10203
-
#2875 Ez a gyürü sokat dob rajtuk.
-
#2874 Amúgy a Black night kard használatához mire van szükség? -
ratgab #2873 Kb. a játék felétől, addig még nagy utat kell megtenned. Egyébként meg nem adnak sok soul-t majd értük, szóval akár el is dobálhatod. -
Masakari #2872 Üdv!
Eladni lehet valahogy a felvett tárgyakat? mert eddig csak tárgyakat kínáló npc-ket láttam de olyat aki veszi is nem. -
ratgab #2871 Tippelek: 46 vitality és 24 endurance? -
ratgab #2870 Mennyi vitality-d van neked????? -
vzajcev #2869 -
#2868 Sok bankolt humanity-vel, esetleg gold serpent ring-el, emberi formában és szerencsével:) -
#2867 DSfix 0.9 -
#2866 Black Knight-ok fegyvereit hogyan lehet elszedni, mert én már legyőztem jópárat, de egyik fegyver sincs nálam? Black Knight Halberd-nek nálam kellene lenni, de nincs.
-
#2865 Quelaag's Furysword megszerezve.
Nem olyan jó mint a halberdem viszont sokkal látványosabb. -
#2864 Na megjártam a posványos patkányos csatornákat, elsőre megöltem a nagy dög sárkányt gyakorlatilag meg sem tudott sebezni aztán a kulccsal a birtokomban lemásztam Blighttownba de gyorsan visszafordultam mikor megláttam a bunkós barbárt felém rohanni, n meg hát az összegyűjtött 54e lelket sem volt kedvem mélységbe taszajtani. Ha már küzdöttem érte akkor megveszem azt a pecsét törőt a kovácstól :) -
#2863 Csak spontán előkapta a botját... :) -
#2862 Előkaptad?Bocs asszem másik topik -
#2861 Megvan hozzá mindened? Int, Faith? Inventory-ban a tárgyon nyomj Del gombot és kiír mindent -
#2860 Hát ez a Centipede demon meglepően könnyű volt, még a Ceaseless démonnal is többet bajlódtam először mint ezzel. :) -
#2859 Magic weapon. És bot van a kezembe... és úgy is szürke. -
#2858 Mármint milyen spellt? A spell a 4 ikon közül a felső, de csak akkor tudod használni (többek között), ha talizmán van a kezedben, mint fegyver ... elvileg.
Nekem csak egy varázslatom van, találtam egy Pyro-sat, de nem tudom használni ... bár kaptam már egy Pyro kesztyűt is, lehet az kell hozzá. -
#2857 Tanultam magic weapont... ezt hogy kell használni? Előkaptam a botom, de nem tudom varázsolni ezt a spellt... -
#2856 Mindenki úgy játszik ahogy jólesik, nem kötelező használni :) -
#2855 Már benne van a dsfixben... de... ezt írja róla a srác: Intro skipping. NOTE: the way this is implemented is completely insane. It works for me, but I can’t guarantee that it won’t set your computer on fire. Just turn it off if you experience problems. -
Zozo0122 #2854 El lehet amúgy nyomni a logókat? Betöltésnél meg amikor kilépek a játékból? -
Zozo0122 #2853 Köszi szépen de valahogy nem jön össze...amikor magaslatról ugrok le az úgy jó 1 csapásból megöltem 1 páncélozott vaddisznót:D Vagyis előtte 1-2 pofont kapott de azzal nem sokra mentem:D Jah és a Taurus démon kipipálva jöhet a következő boss...mondjuk a sárkány már kinézett magának de vele inkább még nem küzdök meg :D -
#2852 Nekem is sokkal jobban fut és szebb is :) -
#2851 Persze csak eddig mikor lockoltam 80%-ban halál lett a vége, mert leestem ,mert a lockot a nagy izgalomban elfelejtettem kikapcsolni és nem tudtam elmenekülni stb. Szóval számomra szar és ha 1 mód van rá nem is használom. -
#2850 NA... gargoyle előtt sikerült megidéznem egy srácot... már ilyen ostora volt meg minden. Ketten hamar elbántunk velük. -
ratgab #2849 DSFix 0.8-at mindenkinek ajánlom! Új technikával alkotta meg a srác, most már nálam is szaggatás nélkül fut. -
#2848 Amúgy ez a kigyúrt karakter indulhatna a Mr. Olympián. :) -
ratgab #2847 Nagy ügy. -
#2846 Úgy bírom ahogy kocogtatja a fogait, nagyon "aranyos" jószág. :D -
#2845 :) -
#2844 De akkor nem látom az írásokat :D -
ratgab #2843 Tűzfalban játék letilt mindenki happy! -
#2842 offline mód akkor:P -
#2841 Csalás? Én csak nem akarok pvpzni, ennyi :D -
#2840 Van ilyen, de én csalásnak tekintetem így sosem éltem a lehetőséggel:) -
#2839 Az ugye játszik, hogy ha invadelnek, altf4elek... és amikor visszalépek ugyanott avgyok human formában? -
#2838 Lehet hogy 2x nehezebb (nem, nem az), viszont Lockolás nélkül 10x annyit fogsz halni:) Hiszen ha lock-olsz a pajzsod mindig arra fog nézni, védeni fog mindent. Anélkül pedig 50-50, hogy pont jó irányba nézel-e.
Még nagyon a játék elején vagy, meglátod majd:) -
#2837 Már megöltem, mondom :) Amúgy felfutottam szembe, nem lockoltam mert az egy szar, arra jó ,hogy direkt minden 2x olyan nehéz legyen. -
#2836 Capra-nál ne kersztül fuss, hanem amint belépsz rogton jobbra az oszlopok mögé, majd annak a végéről szaladj fel a lépcsőn. Miközben felfele haladsz lock-old Caprat és hátrálj fel a lépcsőn védekezőállásban. Ha ügyes vagy a két kutyát elintézed mire Capra felér.
Másik megoldás, ha megszerzed Capra előtt a Ring of Fog-ot. Azzal láthatatlan leszel a mobok számára, csak Capra fog látni, a két kutya nem támad meg, ha nem ütközöl nekik.