10203
-
Rony94 #9559 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A feltámasztójukat (Necromancer) kell kiiktatni és aztán már meghalnak a csontik is. -
El Gigante #9558 Divine típusú fegyver sebzi őket! -
gagaga #9557 Lejutottam a temető alá a ropik birodalmába:)
Miért nem kapok pénzt ha megölöm őket?
Nagy bosszantó,hogy újra felkelnek hiába darabolom szét őket. -
Rony94 #9556 Elkezdtem most egy új játékot ha már a GfWL-ot kiírtották. Most ez egy kísérletezgetős végigjátszás lesz. Kipróbálok minden covenant-ot, miracle-t, pyaromancy-t, spell-t amennyire csak tudok. Az előző végigjátszásban csak simán végigmentem a játékon, covenant-okkal nem is foglalkozva. Elvileg a különböző covenant-ok nem csak új multiplayer lehetőséget adnak, hanem számtalan más plusz dolgot is. Majd kiderül. -
Szerintem semmi sem változott, más a DRM, ennyi. -
Zozo0122 #9554 Köszi! És akkor most nincsenek negyed órás szünetek mire végre talál ellenfelet? -
Miután már nem tudsz Live-on PvP-zni, csak Steam-en így jah, érdemes feltenni:) -
Zozo0122 #9552 Valaki mondjon valamit a pvp-ről, érdemes e a patchet feltenni, ha egyelőre csak pvp-t játszanék a régi karimmal? Könnyen talál ellenfelet? -
Rony94 #9551 Igen. :D -
Zozo0122 #9550 Jó lenne :D Választunk egy adott helyet és red signal beidézzük egymást :D -
Rony94 #9549 Már akartam mondani hogy majd össze kéne futni valahogy. Partiznánk és öldösnénk egymást, csak mi SG-sek. :) -
Zozo0122 #9548 Na milyen az új patchel a pvp? Megéri kipróbálni? Több a harc és gyorsabban talál ellenfelet?:) -
na örülök hogy sikerült :D éjszaka nemtudom hogy mertél ott császkálni én még nappal is borzongtam xd -
Perszepeta #9546 boss volt a gond, most már szabad a pálya. hú de izgi volt pajzs nélkül, de ment elsőre, ami ritka volt eddig. -
Perszepeta #9545 rákérdezett, hogy biztos elhasználom-e én pedig yes-t nyomtam. Hát 2. végigjátszásra már sok mindent szebben csinálok, bár Tinman nélkül fele ennyire sem ment volna. nah már lent vok, bonfire-t meggyújtottam, itt van közelben fáklya ha jól tudom. Menni fog, remélem boss után már beenged a játék végére. -
hát értelek nemtom hogy el lehetne e költeni szerintem nem.de menj le nitohoz és csapd le ,találsz lent lámpát nem lesz gáz csak addig eljutni xd de hát én mindkétszer így csináltam nem vészes :D annyira -
Perszepeta #9543 Sajnos pont ez az, hogy nem tettem bele a lelkeket, hanem elköltöttem DLC boss (Manus) után... Az viszont igaz, Catacomba kimaradt mégiscsak, nem volt kedvem lebotorkálni a fáklyáig a sötétben, gondoltam majd ng+-ban :P szóval Nito kell a továbbjutáshoz és az utolsó boss harchoz.. -
alapból nemtudod elkölteni a szükséges lelkeket,és irány a catacomba ott van még az a boss aki kell neked :D amúgy a lordvesselbe pedig beletudod rakni a lelkeket de gondolom ez már megvolt.de még ő hiányzik Nito asszem akit te kihagytál :) -
Perszepeta #9541 Végére is értem... volna a játéknak, de Lordvesselbe miért nem tudok belépni? Azaz mit hagytam ki? Összes bosst lenyomtam, igaz a lelkeket nem áldoztam fel az oltáron, és már nincsenek meg, elhasználtam szintlépésre, tudván utolsó harc jön(ne) Remélem nem ez a baj, bár gondolom azt nem engedte volna a játék, ha küldetéshez nélkülözhetetlen. Jah egyedül Catacombás bosst hagytam még ki. Köszi, azt hiszem utolsó segítségkérésem lesz :) -
Perszepeta #9540 Jah megvan, ez is ott lesz a Tomb-ben... -
Perszepeta #9539 Hopsz őt megöltem galárd módon... jah emlékszem már, 30 humanity kellett volna, de még annyim sem volt és inkább kellett az Estus flask fejlesztésére, hogy megöljem. Lantern jó lesz, annál izgibb pajzs nélkül :D És azt tudok venni valakitől, ha nem, hol kell farmolni? -
A fair lady covenantjára érti, ott kell rank 2-nek lenni (vagy 100 humanity-t kell felajánlani :d), hogy kinyiss egy shortcutot.
