Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na de konzolon is ilyen, ezt nem fogja megoldani senki szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Nagyon jóó ahogy a sárkány felszáll és lefelé fújja a tûzet a földre :)
Kell :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Seth
Ennyit bír a hardware,spórolnak ahol lehet és ez pedig egy port. Majd valaki megoldja pc-n

PSN ID.: Beegabor

Shep
Dehogy kell, uninstall majd legyõzi :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Akkor ugyanazt nézzük :)

wedge31
Elsöre nem is tehetsz mást de másodszor le kell gyöznöd.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Az ok de azt ne, mond hogy ez az árnyék nélküliség a jellemzõ :)

Tinman
Szintén nagyon tûkön ülök, de sajna csak egyelõre a szemet wrz fcking van :-(

De jó lenne egy olyan cég, ahol ha megrendeltem a dobozos játékot és ki is fizettem, akkor email-ben megkapnám már az érkezés elõtt az élesítõ kódját. Kibírnám :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Én is azt nézek ... vki éppen a Black Dragon Kalameet-et üti ... azaz csak próbálja, mert egy ütésbõl lemegy a gyerek hp-je 20%-ra :D

Nagyon jóó a játék, kell azonnal :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Seth
"de ez egy mostani generációs játék."

mond ezt a lassan 8 éves 360-ps3 hardware-nek

Shep
Hát kimegyek egy szál semmivel, ott van a nagy dög, na mondom jó esélytelen, merre van a kiút? Meg sem suhintott úgy kilógtam :)

Shep
Biztos nálam van a hiba de én egyedül a 3. képen vélek felsejleni némi árnyékot a karakter részérõl, minden egyéb ilyen ps2 szint, semmi normális/fény árnyék csak odadobált objectek. tudom ,hogy nem a grafika a lényeg de azért van egy minimum szint. Mert el vagyok én a ps2-es emus játékokkal is de ott tudom ,hogy az a szint elfogadom de ez egy mostani generációs játék. Na mindegy többet nem írom le mert már én is unom, hát még más :)

Seth
Twitch-en nézek egy srácot,az új content-et nyomatja. Baromi jó és hosszú(4 órája nézem kb, backseat gaming for the lulz),tartalmas,de nem akarok spoilerkedni

Tinman
Pyro = ingame cheat :-D

Neeee ne bántsatok! :-DDD

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
:)))

[merlinw.org]

wedge31
Nem, elötte megkapod mindketöt.

MerlinW
Én is csak kipróbálom, kétlem, hogy beleölnék 1-2 óránál többet..

[merlinw.org]

Shep
Kell a szart, elszaladtam mellette :)

Tinman
Kedvcsináló tõlem :-)

Nincs drop, ÁRNYÉK VAN, szál a por, stabil 30 FPS, nagy dögbõl kis részlet a Walley of Drakes részen:

A kétes "legendás" Blighttown széle semmi röccenés nem volt:

wedge31
<#eljen>

alma2
pontosabban pyromance flame-et. Ami egy tuzes kez.

szerintem

MerlinW
Az oké, de az elsõ boss-t (asylum) meg kell ölnöm egy törött kard(nyél)-al?:) Jó móka lesz:)

[merlinw.org]

alma2
Ez is vicc, be kell tenni a kezet a masodik fegyvernek.
Sot az is le van irva, hogy fuss... ne az, hogy kuzdj..

Eygszeruen borszaszto nyakatekert nyavaja eddig ez a jatek.
De meg kuzdok vele egy picit, hatha meglatom benne azt amit masnak mar sikerult :)

szerintem

Laza
De az X360 masinám (szürke Elite) meg olyan hangos, hogy bekapcsolni sincs kedvem :(

wedge31
Te is pyroval tolod?
Majd találsz egy jó fejszét meg pyromancer flamet azzal tudsz majd varázsolni.

MerlinW
Space a sprint, nyomvatartod. Ha space nyomvatart + egérgomb, akkor üt és hátraugrik. Ha sprint és irány, akkor vetõdik.

