Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm. Közben megtaláltam a helyet és sikerült is átmenni a kapun. Ott már kószáltam és próbáltam is nyitni a kaput,csak akkor még nem volt kulcsom hozzá. A taknyokat sosem felejtem<#awink>
Lehet én vagyok ennyire szigorú, de én nem segítenék ennyire részletesen. 😄 De ha gagaga-nak ez tetszik, akkor egészségére.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Depthsben egy zárt ajtó mögött, áll az ajtó előtt egy fáklyás zombi, fentről pedig néhány slime esik a fejedre, ha nem vigyázol 😄 Te biztos adnál nekik valami hangzatos nevet, iszaptakony vagy hasonló, biztos emlékszel rájuk <#vigyor> A kulcs pedig ott van, ahol az óriás patkány volt, ott mellette egy beugróban ha jól emlékszem 😄
Na ezt a Depti Bonfire-t megkeresem. Bár fogalmam sincs merre.
Az a 2 dagi páncélos nem a Catarina- beli lovagok voltak, hanem Rhea (a csaj) testőrei. Őket később úgy is meg kellett volna ölnöd, a csaj viszont békés, fölöslegesen ölted meg. Azért támadtak rád, mert valószínűleg megölted azt a paplovagot is, aki korábban ott áldogált. ne öldököld az NPC-ket, bár szinte mindegyikhez tartozik küldetésszál + infókat osztanak meg + sokan kereskednek is, vagy gestureokat tanítanak. Ha jól sejtem, akkor most a 2. harangot kéne megkongatnod, nemrég megölted a Gaping Dragont. Ott elvileg megkaptad Blighttown kulcsát, a Depthi bonfiretől indulj el le jobbra, majd ahol a kereskedő üldögél ott nyisd ki a nagy kaput. Készülj fel, mert elsőre utálni fogod a helyet 😄 Nekem így kb. 5-6 végigjátszás után az egyik kedvencem 😊
Nem szükséges!

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

A két dagi támadt rám. Ha lefelé kell menni akkor kell venni egy ásót<#awink>
A játék végére kiírtod az összes barátságos NPC-t. Valamit nagyon rosszul csináltál az elején. Az NPC-ket NEM SZABAD bántani. Sok-sok információval szolgálhatnak, na meg némelyik ad pár küldetést is. (pl. Catarináék, a két dagi páncélos, akiket te most megöltél)

A továbbjutáshoz meg csak annyit mondok hogy lefelé kell menned, NAGYON lefelé. 😉
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.07. 13:41:59

Viszont most tanácstalan vagyok merre menjek. Van a farkas a nagy karddal ,a csillagszórós sárkányok,a szellemek és a csontvázbarllang. De ezeket nem tudom egyenlőre kicsinálni.
Volt egy meglepő dolog. Visszatértem a föld alól A Firelink Shrine vagy mi a fene nevű helyre és ott új emberek fogadtak amikor a lifthez mentem volna. Két dagi páncélos ember meg egy csaj. Rögtön megtámadtak. Kicsináltam őket nagy nehezen. A csaj nem volt hajlandó beszélni és ő is kapott egy nyakast<#awink>
Adott vagy 7 Humanityt
Sajnos megmérgezett a béka.Utána felkerestem és gondoltam már nem hat rám a méreg. Tévedtem<#awink>
Ez ilyen! 😊 Próbáld visszaszerezni. Halálod után még van esélyed rá. Viszont ha újra meghalsz és közben nem vetted föl a lelkeket, akkor megszívtad. Szóval csak óvatosan!

