10203
-
Már meg is csináltam, műkszik. -
Rony94 #9518 Nem, és szerintem nem is lesz soha. -
Sziasztok!
A játékhoz készült valaha magyarítás? -
asszem sokan erre vártak :)
You can now update your Dark Souls™ Prepare To Die Edition for PC to replace the Games for Windows Live functionality with Steamworks functionality!
The update is available from today and will let you keep both your Save Data and Achievements.
Visit http://bngames.eu/DSGFWLtoSteamworks to read the update process.
Thanks for your everlasting support. -
nagyon egyszerű megtalálni pedig,az egyik végén van, -
gagaga #9514 Szerintem már össeszedtem ott minden lelket egy-két futással. Így már csak a kijáratot kellene meglelnem abban a mérgező pocsolyában.
Az ottani árustól nem is tudtam semmit venni mert folyamatosan csapkodták a hátamat a szúnyogok. -
ha ügyes vagy 1 órán belül letudod az egész helyet ,legalábbis a mocsaras trutyis szart:) -
gagaga #9512 Nekem folyamatosan jönnek a szúnyogok -
Ahogy lent is írták 711 a max szint, viszont azt 6-7-8+ végigjátszás után éred el. -
rajtam is nagyon rajtam van ez a még egy végigjátszás xd -
Rony94 #9509 Hihetetlen, de én is arra várok már. Nem igaz hogy nem tudják megcsinálni. :D -
711 a max szint, amit elérhetsz.
Az ide írogatók 99%-a már legalább 1x végigtolta szvsz.
Amint kész a steamworks patch kinéz nekem is egy új végigjátszás :D -
lammaer #9507 Nekem úgy rémlik, hogy minden alkalommal max 6 szúnyog jön ki a "fészekből", utána nem jön több amíg nem pihensz a tábortűznél (az ugye respawnol szinte mindenkit) -
gagaga #9506 Ti még játszotok vele vagy már kijátszottatok?
Van maximum szint a fejlődésben? -
gagaga #9505 46-os szinten vagyok,de ha újrakezdeném akkor talán mássak kezdeném és inkább az erőt fejleszteném. -
Rony94 #9504 Pocsolya, ezen jót nevettem megint. :D
Igen, ott lent lehet továbbjutni. A szúnyogok nem irthatóak ki, végtelen jönnek (legalább is én ezt tapasztaltam). -
gagaga #9503 Szóval akkor a pocsolyán keresztül lehet tovább menni a következő pályára?
A szúnyogoknak van valami búvóhelyük amit ki kell csinálni?
Utoljára szerkesztette: gagaga, 2014.12.08. 18:01:45 -
Addig rossz, amíg le nem érsz és ki nem takarítod a köpőcsöves tetvedékeket.
Lent már csak fel-alá szaladgálsz, bosst vágsz és utána vissza sem nézel egy darabig optimális esetben. -
igazából nemvészes a dolog ha már egyszer lejutsz ,gyorsan átlehet jutni blightownon amikor már lent totyogsz a sárgban gyorsan megvan :D -
gagaga #9500 Hu basszuskulcs,ezek a szúnyogok nagyon bosszantóak.Az a nagyszemű amelyik lóbál egy vödör festéket. Ott is hagytam legalább 15.000 lelket. De körbeszaladtam és összeszedtem amit láttam. Nem szeretem ezeket a mérgező dolgokat. Az ellenszerből már csak 5 db. van.
Utoljára szerkesztette: gagaga, 2014.12.08. 17:31:08 -
gagaga #9499 Köszönöm. Közben megtaláltam a helyet és sikerült is átmenni a kapun. Ott már kószáltam és próbáltam is nyitni a kaput,csak akkor még nem volt kulcsom hozzá. A taknyokat sosem felejtem
-
Rony94 #9498 Lehet én vagyok ennyire szigorú, de én nem segítenék ennyire részletesen. :D De ha gagaga-nak ez tetszik, akkor egészségére. -
Zozo0122 #9497 Depthsben egy zárt ajtó mögött, áll az ajtó előtt egy fáklyás zombi, fentről pedig néhány slime esik a fejedre, ha nem vigyázol :D Te biztos adnál nekik valami hangzatos nevet, iszaptakony vagy hasonló, biztos emlékszel rájuk
A kulcs pedig ott van, ahol az óriás patkány volt, ott mellette egy beugróban ha jól emlékszem :D
-
gagaga #9496 Na ezt a Depti Bonfire-t megkeresem. Bár fogalmam sincs merre. -
Zozo0122 #9495 Az a 2 dagi páncélos nem a Catarina- beli lovagok voltak, hanem Rhea (a csaj) testőrei. Őket később úgy is meg kellett volna ölnöd, a csaj viszont békés, fölöslegesen ölted meg. Azért támadtak rád, mert valószínűleg megölted azt a paplovagot is, aki korábban ott áldogált. ne öldököld az NPC-ket, bár szinte mindegyikhez tartozik küldetésszál + infókat osztanak meg + sokan kereskednek is, vagy gestureokat tanítanak. Ha jól sejtem, akkor most a 2. harangot kéne megkongatnod, nemrég megölted a Gaping Dragont. Ott elvileg megkaptad Blighttown kulcsát, a Depthi bonfiretől indulj el le jobbra, majd ahol a kereskedő üldögél ott nyisd ki a nagy kaput. Készülj fel, mert elsőre utálni fogod a helyet :D Nekem így kb. 5-6 végigjátszás után az egyik kedvencem :) -
Rony94 #9494 Nem szükséges! -
gagaga #9493 A két dagi támadt rám. Ha lefelé kell menni akkor kell venni egy ásót
-
Rony94 #9492 A játék végére kiírtod az összes barátságos NPC-t. Valamit nagyon rosszul csináltál az elején. Az NPC-ket NEM SZABAD bántani. Sok-sok információval szolgálhatnak, na meg némelyik ad pár küldetést is. (pl. Catarináék, a két dagi páncélos, akiket te most megöltél)
A továbbjutáshoz meg csak annyit mondok hogy lefelé kell menned, NAGYON lefelé. ;)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.07. 13:41:59 -
gagaga #9491 Viszont most tanácstalan vagyok merre menjek. Van a farkas a nagy karddal ,a csillagszórós sárkányok,a szellemek és a csontvázbarllang. De ezeket nem tudom egyenlőre kicsinálni.
