Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerey
A nyári pihenő után újra elővettem az első részt, hogy végre ezt is végig vigyem. Capra után álltam meg még máj/jun környékén, így a következő megálló a csatorna volt. Amit szerintem nem térképeztem fel teljesen, de a bosst megtaláltam, hogy ennek a dögnek mennyi hp-ja volt nem tudom, de szerintem az eddigiek közül neki volt a legtöbb. Még szerencse, hogy a mozgása kiszámítható, így sikerült elsőre lecsapni + a farkát is levágni. Következő megálló Blighttown, már sok jót hallottam róla. 😄

Jók a videók Zozo mester <#law> remélem a második részéhez is csinálsz <#pias>
MerlinW
A karakterlapodon látod mennyit sebez a fegyvered.

[merlinw.org]

Kandurex
Hm, akkor ez alapján maradok egy katananál. Köszi. Egyébként ez a +300 sebzése, hogyan megy? Mert én akkorra szamurájá váltam, hogy ihaj, de nem érzem ezt a 300 sebzést.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MerlinW
Én 3 fegyvert cserélgettem tűz, villám és sima. Miután minden boss/mob másra allergiás. Lehet, hogy a statbónuszt elveszíted, de ha az ellenfél allergiás a tűzre, akkor a tűz kritikus sebzést okoz neki azaz 2x annyit, mint a sima fegyver A-s bónusszal. Tehát ugyanúgy működik, mint más RPG-kben.

[merlinw.org]

Kandurex
Azon gondolkodtam, h érdemes tűz, vagy lighting ill. más sebzést adni a fegyvereknek? Szinte mindig elveszíti és\vagy csökken a skálázódás a fő statisztikával 😞
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.15. 14:58:54

MerlinW
Zwei az OP fegyver ebben a részben. A másik kedvencem a sima Battle Axe-volt. Azzal játszottam végig SL0-án. Az is üt (+15) ~230 körül (+ C str és D dex bónusz). Battle Axe univerzális, nem szereti senki, sem a csontik sem senki más😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.14. 19:24:39

[merlinw.org]

Myselor
én egyből a zweihanderrel mentem,a többivel csak karcolgattam úgy éreztem xd de az nagyon bejött 😊
Laza
Ha jól rémlik +10-re kell upgradelni egy kardtípust, talán a szablyát, és ha ez megvan akkor a kovács a pókcsaj lelkével együtt a kettőből megcsinálja neked a kardot. Ezt utána még talán +5-ig lehet upgradelni.

Nekem egyik kedvenc kardom volt, tüzes sebzésű, ezt használtam gyors fegyvernek a Zweihandler mellett 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kandurex
Thx

Tinman
Quelaag lelke kell hozzá, Anor Londo, kovács.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
Már ketten is írtátok ezt a Fury sword -ot, hol lehet megszerezni, vagy hogyan lehet csináltatni?

Laza
A Drake Sword nem skálázódik semmilyen stattal, azaz annak fix 200 a sebzése ... viszont pl mág a Gargoyle boss előtt a templom bejáratánál (ahol felhúzod a nagy kaput) fel lehetett venni a Halberd-et, amit ha rögtön a templom mellett lévő kovácsnál felhúzol pár szinttel (és ugye skálázódik a statjaiddal), már akkor és ott 210+ körül van a sebzése, hát még később. Ráadásul hosszú fegyver, lehet vele szúrni. Én nagyon sokáig ezt használtam.

De a játék legelején le lehet szaladni a temetőbe a Zweihandler-ért ... nem kell megölni senkit, csak elsprintelni a végére, felkapni, utána meg is halhatsz ... nálam az volt az egyik best of fegyver a Furrysword mellett.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.14. 13:08:29

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Egyáltalán nem volt unalmas, mert így kénytelen voltam alkalmazni egy kis agilitást is és ezzel még különlegesebb volt az egész.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Kandurex
Vagy úgy, thx

Tinman
Nagyon sokszor le lett már írva, de akkor újra.

A fegyverek sebzése a képességeidnek megfelelően változik.

S = legjobb
A = jó
B = korrekt
C = normál
D = átlag alatti
E = alig skálázódik

Tehát, ha találsz egy fegyót, aminek a tulajdonságainál azt látod, hogy DEX ---&gt; A, akkor az elég kellemes darab, mert ha pakolsz DEX-re szintlépéskor, akkor a fegyver jóval többet fog sebezni, mintha csak azt látnád a tulajdonságainál, hogy DEX ---&gt;E.

