10203
-
Rony94 #9599 Hát a bossokat és a helyszíneket sikeresen lelőtted magadnak, de miért ne, még nyugodtan végig tolhatod. -
steweee #9598 ha kicsit ügyesebb játékos vagy,így kell bánni a bossokkal:
https://www.youtube.com/watch?v=uMWrq7iRRYo
46. perctől -
steweee #9597 kis utánanézéssel a kérdés hülyeség volt. teljesen más, meg legalább ennyire jó is. de sajna csak ps3on jelent meg
https://www.youtube.com/watch?v=tH6noPL2rOY -
steweee #9596 a demon souls-t szerintetek érdemes végigtolni ezek után ? -
LeonSKennedy #9595 Nem bossok (olyanokat eredetileg nem ígértek, aztán ki tudja) , hanem NPC-k és állítólag ezekhez kapcsolódó plusz küldetések, plusz játékmenet közbeni újabb események..
Mondjuk a DS II utolsó főellenségét símán lecserélhetnék valami normálisabbra, mert a lába nyomába sem ér a Gwyn vagy Artorias kaliberű karaktereknek. Csak könyörgöm, ne egy újabb lovagra, mert azokból rogyásig van már a DS II. :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.01.01. 17:20:59 -
Rony94 #9594 Új helyszínek és bossok állítólag lesznek. -
steweee #9593 nem lenne gond a remake, én imádom az újrakiadásokat. viszont annak ugye semmi értelme a legtöbb esetben, hogy kiadják ugyanazt ugyanazokkal a hibákkal csak felpolírozott grafikával , ala fable, vagy első körben a baldurs gate
akkor már úgy kellene megcsinálni mindet, hogy kezelőfelület javítása, márha az alappal voltak gondok, egyéb kisebb bugok, balanszok javítása, új ötletek, főellenfelek stb. berakása -
Rony94 #9592 Most kapok mindjárt agyf@szt! Több mint 60.000 lelket farmoltam már össze, pedig én csak egy Silver Knight Sword-ot szerettem volna, de az istenért se akarják dobni. A Gold Serpent Ring is rajtam van és tényleg nem értem. De legalább Dragonslayer Arrow-al teli vagyok már. -
Rony94 #9591 Artorias engem annyira nem szívatott meg. Igaz, nem egyszerű ellenfél, de picsafüst Manus-hoz képest. :D -
LeonSKennedy #9590 Én meg nekikezdtem közben újra NG+-on. :) 6-7 óra alatt már letudtam a két harangot, nyitva az út Anor Londo felé. Gaping, Dragon, Asylum Demon, Taurus Demon, Capra Demon, Ceaseless Discharge, Bell Gargoyles, Chaos Witch kipipálva így első körben.
Az elején még magabiztosan mentem neki a bossoknak, de a Gaping Dragon kegyetlenül megszívatott. Sokkal erősebb és nagyobbakat is sebez mint első nekifutáskor. A 2 két NPC-t (Solaire és Lautrec) is beidéztem ,de őket seperc alatt kinyírta, nem sokat tudtak hozzátenni a küzdelem kimeneteléhez. kb az 5-6. alkalommal, (sztem csak mázlival) ,jó sok fire orbbal sikerült végre elaltatni a dögöt. :)
Holnapra marad az Undead Asylum és persze a Stray Demon, aztán meg irány Sif és lehet nekikezdek a DLC-nek is. Bár Artorias lovagot most egy porcikám sem kívánja. NG-ben is egy gyötrelem volt az gyilkológép. Lehet meghagyom a Gwyn előtti meccs bemelegítő bossának Manus mellé. :) -
Rony94 #9589 Az O&S fight most tizedjére sikerült. Ez a múltkori 100 próbálkozáshoz képest egész jó! :) -
Rony94 #9588 Nekem jó eséllyel soha nem lesz konzolom (pedig szeretnék), úgyhogy nem bírtam ki, megnéztem így a végigjátszást. A Dark Souls-t viszont végigjátszás nélkül játszottam ki. Arra büszke is vagyok a mai napig. :) -
El Gigante #9587 Én ez alapján játszottam végig, mindenre kiterjedő végigjátszás. Ha segítség nélkül játszik az ember nem is tudom hogy jön rá a black/white tendenciára és sok más egyébre! Túl sok időt kéne beleölni! Nekem épp elég kihívást adott az is hogy ne dögöljek meg úton útfélen, ráadásul tábortűz is csak a főellenfelek előtt van. Persze mikor sokadjára indulsz neki már majdnem csukott szemmel is eljutsz a bossig:) -
Rony94 #9586 Erről volt már szó. A Demon's Souls a Sony-é volt, ezért PS exkluzív lett. A Bloodborne is dettó ugyanez. Én is sajnálom egyébként a Demon's Souls-t, de félig-meddig Tinman végigjátszása kielégített. -
LeonSKennedy #9585 Jól tudom, hogy Miyazaki készítette a Demon's Souls-t is? Sajnálom, hogy nem jött ki PC-re pedig azzal kezdődött egy legenda. Bár úgy tudom a DS széria annak inkább szellemi örököse semmint folytatása.