Nem kötelező, mivel lehet szerezni máshol lantern-t(bár az nem olyan király, mert az a kezedbe megy, így nem lesz pajzsod), illetve egy bizonyos személy megmentésében játszik szerepet.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.12.16. 22:05:11 -
Metontour #9537 A Chaos Servant Covenantban kell elérned a Rank 2-t. Ezt a falba ágyazott pókcsajnál tudod elérni Queelag alatt. -
Perszepeta #9536 Rank 2-t akartam írni, szóval az mit jelent :D -
Perszepeta #9535 Sajnos nem találtam megoldást arra a problémára - még Tinman videó sem segített - amúgy a videóit majdnem olyan élvezettel nézem, mint a játékot játszani - Sunlight Maggotot szeretném megszerezni. Covetous gyűrű rajtam van, és farmolnám azokat a bogarakat a Demon Ruins-ban, csak a kaput erő védi, amin tovább tudnék haladni. Videó szerint Range 2-esnek kell lenni, bevallom őszintén, azt nem tudom mire érti :) Igazából a Catacombás rész ill DLC miatt kellene, szóval ha van a játékban fáklya, és hogy azt hol találom az is megoldás lenne nyilván :) Köszi a segítséget! -
Butabiztos megoldása az átállásnak. Képekkel.
Itt meg a STEAM-kompatibilis DSfix: http://blog.metaclassofnil.com -
Királyság!
-
Akkor sínen vagy. Lépj ki, kapcsold be a bétát, frissítsd a játékot és kész. -
Még nem.
Viszont leradíroztam az összes gfwl cuccot, majd újra felraktam rendszergazdaként win7 kompatibilitás módban és már be tudtam lépni és kapom az achikat. -
A beta programot nem aktiváltad még ugye? -
hát ez szomorú lehet hogy még valami nem okés vele.légy kicsit türelmes hátha holnap lesz valami -
Azóta annyi változott, hogy el sem jutok addig, hogy elinduljon. Minden egyes alkalommal elszáll exe hibával, pedig se dsfix, se fraps, se afterburner, se semmi nincs elindítva, nehogy bekavarjon. :/ -
jah értem mondom én nem értek hozzá.remélem sikerül megcsinálnotok :) -
De az átmentéshez előbb be kell lépni a gfwl fiókba, hogy migrálni tudja a játék. Steamen továbbra sem nyílt meg egy darab achi sem, pedig egyszer már végigvittem a játékot.
Közben befutott a friss, ropogós dsfix is, amivel a steamworksös das is mehet fps unlockkal. -
ez volt a lényeg nem?valahol olvass utána .am én nem értek hozzá csak gondoltam ez a lényeg nem?valahogy steamre átmenteni a mentést achivmentet stb -
Lejött a játék, de indítás után egyszerűen nem jön be a gfwl.
Kiírja, hogy nem vagyok bejelentkezve, de a home gombra egyszerűen nem jön be a gfwl UI. Gyönyörű.
Remélem a das 2-es 60+ órás mentésem után nem fog elveszni ez is (laza 82 óra steam szerint amit beleöltem). -
Igen ezt a régies nyelvezetet nehéz lenne úgy magyarra átültetni úgy, hogy ne menjen át esetleg komikusba. -
Rony94 #9522 Kicsit tényleg zavaró, de ettől függetlenül örülök neki hogy angolul játszottam ki. Így volt szerencsém a sajátos nyelvezetéhez. :) -
Pont azon gondolkoztam, hogy minden fisem-fos játékhoz készül, bezzeg a Souls játékokhoz nem. -
Akkor mehet a tőtikézés.
Remélem ennyire a notin is el fog indulni!