10203
  • Shep
    Kösz, akkor majd szétnézek ott, mert én nem vettem észre legutóbbi ottjártamkor.
  • MerlinW
    Erdőben a lezárt ajtó mögött (Sif előtti területen) a kőépületben az ablakban. Ahol a stone plate armor set is el van dugva.
  • Shep
    Igen ott van, legalábbis haver is ezt mondta de ezt a macskát én nem találtam meg. Merre van?

Nito előtt a kis gyerekek egész jó farmolási lehetőséget adnak.
  • MerlinW
    Macseknál, Shiva testőrénét van meg kell ölni. Értelemszerűen csatlakozni kell a macsekhoz, majd elárulni ezzel.
  • wedge31
    Tudsz dexre és/vagy faithre is pakolni. Pl a pyrommal full dex buildes karim van.
  • Fpocok
    És melyik gyűrű az? Én ilyet nem találtam.
  • Laza
    25% alatt nem ninjaflippel, csak a gyűrűvel.
  • Fpocok
    Ha (tegyük fel, hogy) legközelebb folytatom... érdemes... vagy inkább tudok másik statra gyúrni, mint str? Pl kipróbálnék egy casteres cuccot vagy nem tom... dexeset.
  • Shep
    25% de állítlag van hozzá valami gyűrű is.
  • Tinman #4426
    Ninja flip? 25%.
  • Fpocok
    Hány % alatt kell maradni, ha ilyen cigánykereket vagy mit akarok csinálni?
  • Shep
    Tárgytalan, szerintem megtaláltam.
  • Shep
    Nitohoz hol van a legközelebbi bonefire?
  • Shep
    A végén nem írja ki hányszor haltál a játék során?
  • wedge31
    Két jó van a havel meg ami neked van.
  • Fpocok
    Nem mondanám, hogy pro vagyok, ha dodgeolnom kéne, akkor halnék mint a szar... viszont egy idő után az ember rájön az alapokra. Ráadásul a lehető legjob armor volt rajtam.

amúgy melyik a legjobb shield? Egyet gyárotttam, de az a második ezekszerint.
  • Fpocok
    Egy darabig védekeztem... megnéztem, miket tud. Láttam van egy 4-es combója, ami után tudom ütni... megvártam, míg ezt csinálja, ütöttem, védekeztem... néha egy poti... de... többet vártam. Azt hittem lesz valami másik formája.
  • Fletley9
    Jelenten sikreült a mentések nem vesztek el :D annyira mérges voltam a játékra tüzes assylum démon/centipide megfeküdt mindkettő 2. nekifutásra most vagyok chaos bednél csak 70K soulom meg pár humanitym lóg a levegőbe :/ :D
  • wedge31
    Elsőre ment Gwynn? te tényleg nagyon pro lettél.
    Ez a jó vége.
    Igen.
  • Shep
    Na akkor legalább én is lehettem középpontban. :D Amúgy tökéletesen elvoltam nélküle szóval nem értem az egészet.
  • Fpocok
    Shield helyére kell rakni és akkor kisütés.

Lenne három kérdésem azokhoz, akik már végigvitték...[spoiler]
    1. Oké. Hol a rendes főboss? Mert én harcoltam valami csókával, de elsőre lement.
    2. Oké. Hol a rendes vége? Nekem csak annyi volt, hogy leült mellé, és minden kigyúlladt...
    3. Nem ajánlott fel semmit, hanem indult előröl. Akkor ez már ng+?

• jarlaxxe
    Pofám leszakad ez volt a nap fénypontja...
  • Shep
    Amúgy a kemények így nyomják, lámpás, ugyan már :D
  • Shep
    Pedig de és mindjárt kiérek :D
  • Shep
    Kösz, ez volt a hiba, de hát a hülyéje magára akaszthatná azt kész. Ha már 50 kilós 2m átmérőjű tálakat magával tud vinni ez is beleférne :)
  • wedge31
    Mindjárt dobok egy hátast ha anélkül megy a vaksötétben...
  • MerlinW
    Nyomd a shiftet (pajzs) pupák:)
  • Shep
    Te igazi függő vagy :)
  • Shep
    Hát így is az van, kb 1 cm-re látok és ez tök jó mikor betámadnak a csontváz dínók, vagy mik azok.
  • MerlinW
    Elkezdtem egy új karaktert az eredeti példányommal. 4 óra játék, lvl28, undead asylum és erdő kipucolva:)
    Piece of cake:)
  • wedge31
    Nélküle viszont a tök sötétben botorkálnál.
  • Shep
    Ja amúgy azt a kis lámpát beraktam a kezébe de szart nem ér. :(
  • Shep
    Az ám és igen hatásos :)

De undorító ez a sötétség, az orromig sem látok bezzeg a nyilasok tudják ,hogy hol vagyok,
  • Fpocok
    LOL, most jöttem rá, hogy ha sprintelek és közben kisütés, akkor tök máshogy támad lol :D
  • Laza
    Na, nyomassuk :)

http://hu.twitch.tv/lazahun
  • Laza
    Az utolsó 10 percben a gyerek már rángatta a lábam, hogy menjünk bringázni :D
  • Laza
    Első kari és először jártam itt, a broadcastolás legelején jöttem le ide, rögzítve :)
  • Shep
    Nekem anélkül is látszott. Na akkor megyek levetem magam :)
  • Fpocok
    Van egy kis kiálló rész... ha lámpással világítasz, megláthatod.
  • Shep
    Sejtem már hol lehet, oda nem mertem féltem ,hogy csak szívatás :)