Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Legyen nálad sok humanity és legyél ember alakban, akkor dobálnak jóságokat.

[merlinw.org]

Lunki88
Majd a Fire Sage Demon-nál megint a hajadat fogod tépni.
Lunki88
Én 69-es vagyok de nekem nem dobott egyik black knight se kardot csak a pajzsot, de azt 2x is...
Afe
Én is ezt használom, felhúzva sokat sebez, és gyors is.A hidas sárkányt intéztem el vele elég hamar.

Fpocok
lol már le is cseréltem a kardot: A chest dobott egy áramos speart.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Lassúak a kétkezesek, viszont majdnem mindegyik jobb klikkes támadás stun-t eredményez. Akinek nincs magas poise képessége, azt a bal klikk is megtántorítja, megszakítja a támadását. Poise-ról jut eszembe, használjátok a Wolf ring-et, ha alacsony.

Poise tulajdonképpen a stabilitásod. Minél magasabb, annál nehezebben tudják megszakítani a támadásodat.

[merlinw.org]

MerlinW
Amelyik szimpaatikus. Akár bandit knife-al is kinyírhatsz mindenkit. Ha óvatosan játszol, ott vannak a hosszú kardok, dárdák, ha még óvatosabban, akkor a kétkezes monstrumok. Sokat már 24-es str-el is tudod forgatni õket egy kézben. Két kézben a követelmény fele kell csak. Logikusan a kétkezesek csapnak a legnagyobbat, a kisebb fegyverek kevesebbet sebeznek, de magasabb a dps ráta, kevesebb a stamina igényük.
Tehát azt használd, ami szimpatikus.

A battle axe az arany középút, nem gyors, nem lassú, és nagyot üt, ha felfejleszted. Mint írtam én enchanted-re fejlesztettem, ami +5 sima, majd +5 magic majd jött rá az enchant. +5 enchant-al 345-öt sebez a cucc. Nekem elég volt mindenre.
A +10-es Fire Battle Axe pedig 532-õt sebez. Azonban míg a magic ellenállása kevés ellenfélnek van, tûz ellenállása annál többnek.

Fejlessz többet. Magic, lighting és fire fegyvert is fejleszgess.

[merlinw.org]

Shep
Na az úgy rémlik nekem még csak 19 de lehet keverem valamivel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
20str

Shep
Ja amúgy nekem tetszik pl. a claymore is csak hát lassú.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha adsz 30 humanity-t a boszinak, megnyitja a a kaput Lost Izalith-hoz és ad egy Chaos Storm pyro spell-t. A shortcut elõnyös tud lenni.

[merlinw.org]

Shep
Olyan nekem is van marha régóta csak nem vagyok elég fejlett hozzá. milyen stattal tudod már használni?

Shep
Nem álltam meg, el se kezdtem 😊 Jelenleg még mindig a sárkányos karddal nyomulok, mert azt leszámítva csak hosszú kardom, meg két kezes lassú nagyot sebzõ kacatjaim vannak, meg pár bossok által dobott fegyver amiket egyelõre nem tudok használni. Kezdjek el fejleszteni egy hosszú kardot, vagy valamit?

Fpocok
black knight sword, de oda is írtam 😄

wedge31
Dark knight sword?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
lvl45ön cseréltem le az elsõ hidas sárkányos kardot egy másikra. Végre... Olyan a nagy ütése, hogy elrepülnek az ellenfelek 😄

Black Knight Sword

Elsõre engem is. helyben fostam magam össze 😄 második alkalommal meg simán lecsapott <_< azóta figyelem a jeleket, mert elõfordul még 😄
wedge31
Az elsõ ilyen után mindig elöbb belevágtam a ládákba mielött kinyitottam volna öket.

Fpocok
Baszki...
MEGEVETT A CHEST LOLO 😄

MerlinW
Majdnem mindegyik fegyver erõsebb lesz. Elsõsorban az elementális hatása miatt. Tehát ne állj meg a basic és raw fejlesztésnél. Mint írtam én Battle Axe-el öltem meg az uccsó boss-t 500 feletti dmg-je volt.
Valamint a sárkánykard sebzését nem növeli az str/dex stat, míg a többit igen.

[merlinw.org]

a "kocka parázs" feltehetõleg valamilyen "Ember" volt ezek kellenek a nagyobb és különleges fejlesztésekhez. André csinál pl divine/raw/chaos fejlesztést. a divine ember az pedig a depthsbe vezetõ úton az elsõ hentes mögötti ládában szedhetted össze.
wedge31
500-600dmg-és hosszú kardok vannak a drake max 300dmg.

