10203
  • Laza
    "Azért, mert ha 2 ütésből vágod szét az ellent az nem kihívás (Fury sword)."

Hát ezt nem tudom honnét veszed? Azért, mert a csontikat szétszedi 2 ütéssel, még nem jelent semmit. Azoknak egyébként is 200 körüli HP-jük van, bármi leszedi őket. Max a tűz még a gyengeségük, de olyat bármiből tudsz csinálni. De pl Duke-ban már max a legkisebb ellenfelekbe volt elég két ütés, a crystalokat nem is sebezte, oda Raw Halbertet használtam. Na meg ez a Fury ebben a formájában már maxra van húzva, azaz maximum a DEX skálázás fog rajta erősíteni. azzal meg sosem fog 1000 körüli sebzést elérni úgy, mint egyes más fegyverek .... Szóval ez egy jó féle tűzfegyver, nem több ... mint a drake sword, adott helyen adott ideig tökéletes :)

"Így nem kunszt végigvinni a játékot szvsz."

Ez meg megint hülyeség, mert sok embernek nem is a fegyverekkel van baja, vagy hogy nem sebeznek eleget ... pl drake sword, ami az első 2 órában elérhető és nagyon sokáig kb 1-2 hitel mindenkit .... aztán mégis szopnak vele, Blighttownban lepotyognak, mérgeződnek, stb-stb.

Persze lehet extrém kihívásokat állítani, lvl 1-es végigjátszás, stb, de a játéknak még mindig nem ez a célja.
    És ha fegyver fejlesztéssel olyan kva könnyű lenne, akkor nem sírna rína mindenki.
  • Tinman #4514
    Kétkezest próbaképpen kimaxoltam, Boss támadást nem igen akaszt meg -ahhoz talán k. nagy poise kéne-, ellenben alázó ez a fegyver!

Egyszerűen olyan érzés vele harcolni, mintha folyamatosan ezt mondanád:

"Elkussolsz.
    Ott maradsz.
    Mondom fekszik!
    Senki vagy... egy gyökér, egy nulla."

De komolyan!

Az erős csapása úgy letaglózza az ellent, hogy nyikkani sem tud... a legtöbbje többet fel sem kell, ha mégis megpróbálna felállni a következő ütés tuti végzetes. PvP-ben is gyak. csak 1x kell, hogy betalálj a kevésbé járatosak többet fel nem kelnek onnan.

Tegnap nyomtam vele az O&S csarnok előtti 2 Giant-en plunge attackot... 920-as sebzést láttam! Egy ütésből feküdtek plunge-al!
    Amúgy 2 ütések...

Aztán ott a backstab-je: Nincs jobb szó rá ---> ALÁZ.

Szerencsétlen Silver Knight-ok erőt, tartást sugároznak... erre jön ez a kard és a földet nyalják szó szerint.

Mondjuk a még kis sem maxolt Great Fireball se sokkal elegánsabb. Azt is próbálgattam. Olyan 550 körül sebzett a sepc "kesztyűvel".
  • Tinman #4513
    "és az egyéb INT-hez kötött"
  • vzajcev
    Ma nem tudsz lehetetlent kérni :) ...LVL-1-es kari.Club lehet a fegyó?
  • Shep
    ÖÖ izé én nem nem tudtam ,hogy megakasztja te eszes, nem is használtam te eszes, wikit kb 3x néztem yt videot szintén ebből egyik gyűrű megszerzés volt másik a kard készítés harmadik meg nem tudom már. Fórumon meg kérdezgetek ezért fórum de játsszani senki nem játszik helyettem. Amúgy meg ha annyira ézi úgy akkor te miért is haltál állandóan és untál bele, majd törölted? Kicsit visszás tőled ezt olvasni nem gondolod?
  • jarlaxxe
    A pyro nem int-hez kötött.
  • ratgab
    Azért, mert ha 2 ütésből vágod szét az ellent az nem kihívás (Fury sword).

Ha meg megakasztod a boss-ok támadásait is, az se kihívás (Zweihender).

Így nem kunszt végigvinni a játékot szvsz.

"Azért adott a Jóisten eszet" Ha nem nézted volna wiki-n, vagy nem írták volna itt fórumon, hogy mit használj nem azt használtad volna, te "eszes" XD

Egyébként meg a zweihenderhez sincs odaírva, hogy megakasztja a támadást, a Fury-ra sincs, hogy bitang jól sebez (statja alapján annyival nem jobb mint a többi).
  • Shep
    Átvert a mocsok :D
  • Fpocok
    Falat hogy kell kinyitni a póknál? Odaadtam 30 humanityt.
  • Fpocok
    Na meg is van a két harank.
  • Laza
    Azért a Fury egy egy elszállt fegyver. 100-200 között sebez egy ütésre. Két kézbe fogva jobban. Nem egy über fegyver, viszont lehet vele játszani :)
  • Shep
    Amúgy meg miért kellene azzal végigvinni? Azért van a játékban millió 1 fegyver, meg azért adott a Jóisten eszet, hogy használjuk :D
  • Shep
    Megkérnénk az olyan kollégákat akik félúton feladták és a melybe vetették magukat, hogy ne kérjenek itt semmit :DDDDDDDDd
  • Tinman #4502
    300 dmg-es Drake Sword-el toltam végig... vérköpés/10.

