Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Fpocok
cdkulcsok os srác... 3990

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hol?

Laza
Ideje volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Ja.

Megvetted?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Látjátok baszki mit hoz ki belõlem ez a játék?

4000ft az nem sok

Gideon Wieth
Bõség zavara 😄 Bár a dragon great sword tetszetõs 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Valaki meg tudja adni a játék guidejához a linket? Véletlenül letöröltem és kéne megint.

wedge31
Szerintem válasz fegyót innen és azt szerezd meg.
Ne felejsd el az adott statokat se fejleszteni, hogy normálisan tud majd használni azt a fegyvert.

Gideon Wieth
Sziasztok! Így harmincas szint és a két harang után milyen fegyót érdemes egy warriornak beszerezni ? Most megvan az elit knight szett, és egy kristály meg egy dragon sword 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Shep
Ja, hogy kicsit várni is kell, akkor ez lehetett a gond nálam. Köszi. Lock-ot én utálom, ha bekapcsolom csak szívok vele, olyankor szoktam használni ha tuti nem tudok leesni és csak 1 ellen van. Nem egyszer haltam már meg a hülye lock miatt úgyhogy ha lehet mellõzöm.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Sok embernek van itt meg a játék? Ha esetleg segítség kéne (és nem halt meg a boss, akkor be tud ugrani valaki nem?)

Fpocok
Drága... én láttam 3990-ért is.

Fpocok
Ilyet is lehet? lol

Ellen mögé futsz, vársz 1 tizedmásodpercet és támadás gomb.

Ne használj se lock-ot, se pajzs feltartásos védekezést.

Érdemes az ellen megkezdett támadása közben mögé kerülni. Kis helyen ezért viszonylat kivitelezhetetlen, vagy nagyon pro-nak kell hozzá lenni.

Boss-okra én még nem jöttem rá hogy kell, valószínû nem is lehet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

4500-ért tudok szerezni. Még gondolkodom a saját részre vételen, lehet inkább tényleg érdemesebb lenne kigazdálkodni egy új monitort...

Solid Snake
#2772<#nezze>
Shep
Na és a backstab pl hogy mûködik, mert nekem hol sikerül, hol nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
Az nem jó megoldás! Hiába gyakorol kicsiken, ha a nagyobbaknak más a támadási sebessége, csapásaik iránya. Célirányosan kell az egyes ellenfelekre gyakorolni.

pl.: egy zombie 3 féle képpen támad, de egy black knight totál más módszerrel csinálja ugyanezt. Zombie például nem szúr elõre, a Black knight meg igen, és az eléggé fájni szokott.

Solid Snake
Pár tutorial /nem csak kezdõknek/ <#hehe>

Dark Souls - Expert's Guide to Parrying

Dark Souls - Parrying Backstab Fishers (Tutorial)

MerlinW
Rá kell érezni. A találat elõtt igen. Keress kis ellenfeleket, és gyakorolj rajtuk. Aztán a backstab-et is gyakorold, mert sokat fogod használni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Második végigjátszásomban vagyok (120+ óra), teljesen szokható az irányítás.

[merlinw.org]

MerlinW
Sebzi az, hidd el. Állj a vízbe, hogy ne lövöldözzön, majd lock. Mikor rád mozdul oldalra gurulsz, lock kikapcs, rohanj a valamelyik nyakához és üsd amíg tudod két kézzel. Ezután vissza a vízbe, lock be és így tovább. Hosszú menet, de nem nehéz. Kis szerencsével hozzád sem tud érni.

[merlinw.org]

3-4 óra alatt teljesen bele lehet szokni. ha addig kibírod utánna nem gáz csak a lock, de arra nincs orvosság
wedge31
Meg lehet szokni.

nem olvastam vissza. tényleg olyan rossz az irányítása ?

m ert engem alapvetõen nagyon érdekelne a gém, de ha rossz akkor felejtõs..

