Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ismerőseim közül senki nem ismeri ezt a játékot."

Nagy baj! Terjesszed ezt az isteni játékot! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Igen,azt a Taurust lenyomtam már<#awink>
Elég ijesztő volt. Szóval a tető felé érdemes menni.
Nincs valami leírás magyarul esetleg a felhasználható cuccokról?
PL. a Humanyti mire jó?
A hátbaszúrást hogyan kell csinálni? Néha véletlenül sikerül,de utána nem tudom mégegyszer.<#awink>(amikor beleszúrsz a hátába és utána letolod lábbal) Ja én Xbox-on tolom.
Örülök,hogy így segítetek. Ez jó fórum<#law>
Ismerőseim közül senki nem ismeri ezt a játékot.

Az ilyeneket szerintem spoiler-ben lehetőleg. Ne lőjünk le semmit az újaknak. Tapasztalják meg első kézből a szopatást. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Myselor
azért többszöri végigjátszásra is marad szopás pl Anor Londoban az Ijjászok amikor a párkányokon kell felmenni,azt mindig imádtam.rohadjnak meg <#gonosz1>
Olyan jó olvasni azt, aki most kezdi a játékot és hogy mennyi élmény(szopás) vár rá, irigylem:S 😄

"fel megyek a tetőre. Na ott jön egy repülő szobor,aztán kis idő múlva egy másik amelyik tüzet okád. Az elsőt levertem de a tűzokádó mindig megpörköl."

Ez 100% hogy a Gargoyle-os rész, ami azt jelenti hogy a Taurus Demon-t már legyőzte.

szerk: Most jutott eszembe hogy a skorpiót mire értette. Az a Titanite Demon. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.11.22. 19:54:55

Myselor
ő gólemeket említett az erdőben xd és nem derült ki mit ölt meg eddig 😄
Gondolom, mivel az előző kommentben megemlítette a Gargoyle-okat, így a Taurus Demon már megvolt neki.

@gagaga
Jó felé haladsz. Azokat a vízköpőket (Gargoyle) bizony meg kell ölnöd. Lehet sokat fogsz szopni, de más út nincsen. 😊

Myselor
ne kóvájogjál haladjál másfelé 😄 amerre még nem voltál nem szabad lemenni a temetőbe,meg oda a szellemekhez sem, a többi út járható 😄
melyik bossokat ölted már meg?😊
És akkor kóvályogjak amíg fel nem fejlődök?
Ez így unalmas,mindig ugyanazokat lenyomni.
Azon a pályán amelyiken van a skorpió,ott ha felmegyek a várba és letolom az összes zombit,fel megyek a tetőre. Na ott jön egy repülő szobor,aztán kis idő múlva egy másik amelyik tüzet okád. Az elsőt levertem de a tűzokádó mindig megpörköl.
Myselor
szerintem sem elég rohadék boss én sose tudtam időben lecsapni.az első lefeküdt utána jött a következő de a 3ik már túl hamar jött meg a 4 de azért megúsztam valahogy.de Manus volt a leg nehezebb és gecibb számomra ng+ban futottam össze vele elsőnek megizzasztott rendesen 😊 kalameet annyira nem volt vészes utána már xd
Myselor
new londo ruins az egyik hely amit kurvára utálok, de annál is jobban utálom a kriptákat talán tomb of the giants? valami ilyesmi neve van.az undorító xd és mocsok és nehéz.a többi helyet mindet nagyon bírom de ezt a kettőt nagyon nem😊
New Londo Ruins azt a végére hagyd. Higgy nekem. Még ha a szellemeket le is nyomod, a boss-hoz semmi esélyed sem lesz. 😊

70-es szintű? <#buck>
20 szinten vagyok csak. A szellemekhez tudom,hogy kell egy 4000-be kerülő cuccos és úgy lehet őket sebezni. De akkor egy darabig még hagyom őket. Viszont teljesen megrekedtem és csak újra járom a pályákat,hogy tudjak fejlődni. A skorpiót kinyírtam,utána a fákat is lekaszaboltam,de a nagy gólemekkel nem bírok. Állandóan lelassít és kinyír.
benőmenő
Firelink shrine-ból van másfelé is út, ami az Undead burg-be vezet. Az az ajánlott.
Az ajtó pedig valószínűleg azért nem nyílik, mert gift-nek nem a master key-t választottad.
Bár onnan a valley of the drakes meg blighttown kezdő körüli soul levelen megint csak nem tesz jót az idegeknek 😄
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2014.11.22. 12:06:49
Csak egy tanács: Ha egy helyen sokszor meghalsz, akkor rossz felé haladsz. Keress egy másik utat, hagyd egyelőre a Katakombákat meg New Londo Ruin-t.

