10203
  • Fpocok
    Full havel szet, kivéve a pajzs, abból azt csináltam, amit ajánlottál/tatok... na meg +14greatsword
  • jarlaxxe
    Ez biztos nem a legjobb sorrend. Am a wikin van azzal nincs semmi baj, szvsz
  • wedge31
    Nagyon pro lettél.
  • Fpocok
    Guardian elsőre. Picsafüst.
  • Fpocok
    Semmi. MEgvan.
  • Fpocok
    Kiszabadítottam csajt, igenre nyomtam, felszedtem pendantot... hol kel lmegidézni? Mert én nem látok a jelet, a vízesés közelében.
  • ratgab
    Hajrá! Wiki szabadon szerkeszthető. Egyébként mi a jó sorrend?

Undead burg- Undead Parish - Darkroot Forest - Darkroot Basin - lower undead burg - depths - blighttown - Sen's Forrest - Anor Londo

Ez milyen sorrendnek?
  • ratgab
    Arany gólem megholt már Darkroot Basin-ben a Hydra mögött? Hydra megölése után jelenik csak meg.

Őt le kell nyomni, meg kell idézni a csaj-t, majd csak ezután fogja dobni a pendant-ot Duke-ban a gólem.

• Tinman #4307
    Mikor tolod le Ps3-on a Demon's Souls-t? Ezek után muszáj lesz :-)))

Itt talán az frusztrálja nagyon a játékosokat, hogy 2 órányi sok tízezer XP (lélek) veszik el a semmibe, ha elbénázzák. 2. végigjátszásom, de 100k lelket simán elbuktam már, általában olyanok miatt, hogy lecsúszok valahonnan, vagy leesek, evadelek a szakadékba...
  • Lunki88
    "jó arc volt, nagy kár, hogy a drop-in multi miatt nem tudok vele se beszélni, se írni neki, se tovább co-op-olni..."

Pedig tudsz velük beszélni, windows live-on meg tudod nézni kivel játszottál utoljára és üzenetet is tudsz írni nekik, vagy felvenni barátnak.
  • Laza
    Az ott van elvileg a Hydránál bent a tó melletti 'barlangban'. Mondjuk mikor levertem a Hydrát a Lordvessel leadás előtt, még nem volt ott.
  • wedge31
    Darkrooti hydránál ott lesz a kapu is a dlc-hez.
  • Fpocok
    Ahha megvan merre kell menni.
  • Laza
    Én is arra indultam :) de nem kellett sok, hogy rájöjjek, nem arra kell :)
    Ez a baj a mai játékosokkal, puhányok.
    Pedig érdekes, egy Dragon Age Origin esetében senki sem panaszkodott, pedig az is szopatós tudott lenni ... és azt még közel nem lehetett olyan vehemenciával játszani, mint ezt, ahol pl Four Kings try-oknál simán végigszaladok a bossig úgy, hogy senkivel nem állok le verekedni, stb :)
  • Fpocok
    Valami Duskot meg kell menteni, csak akkor dobja. Az a szellemcsaj? Merre van?
  • Fpocok
    Én az utolsó soul leadása előtt vagyok.... nem adtam le, mert akkor lehet egyből behúz a bosshoz. Pendantot nem dobta.
  • Laza
    Lehet most így a boss után és 2 soul leadásával megnézem megint, hátha most.
  • Tinman #4298
    Nekem a Demon's Souls jóval nehezebb volt, ott sokkal kevesebb a mentési pont és kevesebb a lehetőséged is a könnyítésre.

Viszont a DaS elsőre elhiszem, hogy nehéz azoknak, akik néha leülnek 1-2 RPG-vel játszani. Indít egy warriort, tolja a STR+VIT értékeket, a kardnál kizárólag a fizikai DMG-et nézi és így persze, hogy vért pisál.

Idő kell ahhoz, hogy az ember megértse a fegyverek fejlesztési módját, keresse az Ember-eket, megfelelő alapot válasszon az upgradehez, tudja hol kell farmolni alapanyagért, tudja merre érdemes mennie.

Nagyon sok olyanról hallok akik a Firelink Shrine-ba érve elindulnak a csontik felé, aztán jön a WTF?

Van egy statisztikám arról -megkeresem, ha érdekel-, hogy 62.000 XBOX játékos közül, akik kipróbálták a Dark Souls-t hány kongatta meg pl. a 2. harangot, hány szerezte meg a Lord Vessel-t, etc.

A 2. harangot 35.72%-ék kongatta csak meg, vagyis, több, mint fele abbahagyta a játékot!

Bed of Chaos? Csak 20.82%!!!!
  • Fpocok
    Nálam is.
  • Laza
    Nekem sem dobta, pedig Lordvessel leadva.
  • wedge31
    Dobnia kellene ez tény.
  • Fpocok
    Itt vagyok dukenál. Megöltem a golemet, aki elvileg dobja a broken pendantot... nem dobta... de már többször is öltem, egyszer sem. Na most mivan? ELvileg kell a dlchez... táskámban nem találom sehol.
  • Tinman #4293
    Azt nyilván nem tudhatom, mennyire volt neki a Fury feluppolva, de ahogy láttam a nagy csetepatéba, én 350 körül sebeztem őket, ő meg 100 alatt!

