Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor szólok következõ sorok spoileresek lehetnek csak az olvassa aki Anor Londo területén jár.
a mai nap eseményei:
Tegnap az iron golemnél hagytam abba a játékot. Sokszor leestem lelökött, és meguntam 😄. Ma reggel mielõtt dolgom lett volna, volt egy szabad fél órám így nekiültem iron golem elsõre megfeküdt.Elnéztem anor londoba, de az elsõ szentinel megrémített talán nem itt a helyem. (mint kiderült nagyon is csak undorító az az óriási pajzs....heavy attackal 250-300 sebzek.)Így visszafordultam hiszen krábban, sen's fortessen mintha átszaladtam volna csak. Visszatérve elég sok mindent megtaláltam amit addig nem. Árust a leszakadt hidas toronyban, visszafele leesve egy emelvényre mesterlövés számszeríjat, cage keyt, divercory gyûrût, valamint a cage-be zárt varázslót, illetve a shortcut-ot amivel lehet liftezni (visszafele nem biztonságos volt, hogy 3-szor leestem a villámos kígyó miatt.)Ezután kinyitottam a kaput az erdõbe aminek a kulcsa 20K-ba került, de oh god why?. Így visszatértem anor londóba. Az elsõ sentiel csak helyszûke miatt okozott gondot azonban ha betaláltam nem volt nagy szám. Tábortûznél estus flask +2-re fejlesztve elsõ gargolye elsõ nekifutásra kicsinálva. a citadella szerûségben a bérgyilkosok kellemetlen ellenfelek, ha találnak az fáj. Döntöttem megpróbálkozom painted wordel, de bábú kell hozzá legelsõ helyrõl az meg nincs késöbb vissza jövök. Második gargolye második nekifutásra feküdt meg...leestem. innen elindultam a nagy kastély felé ahol az impek bár nem kellemes ellenfelek a villámsebzés miatt a legtöbbet le lehet lökni. valamint két heavy attacktól kidõlnek. És a játékot hol hagytam abba? amikor a mocskos rámpán kell sétálni miközben dárda nagyságú íjvesszökkel lövöldöznek és ha talál bizony hármat lép hátra a karakter (aka leesik a mélységbe a legtöbb esetben) 12K soul nyugszik ott...holnap lecsapom a figurát/kat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A lenti az nem bombázz csak a köveket guritja.
Végigmegyek Sen'S fortressen és a tetõn beragadok, amikor a büdös dög megdobál bombával és meghalok... Bonfire csak 2 lépcsõsort távolságban volt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID: Lord_Mortanius
A legjobb pajzs a Sif lelkébõl készült Greatshield of Artorias(stability 88). Negatívum az, hogy ez egy nagy pajzs, tehát elég súlyos(16 kg) és nem tudsz vele parry-zni.
Én pont emiatt inkább a közepes pajzsokat kedvelem, onnan is a legjobb a Silver Knight pajzs(csak 5 kg). Teljesen felfejlesztve stability 76, ez már elég arra hogy sima ellenfél nemigen tudja átütni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Havel
Capra Demon
és végezetül egy Black Knight (szemtõl szembe)
Havelt elõbb is beválalhattam volna, jól jött volna a gyûrûje a Hydrához közelkerülésnél és akkor nem hiányos öltözetben kellett volna rohangálnom.
Én is 'knight' módban megyek, csak bõrcuccokban. És így is rajtam van a +20%-os gyûrû meg a súlycipelés könnyítõ. Így 100+ súlyt bírok el, de csak kb 20-ig vagyok töltve.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyébként meg backstab módszer. Feltartott pajzsal köröztök egymás körül, megvárod míg támad, gyors a háta mögé, szúrás.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- kiprobáltam a "skidrow"-os Dark Soult - tetszett ezért, majd ma meg vettem steam-en.
a betöltö képernyõnél megáll és nem indul, 2,5 órája szenvedek vele
lépésenként : de sehogy sem láttam még a megvásárolt példányt müködni... csak a lángoló kard és annyi.
- direct X check
- Drivers check
- dfix 9.0 check
- win live check
- ati vsync-off check
There is only one Boss!
Elsõre valamiért csak 1 jött elém, utána meg folyamatatosan 2.
Kibaszott kigyógecik 2-esével jöttek.... esélyem se volt a mocskok ellen.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!