Kandurex
Youtube-on végigátszás videókat néz, nem nagyon lehet elakadni. A szellemekhez kell tárgy különben nem tudod sebezni őket, ja, és ha nem vagy már legalább 70 szintű lépj le onnan és menj másfelé.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.22. 09:17:39

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok

Egy hete kezdtem a játékot és nem vagyok egy nagy guru. Most elakadtam. A szellemek mindig kinyirnak. A katakombákban is meghalok. Elindultam egy új karakterrel és ezzel nem tudok bejutni az élőhalottaknál nyíló rácsos kapun. A másik karakterrel simán nyílt az ajtó.
UUh nagyon szépen köszi. Annyit farmolgattam, volt nálam 2 db is, csak nem néztem, hogy ez erre való.
Mármint egg vermifúdzsot 😄 Amúgy poén az a tojásfej, ha hagyod kifejlődni még támadni is tudsz vele 😄 Viszont érdemesebb kigyógyulni, mert a kapott lelkeid felét lenyúlja tőled 😄 Ne ölj úgy bosst, hogy még rajtad élősködik.
Igen, vagy lehet találni egy tuti darabot a festményben is!
benőmenő
Hali, asszem ez ugyan az ami velem történt.
Egg vermifuge kell rá, amit a Quelaag utáni npc-nél tudsz venni, vagy az erdőben a moonlight bitterfly boss felé vezető iton van 2-3 tree lizard akiket lehet farmolni érte, de baromi ritkán dobják.
Sziasztok. Great Hollow-ban megálltam nézelődni, ekkor a fejemre esett valami polip-szerű izé, amit azóta sem tudom, hogy szedjem le magamról. Elárulná valaki mit kell tennem? 😊 Köszi
MerlinW
Hát. Én azt olvasom, hogy a Live-os verziót át lehet hozni Steam-re. Hogy a megkapja-e a Steamworks rendszert (értsd multi szerverek-et, stb) az nem egyértelmű. Meglátjuk.

[merlinw.org]

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szokott még valaki az első részben PVPzni? Vagy mindenki csak a 2. részben tolja?😄
Én meg egész jókat pvp-zek, a harcok közti szünetekben meg érdekes dolgokat művelek...<#vigyor>

benőmenő
Igazából utána nem is próbálkoztam. Inkább tolom a 2-t, ami egész jól fut a notin is.
Eredetileg is azt akartam, csak bepöccentem, mert a steam az istennek nem tölti be a cloud save-emet, így meg kezdhetem elölről azt is <#falbav>
Megoldódott már? Pont ma pvp-ztem kicsit és tökéletesen ment minden.
benőmenő
Sziasztok,
olyan problémám lenne, hogy eljárom a szokásos a táncot a gfwl-el, majd amikor elindítom a játékot steam-ből feljön a kis ablak, hogy a das előkészítése, majd nem történik semmi. Se hibaüzenet, se semmi, a játék meg nem indul. Ilyenkor mi van?
Még a dsfix-et be se másoltam -.-
Igen, ott is van, sőt, az ott lévő gyíkok egyike is dob egyet! Ezenkívül ha sikerül lecsapnod Kalameetet, akkor is lesz még egy 😊 Egyébként meg, ha valamire már nem marad slabed semmi gond, a +14 se rossz 😊
Kandurex
Hmm..végül is utánna googliztam, elméletben blighttown -n alján van egy rejtett szint, valami dark hollow, ott elméletileg van egy slab, New londo ruins meg jó farm a chunk-nak. Szóval lehet még is visszarakom alapra a katanámat!

Kandurex
Sajna a slab és chunk is elfogyott, fel kellett húzni a katanát :\

MerlinW
Nem kapod vissza (Anor Londo után végtelen mennyiségben vásárolhatsz az ottani kovácstól). Egyébként semmi gond, a kenceficéket rá tudod kenni arra is ha nagyon kellene. Lightning resist-es mob valóban kevesebb van az első részben (sárkányok, stb), a második részben viszont sokkal több.

Variálni most már felesleges, ha valami oltári nagy problémád lenne (nem lesz), akkor max farmolgatsz 1-2 órát és máris meg van oldva. Stab-el bánj okosan, mert végigjátszásonként 4-5-nél több nem nagyon lesz belőle (2 loot, 1 Catarina questline reward, illetve 1-2 helyen nagyon ritka drop).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 19:41:12

[merlinw.org]

Kandurex
hm....

Szóval, nekem jelenleg egy Washing Pole -om van, ami ha épp nincs upgrade -elve valami elementális sebzésre akkor Str "D", Dex "D" skálázást ad, azaz esetemben mindkettőt nyomhatom Dex, Str, majdnem lényegtelen melyiket.

Viszont most a katana sebzése 212dmg + 212 lighting ami azért bőven 400dmg és figyelembe véve, hogy eddig nem sok light resistes ellenfelet láttam egészen használható.

Viszont tényleg kérdéses, hogy nem lenne érdemes visszafejleszteni és sima regular -ként tolni... visszakapom olyankor a titanite shard -im?