A Bloodborne-ért viszont nagy kár, muszáj lesz idővel beújítani egy PS4-et nincs mese. :) -
Rony94 #9584 Én a Season Pass-t már csak ezért sem veszem meg. Megvárom ezt az új kiadást és ha korrekt ára lesz, megveszem. Ha nem, akkor addig várok míg korrekt ára nem lesz. 30-40 eurót BIZTOS nem pengetek ki érte.
A Dark Souls 2 védelmében azt azért el lehet mondani hogy azt a B csapat csinálta, míg Miyazaki csapata végig a Bloodborne-t készítették/készítik. De ez még nem magyarázza azt hogy miért kellett a pofánkba hazudni és miért kell még mindig lehúzni pénzzel. -
LeonSKennedy #9583 Nem a szakmai/anyagi döntés milyenségével van a bajom, hanem hogy nem a korábbi E3-on prezentált látványbeli minőséget kaptuk. A neten egy csomó összehasonlító videó fent kering a korai alpha és a végleges boltba kikerült változat közötti látványbeli különbségekről. Ég és föld...
Már megszokott dolog, hogy minden húzócímből jön egy "HD remaster" , de nem ennyire rövid időn belül (a 3. DLC idén októberben jelent meg) és nem egy olyan paltformra amin ez megvalósítható lett volna már megjelenéskor is.
De hiába is morgolódok, ez is csak egy biznisz, nemde? :) -
Ritkán szoktak számottevően szebbek lenni a multiplatform játékok. Ez egy jó döntés pénzügyileg és szakmailag is. -
LeonSKennedy #9581 Na igen, az ending alatt hallható dal valóban fülbemászó, már azért megérte. Azért Gwyn nem volt piskóta (piszok gyors), párszor fűbe is haraptam, de hát ez egy ilyen játék. :)
Olvastam, hogy jön egy "felújított" DSII jövőre, meg azt is, hogy a PC-sek megint fizethetnek a DX11-es fícsörökért és a 6 fős multiért. Elég tisztességtelennek is érzem, lévén megvettem a season pass-t és az alapjátékból is a fémdobozos gyűjtőit szereztem be. Azt, hogy PS3/X360-ra miért kellett tavaly butítani még megértem, de a PC-s VGA-k már régen DX11 képesek, szóval ez most egy megint nem túl szép lépés volt a Namco/Soft párostól, tekintve, hogy az első rész PC-s portja milyen siralmasra sikerült. Biztos majd azzal magyarázzák, hogy a tavalyi PC-k még "old-gen" gépek voltak és ezért muszáj lesz újra megvennünk a gammát. :)
A balanszolás is mérföldekkel jobb az első részben. Tényleg sokkal jobban érezhető ahogy fejleszted a karaktered szintjét és erősödsz. A fegyverek és a mágia sebzése is sztem jobb egyensúlyt kapott. Kétségtelen miért is ez a legjobb Souls játék mindezidáig.
