10203
  • MerlinW
    Vagy válassz innen.
  • Fpocok
    cdkulcsok os srác... 3990
  • exoterm
    Hol?
  • Laza
    Ideje volt :)
  • Fpocok
    Ja.
  • ratgab
    Megvetted?
  • Fpocok
    Látjátok baszki mit hoz ki belőlem ez a játék?
    [spoiler]

4000ft az nem sok
  • Gideon Wieth
    Bőség zavara :D Bár a dragon great sword tetszetős :D
  • wedge31
    Link.
  • Fpocok
    Valaki meg tudja adni a játék guidejához a linket? Véletlenül letöröltem és kéne megint.
  • wedge31
    Szerintem válasz fegyót innen és azt szerezd meg.
    Ne felejsd el az adott statokat se fejleszteni, hogy normálisan tud majd használni azt a fegyvert.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok! Így harmincas szint és a két harang után milyen fegyót érdemes egy warriornak beszerezni ? Most megvan az elit knight szett, és egy kristály meg egy dragon sword :)
  • Shep
    Ja, hogy kicsit várni is kell, akkor ez lehetett a gond nálam. Köszi. Lock-ot én utálom, ha bekapcsolom csak szívok vele, olyankor szoktam használni ha tuti nem tudok leesni és csak 1 ellen van. Nem egyszer haltam már meg a hülye lock miatt úgyhogy ha lehet mellőzöm.
  • Fpocok
    Sok embernek van itt meg a játék? Ha esetleg segítség kéne (és nem halt meg a boss, akkor be tud ugrani valaki nem?)
  • Fpocok
    Drága... én láttam 3990-ért is.
  • Fpocok
    Ilyet is lehet? lol
  • ratgab
    Ellen mögé futsz, vársz 1 tizedmásodpercet és támadás gomb.

Ne használj se lock-ot, se pajzs feltartásos védekezést.

Érdemes az ellen megkezdett támadása közben mögé kerülni. Kis helyen ezért viszonylat kivitelezhetetlen, vagy nagyon pro-nak kell hozzá lenni.

Boss-okra én még nem jöttem rá hogy kell, valószínű nem is lehet.
  • ratgab
    4500-ért tudok szerezni. Még gondolkodom a saját részre vételen, lehet inkább tényleg érdemesebb lenne kigazdálkodni egy új monitort...
  • Solid Snake
  • Csokis
    CD kulcs 18 euró!
  • Shep
    Na és a backstab pl hogy működik, mert nekem hol sikerül, hol nem.
  • Solid Snake
    Ebben minden benne van, amit gondolunk a játékról
  • ratgab
    Az nem jó megoldás! Hiába gyakorol kicsiken, ha a nagyobbaknak más a támadási sebessége, csapásaik iránya. Célirányosan kell az egyes ellenfelekre gyakorolni.

pl.: egy zombie 3 féle képpen támad, de egy black knight totál más módszerrel csinálja ugyanezt. Zombie például nem szúr előre, a Black knight meg igen, és az eléggé fájni szokott.
  • Solid Snake
    Pár tutorial /nem csak kezdőknek/

Dark Souls - Expert's Guide to Parrying

Dark Souls - Parrying Backstab Fishers (Tutorial)

• MerlinW
    Rá kell érezni. A találat előtt igen. Keress kis ellenfeleket, és gyakorolj rajtuk. Aztán a backstab-et is gyakorold, mert sokat fogod használni:)
  • MerlinW
    Második végigjátszásomban vagyok (120+ óra), teljesen szokható az irányítás.
  • MerlinW
    Sebzi az, hidd el. Állj a vízbe, hogy ne lövöldözzön, majd lock. Mikor rád mozdul oldalra gurulsz, lock kikapcs, rohanj a valamelyik nyakához és üsd amíg tudod két kézzel. Ezután vissza a vízbe, lock be és így tovább. Hosszú menet, de nem nehéz. Kis szerencsével hozzád sem tud érni.
  • Fletley9
    3-4 óra alatt teljesen bele lehet szokni. ha addig kibírod utánna nem gáz csak a lock, de arra nincs orvosság
  • wedge31
    Meg lehet szokni.
  • steweee
    nem olvastam vissza. tényleg olyan rossz az irányítása ?

m ert engem alapvetően nagyon érdekelne a gém, de ha rossz akkor felejtős..
  • Fletley9
    Parrynek mi az üteme vagyis ,hogy mikor kell elnyomni? közvetlen a találat bekapása előtt? mert eddig bár nem is nagyon próbáltam, de amikor igen egyszer se sikerült
  • Laza
    Pf, pont ott vagyok lent, de ez a kard nem igazán sebzi a black hydrát. De majd nyomom még, most pihi. Hosszú fight lesz ez :)
  • wedge31
    Elsőre jobban jársz ha gyakorolsz a mobokon mint hogy farmolsz, mert ha rossz a technikád hiába van 100hp vagy end, le fognak nyomni.
  • Shep
    Hát én összegyűjtöttem ott vagy 30e pontot de utána meguntam, most meg leestem a kertben és oda lett 9 humanity pontom amit 2 napig sikerült őrizgetnem meg 6000 pont ami már majdnem a harmada volt a pecsét kulcsnak, rohadna meg amelyik kitalálta ezt a lecsúszásos dolgot.
  • MerlinW
    Pedig én is azzal öltem meg őket.
    - két kezes módban kell harcolni - az majdnem dupla sebzés
    - ha "türelmetlen" vagy, menj Ash-be (ahol Süsü van - hét fejű vizisárkány), találsz a földön 3 dragon scale-t, valamint dob még kettőt a boss. Ezzel +4-ig fel tudod húzni a kardodat (280dmg).
  • Laza
    A drake swordom nem nagyon sebezte őket ... azaz azt az egyet akit odahúztam :)
  • MerlinW
    Azok Taurus-ok. 7 darab. Nagy a hely, egyesével ledarálható mind egyszerűen:) Cserébe kapsz Chaos Flame Ember-t:) Mondjuk oda is lehet szaladni érte, ha nem sajnálod az életedet:)
  • Laza
    Alaphelyzetben nincs ott semmi veszélyes, amíg a láva szörnyet nem vered le. Azt meg tök egyszerű leverni és van mellette egy ruha szet is. Persze az út amit megnyit már problémásabb, mert az egyik irányba csapatostul jönnek a Capra demonok, a másik irányba meg az első boss testvérei vannak tömegesen, minotauruszok :)
  • MerlinW
    Endurance a legfontosabb stat ebben a játékban. Az a védelmed, az a támadásod, az az életed:) Az legyen a prioritás. 40-ig meg se állj:)
  • ratgab
    Valahogy engem idegesít az ilyen megoldás, de abszolút megértem.

Nagyon szívesen kardélre hánynám a sárkányt csak egyelőre nem tudom még hogy hogyan tudom ezt megtenni.

Amúgy a sárkány ha nem bántod és csak felszaladsz a hídra minden egyes alkalommmal elintézi az ott tartózkodó élőhalottakat, ami nettó 550 soult jelent a játékosnak.

Szóval alsó szinteken még akár erre építeni is érdemes lehet. Dragon exploit.