Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hol van ez a rövidítés amit te mondasz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ugye, hogy csirke volt a gaping dragon, haver meg azt mondta nekem, hogy ne nézzek yt videot. Hát hogy néznék már mikor azt sem tudtam mi vár rám, mondjuk a füstje az nagy volt a dögnek de lángja max, mint egy gyufaszálnak 😊 Farkát is lecsaptam adott is valami pallost de este már nem is néztem mit tud, majd ma.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Nem nehéz azt kiszúrni, mivel mikor elér a nyílt részhez ott már látszik a túloldalon (mindig a kékes fényt kell keresni, és is úgy szúrom ki a bonefireket).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Legközelebb meg boss után használj csontot lehet, hogy megint sétálni kell majd, de az a legbiztonságosabb. (én is most végeztem Iron golemmel 40K soulom volt utána lépni nem mertem.)
ott van shoucut azzal úgy eljutsz depth-bõl blightthonwba, hogy az összes ellenfelet kikerülheted. a másik lehetõség az órisápatkány helyén lecsúszni úgy szembe lesz veled egy baziliszkusz 5-6 patkány és annyi. nem sok 3 perc alatt ott lehetsz. A blighttowi elsõ bonfire-t meg elég nehéz kiszúrni (ahol jönnek az elsõ tûzkutyák az olyan "kõhíd" vagy mi az szerûségen, na onnan egyel viszább van)
Laza
Hát ha a Gapling után mész le Blightownba, akkor amint elérsz a pallós-emeletes részhez ott van szemben a híd aljában a bonefire. Odáig kb a bejárattól csak egyenesen kell menni.

Egyébként ha a Gapling elõtt Dephtben aktiváltad a bonefirét és miután lecsúsztál a csatorna vízesésnél és visszaszaladtál jobb oldalon kinyitni a zárt ajtót, akkor kb egy perc alatt lehet a bonefiretõl lefutni Blighttownig, mert az az ajtó átjárót nyit abba a csatornarészbe, aminek a végén az árus ül.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Na látjátok baszki, ezt utálom. Lementem depthsbe, elsõ bonfirenál mentettem... aztán elmentem a gaping dragonig, megöltem elsõre, mentem tovább blighttownba... 8ik mob megölt... és SEHOL NEM VOLT BONFIRE közben... most mehetek elõröl. Faszom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Gideon Wieth
Pedig a Capra nem vészes. Felfutsz a lépcsõn, leugrasz, megütöd... A másik változat, hogy utánad fut, de ha leugrasz utánad ugrik, és ott van kb 2-3 mp-d csapkodni :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31
Ha Sen's Fortress pálya végére érsz akkor mész anor londoba ha akarsz ha nem.

Második harang után egyböl mehetsz a Fortress pályára.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Bõven a harangok után 😊. visszatekersz 3-4 oldalt akkor le van írva az, hogy milyen sorrendben ajánlott bejárni a területeket.
Shep
Akkor az gondolom a harangok után vannak. Mondjuk én össze vissza mászkálok 😊

wedge31
Ornstein and Smough az eredeti nevük és anor londoban vannak.

Shep
Stan és Pan? Keménykalap bejátszik? 😊 Amúgy ezek hol lesznek?

wedge31
Az anor londoi stan és pan meg fog örjiteni, garantáltan a legnehezebb boss harc az egész játékban.

Shep
Na de tuti lesz késõbb attól sokkal durvább is, nem?

Szerintem (meg fórum leírásokból) Caprával gyûlik meg az emberek baja elsõnek úgy igazán
Shep
Amúgy melyik az elsõ igazán kemény boss a játékban?

Laza
Egyébként most vettem észre, hogy van a fegyvereknek speckó támadása ... mondjuk nem tudom mire lehet jó egy drake sword két kezes csapása, ami egy hullámot nyom, de nem nagyon fogom használni, mert úgy eszi a kard állapotát, mint az állat. Párat csaptam vele és már kiírta, hogy veszélyben van a kard.

Laza
Este csak fél órám volt játszani, de az pont elég volt a Black Hydra-ra 😊
Egyszer már csak max 10% HP-ja volt, de kifogytam a flaskából és míg elõkerestem egy humanityt, levert. Másodjára szintén utolsó életcsíkom volt már csak és a két szélsõ feje, de kvára nem tudtam eltalálni õket .... úgyhogy fogtam, és a végét szépen lekaptam íjjal 😊 (16 dmg / találat) .... csak megdöglött a genya 😊

Fpocok
Megnéztem újra... igen, megvan minden. 6 str, 10 int, spellnél meg 10 int, 0 faith van... szóval megvan.

wedge31
Ez a gyürü sokat dob rajtuk.

