mi a szösz nevű) a nagy bunkójával,egy gyűrűt kapok tőle ha megölöm. Hozzá sem tudok bemenni mert zárva az ajtó. Meg a zombiknál ahova egy kerek lifttel kell lemenni,onnan nyílik egy bejárat amibe beérve egy lépcsőn kell feljutni egy rácsos kapuhoz. Na a kapun túl a a hídon átjutva egy barlangban vannak nagy bumfordi lények akik nem jönnek ki a világosra. Oda sem tudok bejutni. A másik játékomban simán átjutottam,csak abban meg megöltem a kínai bolond fegyverárust a kardjáért. Utána meg már senkinél nem tudtam nyílvesszőt venni. Ezért kezdtem egy újra. -
#9409 egyet jó hogy megöltél az arany páncélosat mert az egy köcsög xd a többi nemtudom ki akiket megöltél talán nem lesz gond.a mester kulcs annyira nem lényeges,habár egész jól lehet vele közlekedni Blighttown-ba egy rövidebb utat tudsz járni más fele nemtudom mennyire hasznos megleszel nélküle szerintem :) -
gagaga #9408 Na most ezt a sárkányos tüzes dolgot csinálom,hogy tudjak fejlődni(felszaladok-leszaladok). Már 26-os szinten vagyok
Remélem nem lesz baj,hogy kinyírtam azokat az embereket,többet már nem ölök meg. Mester kulcsot lehet valahonnan szerezni?
Vgay kezdjem újra az elejéről?
-
Zozo0122 #9407 A féllábú szörnyet már megölte, ez volt a "skorpió" -
#9406 Valamint, ha megölsz bizonyos NPC-ket, kezdheted elölről a játékot. -
#9405 Azért az npc-ket nem kellett volna levágni, mert egyrészt komplett questlineokról maradsz így le, másrészt meg az így szerzett lelkek többszörsével kellesz gyónnod ha nem akarod, hogy halálra szívassanak az invaderek, amint human formra váltasz.
Próbálj farmolgatni és a fegyvereden fejlesztgetni valamennyit, hogy könnyebb legyen a dupla vízköpős téma. Ha nagyon nem megy, akkor próbálj meg a kovács felé menni és elszaladni a féllábú szörny mellett, mert arra van bőven felfedezni való és a játék egyik legkönnyebb bossa, hogy tudj fejlődni egy kicsit. -
#9404 igazából a taurus után feltünt neked a nagy piros sárkány?kinek ne tünne fel és nyithatsz egy röviditést azzal hogy lerugod a létrát és letudsz menni vissza a tűzhöz.eddig érted?annyi a lényeg hogy a sárkány le lövöldözi ám a dögöket így 500lélek/kör.lehet kicsit farmolni hogy felmászol kiszaladsz majd vissza és letüzeli őket leugrasz leülsz a tüzhöz vissza és így :D erősödj.de egyébként annyi a lényeg hogy hamar csapd le az első repülő szarságot,akkor könnyű a másik :)egyszerre problémásak lehetnek -
gagaga #9403 Próbálkozok azokkal a nyavalyás repülő szobrokkal,de nem sikerül. Most vagyok 24-es szinten. Most kinyírtam az összes embert akit kiszabadítottam és akik azon a zöld füves pályán voltak. Összesen 4-et. Volt egy pap szerű,egy dagi,egy sisak nélküli csávó és egy arany színű lovag. Érdemes a nyilat fejleszteni?
Már 3-szor fejlesztettem,de nem tudom szükség lesz e rá később. Most olyan erős,hogy egy lövés egy ember. -
Rony94 #9402 A humanity több mindenre jó. Elsősorban egy bonfire-nél emberré tudsz válni vele, amivel azt éred hogy kapsz pár plusz pontot a statodhoz (ergo egy picivel erősebb leszel), meg egyes NPC-kkel csak így tudsz találkozni/beszélni. De ennek megvan a hátránya, mert így céltáblává válasz és bármikor jöhet egy invader (egy másik idegen játékos) és ha legyőz, elveszítesz minden lelket, plusz a human form-ot. Azt megjegyzeném hogyha simán egy szörny öl meg emberi alakban, akkor is elveszíted és újra hollow leszel.
Sokan vészhelyzetben arra is használják a humanity-t hogy föltöltsék az életüket ha már estus flask elfogyott, tehát erre is érdemes tartogatni, biztosítékként ha egy nagy harcban elfogyott minden.
Továbbá a bonfire-öket lehet úgymond fejleszteni is humanity-kkel, mégpedig úgy, hogy feltételezzük, van egy bonfire amelynél alapból 5 Estus Flask-et kapsz, upgrade-eled egy huanity-vel és máris 10 Estus Flask-et kapsz attól a bonfire-től (és ez végleges, azaz mindig 10-et fogsz kapni, de csak ANNÁL a bonfire-nél, a többinél nem, azokat külön kell upgrade-elni). Ja még annyit hogy az upgrade-eléshez szintén human form-ban kell lenni.
Most hirtelen ezek jutnak eszembe, már régen DaS-oztam. :D -
El Gigante #9401 Mögé állsz majd megnyomod az RB-t! Rá kell érezni, gyakorold aztán menni fog!
-
#9400 igen amúgy arra kell menni a vízköpőket kell megölnöd és a humanity arra jó hogyha a hp csíkod mellet mondjuk látsz 1-2 vagy többet akkor azt feltudod használni arra hogy a tábortüzet fejleszd.humand formába kell kerülnöd és úgy ha zombi külsőd van akkor megeszel egy humanity-t és ember leszel.aztán mehet a fejlesztés,ne pocsékold ez nagyon értékes és még hp-t is visszatölti maxra :)
amúgy van oldal tessék :)
http://darksoulshu.wikidot.com/