Na sikerült kinyírnom a föld alatti szörnyet. Amelyik a víz alól jön fel. A mérges békák után az udvaron. Sima volt, íjjal kentem el a száját<#awink>
Kpatam 25.000 lelket tőle. Viszont a mocsok békák letoltak és elveszítettem. Azóta is bosszankodok miatta.<#boxer>
Myselor
én még azzal elvagyok valahogy komolyan 😄 de a másik kettőtöl én leszek rosszul xd
Én Blighttown-al vagyok így. Rendesen átérzem a helynek a romlottságát. Rosszul leszek tőle! De van egy érzésem hogy ezt a készítők direkt csinálták ilyenre. 😊

Myselor
kezed meghozni a kedvem hogy elkezdjem újra a játékot 😄 pedig 2 részt borzasztóan utálok a játékban xd és semmi kedvem hozzá mert hánynom kell xd félek meghalni Nitonál nemtudom az utat mindig odakóborolok valahogy ,a szellemes rész is hányás.a többi jó ^^ na mindegy xd
Undead Asylum-ban van, ott kezdted a játékot. De most jutott eszembe hogy oda egy picit trükkös visszamenni. Bocsánatot kérek emiatt. 😄

A harangtornyos csávót tudom hol van. De a fiókás fészek fogalmam sincs<#awink>
De köszönöm a segítséget.
Purgin Stone-al lehet gyógyítani az átkot. Purging Stone-t szerezhetsz Oswald-tól (az az ember aki kitárt karokkal áll a harangtoronyban, magyarul a Gargoyle-os résznél van) kemény 3000 lélekért. De ha egyszerűbb megoldást akarsz, akkor azoktól a fiókáktól is szerezhetsz (az a fészek, ami Undead Asylum-ban van), ott csak annyit kell tenned hogy leteszel a fészekbe 1 darab Cracked Red Eye Orb-ot, aztán az kicserélődik 2 darab Purging Stone-ra.

Egyébként a Basilisk-okkal ne nagyon tökölj, vágd le őket gyorsan és akkor nem lesz probléma, ha pedig mégis befújná a helyet curse-el, akkor vetődj ki onnan amilyen gyorsan csak tudsz. 1-2 ütésre már meghalnak, nem nagy ellenfelek. Inkább a nagy patkányokkal vigyázzál, azok már sokszor megszopattak engem. 😄
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.06. 12:20:10

Sikerült a kecskefejű.<#awink>
Hurráááááá
Aztán lementem egy ajtón a föld alá. Na ott megmérgezett egy béka úgy,hogy csak fele életerőm van.
Nincs valami ellene,hogy visszaállítsam?
MerlinW
Be kell menned a barlangba. Dragon Valley későbbi történet.

[merlinw.org]

Na most megint új helyre kerültem. Havel után az üvegóriásoknál megy egy út egyenesen. Tehát nem megyek az óriásokhoz hanem egyenesen megyek a szakadék peremén. Ott volt egy nagy lovag,akit legyűrtem. Utána egy barlang egy mentési hellyel. Azon túl pedig egy lift és repülő csillagszóró szerűséget köpködő madarak. Hát ez igen kemény dió lesz. Egyszerűen nem tudom kikerülni a csillagszórót. A legelsőt íjjal levadásztam mert nem mozdult felém. 50-et kellett belelőni<#awink>
De a többit ahogy meglövöm máris jön felém.
Ja értem.Kösz<#awink>
benőmenő
Attól, hogy zwei még lehet egy kézzel forgatni megfelelő strenght-el.
A dex pedig a dexterity-t skill-t jelenti. 😊
5 felé úgy lehet majd húzni, ha összeszeded a megfelelő ember-t és odaadtad a megfelelő kovácsnak.
Az ng+, azaz new game+ egy lehetőség miután végigvitted a játékot, hogy ugyan azzal a karakterrel kezd újra. A képességeid, fegyvereid és páncéljaid megmaradnak, viszont az ellenfelek is erősebbek lesznek.
Bocsi de ezekkel a rövidítésekkel nem vagyok tisztában<#awink>
Na az az a Halberd. Azzal tolom. Hogy lehet 15-ös szintre fejleszteni? Nekem 5-ösnél többre nem enged semmit. A Zweihandlernél az lehet a baj,hogy az kétkezes fegyó és akkor nem tudsz védekezni.
Mi az a NG+?
Egészen Anál Rodeóig +5-ös Long Sword-el mentem, aztán ott leváltottam Silver Knight Straight Sword-ra, azt is felhúztam és azzal játszottam ki. A Zweihander lehet nagyon cool sebzésű, de az számomra túl lassú volt, én a gyorsaságot szeretem. De ennek "hála" sok helyen szenvedtem és már mozognom, gurulnom, vetődnöm is kellett a kardozás mellett. Úgyhogy egykezes kardok FTW. 😄