Shep
Amúgy a Black night kard használatához mire van szükség?

Kb. a játék felétõl, addig még nagy utat kell megtenned. Egyébként meg nem adnak sok soul-t majd értük, szóval akár el is dobálhatod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Üdv!
Eladni lehet valahogy a felvett tárgyakat? mert eddig csak tárgyakat kínáló npc-ket láttam de olyat aki veszi is nem.
Tippelek: 46 vitality és 24 endurance?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mennyi vitality-d van neked?????

<#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

MerlinW
Sok bankolt humanity-vel, esetleg gold serpent ring-el, emberi formában és szerencsével😊

[merlinw.org]

wedge31

Afe
Black Knight-ok fegyvereit hogyan lehet elszedni, mert én már legyõztem jópárat, de egyik fegyver sincs nálam? Black Knight Halberd-nek nálam kellene lenni, de nincs.

wedge31
Quelaag's Furysword megszerezve.

Nem olyan jó mint a halberdem viszont sokkal látványosabb.

Shep
Na megjártam a posványos patkányos csatornákat, elsõre megöltem a nagy dög sárkányt gyakorlatilag meg sem tudott sebezni aztán a kulccsal a birtokomban lemásztam Blighttownba de gyorsan visszafordultam mikor megláttam a bunkós barbárt felém rohanni, n meg hát az összegyûjtött 54e lelket sem volt kedvem mélységbe taszajtani. Ha már küzdöttem érte akkor megveszem azt a pecsét törõt a kovácstól 😊

DarkSector
Csak spontán elõkapta a botját... 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wardogzombie
Elõkaptad?Bocs asszem másik topik<#hehe>

MerlinW
Megvan hozzá mindened? Int, Faith? Inventory-ban a tárgyon nyomj Del gombot és kiír mindent

[merlinw.org]

Lunki88
Hát ez a Centipede demon meglepõen könnyû volt, még a Ceaseless démonnal is többet bajlódtam elõször mint ezzel. 😊
Fpocok
Magic weapon. És bot van a kezembe... és úgy is szürke.

Laza
Mármint milyen spellt? A spell a 4 ikon közül a felsõ, de csak akkor tudod használni (többek között), ha talizmán van a kezedben, mint fegyver ... elvileg.
Nekem csak egy varázslatom van, találtam egy Pyro-sat, de nem tudom használni ... bár kaptam már egy Pyro kesztyût is, lehet az kell hozzá.

Fpocok
Tanultam magic weapont... ezt hogy kell használni? Elõkaptam a botom, de nem tudom varázsolni ezt a spellt...

Laza
Mindenki úgy játszik ahogy jólesik, nem kötelezõ használni 😊

Fpocok
Már benne van a dsfixben... de... ezt írja róla a srác: Intro skipping. NOTE: the way this is implemented is completely insane. It works for me, but I can’t guarantee that it won’t set your computer on fire. Just turn it off if you experience problems.

El lehet amúgy nyomni a logókat? Betöltésnél meg amikor kilépek a játékból?
Köszi szépen de valahogy nem jön össze...amikor magaslatról ugrok le az úgy jó 1 csapásból megöltem 1 páncélozott vaddisznót😄 Vagyis elõtte 1-2 pofont kapott de azzal nem sokra mentem😄 Jah és a Taurus démon kipipálva jöhet a következõ boss...mondjuk a sárkány már kinézett magának de vele inkább még nem küzdök meg 😄
Shep
Nekem is sokkal jobban fut és szebb is 😊

Shep
Persze csak eddig mikor lockoltam 80%-ban halál lett a vége, mert leestem ,mert a lockot a nagy izgalomban elfelejtettem kikapcsolni és nem tudtam elmenekülni stb. Szóval számomra szar és ha 1 mód van rá nem is használom.

Fpocok
NA... gargoyle elõtt sikerült megidéznem egy srácot... már ilyen ostora volt meg minden. Ketten hamar elbántunk velük.

DSFix 0.8-at mindenkinek ajánlom! Új technikával alkotta meg a srác, most már nálam is szaggatás nélkül fut.

Lunki88
Amúgy ez a kigyúrt karakter indulhatna a Mr. Olympián. 😊
Nagy ügy.

Lunki88
Úgy bírom ahogy kocogtatja a fogait, nagyon "aranyos" jószág. 😄