Mondok mást... amiket felsoroltál egy dolog. Ott a Pyromancia és az egyéb INT-hez kötött varázslatok... kiba. DURVÁK! Nincs olyan fegyver ami nagyobb DMG-et csinálna, mint egy kimaxolt Pyro vagy mágia.
  • Seth
    Hát mivel eltűnik az inventory-ból, naná hogy nem lehet.
    Ha NG+ ban vagy akkor lehet persze,ha újra megszerzel egy lelket, de a flaskát csak +7 -ig lehet max
  • ratgab
    Kihívás: Furysword, Zweihender és bárminemű Greatsword nélkül vigyétek végig a játékot (úgy is mondhatnám, hogy cheatfegyverek nélkül XD)

Aki végigviszi +10-es Broadsworddal annak kezet csókolok!
  • Fpocok
    Hmm... nem úgy volt, hogy az egyszer már felhasznált fire-al nem lehet flaskát upgradelni?
  • Shep
    Tényleg nem, köszi. Este lehet meg is csinálom.
  • vzajcev
    Így sem lehet szabadúlni tőle,hátmég úgy.
  • Shep
    Haver fullos szet, pajzs jelenleg csak dísznek van de BK pajzs + BK kard.
  • Tinman #4495
    Pre-order vettem a DaS-t PS3-ra és azonnal nekiestem mikor megérkezett, töredéke információk voltak csak akkor még... ráadásul féltem a spoiler-től nem akarta picit sem beleásni magam.
  • vzajcev
    Nem bonyi:
    How to get Quelaag's Furysword +5
  • wedge31
    Ez azt jelenti, hogy a konzolos verzához nem volt strategy guide? mert abban minden részletesen le van írva.
  • Fpocok
    Kisebb szívrohamot kaptam előbb... újraindítás után jó lett.
  • jarlaxxe
    Ez mind nagyon igaz. Sokkal könnyebb így, hogy az ember mindenek utána tud olvasni, nézni.
  • Tinman #4490
    Talán karácsony körül :-D
  • Tinman #4489
    Milyen felszereléssel mész? Páncél/fegyver?
  • Shep
    Én nem is fejlesztettem még :)
  • Tinman #4487
    Az a helyzet, hogy elsőre, segítség és minden nélkül kiemelkedően nehéz tud lenni a játék.

De így, hogy wiki&youtube&30percenkénti fórumozás, így drámaian könnyebb.

Már eleve az, hogy ha tudod a játék első negyedében, milyen páncélra/fegyverre van szükséged és azt hol találod, azért az nagyon nagy segítség!

Emlékszem első végigvitelem során 90%-ban Drake Sword-el csapattam és azt upgradelgettem, ami nettó fasság! Nem csoda, hogy O&S 5-6 órámba fájt, meg az Anor Londo-i Knight/Giant-ek komoly kihívás voltak.

A vége felé kezdtem csak megtanulni normálisan backstabelni, a parry-t meg csak karcolgattam.

Ha akkor tudom, hogy kb. 30 percembe fájt volna csak pl. az Elite Knight set-et megszerezni, meg lerohanni a Kétkezesért, akkor fele ennyit sem szívok elsőre.

Most 2.-ra kiokosodva, jobban átgondolva a dolgokat, már mérföldekkel könnyebb a játék... 50 óra körül járok és a játék 3/4-nél vagyok. Első végigvitelkor 110 óra körül voltam mikor lepergett a credits... most meglesz lazán 85-ből szvsz, pedig még alaposabb vagyok!
  • Laza
    Én 70 körül vagyok a ToG boss előtt. Innen még Demon Ruins, Lost Izalith, DLC területek és a főgenya van hátra. mondjuk volt, hogy akár 10 órán át nem léptem szintet, másra vertem el a lelkeket :)
  • Shep
    Azt akarják,, hogy ne játssz vele hanem inkább a Rage-et told :D
  • Laza
    Ha már kiismerted a játékot, akkor nem tud sok meglepetés érni :)
  • wedge31
    Csak tanulni szeretnék egy profitól...
  • Shep
    Már aki nézi, én pl. nem igazán szeretem max ilyen eldugott tárgyak felkutatásakor ha nem akarok szívni :)
  • Tinman #4481
    Én is így gondolom...
  • Tinman #4480
    Félelmetes mennyire nem akar menni a multija PC-n!

Vagy félnek tőlem, vagy a mi a franc van???

Egész hétvégén ott álltam O&S előtt white soap-al üzenetet hagyva, hogy mennék co-op, de csak egyetlen 1 volt.

Bezzeg tele a lépcső ilyen firkálmányokkal, hogy "need soldier", "sorrow, tears", meg sirámok. Hujjjjééééééék!

Aztán meguntam megpróbáltam Sif és Quelaag előtt, sőt Capra előtt is, de senki nem idézett meg... pedig k. kéne az a -5 Faith kritérium, meg a lelkek is jól jönnének.

De ami a vicc, hogy egész hétvégén Human formába voltam és SENKI nem invadelt!
  • wedge31
    A youtube rengeteget számit sokat el lehet lesni onnan.
  • Fpocok
    DLCs sárkány videómat linkeltem. Majd ha megyek stanékhoz, felveszem.
  • wedge31
    lv101 és lv104-es lett a két karim amivel végigtoltam eddig. Ez a harmadik is lesz lv100 biztosan.
  • Shep
    Na remélem lesz hozzá akkor megfelelő kardom, katanám nincs az fix arra emlékeznék.