Normál fejlesztést a már általad is ismert kovács tud nyújtani, de majd ha találsz &quot;ember-t&quot;, akkor tudod fejleszteni teszem azt mágikus sebzés irányába is a kardod, vagy lightning sebzést tudsz neki adni, de ott még nem tartasz.

Na igen :-D

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.14. 11:46:04

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha STR akkor te már tudtodon kívül eldöntötted, hogy nagy kardokkal fogsz csapatni... azok az igazi STR alapú fegyók. STR alapon nincs igazán jól skálázódó Straight, Curved Sword, de Katana se.

Fejszék közül a Butcher's Knife skálázódása STR irányban faja, de azt is lomhának fogod érezni. Érdemes lenne DEX irányba tovább lépned, ha a könnyű és gyors kardokra vágysz, vagy csinálj egy Fury Sword-öt majd, de az is DEX-eseknek frankó.

Kandurex
Hogy érted a skálázódást? (magát a skálázást értem, csak ebben a játékban, jelzik a fegyverek valahol, hogy milyen statra érzékenyek, vagy hogy?) és az elementális sebzés? Ott milyen döntés van?

Kandurex
Inkább str (41. Szint 24 str, endurance 27, vit 27, dex 14)

Tinman
A nyers fizikai sebzés egy dolog.

Fontos a skálázódás. STR vagy DEX alapú vagy?

Fontos eldöntened, hogy milyen extra sebzést szeretnél, lightning, fire, poison, etc?

Tulajdonképpen hót' mindegy mit csinálsz, az a lényeg, hogy keress egy neked szimpi fegyót, ez lehet egy Long Sword is, majd tépd fel a k. anyjába maxra :-D

Kandurex
Oké, de merre? A drake sword önmagába olyan erős, mint egy +10 claymore, aztán egyelőre nem találok normális fegyvert 😞

Estleg beáldozok pár lelket és felhúzom a Zweit..pedig annyira nem jön be 😞

Tinman
Drake sword-el toltam végig először, brutális volt 1-2 harc vele. Szóval feltétlenül válts, fejlessz fegyót, mert a Drake Sword kevés.

Kandurex
Azt az úgy nem unalmas, hogy 10x annyit kell egy ellenfélbe csapni? Azé fejlődni kell.

Én egészen Anor Londo-ig CSAK egy Long sword-öt használtam. Aztán beszereztem egy Silver Knight Straight Sword-ot és ezzel fejeztem be a játékot. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Kandurex
Hali, randalírozok a gardenben, csak kezdem úgy érezni, hogy ez a dragon sword egyre lightosabb 😞 fejleszteni elég nehéz, nincs sok, számszerint talan két sárkánypikkelyem van, szóval merre tovább, hallottam sokan a Zweihander részesítik előnyben, de szerintem olyan leszek tőle, mint egy másnapos csiga 😞 szóval valami fasza egy kezes kellene, ti mit ajánlanátok?

Laza
A pillangó mondjuk ha nem figyelsz és elkap a lövésével csúnyán oda tud baszni, akkorát sebez 😊 de ha már az elejétől mozogsz és elgurulgatsz, akkor nem tud bántani 😊

Myselor
elég ha közel mész hozzá.és a seggébe maradsz szószerint .aztán körözöl,semmit nemtud veled csinálni xd egy körömnyi élettel csináltam meg,mikor rájöttem hogy kell xd vicc volt
A Gasping Dragon a játék talán legnevetségesebb boss-ja. A nagysága miatt annyira lomha, hogy képtelen a közeledbe kerülni és megtámadni. Annyi az egész hogy megvárod az előre törős támadását, azt kikerülöd és püfölöd az egyik hátsó lábát. Hihetetlen könnyű boss, csalódtam is benne.

