10203
  • Shep
    Vagy aki úgy jobban ismeri Indián, a Jónás
  • Shep
    Nem vagyok én Indy :)
  • Shep
    De most milyen monitorod van?
  • ratgab
    Whip-ből...XD
  • ratgab
    Bekötöttel menne már szerintem nekem is. Kíváncsi lennék Capra milyen hamar hullana.
  • ratgab
    Ha legközelebb folytatom az már eredeti verzióval lesz és normális monitorral.

Oltogat a fene, csak mondtam valamit... Érted te a viccet csak nem szereted....XD
  • Fpocok
    Sweet mother of god. 60fps.
  • Shep
    Nos ez igaz, de akkor mit javasolsz miből csináljak tüzes fegyvert?
  • Fpocok
    Állítólag már megy a 60fps patch gfwl-al... kipróbálom.
  • MerlinW
    Persze, mert Fury dex fegyver, és emlékeim szerint te str-re gyúrtál.
  • Shep
    Ahhoz vadásznom kell még némi alapanyagot :) Amúgy nekem jobban bejött a DK kard, lehet arra dobok inkább majd tüzet ha lehet egyáltalán.
  • Laza
    Csak gyors és tüzes :) húzd +5-re :)
  • Shep
    Hát kár volt ennyit szenvedni, nem egy nagy szám ez a kard. :(
  • Shep
    Na megcsináltam, végre :)
  • Shep
    Na megpróbálok egy másik kardot felhúzni +10-re hátha azzal jó lesz.
  • Shep
    Ennyi, aztán oltogat itt minket :)
  • vzajcev
    Nem kell ide régi mentés. Pikk-pakk egy új kari felhúzása,megy az már bekötött szemmel is. ui: Ratgab kolléga "dezertált" ennyi és nem több.
  • Laza
    Hát Én a drake swordot használtam fejlesztés nélkül egészen Sen fortressig, utána halbertet +5-re húzva, majd Raw-ra húzva egészen Q&S-ig, ott raktam össze a Fury-t.
  • Shep
    Persze, hogy ott. Nem is tudok másik óriás kovácsot :)
  • Laza
    De a giant kovács nem is tud tüzeset csinálni. Biztos, hogy jó helyen próbálod?
    Anor Londoba kell, a Giantnál.
  • Shep
    Hát de arról ki tehet ,hogy te csak azt használtad? Én biztos nem mondtam. Mellesleg én csak a sárkányos kardot használtam eddig fejlesztés nélkül meg úgy 35 óra után a DK kardot szintén fejlesztés nélkül.
    És igen tudom milyen alul felül csíkkal játszani mert én is úgy játszok. Feladtad és kész nincs ezen mit szépíteni :D Amúgy szerintem ha most folytatnád megint élveznéd mert volt egy kis szünet de nyilván nem fogod mivel törölted még a mentést is.
  • Shep
    Persze ott van a listában a Quelang vagy mi a frász lélek, és persze modifikáló menüt néztem végig is pörgettem az egészet, volt pár varázs tárgy ami be van szürkítve, meg visszafejlesztésnél van 2 tárgy meg a +10-et akarja tüzessé? Lehet ha azt rányomom utána megcsinálná pókossá? Még ezt kipróbálom ha nem akkor szarok bele a retkes pókkardba. :)
  • MerlinW
    Nem használtad fel másra a pók lelkét? Biztos Modify-ban nézed? Ott jó fülön nézed? Ott kell lennie.
  • ratgab
    Másik dolog: Amibe hirtelen felindulásból beletolsz 40 órát, azt előfordul, hogy megunod.
  • ratgab
    Meg a másik, hogy letterboxban valahogy nem az igazi játszani. Nem tudom próbáltad-e már?
  • ratgab
    Lehet ,hogy valami crack gond.
  • ratgab
    HatáresetXD (egyébként fejlesztve marha sokat sebez).
  • ratgab
    Már miért lenne visszás? Én csupán Broadswordot használtam, ilyen cheat fegyvereket nem.

Nem azért töröltem meg haltam meg, mert nem haladtam, hanem mert volt 1-2 bosszantó dolog, ami miatt unalmassá vált és frusztrálóvá a játék.
  • Shep
    Van benne valami mert azt én odaadtam valamelyik kovácsnak asszem Andrénak, akkor azért tudja ő fejleszteni 5 felé. De a játék nekem csak nem akar pókos kardot, rohadjon meg! :)
  • MerlinW
    Large nélkül nem tudná +5 fölé fejleszteni.
  • Shep
    Na akkor lehet az lesz a hiba, bár mintha olyanom is lenne.
  • Shep
    Erre rájöttem de furcsa mód a videoban a gyerek egy 0-s kardot nyomott fel végig. Na de nem is ez a lényeg hanem hogy a +10-est nem akarja csak tüzessé nem pedig pókos tüzessé :) vagy előbb még tüzessé kell és utána csinálja pókos tüzessé?
  • wedge31
    Large ember is kellene hozzá.
  • Fpocok
    +5- ről +6-ra csak andrenál tudod... utána 6-10 bárhol. A végén meg anorban.
  • vzajcev
  • Shep
    Az egy dolog nekem mégsem működik, pedig pont ugyanúgy csináltam de mondom nekem már a +10-re fejlesztést sem akarta ott megcsinálni.
  • vzajcev
    Pedig ott a videóban minden. Lépésről,lépésre
  • Shep
    hát nyilván azért jártam körbe a fél játékot :)
  • Fpocok
    Az a baj, hogy nem akarod eléggé :D
  • Shep
    Hát megőrülök. Nekiálltam ennek a furyswordnak. Fogtam egy falchionst felnyomattam 5-re na már itt kezdődtek a gondok mert az Anoros nem akarta módosítani ,hogy tudjam húzni 10-ig, na jó gyerünk Andréhoz, megcsinálta lett egy 10-es falchionom. És akkor itt vége is lett a dalnak. André nem akar vele kezdeni semmit, Anoros óriás csak tüzes falchiont akar belőle a csoniti meg szintén csak bámul rám. Hiába van meg a pók lelke nem akarják az igazságot. Mi kellene akkor még?