Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látom mire hozzá jutok a játékhoz (most még work, késõbb download), addigra nekem már tökéletese lesz az élmény!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Van már rá fix le kell szedni hozzá egy progit és akkor volt egér nincs egér !
wedge31
Vazze ez most komoly, hogy a kurzor ott virit játék közben?...erre jöhetne valami fix mert ez röhej.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Fps-hez meg bill+egér való, mégse azzal kell tolnod konzolon.
Inkább az a szüklátókörüség ha valakit megszólsz, hogy pc-én a pc beviteli eszközel akar játszani.

Shep
Lehet a gyerekre kellett volna bízni az egész portolást :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Lehet majd arra is sor kerül majd ki tudja ! :D

Gondolom amikor majd a Supersampling meg a DOF lesz benne lehet berakja az árnyékolást is ! :D
wesker24
Utoloag láttam hogy irtál !
Shep
Árnyékolást nem csinálja meg a gyerek? Akkor már lehet én is nekikezdenék :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ajándékba, kölcsön kapta, tetszik neki a világa hagy ne folytassam már. Mondom ,hogy nem csak a ti fajtátok létezik, ahogy pl. nem csak versenyló van.

Vissza is olvasol, vagy csak írsz? Mert már linkeltem a következõ DSfix-et.

wesker24
Hát minimum ez a legkevesebb ! xD
Shep
Persze jó kerülje de ha mégis érdekli a környezet meg az ellenségek akkor hagy szórakozzon. Meg egyébként is te hoztad fel a csalás dolgot, tudat alatt csalni akartál :D

Seth
Namco fizethetne a srácnak úgy fél évnyi bért :)

PSN ID.: Beegabor

Laza
Az minek venné meg ezt a játékot? ... ha megveszi egyáltalán ... van erre ezer másik, pl a Darksiders 2 :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Seth
"undead formának nincs semmi elõnye"

nem tudnak betámadni más játékosok

wesker24
Ez a modder fickó egy Isten már meg is találta a hibát ami a menu-t és a Missing Text-et illeti és már dolgozik a következõ javitáson !

Will release 0.2 soon, also fixing downsampling for everyone (hopefully).

Shep
Ez csak egy elméleti eszmefuttatás volt, nem csak és kizárólag errõl a játékról szól!

Fpocok
Tehát akkor aki egyedül játszik, az nyomja emberként... undead formának nincs semmi elõnye?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Akkor a Tomb of Giants a kedvenced lesz :D

Pontosabban: "Fixes text, button prompts and downsampling."

Laza
Fõleg aki meg sem veszi :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DSfix 0.2!!!

"This version should also fix downsampling for everyone and may improve texture clarity (forces 16xAF on everything)."

alma2
tyu...azert emlitsuk meg, ennyire otvar grafikat keresve sem talal az ember:)
Ahogy beleneztem vegigjatszasba, lattam kesobb mintha nagyobb lenne a latotav, vagy nem lenne ilyen sotet, de ez, hogy 2 centig lat az ember, valami borszaszto frusztralo. (mar a varbol kijottem)

szerintem

Laza
Akkor fõleg :D

mcwolf
Mondjuk Demons souls-ban is volt valami limit (asszem +- lvl 10),ahova betörhetett az ember.
Tehát egy 150-es csaló nem törhet be egy kis 20-as karakterhez.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Laza
"a pc-én bill+egér a beviteli eszköz"

Ez szûklátókörûségre vall :)
A játékok kezdete óta külsõ játékirányító volt a fõ beviteli eszköz.
Elõbb volt számítógépen játékra külsõ eszköz használva, mint a bill :)
Ráadásul folyamatosan jelen van ezen kiegészítõk garmadája a piacon.

Persze mindenki maga dönti el, hogy mit használ. De ettõl még a játékok terén mindig is meglesz az a réteg, amihez a kontroller/joystick az ideális beviteli eszköz, és ezzel nincs is semmi baj, erre való.

Tinman
Még annyit, hogy elõholt formában tudsz invadelni mások játékába és leölve õket értékes lelkekhez, meg humanity-hez jutsz. Tehát te ha jól sejtem, te ezt igen csak csípni fogod :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Alapból elõholt vagy.

Emberi alakban pedig:

1. Tudtommal nõ a drop rate... sõt, állítom, mert kifejezetten jobb volt a drop human formába.

2. Tudsz társat hívni emberi alakba! Tudod az Estus Flask-ok (aka HP poti) számát növelni, ami igen csak nagy kincs!

3. Emberi alakban a sztoriban található egyes NPC-kkel kapcsolatban is vannak változások, akár harcok!

4. Achik ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
És mi ez az emberi forma, undead forma? Mit ad... miért fontos? Nem vágom.

Tinman
Ha emberi formában vagy egyelõre úgy fest igen :-(

Laza
Ez már szánalmas ... mondjuk nem mintha nem lenne minden játékhoz hasonló.

De végül is mindenki magának játszik, szóval nem kell ezzel a meg a használóival foglalkozni. A saját játékélményét rombolja, mert kb itt vész el az egésznek az értelme.

wesker24
az X360-as controller-erekkel nincs gond én az x360-as gombokra mondtam hogy annak lecserélése van tervben vagy hozzá irja zárójelben hogy billen melyik gomb az !
mcwolf
Akkor ez a trainer azt jelenti,hogy hozzám is bármikor betörhet egy ilyen gyökér "terminátor"??
Mert akkor tényleg megbaszta a ló az egészet <#gonosz3><#szomoru2>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

wesker24
Saját maguknak köszönhetik le se szarták az egészet egy moddernek sikerült mindazt megcsinálni amit a fejlesztõk basztak megcsinálni !
Tinman
Miért? Mi a baj az X-es controllerekkel? Komolyan semmi gondot nem tapasztaltam eddig.