Kandurex
Mert harcosként ott ugrándoztam előtte, hogy majd jól lecsapom, nem gondoltam, hogy magától oda száll a hülyéje <#gun>

Kandurex
Gaspingot elátkozva próbáltam lecsapni <#zavart2>

Tinman
Nem semmi vagy... bezzeg a Holdfény Pillangó elsőre lenyomott. Én ilyet még nem szabtam :-D

Kandurex
Izé, tényleg nem tudom,..de azt mint a szart egy lecsaptam elsőre <#vigyor5>

Szóval: Asylum Demon másodjára, Gasping Dragon hatodjára sikerült (cseszett könnyű bossok), de a Capra Demon (cseszett nehéz boss) elsőre lement. Ez hogy sikerült neked? 😄

Oké, tehát ez az első végigjátszásod és a Caprát ELSŐRE megölted 😊 Grat ! Van ehhez tehetséged 😄
MerlinW
Ha eljutsz Anor Londo-ba akkor leszel kb játék felénél.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.11. 19:34:26

[merlinw.org]

Kandurex
<#love12>

Laza
Ne aggódj, sokkal több van még, mint amennyi megvolt 😊

Kandurex
még egy kérdés csak úgy kíváncsiságból, szóval

lecsaptam eddig sorrendben:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asylum Demon(2), Taurus Demon(12), Bell Gargoyle(15), Capra Demon(1), Gasping Dragon(6), Hydra(3), Chaos Witch Quelaag(2), Moonlight Butterfly(2)

(*nekifutások száma 😊)

hol járok, mennyi van még vissza?

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.11. 13:44:31

Kandurex
érdekes, nem láttam, vagy csak nem mentem a közelébe, na majd jól megnézem magamnak, úgyis vissza kell még néznem oda

thx!!

Laza
Nem, még lent a vizimalom kerekeknél, a mérgező tónál, az egyik nagy oszlop tövében, jobb oldalon (ha mögötted van a malomkerék).

From the crude elevator in the swamp area, head towards Quelaag's Domain (to your right). Near the Cragspider, you'll see a pillar island with a corpse containing an item. If you have the necessary condition to trigger her appearance, she'll be sitting on the ground, leaning against the pillar.

Kandurex
hümm, arra már jártam, de nem találtam,...az ott lévő boss után lévő rejtett teremre gondolsz?

Laza
Ezért is közkedvelt eleme a lvl1-es végigjátszásoknak 😊
Csak a kesztyűt kell fejleszteni ezerrel, Blightown alján van a csajszi egy oszlop tövében.

Kandurex
szóval akkor nemes egyszerűséggel a mostani ütök-vágok-harapok harcosommal egy kis tűz mágiát is bevethetek? zsííír!

Laza
Végülis tűzmágus ... azzal a különbséggel, hogy az bárki lehet, nincs stat igénye, max a tárolható spelleknek kell hely.
A DS1-ben még nincs lehetőség a pontok újraosztására, legalábbis nem tudok róla.

Kandurex
Hali, kérdés lenne 😊

Azon gondolkoztam, hogy tetszik ez a pyromancer fazon és gondoltam majd letolok egy teljes játékot. Szóval van lehetőség újra osztani a pontokat egy ng+ -hoz? Vagy újra kell kezdeni? Vagy egyáltalán újra osszam a pontjaim? Mivel most warriorként tengetem a hétköznapjaim és mintha úgy láttam volna, hogy nincs "magic-stamina" csak lehet pufogtatni a varázslatokat, szóval minek nyomjak a hitre, intelligenciára feleslegesen.

Egyébként ez a Pyro valami harcos - mágus hibrid akar lenni?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.08.11. 11:07:56

Első végigjátszás, már túl vagyok rég a Depths részen ezért kijelenthetem: nekem sem volt gondom a Basiliskekkel, pedig bekeveredtem közéjük. Great Hollowban viszont beszívtam.. szerencsére csak a Hydra van arrafelé azt meg átkozva is laza leverni.
Solid Snake
Kandurex
Leestem és három kis genyó ugrott rám 😞 aztán meg nem találtam a kiutat és elátkozva akartam lecsapni a bosst.... Nem jött össze 😊

Úgy látszik én vagyok az egyetlen akinek első végigjátszásra semmi gondja nem volt a Depths-ben lévő Basiliskokkal. 😄

Sőt, meg is lepődtem hogy szinte egy suhintásra kinyírom őket. Annyi az egész hogy mikor elkezd fújni, akkor hátrálj. Nem olyan könnyű elkapni a curse-t.

Kandurex
Már kipurgáltam magam 😊