Shep
#3060-61?

wedge31
Huzós hely alacsonyabb szinten kerülendö.

Fpocok
Skeleton temetõ... megvan.

Solid Snake
Az még a tutorial része <#idiota>
Fpocok
Most megkérdezném, hogy az merre van, de inkább csak belövöm wikit 😄

wedge31
A catacombs-i kovács tud lángost / pitét is ha megkéred / tenni a fegyodra.

Fpocok
Oké, itt egy beugratós kérdés... van ilyen red titanite chunkom, amitõl ilyen lángos lenne a kardom... ezt hogy tudom megcsinálni? Reinforce weapon? Csak magasabb szinten?

Shep
Dehogy, nem is mentem még oda vissza, szóval semmi ilyesmi csak poénkodtam.

wedge31
Igen, lehet.

Fpocok
U jelly? 😄

Shep
Aztat bárki mondhassa 😄

Fpocok
Megöltem a Stray Demon-t! WOOHOO!

Shep
Meg még valami tegnap tegnap nagy gombnyomkodás közepette (el szoktam nyomkodni az árusok dumáit) véletlenül odaadtam a kovácsnak egy kocka parazsat (ember) de nem igazán tudom mi volt nekem ebben a jó, vagy a rossz mivel a dumát ugye elnyomkodtam.

Shep
Amúgy ha elkezdek fejleszteni pl egy hosszú kardot akkor abból lehet -e erõsebb fegyver, mint a sárkányfarkas kard?

Shep
Persze nem számít de én nem vagyok ilyen lvl1-en végigviszem speedrunban 54 perc alatt figura. 😊 úgyhogy én nyugodtabb vagyok ha nem pusztulok meg 1 ütéstõl 😊

Afe
Írd már le légyszi spoiler-ba, hogy mi lényeg, mert én is csatlakoztam mikor lent voltam.

MerlinW
Van rá ellenszer, egyébként csak akkor fertõzõdsz meg, ha azok a krumplifejû izékbõl kijövõ kukacok megcsapnak. Akkor sem mindig. Ha nem
bántod õket nem lesz gond. Én is csatlakoztam, majd kiléptem.

[merlinw.org]

Fpocok
Undead Asylum bosshoz csak esésen keresztül lehet eljutni?

merlinw... ááá... félek attól, hogy egy tojás lesz a fejembõl

MerlinW
Mint tudjuk a szint nem számít itt, egy 300+-at sebzõ fegyverrel nekieshetsz nyugodtan. Egyébként nem szereti a tûzet...

[merlinw.org]

Afe
Tegnap vertem le a farkast. Nem tudom milyen szint kell, de a pajzsod bírjon ki 1-2 csapást, aztán alágurulsz, és csapatod a hasát, ott nem ér el a kard. Én így csináltam.

MerlinW
Ha van felesleges 30 humanity-d akkor érdemes csatlakozni a shorcut miatt. Utána ingyen és bérmentve kiléphetsz a templomos muki segítségével, vagy máshova való csatlakozással.

[merlinw.org]

Afe
Én meg a Sen's Fortress-ben nem lelek tûzet, folyton a kovácstól szaladgálok a vár tetejéhez. Pedig elvileg mindenhová bementem, még a farmoló gyûrût is megtaláltam.

Shep
Hát az azért elég messze van, bár éppen át lehet futni. Amúgy milyen szinten érdemes a farkashoz menni (tegnapi hidra vadászat után már õt terveztem be)? Lehet hagyni kell még és el kell indulni Blighttownba.

Afe
A kapu mellett amit kinyitottál a pecséttel üsd meg a falat, és ott egy tûz. Attól közelebb nincs.
A kisgomba ott nem bánt, de a nagyok õriznek egy ládát a tóban, talán egy gyûrû volt ott.

Shep
Köszi. És tábortûz ügyben tudsz segíteni?

Seth
Tudnak azok is támadni,de nagyon ritkán próbálkoznak,inkább futnak.Nagyon piték, ellentétben a nagyokkal,amik akkorát sóznak rád mint a ház 😊

PSN ID.: Beegabor

Shep
Ja meg tegnap láttam kisebb nagyobb gombákat az erõben csoszogni, azok csinálnak valamit, mert 1-et megütöttem de elszaladt 😊

Shep
Amúgy majd a nagy farkashoz hol lesz a legközelebbi tábortûz?