Parrynek mi az üteme vagyis ,hogy mikor kell elnyomni? közvetlen a találat bekapása elõtt? mert eddig bár nem is nagyon próbáltam, de amikor igen egyszer se sikerült
Laza
Pf, pont ott vagyok lent, de ez a kard nem igazán sebzi a black hydrát. De majd nyomom még, most pihi. Hosszú fight lesz ez 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Elsõre jobban jársz ha gyakorolsz a mobokon mint hogy farmolsz, mert ha rossz a technikád hiába van 100hp vagy end, le fognak nyomni.

Shep
Hát én összegyûjtöttem ott vagy 30e pontot de utána meguntam, most meg leestem a kertben és oda lett 9 humanity pontom amit 2 napig sikerült õrizgetnem meg 6000 pont ami már majdnem a harmada volt a pecsét kulcsnak, rohadna meg amelyik kitalálta ezt a lecsúszásos dolgot.

MerlinW
Pedig én is azzal öltem meg õket.
- két kezes módban kell harcolni - az majdnem dupla sebzés
- ha "türelmetlen" vagy, menj Ash-be (ahol Süsü van - hét fejû vizisárkány), találsz a földön 3 dragon scale-t, valamint dob még kettõt a boss. Ezzel +4-ig fel tudod húzni a kardodat (280dmg).

[merlinw.org]

Laza
A drake swordom nem nagyon sebezte õket ... azaz azt az egyet akit odahúztam 😊

MerlinW
Azok Taurus-ok. 7 darab. Nagy a hely, egyesével ledarálható mind egyszerûen😊 Cserébe kapsz Chaos Flame Ember-t😊 Mondjuk oda is lehet szaladni érte, ha nem sajnálod az életedet😊

[merlinw.org]

Laza
Alaphelyzetben nincs ott semmi veszélyes, amíg a láva szörnyet nem vered le. Azt meg tök egyszerû leverni és van mellette egy ruha szet is. Persze az út amit megnyit már problémásabb, mert az egyik irányba csapatostul jönnek a Capra demonok, a másik irányba meg az elsõ boss testvérei vannak tömegesen, minotauruszok 😊

MerlinW
Endurance a legfontosabb stat ebben a játékban. Az a védelmed, az a támadásod, az az életed😊 Az legyen a prioritás. 40-ig meg se állj😊

[merlinw.org]

Valahogy engem idegesít az ilyen megoldás, de abszolút megértem.

Nagyon szívesen kardélre hánynám a sárkányt csak egyelõre nem tudom még hogy hogyan tudom ezt megtenni.

Amúgy a sárkány ha nem bántod és csak felszaladsz a hídra minden egyes alkalommmal elintézi az ott tartózkodó élõhalottakat, ami nettó 550 soult jelent a játékosnak.

Szóval alsó szinteken még akár erre építeni is érdemes lehet. Dragon exploit.

Shep
Hát én szégyen, nem szégyen lenyilaztam a sárkányt is, meg a pincedémont is, tök nyugodtan ellövöldözgettem, minek idegeljem magamat feleslegesen ha egyszer a végeredmény úgyis az, hogy megpusztulnak 😊

DarkSector
Pedig erõsen low cucc fõleg a környezet.
Nem azt állítom ezzel hogy ez a játékot minõsíti, mert a játékélmény a lényeg mielõtt beszólna valaki...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor sorry rosszul fogalmaztam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lehet legközelebb inkább ellövöm a gaping dragon farkát, hátha az úgy megy.

Seth
Jah, azokat nem lehet ,még kovács sem tudja. Cserébe viszont elég erõsek

PSN ID.: Beegabor

A sárkány egy más tészta.

Gideon Wieth
mi a kristálykardot nem tudom repairolni ? nem is tudtam. Akkor azt nem fejlesztem 😄

Gaping Dragonnak csak a farkát ütöttem és baxott eldobni, bezzeg mikor a gargoyle-okkal hadakoztam az npc haverom simán lecsapta a gargoyle-nak. Jah és akkor ugye pont ember formában voltam, mivel npc-t csak úgy lehet idézni.

Gideon Wieth
Még nem. És a farkakhoz nem kell embernek lenned. Én eddig egyszer voltam az, a második harang bossánál 😊

Shep
Én is ilyesmire gondoltam de mióta 3000 lelket elköltöttem lényegében semmire azóta inkább nem dobálok semmit 😊