De az miért is játszik ezzel a játékkal?

Ez olyan, mintha chilis fûszeres pepperónis pizzát szeretnél úgy megenni, hogy ne csípjen.

Tinman
Tökéletesen elfogadom amit mondasz... abs. megértem!

Viszont aki csak 1-2 órára akar leülni szórakozni, az messzirõl kerülje el a játékot. Miért kell, hogy minden játék casual kompatibilis is legyen?

Milliónyi nem ennyire hc játék van... nem kell ezt a keveset is elvenni azoktól akik rajonganak az ilyesmiért.

Shep
De azért ez mekkora pofán vágás már a készítõknek.

Tinman
20 óra és úgy equip-elsz, mint egy profi. :-D
De igazad van, tényleg kissé fura elsõre a menü.

Lock-on a jobb analóg lenyomva, u.e. fel is oldja.

wesker24
A végén még ez a félisten modder ugy helyre pofozza a játékot ezalatt a néhány nap alatt amit a fejlesztõk basznak megcsinálni !

Azt olvastam hogy az x360-as controllerek javitása is tervbe van véve !
Shep
Az a baj ,hogy te csak egy játékosfajtát akarsz elfogadni azt aki ha elkezd egy játékot ha bele döglik is de végigviszi, nem mindenki ilyen van és hidd el ezekbõl van több akiket nem érdekel a történet, meg ,hogy mi lesz a végén egyszerûen csak le akar ülni és ki akar kapcsolódni 1-2 órára õket nem érdekli, hogy ha most megverem 2 óra alatt 100 halál után ez a fehér oroszlán t akkor majd hû de király leszek, õk csak nézelõdni akarnak, ütni vágni, megnézni a tájat, akármi.

Fpocok
Sikerült legyõznöm az elsõ nagy ellenfelet... hogy kell elõcsikarni a lockont? Mert mintha nem írná, melyik controller gomb az.

Viszont a shieldes résznél szoptam. Na nem amiatt, mert meghaltam, hanem MERT OLYAN SZAR A MENÜ... nem tudtam, hogy kell equipelni :D Kézbe vettem, tudtam vele ütni. Aztán csak rájöttem, de vagy két három percet szívtam vele. Ez sok idõ.

Tinman
Ez a srác egy félisten! De komolyan! ^^

wesker24
I'll investigate that tomorrow. I can't guarantee a quick fix though. First I need to find out what's causing it (while 99% of the HUD elements work fine) and then I need to fix it and not break anything else.

Fixing supersampling and probably DoF will come first, since I know exactly what needs to be done there.

Na ez egyre jobb lesz szóval a következõ patchben Supersampling és Depth of Field is lesz és csak utána jön a missing text hiba kijavitása !
Tinman
Teljesen igazad van.
Irónia nélkül.

Rövidre zárom magam, mert leírni úgysem lehet, érezni kell... és az is lehet, hogy sokakra nem is hat úgy a játék akkor sem, ha csalás nélkül végigviszik.

Tinman
Mert sikerül az cheat nélkül is!

Volt a DaS-ba az Ornstein és Smough harc. 2 napom ment rá, persze összesen "csak" 7 óra.

Sikerült, pedig azt mondtam, hogy ok... ennyi volt én ide kevés vagyok. Amit utána éreztem azt át kell élni, nem igazán lehet leírni.

És ez az egy "élmény" a DaS csak egy picike szelete.

Hidd el, úgy, hogy tudtam, hogy itt nem nagyon van egérút, sokkal, de sokkal jobban koncentráltam a játékra és annyira mélyen elmerültem benne, ami már a "játszok egy játékkal" új szintje.

Nem tudok mást mondani... egyszerûen éreztem ahogy a napok múlásával egyre összeszedettebb, ügyesebb, taktikusabb, elõregondolkodóbb lettem és ez az IRL mindennapjaimra is kihatott. Jobb kedvû voltam, az IRL problémákat is sokkal könnyebben és elegánsabban oldottam meg. Nagyon jó érzés volt.

És nagyon rossz érzés volt, amikor már 22x-re haltam meg valahol, de soha nem adtam fel és a végletekig kifigyeltem az egyes ellenfelek tulajdonságait, harcmodorát, hogy az a bizonyos kis rés feltáruljon elõttem.

Elfogult vagyok, ne hallgass rám.

jarlaxxe
Nekem is az egyik kedvenc játékom a DaS de én nem nézem ennyire elvakultan a játékot mint tinman.

Shep
Ok, akkor az elejéért még egyszer bocsánat de a végével nem értek egyet szerintem aki játszani akar az szórakozni is akar és aki nem elég jó hozzá az miért ne játszhassa végig segítséggel, ha neki ez is szórakoztató akkor nincs ezzel szerintem gond. Én sem szeretem a csítet de ha valakinek csak így sikerül akkor miért vegyük el tõle a lehetõséget, hogy a végére érjen egy játéknak? Továbbra is tartom, hogy egy játék célja a szórakoztatás még akkor is ha ehhez valakinek csít kell. Ismerek olyat aki kb 1 játékot játszott végig életében de bármivel jól elszórakozik, nyomatja a csíteket és ökörködik ha neki ez kell ahhoz ,hogy jól érezze magát hát ez kell, kinek árt vele? Ez csak egy játék, nem a sarki kisboltot rabolja ki csak örömét leli valamiben.

IMYke2.0.0.0
Én 100%-osan megértem Tinmant.
Megint egyedül vagyok ezzel?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Bárcsak ez a opcionális marhaság volna ennek a portnak a legnagyobb baja.