Hihetetlen élmény volt végigvinni. :) -
El Gigante #9580 farkas:), de igen -
gagaga #9579 A SIF az a kutya a nagy karddal? -
steweee #9578 én is most játszom újra, kb. a feléig jutottam anno. pedig nagyon tetszett, csak kimentem külföldre és a gépet nem vittem magammmal .....
sztem egyáltalán nem n ehéz játék, de az elején szörnyen nehéz volt persze. csak hozzá kellett szokni. vajólában most hogy tudom hogy mit fejlesszek és merre menjek, gyerekjáték, még a bossharcok is, persze ott be lehet azért nézni, de ha már tudod hogy mi a nyerő stratégia, akkor simán agyon lehet csapni szerencsétleneket. szegénykéknek néha visítoznia kéne ahogy aprítom őket :) -
Rony94 #9577 Én is így voltam vele először. Életem egyik legszebb fél hónapja volt. Egyszerűen a székhez szegezett végig, nem tudtam abbahagyni és miután legyőztem Gwyn-t és előjött a credits azzal a gyönyörű dallal.....büszkén éreztem magam, boldognak hogy részese lehettem ennek a remek kalandnak......fantasztikus volt. :)
Sajnos a Dark Souls 2 készítésekor már befigyelt a pénz, nagyon el volt szállva magától a From Software és emiatt hanyagabb is lett az első résznél. Aztán jött a feketeleves....3 DLC jelent meg.
Aztán most meg kiderült hogy amit az előzetesekben mutattak grafika, azt most megkaphatjuk.......ha még pluszba fizetünk érte.
Szeretjük és imádjuk a From Software-t, de ne korcsosuljanak már el!
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.29. 20:26:19 -
-
LeonSKennedy #9575 Kisebb Dark Souls beszámolóm következik. :)
El sem hiszem, hogy régebben kedvemet szegte eme rendkívüli gamma és hanyatt-homlok menekültem előle, már az első 1-2 órában kiakasztott a folyamatos elhalálozás és reménytelenség...feladtam.
Aztán idén tavasszal megjelent a DS II, amit szintén elég hamar feladtam, aztán valami csak-csak addig macerált míg újra elé ültem és nekikezdtem újra. Lenyűgözött ez a nyílt és veszélyekkel teli világ , a hatalmas bossharcok és a kihívás. Mondanom sem kell azóta már túljutottam a sokadik végigjátszáson, rengeteg Co-op és PVP meccsen (ott még több halálon) túl, kétség kívül az év egyik legmeghatározóbb és legigényesebb akció-RPG témájú játékának tartom. Megvettem a 3 DLC-t is, amikből szó, ami szó, leginkább az Old Iron King vált kedvencemmé.
Sokáig nem értettem miért is tartják sokan gyengébbnek elődjénél, aztán rájöttem, mikor 1 héttel ezelőtt újra nekiláttam a korábbi kudarcnak: nekifutottam újra az első résznek.
Nem egészen fél órával ezelőtt végre megpillanthattam az endinget, több mint 51 óra, rengeteg elhalálozás, káromkodás, bénázás, össze-vissza kóborlás és persze az elhivatottaknak kijáró mámorító győzelem. :) Persze jópár NPC, Covenant kimaradt még így is, pedig nem semmi mennyiségű tartalom van ebben a játékban, minden zegét-zugát bejárni nem egyszerű, valószínű nem egy végigjátszás kell mire minden egyes eldugott kis tárgyat fellelek majd.
Az első komolyabb "pofon" az ellenfelek létszáma és a harcok nehézsége. A körülvevő, szinte élő világban nem nehéz eltévedni, BlightTown önmagában megérne egy külön misét, de legjobban kétségkívül Anor Londo nyűgözött le. A kezdetben kiválaszott piromágusommal inkább egy erősebb dex buildet építettem, mert a tűz eleinte még jó, de később - főként a játék 2. felében - már nem sokat ér. A használható gyűrűk száma is rendesen le van redukálva, tényleg észnél kell lenni melyiket és mikor is használja fel az ember. A 2. rész ehhez képest végig fogja a kezünket, a Ring of Life behozásával pedig oda a kockázat és a tét érzése...
