Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Fpocok
De akkor nem látom az írásokat 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tûzfalban játék letilt mindenki happy!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tarti19
offline mód akkor😛

Fpocok
Csalás? Én csak nem akarok pvpzni, ennyi 😄

MerlinW
Van ilyen, de én csalásnak tekintetem így sosem éltem a lehetõséggel😊

[merlinw.org]

Fpocok
Az ugye játszik, hogy ha invadelnek, altf4elek... és amikor visszalépek ugyanott avgyok human formában?

MerlinW
Lehet hogy 2x nehezebb (nem, nem az), viszont Lockolás nélkül 10x annyit fogsz halni😊 Hiszen ha lock-olsz a pajzsod mindig arra fog nézni, védeni fog mindent. Anélkül pedig 50-50, hogy pont jó irányba nézel-e.

Még nagyon a játék elején vagy, meglátod majd😊

[merlinw.org]

Shep
Már megöltem, mondom 😊 Amúgy felfutottam szembe, nem lockoltam mert az egy szar, arra jó ,hogy direkt minden 2x olyan nehéz legyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Capra-nál ne kersztül fuss, hanem amint belépsz rogton jobbra az oszlopok mögé, majd annak a végérõl szaladj fel a lépcsõn. Miközben felfele haladsz lock-old Caprat és hátrálj fel a lépcsõn védekezõállásban. Ha ügyes vagy a két kutyát elintézed mire Capra felér.

Másik megoldás, ha megszerzed Capra elõtt a Ring of Fog-ot. Azzal láthatatlan leszel a mobok számára, csak Capra fog látni, a két kutya nem támad meg, ha nem ütközöl nekik.

[merlinw.org]

MerlinW
A levegõben megnyomod a bal klikket😊 Ugrani sprint, majd space, de általában elég gurulni. Taurust rendszerint átugrod, ha ugrasz😊

[merlinw.org]

Shep
Közben az is eszembe jutott, hogy lehet meg kellene nézni tudok-e már kezdeni valamit a torony aljában õrködõ kõbunkóssal 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Már nem érdekes, visszamentem elsõre sikerült, tehát összességében negyedjére 😊 viszont utána a pincében megölt a hentes 😊

Szevasztok ma énis belekezdtem! A játék tényleg elég nehéz de attól még KIRÁLY😄 Undead burgben vagyok és vagy a fekete lovag vagy a Taurus démon nyír ki...pedig már kezdek belejönni. Tudna valaki írni néhány egyszerû kombó mozdulatsort? Például az ugrásból csapást h kell csinálni? Ha már kérdezték akkor bocs:d
Amikor leesik 2-3 másodperc kell neki, mire észhez tér, na ez a te esélyed sebezni. Akkor üsd mikor nem tud visszaütni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

100 soul-t dobnak, nem rossz az, mondjuk capra-nál ugyis otthagyod...XD

Sárkánykarddal menj. Bemész a falon, pajzs föl, menj be jobb oldalt az oszlopok alá. Senkivel ne törõdj, ha úgy látod van esélyed fuss fel a lépcsõn. Majd látod, hogy a lépcsõ mellett van egy boltív, amire át tudsz menni, tedd is meg.

Kutyák jönnek utánad, azokat nyomd le. Ha ez megvan akkor ha látod, hogy capra jön utánad ugorj le és készülj. Amikor leesik csapj bele párat majd irány újra a lépcsõ és a boltív. Ezt megcsinálod párszor és meg is lesz.

Fpocok
Menj a másik irányból, akkor csak kettõ tolvaj lesz és alapból 10 flaskát kapsz 😄

Shep
Az a baj ,hogy idegölõ oda eljutni, mert utálom azokat a retkes tolvajokat akik útközben vannak.

Capra démon! Én is sokszor megismerkedtem a kardjaival...XD De a mocsok megdöglött! Erre vagyok a legbüszkébb.

Shep
Hát az marha vicces ,hogy belépsz és a patás + a két kutyája már szét is kapott. 1x már sikerült elfutnom a szoba végébe, igaz nem értem vele semmit de legalább sikerült 😄

Fpocok
Valaki nyomott egy ilyet a sárkányos híd után a bonfirehöz: "I did it!" 😄

Fpocok
És tényleg.
Na akkor köszi mindkettõtöknek.

