Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Bármelyik firekeeper-nél lehet flaskát fejleszteni(kezdõhelyes,cuki pókica, meg Anor Londoba a lift elõtti tábortûznél), de ugye kell hozzá egy másik firekeeper lelke

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
flaskát reinforceolni többször is lehet kezdõn? Vagy csak minden ilyen helyen egyszer? Csak mert a pók után is tudtam volna, csak nem volt cuccom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ráwikiztem, hogy mi ez...
Kösz, de kihagyom :D

Shep
Nem is kell, de egyébként ha be is lépsz és nem tetszik valami akkor a harangnál a pap úgyis ki tud léptetni a szövetségbõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Az nem a boss, hanem a hugicája, amúgy csatlakozz ha akarsz

Fpocok
Mi ez a mosoly? Nem hiszek neked :D

Shep
Persze :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Eljutottam a tüzes pókig, ahol majdnem magam alá csináltam tõle... de szerencsére ott volt a pucér emberevõ barátom is, szóval egybõl lement. Utána a mágikus fal mögött ott van a boss a bonfire mellett... és valami szektába akar behívni. Csatlakozzak?

De estem le és láttam õket szóval igen szándékos volt :D. Azért azt hittem valami lejárat is van oda. (sõt kell lennie mert ha nincs, hogy jön vissza az ember csonttal?)
Shep
Bánja a kánya.

Seth
Mert elírtad a játék címét

Nem tudom véletlen írtad-e vagy szándékosan, de tényleg lábatlankodnak azok a démonok (prowling demon-ok vannak odalent) XD.

Egyébként csak leesni lehet az elsõ központi terembõl, annak is a végébõl érdemes állítólag és max életerõ szükséges a kivitelezéséhez.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Nem tudom miért írtad de gyenge poén volt.

Seth
Nem találtad meg a lefelé vezetõ utat? Ezekszerint te nem kötöttél bele a lengõ pallosokba :D

A Pit rész nekem is kimaradt (leutat se találtam meg lol)bár tény nem is kerestem. késõbb visszamegyek ne lábatlankodjanak ott a démonok
Kígyók ellen backstab-elni szoktam, nem szeretik túlzottan. Az a baj, hogy 2-en már igen nagy túlerõben vannak. Eddig mindent 1v1-ben igyekeztem megoldani.

Párszor miattuk haltam meg tegnap, párszor kapkodtam a hídon és lelöktek a csapdák, párszor siettem és túl sok ellent húztam magamhoz, párszor elszámítottam magam és a kõ nyírt ki.

Az utolsó csepp az volt mikor a semmibõl telibe kapott egy bomba a tetõn és már nem tudtam kigurulni a hatósugárból.

Pitbe majd késõbb megyek, az most parkolópálya.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként lenyugodtam. Ma megpróbálkozok újra eljutni a mentési pontig (útvonalat már kívülrõl tudom!) Ilyet se mondtam még szerintem játék kapcsán....XD

Ez a hülye játék betanultat velem mindent. Álmomból felébresztenek is el tudom mondani, hogy jutok Firelink Shrine-ból Blighttownba és vissza, hogy melyik ellennek milyen mozdulatai vannak. Ez azért elég durva.

Tinman
Sen's Fortress nem vészes hely... mire oda érsz kell lennie akkora rutinodnak, hogy azok a kígyó-lények ne legyenek nagy gond.

