10203
  • MerlinW
    A levegőben megnyomod a bal klikket:) Ugrani sprint, majd space, de általában elég gurulni. Taurust rendszerint átugrod, ha ugrasz:)
  • Shep
    Közben az is eszembe jutott, hogy lehet meg kellene nézni tudok-e már kezdeni valamit a torony aljában őrködő kőbunkóssal :)
  • Shep
    Már nem érdekes, visszamentem elsőre sikerült, tehát összességében negyedjére :) viszont utána a pincében megölt a hentes :)
  • Zozo0122 #2832
    Szevasztok ma énis belekezdtem! A játék tényleg elég nehéz de attól még KIRÁLY:D Undead burgben vagyok és vagy a fekete lovag vagy a Taurus démon nyír ki...pedig már kezdek belejönni. Tudna valaki írni néhány egyszerű kombó mozdulatsort? Például az ugrásból csapást h kell csinálni? Ha már kérdezték akkor bocs:d
  • ratgab
    Amikor leesik 2-3 másodperc kell neki, mire észhez tér, na ez a te esélyed sebezni. Akkor üsd mikor nem tud visszaütni.
  • ratgab
    100 soul-t dobnak, nem rossz az, mondjuk capra-nál ugyis otthagyod...XD

Sárkánykarddal menj. Bemész a falon, pajzs föl, menj be jobb oldalt az oszlopok alá. Senkivel ne törődj, ha úgy látod van esélyed fuss fel a lépcsőn. Majd látod, hogy a lépcső mellett van egy boltív, amire át tudsz menni, tedd is meg.

Kutyák jönnek utánad, azokat nyomd le. Ha ez megvan akkor ha látod, hogy capra jön utánad ugorj le és készülj. Amikor leesik csapj bele párat majd irány újra a lépcső és a boltív. Ezt megcsinálod párszor és meg is lesz.
  • Fpocok
    Menj a másik irányból, akkor csak kettő tolvaj lesz és alapból 10 flaskát kapsz :D
  • Shep
    Az a baj ,hogy idegölő oda eljutni, mert utálom azokat a retkes tolvajokat akik útközben vannak.
  • ratgab
    Capra démon! Én is sokszor megismerkedtem a kardjaival...XD De a mocsok megdöglött! Erre vagyok a legbüszkébb.
  • Shep
    Hát az marha vicces ,hogy belépsz és a patás + a két kutyája már szét is kapott. 1x már sikerült elfutnom a szoba végébe, igaz nem értem vele semmit de legalább sikerült :D
  • Fpocok
    Valaki nyomott egy ilyet a sárkányos híd után a bonfirehöz: "I did it!" :D
  • Fpocok
    És tényleg.
    Na akkor köszi mindkettőtöknek.
  • Laza
    "Az írásnál csalódás, hogy nem lehet beírni azt, amit akarunk, hanem listából kell kiválasztani :S"

Jobb ez így, senki sem fogja kontrollálni, hogy ki mit ír ... ráadásul azt sem tudod ki írja, meg nem is kell tudni mindent leírni :)
    A funkcióját tökéletesen ellátja. Engem már párszor figyelmeztetett arra, hogy a sarkon hátba fognak vágni :D
  • Laza
    Meg kell állni, menet közben azt hiszem nem megy.
  • Fpocok
    Igen, ez volt az első tippem... nálam nem csinál semmit.
  • Seth
    Azzal a gombbal amivel gurulsz is, csak a létrán nyomva kell tartani.
  • Fpocok
    *Laza
  • Fpocok
    Kössz laza.
    Azt hiszem most jöttem rá, hogy hogy működik pontosan: Szóval, bonfire-enként kell updatelni, és ha ott mentesz, ahol már kindléztél, akkor ott többet kapsz. Ahol meg még nem kindléztél, ott 5. ÉRTEM.

