10203
  • Shep
    75 vagy hányas a karim és még sehol nem vagyok szóval az max ilyen rohanóknak lehetséges.
  • wedge31
    Gwyn, stan és pan érdekelne meg a dlc-és sárkány én ezekkel szenvedtem órákig.
  • Fpocok
    Lélek + katana/curved sword+10 ... azt hiszem.
  • jarlaxxe
    Az a normális.

Én csak nagyokat nézzek néha ha itt olvasom ezeket a gyors killeket.
    Konzolon ng++ után tolták így az emberek.
    Ezek szerint rengeteget számit a sok tapasztalat amit lehet olvasni vagy youtobeon nézni vagy sok az ügyeskedő.
  • Tinman #4471
    Valaki írta, hogy 1. végigjátszásnál max 80-as szintet tart elképzelhetőnek. (Jó nekem ez a 2., de totál más platform, totál nulláról.)

Na most a következő helyekre még be sem tettem a lában és 85-ös vagyok:

Demon Ruins
    Lost Izalith
    The Duke's Archives
    Crystal Cave
    The Catacombs
    Tomb of Giants
    DLC helyszínek
    Kiln of the first flame

Hát izé...
  • Shep
    Mert túltápláltad magad :D Amúgy annyira nem durva játék, mint amennyire a konzolosok beharangozták, legalábbis eddig nekem nem volt az.
  • Shep
    Elsőre nekem eddig a katakombás, meg a csatorna sárkány ment a többi 3-4 kivéve a gólemet mert azzal elbohóckodtam.

Na most, hogy tudok ilyen pókos furyswordot csinálni, megvan a lelke hozzá odaadom a jóembernek andorban ha jól sejtem és?
  • Fpocok
    Mire lennél kiváncsi? Még az is lehet, hogy belövöm...
    Most öltem meg Capra-t. Elsőre. Nem kihívás a játék már.
  • wedge31
    Az első 3-4 bosst leszámitva nekem egy se ment elsőre, sőt volt olyan amelyikkel órákig szenvedtem.
  • Shep
    Lehet még mindig a diliházban van az első végigjátszás során csak vakít :D
  • Shep
    Mert ez egy csirke játék :D
  • wedge31
    Kár, hogy nem streameled megnézném, hogy tolod.
  • Shep
    Igen én is arra gondoltam azért is hagytam meg a lelkét.
  • Fpocok
    Hát ez a játék már nagyon nem móka ng+ban... minden bosst elsőre ölök, nincs kihívás.
  • Laza
    Tüzesnek Én a Quelaag's Furysword-ot javasolnám, elég hozzá egy +10-es schimitar, vagy hasonló, és kész is (meg a pók boss lelke).
    Utána +5-ig húzható, nekem fel van húzva, azzal megyek egy ideje. Rég megvan, csak most értem el ahhoz a kovácshoz, aki tud tüzes cuccot csinálni.
  • MerlinW
    11:00-nél a hidas... kész:)
  • wedge31
    BK-ba nem megy semmi extra fejlesztés csak normál.
  • Shep
    tudom de az ember az parázs vagy zsarátnok csak hát ez utóbbit még nem igen hallottam használni.
  • Shep
    Ezt a tüzes fegyvert lassan 10 órája csinálom, mert mindig csak halogatom halogatom :) Kérdés a BK kardot be lehet tüzesíteni ,vagy ilyesmire pl jobb lenne egy hosszú kard? Ja amúgy Nito előtt a kis gyerekek dobálják a humanityt úgy 10-20 megölése után, a katakombás boss másolatok meg a titanitot.
  • Laza
    Azok az Emberek, ezekből tudnak speckó sebzésű fegyvereket csinálni.
    Mindegyik kovács mást tud befogadni.
  • Laza
    Vannak ott kripták, aminek a tetején van egy kis lyuk, ott lehet lemászni. Na ott :)
  • Laza
    A Fury oda is jóó :)
    Valahogy mióta megcsináltam O&S előtt a kardot, azóta senki sem szereti, mindenkit megesz :)

Mondjuk az is vicces, hogy azóta a bossok nevetségesek voltak. Egy csapat óriáscsontváz jobban meg tud izzasztani :)
  • wedge31
    Tüzet nem szereti.
  • Shep
    Na majd megnézem köszi, mert asszem Nito ellen kell majd valami spéci cucc, mert a DK kard nem igazán sebezte tegnap :)
  • Tinman #4451
    Modify equipment menü!

Ott látod MIBŐL ---> MI lehet. Utolsó körös nyilacskára vigyázz, mert azzal visszaalakítja normal cuccá.
  • Shep
    Milyen lyuk?

Amúgy figyeljetek már, a hülye kovácsok mindig kunyerálják a parazsat de ha odaadom nekik semmi nincsen, nem ad érte semmit, vagy hogy működik ez?
  • Laza
    Ez a Tomb of Giants egy buzeráns hely ... szerintem itt haltam a legtöbbször :)
    A leggenyább az a lyuk, hol az Ember van, a végén fogtam és elszaladtam érte, halál árán :)
  • vzajcev
    Pyro-mánia :)
  • Fpocok
    Ez olyan, mint amikor az ember először lát.

Még vannak vele gondok, meg állítólag bekavar gfwl-be is egyelőre... de én drukkolok. :D
  • Fletley9
    Igen utána néztem wiki is írja. esik mert cristal cave-ben ugye hasznos lesz.
  • Fletley9
    Akkor lehet az volt pont korábban vásároltam be 100-as packot. ez kicsit megnyugtatott most köszi :D
  • MerlinW
    Dobj el egy prism stone-t. Ha ezután fel tudod venni, akkor tele voltál belőle. A környéken van a Crystal Ember is. Nem mintha sok haszna lenne:)
  • Fletley9
    Bonfireztem már nincs ott így szóval mindegy....remélem nem valami fontos cucc volt
  • Fletley9
    Nem ír ki semmit ,de úgy néz ki mint egy pénzes tasak :/
  • Fpocok
    Mi a neve?
  • Fletley9
    duke achivbe mielött kimennék a szabadba a lépcső alatti ládából esett egy táska féleség amit nem tud felvenni a karakter az mi lenne? (próbálkozi k, de nem teszi be az inventoriba)
  • MerlinW
    Fejedbe szállt a győzelem, mi?:)
  • Fpocok
    Reméljük nem :D

Epic failpalm: NG+ Stray demon elsőre, kifelé a fáklyás zombik meg megölnek :D
  • MerlinW
    Ez jó kérdés. Nálam nem halt meg harc közben. Nem hívtam be:) Az első végigjátszásban pedig már a hídon megöltem a pajzsa miatt:)
  • Fpocok
    Ha idézés bossfightnál meghal a solaire, attól még meg tudom menteni a végén, ugye?