Egy idő után nem is nagyon csapkodta már őket inkább csak nekem próbált segíteni... jó arc volt, nagy kár, hogy a drop-in multi miatt nem tudok vele se beszélni, se írni neki, se tovább co-op-olni... ez mondjuk nagyon hiányzik nekem, mert ugye vannak jó arcok, meg rosszak :-/
  • wedge31
    A mentés rendszer a hc, maga a játék szerintem nem az.
    Lv1-es végigjátszások is vannak ez mindent elmond a nehézségről.
  • Fpocok
    Megöltem gwyndolint és betámadott az anor londos firekeeper... :D
  • Laza
    Én nagyjából az alapján megyek. Tény, hogy Anor Londo után az erdő viccesen könnyű ... a Hydrának egy ütésenként potyogott a feje, el sem tudott találni. Ugyanez a farkassal, aki szintén vicces.

Az egész játék körüli mizériát nem értem. Ok, van 1-2 szopatós hely. De a bossok 80% gyerekjáték. Értem én, hogy manapság nem akarnak a játékosok game over feliratot látni, na de komolyan mondom, itt még ahhoz az 1-2 szívatós boss-hoz is megannyi segítség van, akkor mi itt a nehéz?
    Szerintem egyáltalán nem nehéz. A harcstílusának megfelelő elvárásai vannak, ami teljesen elfogadható. Ha van pajzs, akkor kelljen védekezni, ha lehet fegyvert fejleszteni, akkor legyen is értelme és fejleszd. Ha nem lenne stamina korlát, akkor kb easy fokozatnak hívnám az első végigjátszást.
  • wedge31
    A darkroot hydránál van egy lyuk a tér-idö kontinuumban, na ott tudsz átmenni.
  • Shep
    Én mindig arra megyek ahol nem vernek le 1 ütéssel, szerintem ez a legjobb módszer. Nem kell ilyen listákra hallgatni.
  • Fpocok
    Káosz Melegágya ennyi volt? Istenem... a játék elején annyit szenvedtem, a második fele meg facepalm.
    Jöhet a DLC... ha megtalálom... foggalmam sincs merre kell menni.
  • Laza
    Hát, pedig Én is Fury-val nyomtam le őket, és nagyon szépen sebezte. Kb azóta is azzal megyek. +5-os állapotában, két kézre fogva a Foru Kings-et ledaráltam pikk-pakk, tegnap meg a Crystal Cave-ben lévő bosst. Hát azt nem is értettem, mondom tuti ez vmi phase 1 lehet, mert az egyik csápjánál álltam és egy helyben köröztünk, én meg ütöttem a csápját. Kb 3 percig tartott.
  • Tinman #4285
    Továbbra is k. jó játék... nagy hiba legalább 1x nem végigtolni... csak a Wiki-s sorrend az ami egyre inkább irritál. Sokan annak alapján mennek szépen sorba, aztán néznek, mint a vett malac, hogy hát izé elátkoztak 1 db. curse elleni vackom sincs, hát izé ide erősebb fegyver kéne, hát izé ide másik pajzs kellett volna, hát öööö a másik páncél kéne, ja meg a toxin ellenes szar sincs itt... de jó.

Wiki-s sorrendet át kéne írni, mert csak emberkínzás annak alapján haladni.
  • ratgab
    Jelezném: "csak még mindig motoszkál a kisördög...XD"

Ezzel szerettem volna érzékeltetni, hogy nem fogom megúszni végigjátszás nélkül.
  • wedge31
    Sajnos többször is elrettentél pedig egyszer végig kelett volna tolnod ha már ennyit időt és ideget kivett belöled a játék.
  • ratgab
    Látod, még én is elrettentem a játéktól, pedig nem tartom magam casualnak (csak még mindig motoszkál a kisördög...XD)
  • Tinman #4281
    Soha nem csalok semmilyen játékban, azonnal megöli az egész lényegét.
  • Tinman #4280
    Akkor rossz emberismerő vagyok... tényleg azt hittem, hogy kimaxolt félisten karakterek fognak potyogni rendre, de eddig szerencsére nem így volt :-)
  • Tinman #4279
    Van itt valaki olyan, aki eredetivel tolja és kellene neki segítség Boss-hoz?

Szeretnék csatlakozni a Warrior of Sunlight covenanthoz, de 25 Faith a kritérium és mivel most nem Miracle irányba fejlődök ezért nekem az nagy érvágás lenne, hogy +10 szintet elszórjak Faith-re csak ezért.

Viszont ha 3x segítek boss harcokban, akkor 15-re lemegy a kritérium!

1x már segítettem O&S harcban, de ma és tegnap este is hiába álltam ott fél órákat senki nem idézett meg... term. ott volt az idéző jelem a kövön.

Jó lenne valahogy felturbózni a dolgot :-/
  • jarlaxxe
    Mondtuk neked, hogy ne magadból indulj ki...
  • ratgab
    Szerintem, aki ezzel a játékkal játszik, az nem COD-on nevelkedett. Ők nem is fonak cheatelni, abban biztos lehetsz.
  • Tinman #4276
    Egyébként korábban rettegtem attól, hogy a PC-n a cheatelés miatt az egész játék multiját le lehet húzni a wc-n. Eddig úgy fest tévedtem. Akik eddig invadeltek, az mind tisztességesen harcolt (és halt meg :-D) és nem volt semmi felpiszkált karira utaló dolog...