Egyszerre lehetõleg csak egyet és gyorsan végezz velük, ne hagyd, hogy támadjanak, ha támadnak feltétlenül kerüld el az ütést ahelyett, hogy blokkolgatnál, mert seperc alatt megeszik az END-t. Ott nekem lent a pitbe levõ démonok okoztak nem kis fejfájást Knight-al.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Daemon Tools - Prepare to ISO hunting lesz a következõ rész címe. Várós!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na faxa vagy te is... Én itt agyvérzést kapok te meg kiröhögsz....:-)

Na vettem íjat, lelõttem a sárkány farkát és meglett a drake sword. Ezek után elfutottam a sárkány alatt az meg elrepült:D De késõbb visszatért, hogy rohadjon meg és a farka is visszanõtt szal még egyszer visszanézek és végképp eltakarítom:D:D Megvan az elsõ harang is épp a Gaping dragonnál vagyok. Eddig nekem ez a legnehezebb boss pedig rájöttem már a taktikára de marhasok élete van...de legalább párszor megbírt ölni a Gargoyleokat 3. alkalommal elintéztem a Kapra démont meg elsõre<#nyes>.Kegyetlen jó játék, végre valami brutális ahol minden percet végig kell gondolni!
Shep
Néztem egy videot a Daemon's Souls-ból és sokkal de sokkal szebb, mint a Dark S.

tarti19
Nincs nagy gond így se:)
Mivel a játék jóval könnyebb, mint a az elõdje, így sok esetben (konkrétan a mágiát fel sem húztam).
Akkor ez esetben irány a kúra.··

Fpocok: igen a boss abban a "dombban" van, aminek az aljánál állnak a kõdobló barbárok.

tarti: az elsõ kovácsnál Adrénál már lehet (undead parish után)
Tinman
Jól szórakozom... méééég :-DDD

Meglettél átkozva. Nem tünt fel, hogy fele annyi életerõd van mint azelött!? Purging stone kell, hogy kigyógyítsd magad. Oswald of Carim-nál ill. a nõi undead árusnál vásárolható.

A humanity meg nagyon fontos.

PSN ID: Lord_Mortanius

Shep
Pedig a kétkezes kétkezes :) nem rossz, azzal csaptam le pl. Havert, csak hát mivel marhára hosszú és lassú is ezért elég kevés helyen alkalmazható.

tarti19
A tárgyak feljavítását itt mikor kezdhetem el?
Amúgy tudja valaki mit takar a koponya ikon a bal felsõ sarokban a számláló helyett?
No meg alapból érdemes a humanitybõl raktárra halmozni a játék késõbbi részére?

Fpocok
blighttown mocsárban alul körbejártam mindent, felszedtem egy csomó jó cuccot... merre kell tovább menni? Amerre a kavicsos mobok vannak?

Valamiért ebben a játékban nagyon nem preferálom a kétkezes fegyvereket (Zweihender, claymore).

Én még mindig a Knight alap Broadsworddal dolgozom (+10) és a Tower shielddel (legjobb stability és 100 % fizikai sérülés ellenállás). Black knight-osból is biztos lehetne kihozni csuda dolgokat amúgy ahogy elnézem.

+ HAvel gyûrûje.

"ha ketten jõnek nyomás szûk helyre" Nagyon rossz ötlet! A hídon úgy beszívattak, hogy öröm volt nézni. Ott nincs hely vetõdni, gurulni. Vagy elõre vagy hátra és csak a blokk játszik.

Szinte csak endurance-on van pontom: 35 van összesen.

Shep
Azért írtam mert számomra értéktelen kacatokat dobott. De egyébként meg igaz, nem kell mindenkit megölni :D

A vitality igenis fontos. PS3-on jópárszor vévignyomtam már a game-t és rengeteg pvp csatám volt és bizton állíthatom, hogy minden egyes HP számít. Pl márcsak azért is, hogy ne halj meg egy hátbaszúrástól/ visszaszúrástól és legyen egy második esélyed is. Nem hiába a nagy pvp huszárok leginkább a vitality/endurance párost nyomják fel.