Nem lehetek elég hálás Durantének a DSFix-ért, mert anélkül jószerivel játszhatatlan lenne, olyan FPS dropokat produkál alapjáraton, hogy kész... Talán az egyik legrosszabb PC-s port amit csak láttam. Viszont a modot felrakva ég és föld a változás, stabil az FPS is és csodaszépek a textúrák. Lenyűgöző munka. A DLC is remekbeszabott: Knight Artorias és Manus után többé nem is nyavajgok, hogy nehezek a 2. rész DLC-s bossai. :)
Végre letudtam egy újabb fejezetet a DS játékok világában. Hihetetlen mekkora sikerélményt tud adni ,pedig az biztos hogy mesterfokon büntet. De azért persze igazságosan. :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2014.12.29. 17:22:02 -
Rony94 #9574 Oh, köszönöm! Tévedtem. :)
Akkor nincs mese, még annál is többet kell szenvednem. De elvileg ez a helyes story line, úgyhogy muszáj lesz. -
Nem. Akkor adja meg , ha Manus előtti szakaszon megtalálod egy rejtett helyen és megmented -
Rony94 #9572 Én a mostani végigjátszásomban direkt úgy akarom csinálni hogy először Artorias-t ölöm meg és csak utána megyek Sif-hez (állítólag ilyenkor adja be a másik cutscene-t). Az biztos hogy nem lesz egyszerű, mert emlékszem anno még közvetlen a Gwyn fight előtt is nehezen küzdöttem át magam a Royal Wood-on. -
oh tényleg igaz xd én a pillangó után mindig őt öltem amúgy nemtom hogy hagytam ki xd hát elég mocsok nem szeretem:) -
Rony94 #9570 Sif-et kihagytad, ő is Darkroot Basin-ben van. Az egyik legfontosabb szereplő/boss a játékban szerintem. És persze az egyik legszomorúbb harc is. :'( -
csak a tovább haladás miatt egyébként ott csak a pillangó van más nincs :D másik irányba a sok fejű sárkány xd és a dlc helyszín nyíilik meg majd később nincs más érdekesség:) -
gagaga #9568 Néztem egy videót a játékról. Abban a csávó lekaszabolja a kőóriások mellett levő pályán a harcosokat. Ahol a macskához kell menni. Azokat le kell vágni? -
arra fele kell menned,meglehet ölni,védd ki pajzsal onnan már nincs sok pedig ^^ de a faszit találd meg a sötétben a tábor
tűz után van lassan haladj a kő páncél teljesen máshol van ahol a dupla boss,anor londo -
gagaga #9566 A 3 fejű megvan. Ott felmásztam a sötétbe és ahogy haladok a kis fényk mentén jön egy óriás csonti. Ott nem látok szinte semmit,nem tudom merre lehet mozogni és mindig kinyír. A kőpáncélt hol lehet megszerezni? -
miután megölted a 3 fejű bosst lent a kriptába felmászol és haladsz egy kicsit tovább tudod kúrva sötétvan és szart se látsz csak pici fényeket,na ott nagyon óvatosan haladj ameddig bírsz még eljutsz egy tábortűzig,onnan elindulsz tovább belebotlasz egy fasziba aki segít majd a megszerzésében csak beszélj vele,ha ott "lejutsz" xd a beszélgetés után lent a földön megfogok találni -
gagaga #9564 Tévedtem.Nincs skull lanternem. Azt venni lehet?
Nagyon felbosszantottak a kerékbetört ropik -
gagaga #9563 Köszi,Azt hiszem van olyanom. -
Rony94 #9562 Skull Lantern kell neked. Azzal lehet világítani. -
gagaga #9561 Most átértem egy maszkos háromfejű varázslón. Kuka sötétben jött egy óriás csonti. Kellene valami világítás oda. -
gagaga #9560 Gondolom a feltámasztójuk az a tüzet dobáló öreg.
Végül véletlenül megütöttem a csontkovácsot. Egy kerékbe tört csonti odagurult én meg odacsaptam neki és eltaláltam a kovácsot. Erre az begurult és nekem rontott. Sajna ki kellett nyírnom. Úgy sajnáltam szegényt.