Laza
"Az írásnál csalódás, hogy nem lehet beírni azt, amit akarunk, hanem listából kell kiválasztani :S"

Jobb ez így, senki sem fogja kontrollálni, hogy ki mit ír ... ráadásul azt sem tudod ki írja, meg nem is kell tudni mindent leírni 😊
A funkcióját tökéletesen ellátja. Engem már párszor figyelmeztetett arra, hogy a sarkon hátba fognak vágni 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Meg kell állni, menet közben azt hiszem nem megy.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Igen, ez volt az elsõ tippem... nálam nem csinál semmit.

Seth
Azzal a gombbal amivel gurulsz is, csak a létrán nyomva kell tartani.

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
*Laza

Fpocok
Kössz laza.
Azt hiszem most jöttem rá, hogy hogy mûködik pontosan: Szóval, bonfire-enként kell updatelni, és ha ott mentesz, ahol már kindléztél, akkor ott többet kapsz. Ahol meg még nem kindléztél, ott 5. ÉRTEM.

Az írásnál csalódás, hogy nem lehet beírni azt, amit akarunk, hanem listából kell kiválasztani :S

Na már csak egy kérdésem van: Létrán hogy kell lecsúszni?

Laza
Megmarad ... azért ekkora különbség csak nincs a warez és az eredeti között 😄 😄

Mások üzenetét a földön lévõ narancs színû 'karmolásokon' olvashatsz és itt tudod értékelni is (rate).
Ha valaki meghal, akkor a hátrahagyott lelkeinek helyén lévõ vértócsánál meg tutod nézni hogyan halt meg 😊

MerlinW
Megmarad, de 10 flaska bõven elég mindenre. 20 flaskához 3 humanity kell minden bonfire-nál, ami színtiszta pazarlás. Én sosem nyomtam egynél többet, és egyet is csak oda, ahova sûrûn jártam.
Persze te tudod, ha nagyobb biztonságban érzed magad 20 flaskával, akkor csináld😊 Elfogyni sosem fog😊

[merlinw.org]

Fpocok
Jó, de az meg is marad? Vagy mindig kell nyomni?

wedge31
Kindle.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
ÚÚ... tényleg, ez a 10 flaska kérdés hülyeség volt. De amúgy hogy lehet fejleszteni? úgy lehet? Hogy MINDIG 20 legyen majd? VAgy csak halálig?

Seth
A Firelink Shrine tábortûznél mindig 10 flaskát kapsz alapba,míg a többinél csak 5 db-ot.Persze azt is lehet majd késõbb továbbfejleszteni,egészen 20 db-ig.A kis tûz a mentést jelzi. Igen, látnod kéne amit a többiek írtak

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Nem bénázok... csak párszar kifagyott.
Hogy hogy eredetiben 10 flaskával kezdek, nem 5el? Jobb felül az a tûz mit jelent? Most akkor látom, amit a többiek odafirkantottak a földre? Hogy tudok értékelni?

Laza
Ne bénázzál már ...

CarajoEsp
Én is megvettem tegnap a Limited verziot, allati jo, bar gondolom ha valakit felveszek baratnak es o is ezzel jatszik meg nem tudunk coopozni, mert ott veletlenul dobja ossze az embereket.

Amugy fasza, Knightot inditotzam kivancsi vagyok.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Fpocok
Elindult.

Fpocok
Komolyan mondom... a kurva életbe már... tört alatt simán ment overlay, most meg KIFAGY HA BEHOZOM. ISten bassza meg ezt a kibaszott játékot.

Fpocok
Meg a gfwl

tarti19
4K-ért én is vennék cd kulcsot😛

MerlinW
Szégyenletes módon még én sem vettem meg. Majd a héten valamikor. Aztán utánajárok.

[merlinw.org]

Fpocok
http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?t=2921846

Azt írják, hogy xbox live sem megy 😄

Fpocok
Na faszom ez nem segít... Megint pórul jártam. Vettem egy eredeti játékot és a KIBASZOTT GFWL miatt nem tudok belogolni... mit csináljak? Ezt dobta ki error kódnak: 0x8015820a

Fpocok
Azt csinálom épp... port forwarding.

MerlinW
Mintha olvastam volna tûzfalas bohóckodásról. Guglizz rá.

[merlinw.org]

Fpocok
Fúúú egy pillanatra azt hittem, hogy nem lesz gond vele... de valami hiba miatt nem csatlakozik online.

Fpocok
Oké... akkor a törtség miatt nem ment a fake bordered windows mód... most jó. GFWL-ot meg el is felejtettem :S

MerlinW
Dragon fegyverekkel ne foglalkozz innentõl. Nem emelik a sebzést a statok, nem lehet bûvölni õket, nem lehet +5 fölé fejleszteni õket.

[merlinw.org]

35 órám van a játékban, lehet, hogy már nekem is illene.