10203
-
#4595 Ilyen jó az a spider shield? Én a craftolt előtt a darkroot basines shieldre esküdtem... -
ratgab #4594 Ez pech, pont a végén haltál meg. -
ratgab #4593 21,5 colos és tud full Hd-t csinálni, akkor igen...XD -
Fletley9 #4592 Én is legyártottam anno fury swordot egy helyen használtam (fejlesztve is volt asszem +3) Depthsbe slimeket+patkányokat farmolni arra tökéletes volt :). Jelenleg le nem cserélném a +4-es lighting gargolye halberdem a kristály golemek 3-4 sima hittől hallnak. Bossok is gyorsan fekszenek. Van egy divine mace-m csontik ellen ők is két hit. Lost Izalithba pl pajzsot se használtam két kézben a halberd azt helló szia mindenki. Egy longbow is felhúzva +3 ligthingra+possion arrow a kellemetlen helyeken. nem igazán tudnak megállítani...hiányzik is a kezdeti kihívás (lvl-t nem tom, de 30-30 hp/endurance (gyűrűvel 1380-as hp)str 20 dex 18 faith 20 többire nem nagyon pakoltam) -
Louis Cyphre #4591 Hmm, konzolon nem lehet ennyi helyre warpolni pl Depths, painted world... Ezek kimaradtak. :)
Egyébként a Furysword humanityval is skálázódik. Ha felhasználsz 10 humanity-t(10 a max.) még nagyobbat fog sebezni. -
#4590 Bármiből csinálhatsz, lévén normál fegyverek esetében megszűnik a stat bónusz ha "elementálod" őket.
Fire Broadsword +10 pl kellemes 458-as dmg-el rendelkezik (229/229) -
#4589 Nito fight megy élő adásban :)
http://hu.twitch.tv/lazahun -
Louis Cyphre #4588 Zwihander-el általában egy vágás egy ellenfél, nem is kell, hogy gyors legyen. PVP-ben meg ha nincs az ellenfélnek magas poise-a akkor csak áll ott és nem tud megmozdulni miközben vagdosod.
Ettől függetlenül igazság szerint nem igazán kedvelem én se az Ultra Great cuccokat. Kivéve persze a Black Knight Greataxe. :) -
vzajcev #4587 Biszog cíter -
#4586 Mónika? Jöhet! -
#4585 Ez viszont így van!
Gyors kard! -
ratgab #4584 1. Tervben van
2. Ez is
3. Ez meg visszajár :P
Most elsődleges az új moncsi. -
#4583 Ahhoz:
1. Meg kéne venni.
2. Játszani kéne vele.
3. :-P -
#4582 Váá megint ezt a fostos Drake Sword :-DDD
Shep: Bokóckodni jó a Zwihander? Mutatok neked olyan buildet, hogy csak 1x találjon el a kétkezes onnantól le is teheted a controllert.
A Kétkezesnél más taktikát kell használni, mint a gyors kardoknál... még jobban kell figyelni a kis rést és már eleve bekalkulálni, hogy lassú a kard. Abs. tanulható, egy idő után pontosan ráérzel arra, mikor kell elindítanod a csapást ahhoz, hogy meglegyen a találat... és ha 1x megvan ;-)
Luis Cyphre-nek maximálisan igaza van abban, hogy elég hamar lecserélhető az a kard.
Drake Sword:
- Semmilyen képesség nem hat a DMG-re, marad annyi amennyit a Dragon Scale-el elérsz.
- Semmilyen extra tulajdonsága nincs és nem is ruházható fel semmilyen extra sebzéssel! Nem alkalmazható rá semmilyen resin sem!!!
- Sok enemy jól védett a tisztán fizikai sebzés ellen ott véletlenül sem fogsz 300-at csapni rájuk egy kínkeservvel kimaxolt Drake Sword-el.
- Ritka a Dragon Scale.
- Drága az Upgrade méghozzá POFÁTLANUL az! 1-2 up árából nótaszóval jobb fegyvert tudsz kihozni elég hamar.
- Rövid. Túl közel kell menni a sikeres találathoz, ez sokszor nem jó ötlet. -
ratgab #4581 Megkereslek backstab lesz....XD -
#4580 Nem csak lelőni lehet! -
#4579 "Ja meg Drake Sword gyorsabb mint a Halberd? :)"
Most ezt gondolom nem komolyan gondoltad? A fél lábon ugrálós halbertnél minden egykezes vágókard gyorsabb :) -
vzajcev #4578 Vigyázz áruló a sorainkban. Csak virág nyelven írj -
Louis Cyphre #4577 Mint írtam, ha fel van nyomva +5-re akkor nagyobbat sebez mindegyik. Lecsekkolva. És T.Shardot már az elején is dobnak az ellenfelek(+ az első kovácsnál is lehet venni), dragon scale meg ritka mint a fehér holló.