benőmenő
Én halberddel nyomtam, csak elkövettem azt a hibát, hogy str-re pakoltam, pedig dex-el jobban skálázódik.
Illetve painted world-ben lightning spear-t a toxic kecsegek ellen.
MerlinW
Ebben a részben első végigjátszásomnál Zweihander volt az alapfegyverem (a legerősebb gyilkológép a játékban, +15-ön 5-600 dmg), továbbá másik kedvencem a Battle axe volt. Emellett sokat használtam a Sen's fortress-ben található Lightning spear-t is +4-en, NG+-ban meg Quelaag furysword-öt.

[merlinw.org]

Ti milyen fegyverrel mentetek?
Én a csatabárdal megyek.
Első sebzés: 145
második:280
harmadik:460
negyedik:660
Ennyit tud egy szusszra az emberem
De vicces volt<#buck>
Öld meg a kutyákat, utána a démonra próbálj fentről ráugrani úgy sebez legnagyobbat!

Ott a boss az igazából az a két kutya. A kecskefejű csak a kutyák őrzője. <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, rohadtul nem voltam vicces! :'D

MerlinW
Kezdd a kutyákkal. Rohangálj körbe-körbe a területen és csapkodd a kutyákat, a boss-al addig ne nagyon foglalkozz.

[merlinw.org]

Na bepróbálkoztam a kecskefejű szamurájnál. Kétszer is levettem az életét 10 %-ra de a kutyák nagyon bosszantóan harapdálnak. Ha azok nem lennének akkor egyszerű lenne.
Akkor meg van.Mivel offline nyomulok.
Valószínűleg...nem eredeti a játékod? Mert ha nem, akkor nincsenek üzenetek, nincsenek invaderek stb.
Én nem ajánlom az olvasásukat. Néhányuk csak prank, néhányuk full hülyeség, és néhányuk spoileres. Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szeretem előre lelőni magamnak a poént.

De a kérdésre válaszolva egyébként: Online játszol? Mert offline módban pl. nincsenek feliratok.

Miért nincsenek a földön üzenetek az én játékomban?
Myselor
op-k ezek a gombák 😄 durvább mint egy boss komolyan xd
Solid Snake
Viszont a kis gombákat sajnáltam.<#nemtudom>
Én úgy csináltam ki őket,hogy az erdő szélén vértam majd mikor begurultak akkor beugrottam az erdőbe. Ők megálltak a szélénél és ott csapattam őket. Nem tudnak bemenni az erdőbe<#awink>
Myselor
akkor jobb is hogy elfutottam az erdő szélén gyorsan sif-hez és letudtam a dolgot 😄
Elég durva damage-et tolnak, annyi szent. Beadják azt a gurulós támadást és vége mindennek. 😄

Myselor
amúgy képzeld el nekem milyen volt a kriptában végig menni 😄 kiráz a hideg még a gondolattol is hallod xd
Myselor
nem mernék velük harcolni fuu xd

Nem vagyok sértődős.<#awink>
Örülök,hogy tudok veletek beszélni a játékról.
Myselor
én nem találkoztam azokkal a cicákkal elfutottam xd öcsém mikor mutatta őket majd beszartam 😄 én nem barátokoztam velük inkább xd
Azok nem patkányok, hanem macskák. 😄

Ne sértődj meg, nem ez a célom, de nagyon viccesen félre nevezel minden ellenfelet. :'D