10203
-
#4275 Természetesen PC-n, hiszen ez a Prepare to Die DLC-s kiegészítősdi még nem létezik konzolon, meg különben is ez a superior verzió :-))
Őszintén? Szerintem nem sok kihívásban lesz részed NG+-on azzal a builddel... viszont ha legális példányod van, akkor adok célt: Maxold ki, vagyis szerezd meg az összes achievmentet. Az minimum 3 végigvitel :-D -
#4274 Engem is invadeltek ott már úgy be hogy semmi üzenet nem ugrott fel. Pedig tuti hogy játékos volt, szóval nem értettem az egészet. -
#4273 Anor Londoba Human alakba lementem, alig léptem párat és egy pajzsos/páncélos ürge megtámadott. Nem volt se invade, se semmi... erre nem emlékeztem első végigjátszás során.
Ez nem az az ürge volt aki ott ücsörgött a Firelink Shrine-nál majd később eltűnik?
Egyáltalán mi kínja volt, hogy nekem esett? -
#4272 Gonosz vagy. Én sosem bántottam volna a napfény havert. :D Viszont a sodronyinges fazont aki a játék elején ott ücsörög firelink-nél elég hamar lekaszaboltam, idegesítő volt. -
#4271 A pajzsáért én mindig kinyirom még a legelső találkozásnál. -
#4270 Te most pc-n nyomod vagy megint ps3-on? :) Amúgy szerinted lesz még kihívás ng+-on strength buildes lovaggal? Eddig nem sok van. :) -
#4269 Olvastam hogy meg lehet menteni, de első végigjátszásnál szerintem ez senkinek sem sikerül. Legalább megkaptad az armor setjét. -
#4268 ehhh... :S[spoiler]
Soltaire megtámadott, meg kellett ölnöm :S -
#4267 Nem. Az valami Mildred, ot levertem 3humanity meg a bard lett a jutalmam, ez valami Piromanias gyerek volt, Knighttal kozeleb se jutottam. Egy Spell es Endurancom a nullan.
Raadasul ez a Blighttown a gepemen jo ha 15fpst tud, igy alig varom, hogy kilecmeregjek. -
#4266 Egyelőre 2 helyszínt is kihagytam, szóval most kicsit tápolom magam··
Köszi a tippeket
-
#4265 Nem tudod másképp kinyitni... viszont arra területre be lehet jutni úgy is, hogy Havel-nél lemész, Hidrát kinyírod, vízesés felé meg felmész a létrán. De megmondom őszintén nem tudom, hogy Sif-hez is be tudsz-e így jutni.
Curse a Depths-en kívül még a The Great Hollow-ba van... őszintén ajánlom a Dingy setet ott használatra. Nekem nagyon bevált!
Aztán az átokkal kapcsolatban arra is rájöttem, hogy ha le akarod venni, de nem akarsz visszamenni Great Hollow-ból, akkor menj le a fa aljára, ott van Ash Lake, ahol a kagylók nem csak Twinkling Titanite-ot dobnak, de 10-ből 2x átok eltávolítós applikációt is :-D
Persze item finding legyen magas, hogy megérje próbálkoznod... -
#4264 Egyébként akad még más lehetőség az ajtó kinyitására, vagy mindenképpen kell az a kulcs?
Igaz is, ahol a kovács bujkál ott csak a nagy malacot vágtam le:)
Átkot Depthsen kívül hol kaphatok még? -
#4263 Volt 1 invadem tegnap nekem is... rápacsált a kis hülye
Meg O&S-t tegnap 2x is lenyomtam elsőre... 2. esetben végig segítettem. A srác Fury sworddel tolta, csalódtam! Alig sebezte őket!
