10203
  • gagaga
    Na most megint új helyre kerültem. Havel után az üvegóriásoknál megy egy út egyenesen. Tehát nem megyek az óriásokhoz hanem egyenesen megyek a szakadék peremén. Ott volt egy nagy lovag,akit legyűrtem. Utána egy barlang egy mentési hellyel. Azon túl pedig egy lift és repülő csillagszóró szerűséget köpködő madarak. Hát ez igen kemény dió lesz. Egyszerűen nem tudom kikerülni a csillagszórót. A legelsőt íjjal levadásztam mert nem mozdult felém. 50-et kellett belelőni
    De a többit ahogy meglövöm máris jön felém.
  • gagaga
    Ja értem.Kösz
  • benőmenő
    Attól, hogy zwei még lehet egy kézzel forgatni megfelelő strenght-el.
    A dex pedig a dexterity-t skill-t jelenti. :)
    5 felé úgy lehet majd húzni, ha összeszeded a megfelelő ember-t és odaadtad a megfelelő kovácsnak.
    Az ng+, azaz new game+ egy lehetőség miután végigvitted a játékot, hogy ugyan azzal a karakterrel kezd újra. A képességeid, fegyvereid és páncéljaid megmaradnak, viszont az ellenfelek is erősebbek lesznek.
  • gagaga
    Bocsi de ezekkel a rövidítésekkel nem vagyok tisztában
  • gagaga
    Na az az a Halberd. Azzal tolom. Hogy lehet 15-ös szintre fejleszteni? Nekem 5-ösnél többre nem enged semmit. A Zweihandlernél az lehet a baj,hogy az kétkezes fegyó és akkor nem tudsz védekezni.
    Mi az a NG+?
  • Rony94
    Egészen Anál Rodeóig +5-ös Long Sword-el mentem, aztán ott leváltottam Silver Knight Straight Sword-ra, azt is felhúztam és azzal játszottam ki. A Zweihander lehet nagyon cool sebzésű, de az számomra túl lassú volt, én a gyorsaságot szeretem. De ennek "hála" sok helyen szenvedtem és már mozognom, gurulnom, vetődnöm is kellett a kardozás mellett. Úgyhogy egykezes kardok FTW. :D
  • benőmenő
    Én halberddel nyomtam, csak elkövettem azt a hibát, hogy str-re pakoltam, pedig dex-el jobban skálázódik.
    Illetve painted world-ben lightning spear-t a toxic kecsegek ellen.
  • MerlinW
    Ebben a részben első végigjátszásomnál Zweihander volt az alapfegyverem (a legerősebb gyilkológép a játékban, +15-ön 5-600 dmg), továbbá másik kedvencem a Battle axe volt. Emellett sokat használtam a Sen's fortress-ben található Lightning spear-t is +4-en, NG+-ban meg Quelaag furysword-öt.
  • gagaga
    Ti milyen fegyverrel mentetek?
    Én a csatabárdal megyek.
    Első sebzés: 145
    második:280
    harmadik:460
    negyedik:660
    Ennyit tud egy szusszra az emberem
  • gagaga
    De vicces volt
  • El Gigante
    Öld meg a kutyákat, utána a démonra próbálj fentről ráugrani úgy sebez legnagyobbat!

• Rony94
    Ott a boss az igazából az a két kutya. A kecskefejű csak a kutyák őrzője.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudom, rohadtul nem voltam vicces! :'D
  • MerlinW
    Kezdd a kutyákkal. Rohangálj körbe-körbe a területen és csapkodd a kutyákat, a boss-al addig ne nagyon foglalkozz.
  • gagaga
    Na bepróbálkoztam a kecskefejű szamurájnál. Kétszer is levettem az életét 10 %-ra de a kutyák nagyon bosszantóan harapdálnak. Ha azok nem lennének akkor egyszerű lenne.
  • gagaga
    Akkor meg van.Mivel offline nyomulok.
  • Zozo0122 #9464
    Valószínűleg...nem eredeti a játékod? Mert ha nem, akkor nincsenek üzenetek, nincsenek invaderek stb.
  • Rony94
    Én nem ajánlom az olvasásukat. Néhányuk csak prank, néhányuk full hülyeség, és néhányuk spoileres. Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szeretem előre lelőni magamnak a poént.

