10203
  • wedge31
    Ez a gyürü sokat dob rajtuk.

• Shep
    Amúgy a Black night kard használatához mire van szükség?
  • ratgab
    Kb. a játék felétől, addig még nagy utat kell megtenned. Egyébként meg nem adnak sok soul-t majd értük, szóval akár el is dobálhatod.
  • Masakari
    Üdv!
    Eladni lehet valahogy a felvett tárgyakat? mert eddig csak tárgyakat kínáló npc-ket láttam de olyat aki veszi is nem.
  • ratgab
    Tippelek: 46 vitality és 24 endurance?
  • ratgab
    Mennyi vitality-d van neked?????
  • vzajcev
  • MerlinW
    Sok bankolt humanity-vel, esetleg gold serpent ring-el, emberi formában és szerencsével:)
  • wedge31
    DSfix 0.9
  • Afe
    Black Knight-ok fegyvereit hogyan lehet elszedni, mert én már legyőztem jópárat, de egyik fegyver sincs nálam? Black Knight Halberd-nek nálam kellene lenni, de nincs.

• wedge31
    Quelaag's Furysword megszerezve.

Nem olyan jó mint a halberdem viszont sokkal látványosabb.
  • Shep
    Na megjártam a posványos patkányos csatornákat, elsőre megöltem a nagy dög sárkányt gyakorlatilag meg sem tudott sebezni aztán a kulccsal a birtokomban lemásztam Blighttownba de gyorsan visszafordultam mikor megláttam a bunkós barbárt felém rohanni, n meg hát az összegyűjtött 54e lelket sem volt kedvem mélységbe taszajtani. Ha már küzdöttem érte akkor megveszem azt a pecsét törőt a kovácstól :)
  • DarkSector
    Csak spontán előkapta a botját... :)
  • wardogzombie
    Előkaptad?Bocs asszem másik topik
  • MerlinW
    Megvan hozzá mindened? Int, Faith? Inventory-ban a tárgyon nyomj Del gombot és kiír mindent
  • Lunki88
    Hát ez a Centipede demon meglepően könnyű volt, még a Ceaseless démonnal is többet bajlódtam először mint ezzel. :)
  • Fpocok
    Magic weapon. És bot van a kezembe... és úgy is szürke.
  • Laza
    Mármint milyen spellt? A spell a 4 ikon közül a felső, de csak akkor tudod használni (többek között), ha talizmán van a kezedben, mint fegyver ... elvileg.
    Nekem csak egy varázslatom van, találtam egy Pyro-sat, de nem tudom használni ... bár kaptam már egy Pyro kesztyűt is, lehet az kell hozzá.
  • Fpocok
    Tanultam magic weapont... ezt hogy kell használni? Előkaptam a botom, de nem tudom varázsolni ezt a spellt...
  • Laza
    Mindenki úgy játszik ahogy jólesik, nem kötelező használni :)
  • Fpocok
    Már benne van a dsfixben... de... ezt írja róla a srác: Intro skipping. NOTE: the way this is implemented is completely insane. It works for me, but I can’t guarantee that it won’t set your computer on fire. Just turn it off if you experience problems.
  • Zozo0122 #2854
    El lehet amúgy nyomni a logókat? Betöltésnél meg amikor kilépek a játékból?
  • Zozo0122 #2853
    Köszi szépen de valahogy nem jön össze...amikor magaslatról ugrok le az úgy jó 1 csapásból megöltem 1 páncélozott vaddisznót:D Vagyis előtte 1-2 pofont kapott de azzal nem sokra mentem:D Jah és a Taurus démon kipipálva jöhet a következő boss...mondjuk a sárkány már kinézett magának de vele inkább még nem küzdök meg :D
  • Shep
    Nekem is sokkal jobban fut és szebb is :)
  • Shep
    Persze csak eddig mikor lockoltam 80%-ban halál lett a vége, mert leestem ,mert a lockot a nagy izgalomban elfelejtettem kikapcsolni és nem tudtam elmenekülni stb. Szóval számomra szar és ha 1 mód van rá nem is használom.
  • Fpocok
    NA... gargoyle előtt sikerült megidéznem egy srácot... már ilyen ostora volt meg minden. Ketten hamar elbántunk velük.
  • ratgab
    DSFix 0.8-at mindenkinek ajánlom! Új technikával alkotta meg a srác, most már nálam is szaggatás nélkül fut.
  • Lunki88
    Amúgy ez a kigyúrt karakter indulhatna a Mr. Olympián. :)
  • ratgab
    Nagy ügy.
  • Lunki88
    Úgy bírom ahogy kocogtatja a fogait, nagyon "aranyos" jószág. :D
  • Solid Snake
    :)
  • Fpocok
    De akkor nem látom az írásokat :D
  • ratgab
    Tűzfalban játék letilt mindenki happy!
  • tarti19
    offline mód akkor:P
  • Fpocok
    Csalás? Én csak nem akarok pvpzni, ennyi :D
  • MerlinW
    Van ilyen, de én csalásnak tekintetem így sosem éltem a lehetőséggel:)
  • Fpocok
    Az ugye játszik, hogy ha invadelnek, altf4elek... és amikor visszalépek ugyanott avgyok human formában?
  • MerlinW
    Lehet hogy 2x nehezebb (nem, nem az), viszont Lockolás nélkül 10x annyit fogsz halni:) Hiszen ha lock-olsz a pajzsod mindig arra fog nézni, védeni fog mindent. Anélkül pedig 50-50, hogy pont jó irányba nézel-e.

Még nagyon a játék elején vagy, meglátod majd:)
  • Shep
    Már megöltem, mondom :) Amúgy felfutottam szembe, nem lockoltam mert az egy szar, arra jó ,hogy direkt minden 2x olyan nehéz legyen.
  • MerlinW
    Capra-nál ne kersztül fuss, hanem amint belépsz rogton jobbra az oszlopok mögé, majd annak a végéről szaladj fel a lépcsőn. Miközben felfele haladsz lock-old Caprat és hátrálj fel a lépcsőn védekezőállásban. Ha ügyes vagy a két kutyát elintézed mire Capra felér.

Másik megoldás, ha megszerzed Capra előtt a Ring of Fog-ot. Azzal láthatatlan leszel a mobok számára, csak Capra fog látni, a két kutya nem támad meg, ha nem ütközöl nekik.