10203
-
#4475 75 vagy hányas a karim és még sehol nem vagyok szóval az max ilyen rohanóknak lehetséges. -
#4474 Gwyn, stan és pan érdekelne meg a dlc-és sárkány én ezekkel szenvedtem órákig. -
#4473 Lélek + katana/curved sword+10 ... azt hiszem. -
#4472 Az a normális.
Én csak nagyokat nézzek néha ha itt olvasom ezeket a gyors killeket.
Konzolon ng++ után tolták így az emberek.
Ezek szerint rengeteget számit a sok tapasztalat amit lehet olvasni vagy youtobeon nézni vagy sok az ügyeskedő. -
#4471 Valaki írta, hogy 1. végigjátszásnál max 80-as szintet tart elképzelhetőnek. (Jó nekem ez a 2., de totál más platform, totál nulláról.)
Na most a következő helyekre még be sem tettem a lában és 85-ös vagyok:
Demon Ruins
Lost Izalith
The Duke's Archives
Crystal Cave
The Catacombs
Tomb of Giants
DLC helyszínek
Kiln of the first flame
Hát izé... -
#4470 Mert túltápláltad magad :D Amúgy annyira nem durva játék, mint amennyire a konzolosok beharangozták, legalábbis eddig nekem nem volt az. -
#4469 Elsőre nekem eddig a katakombás, meg a csatorna sárkány ment a többi 3-4 kivéve a gólemet mert azzal elbohóckodtam.
Na most, hogy tudok ilyen pókos furyswordot csinálni, megvan a lelke hozzá odaadom a jóembernek andorban ha jól sejtem és? -
#4468 Mire lennél kiváncsi? Még az is lehet, hogy belövöm...
Most öltem meg Capra-t. Elsőre. Nem kihívás a játék már. -
#4467 Az első 3-4 bosst leszámitva nekem egy se ment elsőre, sőt volt olyan amelyikkel órákig szenvedtem. -
#4466 Lehet még mindig a diliházban van az első végigjátszás során csak vakít :D -
#4465 Mert ez egy csirke játék :D -
#4464 Kár, hogy nem streameled megnézném, hogy tolod. -
#4463 Igen én is arra gondoltam azért is hagytam meg a lelkét. -
#4462 Hát ez a játék már nagyon nem móka ng+ban... minden bosst elsőre ölök, nincs kihívás. -
#4461 Tüzesnek Én a Quelaag's Furysword-ot javasolnám, elég hozzá egy +10-es schimitar, vagy hasonló, és kész is (meg a pók boss lelke).
Utána +5-ig húzható, nekem fel van húzva, azzal megyek egy ideje. Rég megvan, csak most értem el ahhoz a kovácshoz, aki tud tüzes cuccot csinálni. -
#4460 11:00-nél a hidas... kész:) -
#4459 BK-ba nem megy semmi extra fejlesztés csak normál. -
#4458 tudom de az ember az parázs vagy zsarátnok csak hát ez utóbbit még nem igen hallottam használni. -
#4457 Ezt a tüzes fegyvert lassan 10 órája csinálom, mert mindig csak halogatom halogatom :) Kérdés a BK kardot be lehet tüzesíteni ,vagy ilyesmire pl jobb lenne egy hosszú kard? Ja amúgy Nito előtt a kis gyerekek dobálják a humanityt úgy 10-20 megölése után, a katakombás boss másolatok meg a titanitot. -
#4456 Azok az Emberek, ezekből tudnak speckó sebzésű fegyvereket csinálni.
Mindegyik kovács mást tud befogadni. -
#4455 Vannak ott kripták, aminek a tetején van egy kis lyuk, ott lehet lemászni. Na ott :) -
#4454 A Fury oda is jóó :)
Valahogy mióta megcsináltam O&S előtt a kardot, azóta senki sem szereti, mindenkit megesz :)
Mondjuk az is vicces, hogy azóta a bossok nevetségesek voltak. Egy csapat óriáscsontváz jobban meg tud izzasztani :) -
#4453 Tüzet nem szereti. -
#4452 Na majd megnézem köszi, mert asszem Nito ellen kell majd valami spéci cucc, mert a DK kard nem igazán sebezte tegnap :) -
#4451 Modify equipment menü!
Ott látod MIBŐL ---> MI lehet. Utolsó körös nyilacskára vigyázz, mert azzal visszaalakítja normal cuccá. -
#4450 Milyen lyuk?
Amúgy figyeljetek már, a hülye kovácsok mindig kunyerálják a parazsat de ha odaadom nekik semmi nincsen, nem ad érte semmit, vagy hogy működik ez? -
#4449 Ez a Tomb of Giants egy buzeráns hely ... szerintem itt haltam a legtöbbször :)
A leggenyább az a lyuk, hol az Ember van, a végén fogtam és elszaladtam érte, halál árán :) -
vzajcev #4448 Pyro-mánia :) -
#4447 Ez olyan, mint amikor az ember először lát.
Még vannak vele gondok, meg állítólag bekavar gfwl-be is egyelőre... de én drukkolok. :D -
Fletley9 #4446 Igen utána néztem wiki is írja. esik mert cristal cave-ben ugye hasznos lesz. -
Fletley9 #4445 Akkor lehet az volt pont korábban vásároltam be 100-as packot. ez kicsit megnyugtatott most köszi :D -
#4444 Dobj el egy prism stone-t. Ha ezután fel tudod venni, akkor tele voltál belőle. A környéken van a Crystal Ember is. Nem mintha sok haszna lenne:) -
Fletley9 #4443 Bonfireztem már nincs ott így szóval mindegy....remélem nem valami fontos cucc volt -
Fletley9 #4442 Nem ír ki semmit ,de úgy néz ki mint egy pénzes tasak :/ -
#4441 Mi a neve? -
Fletley9 #4440 duke achivbe mielött kimennék a szabadba a lépcső alatti ládából esett egy táska féleség amit nem tud felvenni a karakter az mi lenne? (próbálkozi k, de nem teszi be az inventoriba) -
#4439 Fejedbe szállt a győzelem, mi?:) -
#4438 Reméljük nem :D
Epic failpalm: NG+ Stray demon elsőre, kifelé a fáklyás zombik meg megölnek :D -
#4437 Ez jó kérdés. Nálam nem halt meg harc közben. Nem hívtam be:) Az első végigjátszásban pedig már a hídon megöltem a pajzsa miatt:) -
#4436 Ha idézés bossfightnál meghal a solaire, attól még meg tudom menteni a végén, ugye?