Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kell :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PSN ID.: Beegabor
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De jó lenne egy olyan cég, ahol ha megrendeltem a dobozos játékot és ki is fizettem, akkor email-ben megkapnám már az érkezés elõtt az élesítõ kódját. Kibírnám :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon jóó a játék, kell azonnal :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
mond ezt a lassan 8 éves 360-ps3 hardware-nek
Neeee ne bántsatok! :-DDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nincs drop, ÁRNYÉK VAN, szál a por, stabil 30 FPS, nagy dögbõl kis részlet a Walley of Drakes részen:

A kétes "legendás" Blighttown széle semmi röccenés nem volt:
[merlinw.org]
Sot az is le van irva, hogy fuss... ne az, hogy kuzdj..
Eygszeruen borszaszto nyakatekert nyavaja eddig ez a jatek.
De meg kuzdok vele egy picit, hatha meglatom benne azt amit masnak mar sikerult :)
szerintem
Majd találsz egy jó fejszét meg pyromancer flamet azzal tudsz majd varázsolni.
[merlinw.org]
Itt nem azon mulik a gyozelem, ki milyen ugyes, taktikus, sokkal inkabb milyen veletnszeruen rontanak rad az ellensegek, es ok milyen kombokat nyomnak. arrol nem beszelve, hogy a varazslatokat meg eldobalom az ellenseg mellett, vagy fentakad mindenen es meg celkerszt sincs. A Labba beakado holttestek vonszolasa, az ellenseg beakadasa a tereobe stb stb, mind mind rontja az osszkepet.
szerintem
Az elsõ bosst pl plunged attack nélkül öltem meg mert nem tudom elöcsalni a sprintet dettó.
Egyébként másodikra megvolt a boss...<#buck>#buck>
576-nál rendeltem elõ (az van a legközelebb), de felhívtam õket, és csak jövõ hét szerda körül lesz :(
Két kérdés:
1. pyro-val hogy lehet varázslatot használni (játék legeleje) ?
2. komolyan egy törött karddal kell levadásznom azt a monstrumot az elején?
[merlinw.org]
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hivatalos javítás nem lesz!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont a tüzlabdát az istenek se tudom használni pihenés alatt bejelölöm de semmi.
wedge31, Laza:
Nem tudom, Ti miért szeretitek ennyire a kontrollert, én speciel ki nem állhatom.
Igen, játszottam én már konzoljátékkal és azt kell, h mondjam, kényelmetlen benne 3d-s játékokat irányítani. Külön két gombát mozgatni meg lövöldözni nem ad akkora szabadságot, én sokkal kötöttebbnek érzem az irányítást. Hiányolom, amit a PC-s egér ad.
És igen, én amíg a Devil May Cry 1. részét kontrollerrel játszottam, addig a 3.-at inkább billentyûzettel. Tök ugyanolyan volt a billentyûzet gombjait nyomkodni, mint a kontrollerét. Szerencsére ott az egérnek nem sok szerepe van.
A játékhoz meg annyit, hogy már a hivatalos Gamescom gameplay-ben is ott volt az egérkurzor a képernyõ közepén és le se szarták a fejlesztõk. Gondolom a Namco túl nagy iramot diktált, ezért biztosan sokkal életbevágóbb gondokat igyekeztek megoldani elõször.
De igen, én személy szerint várok majd a 3. 4. patch-re, majd utána rávetek egy pillantást.
Na de meg is van a megoldas benne is van a readme-ben, ki kell kapcsolni a blur-t es az AA-t is.
szerintem
Tele van a piac hulla egyszerû játékokkal, van mibõl választani.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.