Volt egy meglepő dolog. Visszatértem a föld alól A Firelink Shrine vagy mi a fene nevű helyre és ott új emberek fogadtak amikor a lifthez mentem volna. Két dagi páncélos ember meg egy csaj. Rögtön megtámadtak. Kicsináltam őket nagy nehezen. A csaj nem volt hajlandó beszélni és ő is kapott egy nyakast
Adott vagy 7 Humanityt -
gagaga #9490 Sajnos megmérgezett a béka.Utána felkerestem és gondoltam már nem hat rám a méreg. Tévedtem
-
Rony94 #9489 Ez ilyen! :) Próbáld visszaszerezni. Halálod után még van esélyed rá. Viszont ha újra meghalsz és közben nem vetted föl a lelkeket, akkor megszívtad. Szóval csak óvatosan! -
gagaga #9488 Na sikerült kinyírnom a föld alatti szörnyet. Amelyik a víz alól jön fel. A mérges békák után az udvaron. Sima volt, íjjal kentem el a száját 
Kpatam 25.000 lelket tőle. Viszont a mocsok békák letoltak és elveszítettem. Azóta is bosszankodok miatta.
-
én még azzal elvagyok valahogy komolyan :D de a másik kettőtöl én leszek rosszul xd -
Rony94 #9486 Én Blighttown-al vagyok így. Rendesen átérzem a helynek a romlottságát. Rosszul leszek tőle! De van egy érzésem hogy ezt a készítők direkt csinálták ilyenre. :) -
kezed meghozni a kedvem hogy elkezdjem újra a játékot :D pedig 2 részt borzasztóan utálok a játékban xd és semmi kedvem hozzá mert hánynom kell xd félek meghalni Nitonál nemtudom az utat mindig odakóborolok valahogy ,a szellemes rész is hányás.a többi jó ^^ na mindegy xd -
Rony94 #9484 Undead Asylum-ban van, ott kezdted a játékot. De most jutott eszembe hogy oda egy picit trükkös visszamenni. Bocsánatot kérek emiatt. :D -
gagaga #9483 A harangtornyos csávót tudom hol van. De a fiókás fészek fogalmam sincs 
De köszönöm a segítséget. -
Rony94 #9482 Purgin Stone-al lehet gyógyítani az átkot. Purging Stone-t szerezhetsz Oswald-tól (az az ember aki kitárt karokkal áll a harangtoronyban, magyarul a Gargoyle-os résznél van) kemény 3000 lélekért. De ha egyszerűbb megoldást akarsz, akkor azoktól a fiókáktól is szerezhetsz (az a fészek, ami Undead Asylum-ban van), ott csak annyit kell tenned hogy leteszel a fészekbe 1 darab Cracked Red Eye Orb-ot, aztán az kicserélődik 2 darab Purging Stone-ra.
Egyébként a Basilisk-okkal ne nagyon tökölj, vágd le őket gyorsan és akkor nem lesz probléma, ha pedig mégis befújná a helyet curse-el, akkor vetődj ki onnan amilyen gyorsan csak tudsz. 1-2 ütésre már meghalnak, nem nagy ellenfelek. Inkább a nagy patkányokkal vigyázzál, azok már sokszor megszopattak engem. :D
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.06. 12:20:10 -
gagaga #9481 Sikerült a kecskefejű. 
Hurráááááá
Aztán lementem egy ajtón a föld alá. Na ott megmérgezett egy béka úgy,hogy csak fele életerőm van.
Nincs valami ellene,hogy visszaállítsam? -
Be kell menned a barlangba. Dragon Valley későbbi történet.