Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Úgy döntöttem, hogy elvegyülök. Így nem bántanak 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok! A játékban még mindig nincs lehetõség a coop-ra? <#vigyor4>
Fpocok
Gyors kérdés... festménynél... ott kell továbbmenni az alagútban, ahol a kerekes csontik vannak?

Akkora mákom volt mint a ház! Anor Londo-ban lenyomtam 2 sentinel-t. Egész egyszerûek voltak egyébként.

Látom van 2 láda, egyiket kapásból nyitottam aztán átkoztam magam, hogy mivan ha mimic, na sebaj. Megyek a másikhoz, na mondom biztos ami tuti megcsapom... mimic volt...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vége van a mérközésnek. Iron Golem - ratgab: 2:1. Pontozással gyõztem...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Meg a játék is PC-n néz ki a legjobban, más kérdés ,hogy ez nem nagy szó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát azt nem szabad hagyni, egyszerre csak 1-et kell elcsalni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Áááá<#smile> Imádom a reggeli hullám szagát... Iron Golem - ratgab: 1:0

Tinman
Sok a dolog még... 1000/1000 XBOX0-on és PC-n is, Platinára a PS3 verziót, ilyesmi :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
A pc-s verziónak van a legszebb borítója. 😊
Már ne haragudj, de ez már fanatizmus. Nem is bírom én ezt, el is megyek Vasgólemet ölni....xD

Tinman
Elnézést a képekért, de most eléggé boldog vagyok :-)

Végre együtt a család :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ebben a játékban az nagyon nem kifizetõdõ. Húzd ki valamelyiket. Általában egy jól irányzott nyílvesszõ a mellkasba elég érv a támadó keresésére indulni :-)

Hrisskar
Egy az egy elleni küzdelemmel nem lenne semmi bajom, de mikor 2-en jönnek rám :/, hát azt már nem tudom kitaktikázni.

Fpocok
Ez rohadt ismerõs 😄

Shep
Hát van akinek az jön be 😊

Shep
Igen újrajönnek, amúgy a nagy kardost le kell csalni oda ahol a két fa van ott egy pontnál mindig elkezd hátrálni és olyankor be lehet neki vinni simán 4-5 ütést is. A nagy bárdos a dombtetõn, az talán a legkeményebb.

Én európai vagyok nem ismerem ezt a szót. Játékban ez nekem ismeretlen fogalom...XD

Amit én csinálok az nem speedrun, hanem speeddeath...XD

Hrisskar
Kinyitottam az ajtót a Darkroot Gardenben, ezek az átlátszó ellenfelek visszatermelõdnek? Nagyon szívósak, az elsõvel vagy 30 percig küzdöttem (halálokkal megszakítva) mire sikerült földre küldenem.

Shep
Hát a játék alapja az óvatosság, kivéve ha speedrunt nyomsz 😊

Shep
Köszi.

Elõre+támadás

Sírok én itt minden szarért, de Blighttownban nem volt különösebb gondom. Leeséses halál se volt. Lehet ilyen óvatossággal kéne játszani ezt a játékot, mint ahogy ott tetttem? <#rolleyes>

Shep
Billen hogy van a rúgás? Ezt még mindig nem tudom.

Bõven elég feltartani a pajzsot már kenhetik a hajukra a csövüket.