PSN ID: Lord_Mortanius

Fpocok
Ezer hála!

wedge31
Még egyet teszel dexre és már használhatod a Quelaag's Furysword-ot is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Igen pont amiatt, hisz ezek a mace-k nem a hatótávolság miatt lettek elterjedtek :D mg a halberdek alapból bejönnek a játékban az animációk meg úgy minden. kardok annyira nem (kivéve a nagyon nagyokat claymore pl) meg most esett ez a kard ez baromira tetszik, de a karakterem feltehetõleg soha nem fogja tudni hatékonyan forgatni (jelenleg 12-es a dexem.)
wedge31
Tüz sebzésü fegyónak megteszi a Quelaag's Furysword is.
A spear és halberd meg nagyon hasznos tud lenni a hosszúk miatt.

Õk már nem érintenek és talán hamadiknak egy villámos fegyvert fogok fejleszteni olyan is legyen (mace divine fejlesztéssel, szöges bunkó raw-al +10-es (ezt hol lehet tovább?) meg akkor harmadiknak egy villámos ha a karim el fog bírni egy jó kis halberdet akkor az nagyon bejönnek azok a cuccok)
MerlinW
Én is, csak miután Elite Knight armor-ban járkáltam, a Havel kellett sokáig. Így a Favor gyûrûtõl el kellett búcsúznom:)

[merlinw.org]

MerlinW
Pyro-k elõnyben, seropent-ek nem bírják a tüzet:) Egyébként érdemes egy tüzes kardot eszkábálni oda. Chaos Flame Ember relatíve könnyen elérhetõ, ahogy a katakombás kovács is, aki elkészíti neked a fegyvert. Én egy katanát tüzeltem fel, szép 300 körüli sebzése van, a kígyók csak sikítanak.

[merlinw.org]

wedge31
Gold serpent csak farmolásnál szoktam feltenni, nagyon hasznos ring.

MerlinW
Favort Londo környékén levettem (így ugye eltört), kellett a hely gold serpent + havel-nek:)
Egyébként +5-ös Enhanced Battle Axe-el (szerintem a játék legjobb fegyvere) irtottam a népet és kétkezes Zweihander-el (+15) öltem a bossokat.

[merlinw.org]

wedge31
Vazze, az elég sok nekem elsõre 32 volt és most se tervezem többre.
A favor gyürü mondjuk szépen megdobja.

Kerülöd az ütéseket?, de azt gurulva tudod legbiztonságosabban és az bizony eszi a staminát. Egyébként a kígyók se olyan nehéz ellenfelek. csak figyeld mire készül ha az animáció gyors akkor hármast fog csapni azt kerüld el! ne blokkolj térj ki. ha harap/szúr/lassan vág akkor shield 1/4 staminád fogja levenni õ viszont meghõkõl és be tudsz vinni vagy egy hámas(vagy kettes) sima kombót vagy egy heavy attackot többet nem! aztán repeat ha ketten jõnek nyomás szûk helyre úgyis csak az egyik fér oda.
MerlinW
Elfelejted, hogy a vetõdés és a futás is staminát eszik. Nem is keveset. 2-4 ütés után ha nem elég magas az endurance, nem tudsz kitérni, elfutni.

Én az elsõ végigjátszásomban 45 end, 30 resist, 35 str, 20 vit, 20 dex volt a felállás. lvl110 körül végeztem.

[merlinw.org]

jarlaxxe
Ez igy nem igaz, attól függ milyen stilusban játszol ha kerülöd az ütéseket egyáltalán nem fontos a magas end ha viszont minden ütésbe beleállsz akkor teljesen igazad van

MerlinW
A játék legfontosabb képessége az endurance. Azt kell "max"-olni amennyire csak lehet. Az a védelmed, a sebességed, a támadásod. Magas endurance és némi ügyesség mellett nincs szükséged vitality-re.

[merlinw.org]

MerlinW
"elintéztem a hidrát, bár hogy miért is jó ez nekem az nem tudom"
Többek között mert azután lehet megnyitni a DLC helyszíneit. Mondjuk ezzel a hozzáállással egyik bossnak sincs értelme, a játék végigviteléhez elég megölni ~10 boss-t a 40+-bõl:)

[merlinw.org]