MerlinW
Az egyik str másik dex fegyver. Nem szerencsés párosítás😊 A játék elején / első végigjátszás során célszerű csak str vagy dex-re gyúrni. Persze, ha ügyes vagy és türelmes, akkor mindegy.

Már volt róla szó, a szintlépő ablakon nézd meg mi mit növel. Mikor növelsz egy képességet, mutatja hogy mit növel. Elsődleges fegyvernek én mindig a regular-t preferálom (amin nincs elementál), már leírtam miért. Jön egy lightning-ra resist ellenfél aztán csapkodhatod 50-es sebzésekkel.

Mint korábban írtam, voltak elementál fegyvereim, de csak PvP-ben használtam őket. A mob-ok/boss-ok ellen +15 zwei vagy egyéb regular fegyver megkenve buff-al. 40+ str mellett így ütöttem beléjük 3-500-akat.

[merlinw.org]

Kandurex
Egyelőre kettő van egy Zweihander meg egy Katana, ez utóbbi a lighting sebzős és egyben az elsődleges, a Zwei -t csak vész esetén alkalmazom. Úgy terveztem, hogy annak tűz sebzést kovácsoltatok, így lesz mindkettőböl. A faith hat a tűz sebzés növelésre is?

MerlinW
A Faith emeli a lightning sebzést, de ha sima kétkezes vagy ne pocsékold rá a pontot. Emellett persze számolj azzal, hogy ha bűvölöd a fegyvert, a sima sebzése csökken, a lightning meg nő. Tehát aki immunis a villámra abba kisebbet fogsz csapni. Ezért érdemes több fegyvert fejlesztgetni.

Én nekem volt egy regular kardom, a Sen's-ben található lightning spear és egy fire battle axe-em (Queelag furysword-ig, majd később egy divine a csontik ellen).

Ezt olvasgasd. Keresd meg a konkrét fegyvert, kattints a nevére és ott lesz milyen fejlesztés mit csinál vele.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 14:54:36

[merlinw.org]

Kandurex
Egyébként most jutottam addig, hogy a kardomnak adok egy kis plusz lighting damage-t, ez a tipusú sebzést skálázódik valamelyik primary tulajdonsággal?

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.09.14. 13:56:00

Kandurex
Ok, kösziek

MerlinW
Azt "bukod", de lesz még elég rajta kívül is.

[merlinw.org]

Kandurex
Haliak, segítséget kérnék

Van ez a Lautrec, aki elméletben lecsapná Anastacia -t Firelink -be, de én hamarabb ütöttem le, tetszett a gyűrűje a kis majomnak, meg rajtam jobban is áll...hehe... Most viszont akkor, bukom a firekeeper soul -t? Mert ugye Anastacia él virul Firelink -be én meg nem is láttam black eye orb -ot <#fejvakaras>?

Myselor
egy idő után nekem is akadt elég sok helyen,de nem érdekelt.:|
Ott kezdődött de már mindehol jelen de persze probálkozok még <#sir>
New Londo nekem is szaggatott egy kicsit. Amint egy kicsit beljebb mész, el fog múlni az.

New londo ruinsba érkezve kezdte csinálni Blightown túl vagyok
Utoljára szerkesztette: DamianBasquiat, 2014.09.11. 21:15:13
Mindenütt laggol vagy csak Blighttown-ban? Mert akkor ez teljesen normális.

Üdv segitséget szeretnék kérni a Dark Souls olyan szinten elkezdett lagolni hogy az nem igaz eddig is volt ilyen probléma de pár másodperc múlva helyreállt most nem áll helyre meg ragad 10 fps környékén dsfixet használok Merlin nek a beállításaival . köszi előre is <#help>
Üdv, gondolom első kari 😊 Ornstein és Smough olyan szinten fog agyonverni ha így mész be, hogy örülhetsz ha nem töröd szét a kontrollert/billentyűzetet <#eplus2>
Vicceltem, a Furysword nagyon jó lesz oda! Ornstein érzékeny a tűzre. Ha humanity kell, akkor küzdd magad végig az előcsarnokig, ahol kinyithatod a nagykaput, onnan már vissza tudsz menni bárhová és tudsz szerezni 😊 Vagy, ha esetleg tudod az utat a festménybe, akkor oda menjél humanityt farmolni 😊 Jó megoldás lehet még, ha megpróbálsz invadelni, ha van hozzá cracked red eye orbod, ha nyersz, akkor kapsz humanityt 😉 A statjaid jók lesznek így, később majd korrigálhatsz úgy, hogy kezdetnek legyen minél több endurance 😊 A resistance az felejtős, az égvilágon semmit nem ér, de tényleg.
MerlinW
Vagy dex vagy end, függően milyen fegyvert preferálsz. A kettőt együtt húzni az elején butaság. Egyébként a szint nem számít, ahogy a kaszt sem. lvl0-n is leverhető mindenki, ha türelmes vagy😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.09. 19:55:30

[merlinw.org]