Solid Snake
Én igen xDD A vízköpõ goninál pl.3x haltam meg azért,mert legurultam a tetõrõl <#idiota>
Laza
Igazából nem tudom elképzelni, hogy mitõl eshet le valaki.
Ha szépen lassan, körültekintõen mész ott, akkor nem lehet leesni 😊
Még ugrálni sem kell a pallók között, csak sétálni és létrát mászni. A halemberek meg nem tudnak lelökni, nem tudják úgy megütni a pajzsot ... viszont simán lerúghatóak (vagy drake sworddel egy védés után 2-3 kis ütés).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Solid Snake
"és akkor nem esel le"......olyan sokszor <#nevetes1>
Laza
Ja, ha pedig oda tudsz futni a köpõcsöveshez, akkor tedd meg feltartott pajzzsal (nem üti át a méreg), mert ha közel vagy hozzá akkor nem köp.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ne add fel, hosszabb harc, de nem nehéz. Állj közel hozzá, egészen a vízig, és akkor nem fog lövöldözni. Max ha lõ elmegy a fejed felett. Ha meg harap (hang jelzi) gurulj hátra kettõt, majd fuss vissza az egyik nyakhoz és üsd. Pajzs sem kell ide, mehet két kézzel. Ezt kell ismételgetni.
A végét már íjjal szedtem le, mert a 2 szélsõ feje maradt meg, amikkel ugyan nem tudott eltalálni, de én sem tudtam megütni õket 😊

Laza
A köpõcsövesek 'bugosak', ha sokat lõnek leesnek maguktól (kicsit mozognak elõre lövés közben). Mindig beálltam vmi mögé, amiben megakad a kis vackuk. Aztán onnan kibújva lõttem egy-egy nyilat 😊 de a többség öngyilkos lett.
Egyébként ott nem kell rohanni, szépen sétálni kell (kontrolleren analóg karral ez könnyen megvalósítható), és akkor nem esel le.

Szerencsére a köpõcsöveseket csak 1x kell megölni.

Shep
Akkor ez valami más lesz.

MerlinW
Az a boss nem látszik szerintem távolról, mert egy barlangban van a domb tetején.

[merlinw.org]

Shep
Á barlangba még nem jutottam 😊 Majd ha erõt veszek magamon, hogy folytassam 😊

Shep
A boss az aki távolról látszik és ilyen tüzes fény van alatta felül meg ilyen szürkés? Ja és a kis köpõcsöves sötétbõl lövöldözõ tetveket sem fogom megkedvelni azt hiszem. 😊

MerlinW
barlangos bonfire-el szemben van egy kivilágított domb. Oda kell menned.

[merlinw.org]

Shep
Hát ha tudnám merre kell menni de mindenhol csak ezek az átláthatatlan deszkavárak. De legalább az elsõ bonefire-t megtaláltam, meg rájöttem ,hogy egy csomó mindenkit lehet öngyilkoltatni 😊 Igaz én is leestem egy csomószor és leginkább ez az ami rohadtul idegesítõ benne. Ja amúgy oda miért is kell menni? Ott van a másik harang?

MerlinW
Ha nem akarsz ott kalandozni pusztán kemény 10 percet kell ott lenned, amíg felmész a boss dobjára és visszajössz. Persze így le kell mondanod, egy rakat loot-ról, többek között egy firekeeper soul-ról is.

[merlinw.org]

wedge31
Szaladj át rajta.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Amennyire féltem tõle, annyira keveset haltam meg ott. Lehet azért mert nagyon vigyáztam.

Shep
Ez a Blighttown kurva undorító egy hely, lehet itt fog véget érni számomra a játék.

MerlinW
Ott tartok én is NG+-ban.. olyan mintha végtelen HP-juk lenne.. Eddig még nem sikerült megcsinálnom😊

[merlinw.org]

MerlinW
DSFix 0.8 -tól F5 a képernyõmentés.

[merlinw.org]

Cerlic,a haszált fegyver a nem sokkal korábban mimicbõl esett cristal halberd volt két kézzel ofc
Tinman
Grat!
Valahol nekem is kb. ennyi idõ ment el rá.

Milyen karival?

wesker24
Dsfix
wesker24
Erre való a Fraps progi söt már a legujabb DXfix 0.9-ben is annyi képet csinálsz amennyit csak akarsz csak az F5-öt kell lenyomnod !
Nem enged print screent csinálni <#confused><#rinya>
Solid Snake
Képt,videót vagy meg se történt <#nezze>