Az írásnál csalódás, hogy nem lehet beírni azt, amit akarunk, hanem listából kell kiválasztani :S

Na már csak egy kérdésem van: Létrán hogy kell lecsúszni?
  • Laza
    Megmarad ... azért ekkora különbség csak nincs a warez és az eredeti között :D :D

Mások üzenetét a földön lévő narancs színű 'karmolásokon' olvashatsz és itt tudod értékelni is (rate).
    Ha valaki meghal, akkor a hátrahagyott lelkeinek helyén lévő vértócsánál meg tutod nézni hogyan halt meg :)
  • MerlinW
    Megmarad, de 10 flaska bőven elég mindenre. 20 flaskához 3 humanity kell minden bonfire-nál, ami színtiszta pazarlás. Én sosem nyomtam egynél többet, és egyet is csak oda, ahova sűrűn jártam.
    Persze te tudod, ha nagyobb biztonságban érzed magad 20 flaskával, akkor csináld:) Elfogyni sosem fog:)
  • Fpocok
    Jó, de az meg is marad? Vagy mindig kell nyomni?
  • wedge31
    Kindle.
  • Fpocok
    ÚÚ... tényleg, ez a 10 flaska kérdés hülyeség volt. De amúgy hogy lehet fejleszteni? úgy lehet? Hogy MINDIG 20 legyen majd? VAgy csak halálig?
  • Seth
    A Firelink Shrine tábortűznél mindig 10 flaskát kapsz alapba,míg a többinél csak 5 db-ot.Persze azt is lehet majd később továbbfejleszteni,egészen 20 db-ig.A kis tűz a mentést jelzi. Igen, látnod kéne amit a többiek írtak
  • Fpocok
    Nem bénázok... csak párszar kifagyott.
    Hogy hogy eredetiben 10 flaskával kezdek, nem 5el? Jobb felül az a tűz mit jelent? Most akkor látom, amit a többiek odafirkantottak a földre? Hogy tudok értékelni?
  • Laza
    Ne bénázzál már ...
  • CarajoEsp
    Én is megvettem tegnap a Limited verziot, allati jo, bar gondolom ha valakit felveszek baratnak es o is ezzel jatszik meg nem tudunk coopozni, mert ott veletlenul dobja ossze az embereket.

Amugy fasza, Knightot inditotzam kivancsi vagyok.
  • Fpocok
    Elindult.
  • Fpocok
    Komolyan mondom... a kurva életbe már... tört alatt simán ment overlay, most meg KIFAGY HA BEHOZOM. ISten bassza meg ezt a kibaszott játékot.
  • Fpocok
    Meg a gfwl
  • tarti19
    4K-ért én is vennék cd kulcsot:P
  • MerlinW
    Szégyenletes módon még én sem vettem meg. Majd a héten valamikor. Aztán utánajárok.
  • Fpocok
    http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?t=2921846

Azt írják, hogy xbox live sem megy :D
  • Fpocok
    Na faszom ez nem segít... Megint pórul jártam. Vettem egy eredeti játékot és a KIBASZOTT GFWL miatt nem tudok belogolni... mit csináljak? Ezt dobta ki error kódnak: 0x8015820a
  • Fpocok
    Azt csinálom épp... port forwarding.
  • MerlinW
    Mintha olvastam volna tűzfalas bohóckodásról. Guglizz rá.
  • Fpocok
    Fúúú egy pillanatra azt hittem, hogy nem lesz gond vele... de valami hiba miatt nem csatlakozik online.
  • Fpocok
    Oké... akkor a törtség miatt nem ment a fake bordered windows mód... most jó. GFWL-ot meg el is felejtettem :S
  • MerlinW
    Dragon fegyverekkel ne foglalkozz innentől. Nem emelik a sebzést a statok, nem lehet bűvölni őket, nem lehet +5 fölé fejleszteni őket.
  • ratgab
    35 órám van a játékban, lehet, hogy már nekem is illene.