Aztán kimaxoltam Iron setet teljesen, baxott kemény lettem :-D -
#4262 Andre kovácsnál 20k a "kulcs". -
#4261 Hali. DArkroot Basin előtt lévő ajtót mivel lehet majd kinyitni? Csak speciális kulccsal? -
#4260 Ha húsbárd volt a kezében akkor az gépi invader. Ha levered ő fog segíteni a boss ellen. -
#4259 Már tudom mi történt, hülyeséget beszéltem. Az trükkös rész. Lényeg, hogy neki kell az utolsó csapást mérnie az utolsó dögre úgy, hogy ne menjen a hp-ja 50% alá. Ekkor folytatódik a története tovább. Az ajándék egy Titanite Slab (Slab kell a +15. fegyverszinthez). -
#4258 Ma Blighttownban jartam, elertem nagy nehezen kuzdve a masodik Bonifire melle human alakban. Kb ket lepessel a tuz elott invadelt egy tag, majd levert fel masodperc alatt. 12ezer lelek, 5humanity buko, es kezdhettem Blighttownt elolrol..azthittem kidobom a gepet;) -
Louis Cyphre #4257 Túlságosan megsérült a csatában, azért lett kampec.
Ezt kikerülendő úgy kell csinálni, hogy egyedül lemenni és egy kivételével minden szörnyet kicsinálni. Majd vissza hozzá, beszélni vele és úgy leugrani. -
#4256 Na új játékot kezdtem. Taurus démon 2 ütésből feküdt, Havel-nek se kellett sokkal több. Így elég vicc most a játék. Viszont új karaktert nem szeretnék kezdeni, mivel a lovagon kívül más nem igazán érdekel. Mágia meg főleg nem az én asztalom. -
#4255 Szerintem csak akkor lehet megmenteni, ha időben mész, vagyis megnyittatod a shortcutot a pókboszival. Aztán lehet, hogy tévedek. -
#4254 Valszeg nem mentél át a tó túloldalára a hidra megölése után. -
#4253 Segítettem, de mégis. Dobott gyűrűt is. -
#4252 Túléli ha segítesz neki :) -
#4251 [spoiler]Centipede után egy ilyen szakadéba esett egy csomó szörnnyel... ő azt mondta, beugrik feltartani őket, én meg elfuthatok... -
#4250 Mindenképp.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hol halt meg? A vége az lenne, ha eddig végigkísérted,hogy az Ash Lake-nél van a holtteste és a lánya siratja(asszem őneki kellett megölnie mert bekattant) -
#4249 A Michelin-man SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem futottam el, segítettem neki, túlélte... de mégis.mindenképpen meghal? -
#4248 Divine Blessing? -
#4247 Megöltem a 100lábút... micsoda FPS dropjaim voltak itt, igazi konzolélmény! Héjóóóó :D -
Louis Cyphre #4246 Akkor ezt lessétek meg! Én mindig amikor nézem, szétröhögöm magam rajta:
Rage Quit : Dark Souls
-
#4245 Szellemlány?
Én ilyet még nem láttam amikor arra jártam :D -
#4244 Párszor leírtam már:) Duke után, erdőben hidra mögött, ahol a szellemlányt kiszabadítottuk - vagy fogjuk ha még nem volt meg. -
#4243 DLC-be hogy lehet menni? -
#4242 Na sikerült, megidéztem egy belga gyereket akinek korábban én segítettem. :) Nem volt kedvem többet szarakodni vele egyedül. -
#4241 Black knight great axe-el eddig sikerült 2x parry-zni, de harmadjára nem jött össze pedig alig maradt élete. Az a baj hogy ideges leszek amikor már kevés az élete és mindig elcseszem. :D -
#4240 Egy jó pajzzsal eléállsz, mikor bejezte a kombóját, ütsz, majd hátrálsz stamina-t tölteni. Ha ügyes vagy parry-zhatod is, 2-3-ból megfekszik, ha van 500 fizikai dmg-s fegyvered. -
#4239 Ja, akko semi :D -
#4238 Ez az utolsó boss. Gwyn Lord Of Cinder -
#4237 De amúgy nem nehéz... a sok fehér izé elől oszlop mögé bújsz, nyilaknál pajzsal futsz előre, nagy elől dodge... amikor elteleportál, üssél még rá egyt, mert nekem akkor is sebezte, amikor már egy másodperce ott sem volt. -
#4236 Én az előbb vertem le, azon a szinten vagyok, de hogy lehetne megoldani?