10203
  • Laza
    Ki lő? :) Golem előtt az íjjász?
  • Fpocok
    Halál nélkül feljutottam azon a vékony rámpán, ahol lőnek.
  • Fpocok
    Iron golem kisérő nélkül ng+ elsőre.
  • Fpocok
    Ha megölted a bossokat anorban, akkor a bonfireok között lehet fast travelt nyomni, warpot.
  • Laza
    Egyébként dragon scale van ott lent vagy 5db. Na meg ugye a Black Hydra opcionális boss.
  • Laza
    Maradj mindig a lábánál a háta mögött ... és ott ne használd a lockot, az veszélyes, könnyű úgy leesni :)
  • Zozo0122 #4629
    Hát én végigmentem a végénél betudsz lépni 1 covenantba 1 sárkánynál de nemcsináltam ott semmitse, csak beszéltem vele utána otthagytam majd még visszamegyek. Kijönni csak visszafelé tudsz:D A warp nemtudom, hogy micsoda olyat én nemtudok még csak most megyek majd anor londoba ha a vasgólem méltóztatik megdögleni:D:D:D
  • Laza
    Simán vissza lehet szaladni. Létra megy egy darabon, utána meg a vastag lapos faág végig felvezet. No para :)
  • Zozo0122 #4627
    Totál ugyanez. Az őrületbe kergetett, volt 1 loot amit semmiképp sem tudtam felszedni kb 30x meghaltam mire meglett. Ez volt a 2. legnagyobb epic fail amit ebben a játékban elkövettem:D
  • Fpocok
    De ki lehet jönni?
  • Zozo0122 #4625
    Ugyanez volt a véleményem kb mikor ott jártam:D Itt tomboltam ki magam a fórumon:D
  • Fpocok
    Hülyeséget csináltam. Lejöttem a tóhoz warp nélkül... visszafelé fel kell mennem great hollowba? Lehetséges az egyáltalán?
  • Laza
    Párszor meghaltam, mert nem jó helyre esett a manus. De nem is a halál volt néha gond, hanem újra felmászni azért, hogy a középső rész alján lévő kis ágon található cucchoz odapottyanjak, ne csússzon le :) De meglett :)

Másik kijárat? Az a világ legalja :)
    Kb 5-10 perc alatt vissza lehet onnan futni :)
  • ratgab
    Nekem se volt vele bajom! Azon a részen 1x sem haltam meg, mondjuk nagyon óvatos voltam.

Viszont amikor szembesültem vele, hogy nincs másik kijárata (warp-on kívül), akkor azért elkáromkodtam magam.

Mivel warp még nem volt ezért szépen ashlake-ből megfordultam és végigcaflattam.
  • Seth
    Egy ejtőernyővel mennyivel könnyebb lenne. :D
  • Laza
    Mi a baj vele? :) Szépen sétálva meg lehet csinálni. Össze lehet szedegetni a cuccokat onnan. Persze pár halál azért belefér :D
  • Fpocok
    Egy nagy faszkorbáccsal verném, amíg elnézést nem kér ezért :D
  • Fpocok
    Faszom a great hollowba és mindenkibe, aki ezt a pályát tervezte.
  • MerlinW
    Miracle-höz bot kell (catalyst) a kezedbe, Pyro-hoz pedig kesztyű.
  • Laza
    Ja, tudom, csak általában nem felelek meg a követelménynek a használatához :D
  • Fletley9
    Kesztyű is kell hozzá vagy miracle esetében talizmán (fegyver slotba)
  • Laza
    Még este nyomtam a DLC területen. Hát, Artorias barátunkon nyomtam pár próbát. Kiismerhető a srác, de sajna alig sebeztem (100 körül). De jól bírtam a Spider pajzzsal a csapásait :)

http://hu.twitch.tv/lazahun/b/332551991
  • Laza
    Konkrétan semmit nem tudok varázsolni, pedig mindig be van téve egy a slotba :)
  • Fpocok
    Igen.
  • Fletley9
    clerlic kasztot indítottam és a kezdő healen kívül semmilyen más spell-t nem használok. Szóval igen simán. (csak a pyromanci op)
  • Fasiszta
    Lenne egy kérdésem mágia nélkül is végig lehet vinni a játékot?
  • Fpocok
    Ne aggódj, én sem találtam :D
  • Zozo0122 #4608
    De szerencsétlen vagyok elmentem mellette...nemcsoda mert az a gyökér épp azt játszotta, hogy engem lekell bombázni mindenáron:D:D:D Kösz a helpet!
  • Fpocok
    első tizenx másodpercig.
  • Fpocok
    Felmész a tetőre, és amikor kiérsz, ott lesz az oriás, ami dobálja a tüzes szarokat... na ott a tetőn, ahol van több lépcső felfutni, annak a szélén van egy rész, ahol nincs kerítés, ott le lehet esni és ott a bonfire.
  • Zozo0122 #4605
    Srácok 2 kérdés:
    -Sens Fortressben vagyok. Ki az a Sen?
    -Van itt bonfire? Átnéztem már a belső vár minden négyzetcentiméterét de nemtaláltam még. Már felmentem 1 titkos ajtón át ahhoz a gólemhez is ami felhúzta a nagy kaput a bejátszásban és kinyírtam. Van ilyen gólemből még 1 az meg olyan nagy golyókkal dobál:D De hozzá még nemjutottam el mert elbénáztam és kínyírt az a nagy pajzsos lovag...
  • MerlinW
    Fury nagyon gyenge fizikai sebzésben. A tűz az erőssége, az a boss pedig elég ellenálló e téren.
  • Laza
    Egyébként a DLC első bossán is látszott, hogy első próbánál a Furysword +5 alig sebezte, miközben a Raw Halbert +5 ette mint a fene :)
  • MerlinW
    Zweihander két kézben pajzsként sem utolsó:)
  • Fpocok
    Az igazi férfi beleáll az ütésbe.
  • Zozo0122 #4600
    Hát? Parry dagger? Vmi szúró kard a másik kézbe? Vagy kétkézzel darabolsz?:D
  • Shep
    Én meg olyan 15 órája pajzsot sem használok :)
  • Zozo0122 #4598
    Én +5-ös Balder Shield-el nyomom. Nagyon jól teljesít nemnagyon tudják átütni és még jól is néz ki:)
  • Laza
    Ez fel van húzva +15-re, Én nagyon szeretem, nagyon könnyű :)
  • Fpocok
    grat