10203
-
#4395 Van felljebb egy körcsiga lécső lefelé... ott le kell ugrnai. -
#4394 Le kell ugrani hozzá elég cifra helyen van. -
#4393 Hol a fenében van a katakombás kovács, hallom ,hogy kalapál de ott a falat nem tudom kiütni, másik utat meg nem találtam? -
#4392 Igen. Tudom.
De azon filóztam, melyik warp van a legközelebb... tomb of giants lett. -
#4391 Warp. -
#4390 Tomb of Giantsből felfutni talán jobb. -
#4389 Remélem csak valamit elnéztem, és nem az a leggyorsabb módja eljutni a katakombos kovácshoz, hogy lefutok a kezdőről... -
#4388 Látod látod... ezért kell neked újra felraknod :D
Ha akkor bökök, amikor épp nem csinál semmit, engem keres... tuti ad egy sallert, miközben szúrok. -
ratgab #4387 Vagy 4x volt olyan, hogy alatt toporogtál és nem ütötted! Miért? -
#4386 Na? Sikerült? Ha újratelepíted és nincs ott, akkor szerintem bukta. -
#4385 Ha eredeti megmaradtak a mentéseid. -
Fletley9 #4384 Letöröltem...rá se kérdezett ,hogy meg akarom-e hagyni a mentett fájlokat...mindegy már települ. -
Fletley9 #4383 NEm még mindig nem. viszont rejtett fájlok megjelenítésével is néztem és nem találom :/ -
#4382 Eredeti? Mert a gfwl titkosítva tárolja a mentéseket. -
Fletley9 #4381 Komolyan......basszus 60 órám van ebbe a szarba....most meg nem indul a és faszom "windows leáll" üzenettel kidob. oké újra akarom kezdeni de elötte befejezném... -
#4380 És akkor hol van itt a rövidítő a valley of drakesbe? Le kell ugrani? -
#4379 Annál nincs férfiasabb mint, hogy egy szál gatyába nyomsz le egy sárkányt... -
Fletley9 #4378 még mindig a méntések???? a darksouls sl2 lenne? -
#4377 Egy igazi férfi nem úgy harcol :D -
#4376 Annyira nincs értelme a páncélnak és a pajzsnak az ilyen boss harcoknál.
Az ilyeneknél levetközöl, elnyomsz egy Flash Sweat pyrot és annyi a monsztának. -
#4375 Az az igazság, hogy mindig elfelejtem, hogy az ott van :D -
Fletley9 #4374 HOL VANNAK A MENTETT FÁJLOK????? meghalt a játék nem akar sehogy se elindulni. :/ ujra rakás előtt azokat kiszedném.. -
Louis Cyphre #4373 Szép, de a Power W.-t direkt nem nyomtad be? Jóval könnyebb lett volna kinyírni. -
#4372 Stan és pan óta ez okozta a legnagyobb kihívást... és ahogy látom, márcsak a főfőboss maradt.
A Bell Gargolyes óta rajtam van a stam,hp,loadot adó gyűrű... ami eltörik, ha levenném. De nem veszem le.
AZ IGAZI FÉRFI BELEÁLL MINDEN ÜTÉSBE! :d
-
#4371 Hát ez a katakombás boss csak valami hiba lehetett, Egy DK-t nehezebb levágni. -
#4370 Csinálj egy Divine fegyvert, és akkor nem jönnek vissza a csontik. Én egy ilyen nélkül le sem merészkedtem :D -
#4369 Azt tudom csak még lockolni sem lehet őket. Szerencsére nem sokat sebeznek. De a hülye újraéledő csontik hiába 1 ütésesek akkor is idegesítőek, meg az is ,hogy már megint leestem :) -
#4368 Nekem még nem sikerült, nagy ivben elkerülöm öket. -
#4367 Természetesen nem ebben a sorrendben :D -
#4366 Közelmész, felrobban, elfutsz. -
#4365 Katakombákban azokat a babafejeket nem lehet elintézni? -
#4364 Quelag és a hydra halottak, ez a Great Hollow borzasztó egy hely..
Mindenesetre, baromira bejön a játék így az elején:) -
#4363 MEgöltem sárkányt... kaptam egy gyűrűt (mire lesz jó? Biztos kell valahova, mert elég értelmetlen, amit ad :D)... hol van a rövidítő? -
#4362 Na látom már elvileg a vizes résznél kell lenni, na megnézem ott van-e már. -
#4361 Hát én ezt még nem is láttam :) -
#4360 Erröl.
Van egy másik abysson is. -
#4359 Húúúú hát azt sem tudom kiről beszélsz? :)
Van egy csomó parazsam, divine, chaos flame, dark, enchanted melyikből lehet valami tuti cuccot kihozni (katakombánál még nem járok) -
#4358 Most olvasom ,hogy a firelink oltárra kell rakni és megtölteni lelkekkel és kinyílik az utolsó ajtó. Kár, hogy azt sem tudom miről hadovál. Ezt bírom ebben a játékban nem lehet igazán tudni semmit, csak találgatni. -
#4357 Menj vissza a kezdőre, a nagynyakú npchez... aki a tóból jön ki. -
#4356 Beszélj valamelyik gilisztával azok majd oda visznek / firelink vagy abyss /