Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sőt, ha questline szerint akarsz haladni, akkor a farkast jobb a dlc utánra hagyni.
Aztán gombák következtek majd erősebb fák. Mind megdöglött<#awink>#awink>
A farkas a nagy karddal az már egyenlőre nem megy. Most 42-es szinten vagyok.
De a farkasból kb. 10%-ot tudok leszedni.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gagaga: Egyébként később még nézz vissza a hydra felé miután legyőzted, ha megvan a dlc!
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2014.12.01. 14:31:28
Mondjuk ott is lesz meglepetés, bár Havel után nem nagy cucc, max, leesni tudsz.
A hydrához meg tényleg csak közel kell menni, hogy ne köpködjön és kb. ez a taktika.
Most a sokfejű sárkány jönne,de nagyon köpi a vizet. Az üvegóriásokat legyűröm. Viszont rohadt messze van onnan a mentési hely.
Amit felfedeztem, csak az első pályán vannak üzenetek a földön. Azt is videóból tudtam meg,hogy van egy kard az egyik fal mögött ami előtt egy üzenetnek kellett volna lennie.
Másik: a videón a lepke megöléséért 10.000 lelket kapott a srác. Én csak 3000-et. Miért?
A titka annyi, hogy...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A repülő vízköpőket is legyűrtem.De utána zsákutca. Csak egy piacos fickó van,de fogalmam sincs érdemes e tőle venni bármit is.
Az óriásokon túljutva ott egy lepke és nem tudom,hogyan kell küzdeni vele mert nem száll le.
Az életerő alatt a bal felső sarokban.
Saját próbálkozásom, ameddig bírtam hdd-vel (vótmá')
Jeccus<#circling>#circling>
A nagy gólemekkel az a bajom,hogy lelassítanak és rögtön megöl a nyavalyás<#gun>#gun>
Azt inkább nem várt anális kényeztetéshez hasonlítják a legtöbben 😄
Egyébként a gfwl-t már kipatchelték azóta? Ha igen, az új patchel működik a dsfix, vagy a GeDoSaTo?
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.11.25. 18:38:14
Utána a fákat is lemászároltam. De a fákon túl vannak azok a nagy gólemek akik lelassítanak,azokkal nem bírok. Ha meg a fáknál jobbra felmegyek az elején akkor eljutok egy olyan helyre ahol világító nagydarab figurák vannak. Azokkal meg végképp nem próbálkozok.
Pl. Havel(vagy mi a szösz nevű) a nagy bunkójával,egy gyűrűt kapok tőle ha megölöm. Hozzá sem tudok bemenni mert zárva az ajtó. Meg a zombiknál ahova egy kerek lifttel kell lemenni,onnan nyílik egy bejárat amibe beérve egy lépcsőn kell feljutni egy rácsos kapuhoz. Na a kapun túl a a hídon átjutva egy barlangban vannak nagy bumfordi lények akik nem jönnek ki a világosra. Oda sem tudok bejutni. A másik játékomban simán átjutottam,csak abban meg megöltem a kínai bolond fegyverárust a kardjáért. Utána meg már senkinél nem tudtam nyílvesszőt venni. Ezért kezdtem egy újra.<#nemtudom>#nemtudom>
Remélem nem lesz baj,hogy kinyírtam azokat az embereket,többet már nem ölök meg. Mester kulcsot lehet valahonnan szerezni?
Vgay kezdjem újra az elejéről?
Próbálj farmolgatni és a fegyvereden fejlesztgetni valamennyit, hogy könnyebb legyen a dupla vízköpős téma. Ha nagyon nem megy, akkor próbálj meg a kovács felé menni és elszaladni a féllábú szörny mellett, mert arra van bőven felfedezni való és a játék egyik legkönnyebb bossa, hogy tudj fejlődni egy kicsit.
Már 3-szor fejlesztettem,de nem tudom szükség lesz e rá később. Most olyan erős,hogy egy lövés egy ember.
Sokan vészhelyzetben arra is használják a humanity-t hogy föltöltsék az életüket ha már estus flask elfogyott, tehát erre is érdemes tartogatni, biztosítékként ha egy nagy harcban elfogyott minden.
Továbbá a bonfire-öket lehet úgymond fejleszteni is humanity-kkel, mégpedig úgy, hogy feltételezzük, van egy bonfire amelynél alapból 5 Estus Flask-et kapsz, upgrade-eled egy huanity-vel és máris 10 Estus Flask-et kapsz attól a bonfire-től (és ez végleges, azaz mindig 10-et fogsz kapni, de csak ANNÁL a bonfire-nél, a többinél nem, azokat külön kell upgrade-elni). Ja még annyit hogy az upgrade-eléshez szintén human form-ban kell lenni.
Most hirtelen ezek jutnak eszembe, már régen DaS-oztam. 😄
amúgy van oldal tessék 😊
http://darksoulshu.wikidot.com/