Ja meg Drake Sword gyorsabb mint a Halberd? :) -
Zozo0122 #4576 Az a baj a Drake Sword-al, hogy aki nem tudja hogyan szerezheti meg az nemis fogja megszerezni. Tehát oké marhaerős...de inkább jobblett volna ha nemolvasom el itt a fórumon, hogy hogy szerezhetem meg. 1 kicsit csalásnak éreztem ezt a kardot mivel magamtól eszembe nem jutott volna kilőni a híd alól a sárkány farkát. Oké eszembe jutott volna...de 5-6 lövés után abbahgaytam volna mivel úgysem fog ettől meghalni akkor meg minek lövöm. -
#4575 Egyik fegyvernek sincs 200-as fix dmg-e a játék elején ... a kétkezes használatról már ne is beszéljünk. A drake sword ráadásul mindegyik általad javasoltnál jóval gyorsabb. Az első min 10-15 órában a legjobb ;) -
#4574 NA persze csak olyan rohadt lassú hogy mire megemeli 2x levágták ráadásul ha meg sikerül ütni vele akkor le is vitte minden staminádat. Sokkal jobb fegyverek vannak attól, de poénkodni éppen jó :) -
#4573 Azt nemtoom, de lehet kapni külön tüzes nyílvesszőt. -
#4572 Az tényleg nem az igazi. -
ratgab #4571 Most nézem, hogy még az íjjakat is lehet upgradelni (tűzes íjj hogy sebez tűzsebzést? Kigyullad a nyílvessző vagy mi?) -
ratgab #4570 Azért egy kristály ostor-t is megnéznék szívesen...XD -
#4569 Na megnéztem a 60fps fixet... egyelőre nem minden területen működik, de még csak az elején vannak, biztos vagyok, hogy lesz majd rendes 60fps patch is.
Drake Sword meg nagyon jó kezdésnek. Egy kezes, gyors... -
ratgab #4568 Az a vékony csík az konkrétan laza 5-5 cm..... -
Louis Cyphre #4567 Soha nem értettem miért nyomják annyira ezt a Drake Sword-ot.
Ott vannak a játék elején jobbnál jobb fegyók: Zweihander(10mp-re a Firelink bonfire-től, csak be kell rohanni érte és 16-os Str-el már két kézzel lehet használni), Claymore( a sárkányos hídon), aztán a Halberd(a közelben a rácsnál amit fel lehet tekerni). Szépen bemegyünk az első kovácshoz veszünk shard-ot és felnyomjuk +5-re , és van is egy brutál fegyverünk már a játék elején(ami természetesen jobb már mint a Drake sword). -
ratgab #4566 Most direkt megnéztem és lehet belőle +10-est csinálni. Regular-on hagyva viszont A-s a Dexterity parameter bonusa!
Na ez utóbbi egy dex-es karakternek azért durva! -
#4565 Segítsetek már... azt olvastam, hogy ha adok 30 humanityt a pókcsajnak, kinyitja a falat... de nem tette. Tipp? -
vzajcev #4564 Ilyesmi az enyém is. Figyelem a képernyő alján és tetején vékony csík látható -
ratgab #4563 +5-ös...XD -
ratgab #4562 Az biztos! :-) -
vzajcev #4561 Hiába, Dark Souls nem ereszt. -
ratgab #4560 Ne is kérdezd: Samsung 17" 1280x1024 a max felbontásom... Botrány! Most készülök venni egy 21,5"-est Full HD-st. -
Zozo0122 #4559 Vagy 1 tüzes Straight sword hilt -
#4558 Van olyanom is de a +20% lelket adó jobban tetszik. -
Zozo0122 #4557 Én lehet megcsinálom a tüzes ostort ha majd oda jutok, hogy tudok tüzes fegyvert csináltatni:D Durván nézne ki:D -
Zozo0122 #4556 Na:D Sajnos 2 nap kimaradt de újra mehet a DS:) Találtam is 1 jó kis gyűrűt biztos sokan használjátok.Covetous Gold Serpent Ring:) Szépen megnőtt az item finding:D:D:D