10203
-
#4635 Ki lő? :) Golem előtt az íjjász? -
#4634 Halál nélkül feljutottam azon a vékony rámpán, ahol lőnek. -
#4633 Iron golem kisérő nélkül ng+ elsőre. -
#4632 Ha megölted a bossokat anorban, akkor a bonfireok között lehet fast travelt nyomni, warpot. -
#4631 Egyébként dragon scale van ott lent vagy 5db. Na meg ugye a Black Hydra opcionális boss. -
#4630 Maradj mindig a lábánál a háta mögött ... és ott ne használd a lockot, az veszélyes, könnyű úgy leesni :) -
Zozo0122 #4629 Hát én végigmentem a végénél betudsz lépni 1 covenantba 1 sárkánynál de nemcsináltam ott semmitse, csak beszéltem vele utána otthagytam majd még visszamegyek. Kijönni csak visszafelé tudsz:D A warp nemtudom, hogy micsoda olyat én nemtudok még csak most megyek majd anor londoba ha a vasgólem méltóztatik megdögleni:D:D:D -
#4628 Simán vissza lehet szaladni. Létra megy egy darabon, utána meg a vastag lapos faág végig felvezet. No para :) -
Zozo0122 #4627 Totál ugyanez. Az őrületbe kergetett, volt 1 loot amit semmiképp sem tudtam felszedni kb 30x meghaltam mire meglett. Ez volt a 2. legnagyobb epic fail amit ebben a játékban elkövettem:D -
#4626 De ki lehet jönni? -
Zozo0122 #4625 Ugyanez volt a véleményem kb mikor ott jártam:D Itt tomboltam ki magam a fórumon:D -
#4624 Hülyeséget csináltam. Lejöttem a tóhoz warp nélkül... visszafelé fel kell mennem great hollowba? Lehetséges az egyáltalán? -
#4623 Párszor meghaltam, mert nem jó helyre esett a manus. De nem is a halál volt néha gond, hanem újra felmászni azért, hogy a középső rész alján lévő kis ágon található cucchoz odapottyanjak, ne csússzon le :) De meglett :)
Másik kijárat? Az a világ legalja :)
Kb 5-10 perc alatt vissza lehet onnan futni :) -
ratgab #4622 Nekem se volt vele bajom! Azon a részen 1x sem haltam meg, mondjuk nagyon óvatos voltam.
Viszont amikor szembesültem vele, hogy nincs másik kijárata (warp-on kívül), akkor azért elkáromkodtam magam.
Mivel warp még nem volt ezért szépen ashlake-ből megfordultam és végigcaflattam. -
#4621 Egy ejtőernyővel mennyivel könnyebb lenne. :D -
#4620 Mi a baj vele? :) Szépen sétálva meg lehet csinálni. Össze lehet szedegetni a cuccokat onnan. Persze pár halál azért belefér :D -
#4619 Egy nagy faszkorbáccsal verném, amíg elnézést nem kér ezért :D -
#4618 Faszom a great hollowba és mindenkibe, aki ezt a pályát tervezte. -
#4617 Miracle-höz bot kell (catalyst) a kezedbe, Pyro-hoz pedig kesztyű. -
#4616 Ja, tudom, csak általában nem felelek meg a követelménynek a használatához :D -
Fletley9 #4615 Kesztyű is kell hozzá vagy miracle esetében talizmán (fegyver slotba) -
#4614 Még este nyomtam a DLC területen. Hát, Artorias barátunkon nyomtam pár próbát. Kiismerhető a srác, de sajna alig sebeztem (100 körül). De jól bírtam a Spider pajzzsal a csapásait :)
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/332551991 -
#4613 Konkrétan semmit nem tudok varázsolni, pedig mindig be van téve egy a slotba :) -
#4612 Igen. -
Fletley9 #4611 clerlic kasztot indítottam és a kezdő healen kívül semmilyen más spell-t nem használok. Szóval igen simán. (csak a pyromanci op) -
Fasiszta #4610 Lenne egy kérdésem mágia nélkül is végig lehet vinni a játékot? -
#4609 Ne aggódj, én sem találtam :D -
Zozo0122 #4608 De szerencsétlen vagyok elmentem mellette...nemcsoda mert az a gyökér épp azt játszotta, hogy engem lekell bombázni mindenáron:D:D:D Kösz a helpet! -
#4607 első tizenx másodpercig. -
#4606 Felmész a tetőre, és amikor kiérsz, ott lesz az oriás, ami dobálja a tüzes szarokat... na ott a tetőn, ahol van több lépcső felfutni, annak a szélén van egy rész, ahol nincs kerítés, ott le lehet esni és ott a bonfire. -
Zozo0122 #4605 Srácok 2 kérdés:
-Sens Fortressben vagyok. Ki az a Sen?
-Van itt bonfire? Átnéztem már a belső vár minden négyzetcentiméterét de nemtaláltam még. Már felmentem 1 titkos ajtón át ahhoz a gólemhez is ami felhúzta a nagy kaput a bejátszásban és kinyírtam. Van ilyen gólemből még 1 az meg olyan nagy golyókkal dobál:D De hozzá még nemjutottam el mert elbénáztam és kínyírt az a nagy pajzsos lovag... -
#4604 Fury nagyon gyenge fizikai sebzésben. A tűz az erőssége, az a boss pedig elég ellenálló e téren. -
#4603 Egyébként a DLC első bossán is látszott, hogy első próbánál a Furysword +5 alig sebezte, miközben a Raw Halbert +5 ette mint a fene :) -
#4602 Zweihander két kézben pajzsként sem utolsó:) -
#4601 Az igazi férfi beleáll az ütésbe. -
Zozo0122 #4600 Hát? Parry dagger? Vmi szúró kard a másik kézbe? Vagy kétkézzel darabolsz?:D -
#4599 Én meg olyan 15 órája pajzsot sem használok :) -
Zozo0122 #4598 Én +5-ös Balder Shield-el nyomom. Nagyon jól teljesít nemnagyon tudják átütni és még jól is néz ki:) -
#4597 Ez fel van húzva +15-re, Én nagyon szeretem, nagyon könnyű :) -
#4596 grat