Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Inkább az a szüklátókörüség ha valakit megszólsz, hogy pc-én a pc beviteli eszközel akar játszani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gondolom amikor majd a Supersampling meg a DOF lesz benne lehet berakja az árnyékolást is ! :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Will release 0.2 soon, also fixing downsampling for everyone (hopefully).
Parasite Eve 2, best game EVER!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"This version should also fix downsampling for everyone and may improve texture clarity (forces 16xAF on everything)."
Ahogy beleneztem vegigjatszasba, lattam kesobb mintha nagyobb lenne a latotav, vagy nem lenne ilyen sotet, de ez, hogy 2 centig lat az ember, valami borszaszto frusztralo. (mar a varbol kijottem)
szerintem
Tehát egy 150-es csaló nem törhet be egy kis 20-as karakterhez.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ez szûklátókörûségre vall :)
A játékok kezdete óta külsõ játékirányító volt a fõ beviteli eszköz.
Elõbb volt számítógépen játékra külsõ eszköz használva, mint a bill :)
Ráadásul folyamatosan jelen van ezen kiegészítõk garmadája a piacon.
Persze mindenki maga dönti el, hogy mit használ. De ettõl még a játékok terén mindig is meglesz az a réteg, amihez a kontroller/joystick az ideális beviteli eszköz, és ezzel nincs is semmi baj, erre való.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Emberi alakban pedig:
1. Tudtommal nõ a drop rate... sõt, állítom, mert kifejezetten jobb volt a drop human formába.
2. Tudsz társat hívni emberi alakba! Tudod az Estus Flask-ok (aka HP poti) számát növelni, ami igen csak nagy kincs!
3. Emberi alakban a sztoriban található egyes NPC-kkel kapcsolatban is vannak változások, akár harcok!
4. Achik ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De végül is mindenki magának játszik, szóval nem kell ezzel a meg a használóival foglalkozni. A saját játékélményét rombolja, mert kb itt vész el az egésznek az értelme.
Mert akkor tényleg megbaszta a ló az egészet <#gonosz3>#gonosz3><#szomoru2>#szomoru2>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ez olyan, mintha chilis fûszeres pepperónis pizzát szeretnél úgy megenni, hogy ne csípjen.
Viszont aki csak 1-2 órára akar leülni szórakozni, az messzirõl kerülje el a játékot. Miért kell, hogy minden játék casual kompatibilis is legyen?
Milliónyi nem ennyire hc játék van... nem kell ezt a keveset is elvenni azoktól akik rajonganak az ilyesmiért.
De igazad van, tényleg kissé fura elsõre a menü.
Lock-on a jobb analóg lenyomva, u.e. fel is oldja.
Azt olvastam hogy az x360-as controllerek javitása is tervbe van véve !
Viszont a shieldes résznél szoptam. Na nem amiatt, mert meghaltam, hanem MERT OLYAN SZAR A MENÜ... nem tudtam, hogy kell equipelni :D Kézbe vettem, tudtam vele ütni. Aztán csak rájöttem, de vagy két három percet szívtam vele. Ez sok idõ.
Fixing supersampling and probably DoF will come first, since I know exactly what needs to be done there.
Na ez egyre jobb lesz szóval a következõ patchben Supersampling és Depth of Field is lesz és csak utána jön a missing text hiba kijavitása !
Irónia nélkül.
Rövidre zárom magam, mert leírni úgysem lehet, érezni kell... és az is lehet, hogy sokakra nem is hat úgy a játék akkor sem, ha csalás nélkül végigviszik.
Volt a DaS-ba az Ornstein és Smough harc. 2 napom ment rá, persze összesen "csak" 7 óra.
Sikerült, pedig azt mondtam, hogy ok... ennyi volt én ide kevés vagyok. Amit utána éreztem azt át kell élni, nem igazán lehet leírni.
És ez az egy "élmény" a DaS csak egy picike szelete.
Hidd el, úgy, hogy tudtam, hogy itt nem nagyon van egérút, sokkal, de sokkal jobban koncentráltam a játékra és annyira mélyen elmerültem benne, ami már a "játszok egy játékkal" új szintje.
Nem tudok mást mondani... egyszerûen éreztem ahogy a napok múlásával egyre összeszedettebb, ügyesebb, taktikusabb, elõregondolkodóbb lettem és ez az IRL mindennapjaimra is kihatott. Jobb kedvû voltam, az IRL problémákat is sokkal könnyebben és elegánsabban oldottam meg. Nagyon jó érzés volt.
És nagyon rossz érzés volt, amikor már 22x-re haltam meg valahol, de soha nem adtam fel és a végletekig kifigyeltem az egyes ellenfelek tulajdonságait, harcmodorát, hogy az a bizonyos kis rés feltáruljon elõttem.
Elfogult vagyok, ne hallgass rám.
Megint egyedül vagyok ezzel?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.