[merlinw.org]

Laza
Nem azért szóltam meg, mert azzal akar, hanem mert teljesen elutasítja és semmisnek veszi a másikat. Ennyi :)

alma2
probalom magam hitegetni, hogy ez valami hihetlenul atgondolt jatek, harcrendszr szempontjabol, de igazabol valami borszaszto szar.
Itt nem azon mulik a gyozelem, ki milyen ugyes, taktikus, sokkal inkabb milyen veletnszeruen rontanak rad az ellensegek, es ok milyen kombokat nyomnak. arrol nem beszelve, hogy a varazslatokat meg eldobalom az ellenseg mellett, vagy fentakad mindenen es meg celkerszt sincs. A Labba beakado holttestek vonszolasa, az ellenseg beakadasa a tereobe stb stb, mind mind rontja az osszkepet.

szerintem

wedge31
Most bill+egérel játszok engem csak a kurzor zavar meg az, hogy minden gomb funkciójára nekem kell rájönni.
Az elsõ bosst pl plunged attack nélkül öltem meg mert nem tudom elöcsalni a sprintet dettó.
Egyébként másodikra megvolt a boss...<#buck>

MerlinW
PC-re eszedbe se jusson megvenni. Komolyan mondom.

[merlinw.org]

Laza
Tudtok olyan boltot Bp-n, ahol lehet már kapni a játékot?
576-nál rendeltem elõ (az van a legközelebb), de felhívtam õket, és csak jövõ hét szerda körül lesz :(

MerlinW
blur-t és AA-t kapcsold ki, akkor jó lesz.

Két kérdés:
1. pyro-val hogy lehet varázslatot használni (játék legeleje) ?
2. komolyan egy törött karddal kell levadásznom azt a monstrumot az elején?

[merlinw.org]

AnarchoiD
game controller highly recommended

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Empty
Billentyûzettel nem irányítható normálisan? Meg ez az egérkurzor? Hát.......

Seth
késõbb úgyis megzakkant volna és meg kell ölni,szóval nem lesz belõle semmi gond

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

working as inteded <#hehe>

wedge31
Rájöttem.

Shep
Pedig az is kutya nagy munka eltüntetni egy egérkurzort. Szart nem ér ez a port abban a formában ami a lemezen van, ilyen áron meg aztán pláne nem. Középkorban ezt hívták kóklerkodásnak amiért csúnya büntetés is járt.

Azt várhatod, mert azt mondták a fejlesztõk, hogy kiadják, de részükrõl ennyi!

Hivatalos javítás nem lesz!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Lesz ahol majd löni kell? mert eddig elég egyszerü a játék jön egy monszta lockolom és ütöm, mellé se tudok ütni.

Viszont a tüzlabdát az istenek se tudom használni pihenés alatt bejelölöm de semmi.

Shep
Nem írom le már egyszer amit leírtam aki ezek után sem érti meg mirõl magyarázok az nem is akarja :)

CalebJoe
a célzás nálam sem nyerõ vele de minden másra sokkal jobb
wedge31
<#eljen>

off
wedge31, Laza:
Nem tudom, Ti miért szeretitek ennyire a kontrollert, én speciel ki nem állhatom.
Igen, játszottam én már konzoljátékkal és azt kell, h mondjam, kényelmetlen benne 3d-s játékokat irányítani. Külön két gombát mozgatni meg lövöldözni nem ad akkora szabadságot, én sokkal kötöttebbnek érzem az irányítást. Hiányolom, amit a PC-s egér ad.
És igen, én amíg a Devil May Cry 1. részét kontrollerrel játszottam, addig a 3.-at inkább billentyûzettel. Tök ugyanolyan volt a billentyûzet gombjait nyomkodni, mint a kontrollerét. Szerencsére ott az egérnek nem sok szerepe van.

A játékhoz meg annyit, hogy már a hivatalos Gamescom gameplay-ben is ott volt az egérkurzor a képernyõ közepén és le se szarták a fejlesztõk. Gondolom a Namco túl nagy iramot diktált, ezért biztosan sokkal életbevágóbb gondokat igyekeztek megoldani elõször.
De igen, én személy szerint várok majd a 3. 4. patch-re, majd utána rávetek egy pillantást.

wesker24
Én még nem próbáltam megnézem én is !
Fpocok
Nekem a 0.2 fixtõl fekete a képernyõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

alma2
Atirtam a felbontast az ini ben, de a kepernyom kb 2/3an fut a jatek, az ikonok viszont rendesen kint vannak.
Na de meg is van a megoldas benne is van a readme-ben, ki kell kapcsolni a blur-t es az AA-t is.

szerintem

wedge31
Az egér az kell csak a kurzor nem.

A csapból is az folyt, hogy a játék nehéz. Az a casual, aki ezek után nekifog az meg is érdemli.

Tele van a piac hulla egyszerû játékokkal, van mibõl választani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.