10203
-
#4435 Kösz, akkor majd szétnézek ott, mert én nem vettem észre legutóbbi ottjártamkor. -
#4434 Erdőben a lezárt ajtó mögött (Sif előtti területen) a kőépületben az ablakban. Ahol a stone plate armor set is el van dugva. -
#4433 Igen ott van, legalábbis haver is ezt mondta de ezt a macskát én nem találtam meg. Merre van?
Nito előtt a kis gyerekek egész jó farmolási lehetőséget adnak. -
#4432 Macseknál, Shiva testőrénét van meg kell ölni. Értelemszerűen csatlakozni kell a macsekhoz, majd elárulni ezzel. -
#4431 Tudsz dexre és/vagy faithre is pakolni. Pl a pyrommal full dex buildes karim van. -
#4430 És melyik gyűrű az? Én ilyet nem találtam. -
#4429 25% alatt nem ninjaflippel, csak a gyűrűvel. -
#4428 Ha (tegyük fel, hogy) legközelebb folytatom... érdemes... vagy inkább tudok másik statra gyúrni, mint str? Pl kipróbálnék egy casteres cuccot vagy nem tom... dexeset. -
#4427 25% de állítlag van hozzá valami gyűrű is. -
#4426 Ninja flip? 25%. -
#4425 Hány % alatt kell maradni, ha ilyen cigánykereket vagy mit akarok csinálni? -
#4424 Tárgytalan, szerintem megtaláltam. -
#4423 Nitohoz hol van a legközelebbi bonefire? -
#4422 A végén nem írja ki hányszor haltál a játék során? -
#4421 Két jó van a havel meg ami neked van. -
#4420 Nem mondanám, hogy pro vagyok, ha dodgeolnom kéne, akkor halnék mint a szar... viszont egy idő után az ember rájön az alapokra. Ráadásul a lehető legjob armor volt rajtam.
amúgy melyik a legjobb shield? Egyet gyárotttam, de az a második ezekszerint. -
#4419 Egy darabig védekeztem... megnéztem, miket tud. Láttam van egy 4-es combója, ami után tudom ütni... megvártam, míg ezt csinálja, ütöttem, védekeztem... néha egy poti... de... többet vártam. Azt hittem lesz valami másik formája. -
Fletley9 #4418 Jelenten sikreült a mentések nem vesztek el :D annyira mérges voltam a játékra tüzes assylum démon/centipide megfeküdt mindkettő 2. nekifutásra most vagyok chaos bednél csak 70K soulom meg pár humanitym lóg a levegőbe :/ :D -
#4417 Elsőre ment Gwynn? te tényleg nagyon pro lettél.
Ez a jó vége.
Igen. -
#4416 Na akkor legalább én is lehettem középpontban. :D Amúgy tökéletesen elvoltam nélküle szóval nem értem az egészet. -
#4415 Shield helyére kell rakni és akkor kisütés.
Lenne három kérdésem azokhoz, akik már végigvitték...[spoiler]
1. Oké. Hol a rendes főboss? Mert én harcoltam valami csókával, de elsőre lement.
2. Oké. Hol a rendes vége? Nekem csak annyi volt, hogy leült mellé, és minden kigyúlladt...
3. Nem ajánlott fel semmit, hanem indult előröl. Akkor ez már ng+?
-
#4414 Pofám leszakad ez volt a nap fénypontja... -
#4413 Amúgy a kemények így nyomják, lámpás, ugyan már :D -
#4412 Pedig de és mindjárt kiérek :D -
#4411 Kösz, ez volt a hiba, de hát a hülyéje magára akaszthatná azt kész. Ha már 50 kilós 2m átmérőjű tálakat magával tud vinni ez is beleférne :) -
#4410 Mindjárt dobok egy hátast ha anélkül megy a vaksötétben... -
#4409 Nyomd a shiftet (pajzs) pupák:) -
#4408 Te igazi függő vagy :) -
#4407 Hát így is az van, kb 1 cm-re látok és ez tök jó mikor betámadnak a csontváz dínók, vagy mik azok. -
#4406 Elkezdtem egy új karaktert az eredeti példányommal. 4 óra játék, lvl28, undead asylum és erdő kipucolva:)
Piece of cake:) -
#4405 Nélküle viszont a tök sötétben botorkálnál. -
#4404 Ja amúgy azt a kis lámpát beraktam a kezébe de szart nem ér. :( -
#4403 Az ám és igen hatásos :)
De undorító ez a sötétség, az orromig sem látok bezzeg a nyilasok tudják ,hogy hol vagyok, -
#4402 LOL, most jöttem rá, hogy ha sprintelek és közben kisütés, akkor tök máshogy támad lol :D -
#4401 Na, nyomassuk :)
http://hu.twitch.tv/lazahun -
#4400 Az utolsó 10 percben a gyerek már rángatta a lábam, hogy menjünk bringázni :D -
#4399 Első kari és először jártam itt, a broadcastolás legelején jöttem le ide, rögzítve :) -
#4398 Nekem anélkül is látszott. Na akkor megyek levetem magam :) -
#4397 Van egy kis kiálló rész... ha lámpással világítasz, megláthatod. -
#4396 Sejtem már hol lehet, oda nem mertem féltem ,hogy csak szívatás :)