De a kérdésre válaszolva egyébként: Online játszol? Mert offline módban pl. nincsenek feliratok.
  • gagaga
    Miért nincsenek a földön üzenetek az én játékomban?
  • Myselor
    op-k ezek a gombák :D durvább mint egy boss komolyan xd
  • Solid Snake
    :)
  • gagaga
    Viszont a kis gombákat sajnáltam.
  • gagaga
    Én úgy csináltam ki őket,hogy az erdő szélén vértam majd mikor begurultak akkor beugrottam az erdőbe. Ők megálltak a szélénél és ott csapattam őket. Nem tudnak bemenni az erdőbe
  • Myselor
    akkor jobb is hogy elfutottam az erdő szélén gyorsan sif-hez és letudtam a dolgot :D
  • Rony94
    Elég durva damage-et tolnak, annyi szent. Beadják azt a gurulós támadást és vége mindennek. :D
  • Myselor
    amúgy képzeld el nekem milyen volt a kriptában végig menni :D kiráz a hideg még a gondolattol is hallod xd
  • Myselor
    nem mernék velük harcolni fuu xd
  • Rony94
    Pedig tök aranyosak! :)
  • gagaga
    Nem vagyok sértődős.
    Örülök,hogy tudok veletek beszélni a játékról.
  • Myselor
    én nem találkoztam azokkal a cicákkal elfutottam xd öcsém mikor mutatta őket majd beszartam :D én nem barátokoztam velük inkább xd
  • Rony94
    Azok nem patkányok, hanem macskák. :D

Ne sértődj meg, nem ez a célom, de nagyon viccesen félre nevezel minden ellenfelet. :'D
  • gagaga
    A Capra bogyó felé már jártam de nem mertem bemenni hozzá
  • benőmenő
    Én a farkas előtt még elnéznék Capra bogyó felé lower undead burg ->Depths->Blighttown (tor)túrára.
    Sőt, ha questline szerint akarsz haladni, akkor a farkast jobb a dlc utánra hagyni.
  • Myselor
    a farkast pedig érdemes ő 10k lelket ad ha elnyomod a lelkét éés jó kis harc szerintem is nagyon nehéz de igazából betanulod és menni fog :)
  • gagaga
    Na kinyírtam a hidrát. Utána voltak gördülő patkányok,azok is megvannak.
    Aztán gombák következtek majd erősebb fák. Mind megdöglött
    A farkas a nagy karddal az már egyenlőre nem megy. Most 42-es szinten vagyok.
    De a farkasból kb. 10%-ot tudok leszedni.
  • Myselor
    és tényleg,ezt el is felejtettem :D bocsi
  • Rony94
    A videós valószínűleg NG+-ban játszott.
  • benőmenő
    Dehogynem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra amerre írtam az előtted lévő hsz-ban, ahol van is egy black night. Na ott van egy ilyen barlang cucc, amiben van egy bonfire.

gagaga: Egyébként később még nézz vissza a hydra felé miután legyőzted, ha megvan a dlc!
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.12.01. 14:31:28
  • Myselor
    sajnos nincs ott van az ajtónál amiről beszéltem aminek a közepébe kell a medál mellette a falba belecsapsz akkor van tábortűz közelebb nincs
  • benőmenő
    Ami azt illeti van. Ahogy kijössz a Havel után az ajtón ne jobbra menj a hydrához, hanem balra és ott a párkányokon lesz.
    Mondjuk ott is lesz meglepetés, bár Havel után nem nagy cucc, max, leesni tudsz.
    A hydrához meg tényleg csak közel kell menni, hogy ne köpködjön és kb. ez a taktika.
  • gagaga
    Nincs ott a közelben mentési hely?