Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy baj! Terjesszed ezt az isteni játékot! 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Elég ijesztő volt. Szóval a tető felé érdemes menni.
Nincs valami leírás magyarul esetleg a felhasználható cuccokról?
PL. a Humanyti mire jó?
A hátbaszúrást hogyan kell csinálni? Néha véletlenül sikerül,de utána nem tudom mégegyszer.<#awink>#awink>(amikor beleszúrsz a hátába és utána letolod lábbal) Ja én Xbox-on tolom.
Örülök,hogy így segítetek. Ez jó fórum<#law>#law>
Ismerőseim közül senki nem ismeri ezt a játékot.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ez 100% hogy a Gargoyle-os rész, ami azt jelenti hogy a Taurus Demon-t már legyőzte.
szerk: Most jutott eszembe hogy a skorpiót mire értette. Az a Titanite Demon. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.22. 19:54:55
@gagaga
Jó felé haladsz. Azokat a vízköpőket (Gargoyle) bizony meg kell ölnöd. Lehet sokat fogsz szopni, de más út nincsen. 😊
melyik bossokat ölted már meg?😊
Ez így unalmas,mindig ugyanazokat lenyomni.
Azon a pályán amelyiken van a skorpió,ott ha felmegyek a várba és letolom az összes zombit,fel megyek a tetőre. Na ott jön egy repülő szobor,aztán kis idő múlva egy másik amelyik tüzet okád. Az elsőt levertem de a tűzokádó mindig megpörköl.
20 szinten vagyok csak. A szellemekhez tudom,hogy kell egy 4000-be kerülő cuccos és úgy lehet őket sebezni. De akkor egy darabig még hagyom őket. Viszont teljesen megrekedtem és csak újra járom a pályákat,hogy tudjak fejlődni. A skorpiót kinyírtam,utána a fákat is lekaszaboltam,de a nagy gólemekkel nem bírok. Állandóan lelassít és kinyír.
Az ajtó pedig valószínűleg azért nem nyílik, mert gift-nek nem a master key-t választottad.
Bár onnan a valley of the drakes meg blighttown kezdő körüli soul levelen megint csak nem tesz jót az idegeknek 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2014.11.22. 12:06:49
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.22. 09:17:39
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy hete kezdtem a játékot és nem vagyok egy nagy guru. Most elakadtam. A szellemek mindig kinyirnak. A katakombákban is meghalok. Elindultam egy új karakterrel és ezzel nem tudok bejutni az élőhalottaknál nyíló rácsos kapun. A másik karakterrel simán nyílt az ajtó.
Egg vermifuge kell rá, amit a Quelaag utáni npc-nél tudsz venni, vagy az erdőben a moonlight bitterfly boss felé vezető iton van 2-3 tree lizard akiket lehet farmolni érte, de baromi ritkán dobják.
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Eredetileg is azt akartam, csak bepöccentem, mert a steam az istennek nem tölti be a cloud save-emet, így meg kezdhetem elölről azt is <#falbav>#falbav>
olyan problémám lenne, hogy eljárom a szokásos a táncot a gfwl-el, majd amikor elindítom a játékot steam-ből feljön a kis ablak, hogy a das előkészítése, majd nem történik semmi. Se hibaüzenet, se semmi, a játék meg nem indul. Ilyenkor mi van?
Még a dsfix-et be se másoltam -.-
Variálni most már felesleges, ha valami oltári nagy problémád lenne (nem lesz), akkor max farmolgatsz 1-2 órát és máris meg van oldva. Stab-el bánj okosan, mert végigjátszásonként 4-5-nél több nem nagyon lesz belőle (2 loot, 1 Catarina questline reward, illetve 1-2 helyen nagyon ritka drop).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 19:41:12
[merlinw.org]
Szóval, nekem jelenleg egy Washing Pole -om van, ami ha épp nincs upgrade -elve valami elementális sebzésre akkor Str "D", Dex "D" skálázást ad, azaz esetemben mindkettőt nyomhatom Dex, Str, majdnem lényegtelen melyiket.
Viszont most a katana sebzése 212dmg + 212 lighting ami azért bőven 400dmg és figyelembe véve, hogy eddig nem sok light resistes ellenfelet láttam egészen használható.
Viszont tényleg kérdéses, hogy nem lenne érdemes visszafejleszteni és sima regular -ként tolni... visszakapom olyankor a titanite shard -im?
Már volt róla szó, a szintlépő ablakon nézd meg mi mit növel. Mikor növelsz egy képességet, mutatja hogy mit növel. Elsődleges fegyvernek én mindig a regular-t preferálom (amin nincs elementál), már leírtam miért. Jön egy lightning-ra resist ellenfél aztán csapkodhatod 50-es sebzésekkel.
Mint korábban írtam, voltak elementál fegyvereim, de csak PvP-ben használtam őket. A mob-ok/boss-ok ellen +15 zwei vagy egyéb regular fegyver megkenve buff-al. 40+ str mellett így ütöttem beléjük 3-500-akat.
[merlinw.org]
Én nekem volt egy regular kardom, a Sen's-ben található lightning spear és egy fire battle axe-em (Queelag furysword-ig, majd később egy divine a csontik ellen).
Ezt olvasgasd. Keresd meg a konkrét fegyvert, kattints a nevére és ott lesz milyen fejlesztés mit csinál vele.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 14:54:36
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.14. 13:56:00
Van ez a Lautrec, aki elméletben lecsapná Anastacia -t Firelink -be, de én hamarabb ütöttem le, tetszett a gyűrűje a kis majomnak, meg rajtam jobban is áll...hehe... Most viszont akkor, bukom a firekeeper soul -t? Mert ugye Anastacia él virul Firelink -be én meg nem is láttam black eye orb -ot <#fejvakaras>#fejvakaras>?
Utoljára szerkesztette: DamianBasquiat, 2014.09.11. 21:15:13
Vicceltem, a Furysword nagyon jó lesz oda! Ornstein érzékeny a tűzre. Ha humanity kell, akkor küzdd magad végig az előcsarnokig, ahol kinyithatod a nagykaput, onnan már vissza tudsz menni bárhová és tudsz szerezni 😊 Vagy, ha esetleg tudod az utat a festménybe, akkor oda menjél humanityt farmolni 😊 Jó megoldás lehet még, ha megpróbálsz invadelni, ha van hozzá cracked red eye orbod, ha nyersz, akkor kapsz humanityt 😉 A statjaid jók lesznek így, később majd korrigálhatsz úgy, hogy kezdetnek legyen minél több endurance 😊 A resistance az felejtős, az égvilágon semmit nem ér, de tényleg.