10203
-
#4555 Vagy aki úgy jobban ismeri Indián, a Jónás -
#4554 Nem vagyok én Indy :) -
#4553 De most milyen monitorod van? -
ratgab #4552 Whip-ből...XD -
ratgab #4551 Bekötöttel menne már szerintem nekem is. Kíváncsi lennék Capra milyen hamar hullana. -
ratgab #4550 Ha legközelebb folytatom az már eredeti verzióval lesz és normális monitorral.
Oltogat a fene, csak mondtam valamit... Érted te a viccet csak nem szereted....XD -
#4549 Sweet mother of god. 60fps. -
#4548 Nos ez igaz, de akkor mit javasolsz miből csináljak tüzes fegyvert? -
#4547 Állítólag már megy a 60fps patch gfwl-al... kipróbálom. -
#4546 Persze, mert Fury dex fegyver, és emlékeim szerint te str-re gyúrtál. -
#4545 Ahhoz vadásznom kell még némi alapanyagot :) Amúgy nekem jobban bejött a DK kard, lehet arra dobok inkább majd tüzet ha lehet egyáltalán. -
#4544 Csak gyors és tüzes :) húzd +5-re :) -
#4543 Hát kár volt ennyit szenvedni, nem egy nagy szám ez a kard. :( -
#4542 Na megcsináltam, végre :) -
#4541 Na megpróbálok egy másik kardot felhúzni +10-re hátha azzal jó lesz. -
#4540 Ennyi, aztán oltogat itt minket :) -
vzajcev #4539 Nem kell ide régi mentés. Pikk-pakk egy új kari felhúzása,megy az már bekötött szemmel is. ui: Ratgab kolléga "dezertált" ennyi és nem több. -
#4538 Hát Én a drake swordot használtam fejlesztés nélkül egészen Sen fortressig, utána halbertet +5-re húzva, majd Raw-ra húzva egészen Q&S-ig, ott raktam össze a Fury-t. -
#4537 Persze, hogy ott. Nem is tudok másik óriás kovácsot :) -
#4536 De a giant kovács nem is tud tüzeset csinálni. Biztos, hogy jó helyen próbálod?
Anor Londoba kell, a Giantnál. -
#4535 Hát de arról ki tehet ,hogy te csak azt használtad? Én biztos nem mondtam. Mellesleg én csak a sárkányos kardot használtam eddig fejlesztés nélkül meg úgy 35 óra után a DK kardot szintén fejlesztés nélkül.
És igen tudom milyen alul felül csíkkal játszani mert én is úgy játszok. Feladtad és kész nincs ezen mit szépíteni :D Amúgy szerintem ha most folytatnád megint élveznéd mert volt egy kis szünet de nyilván nem fogod mivel törölted még a mentést is. -
#4534 Persze ott van a listában a Quelang vagy mi a frász lélek, és persze modifikáló menüt néztem végig is pörgettem az egészet, volt pár varázs tárgy ami be van szürkítve, meg visszafejlesztésnél van 2 tárgy meg a +10-et akarja tüzessé? Lehet ha azt rányomom utána megcsinálná pókossá? Még ezt kipróbálom ha nem akkor szarok bele a retkes pókkardba. :) -
#4533 Nem használtad fel másra a pók lelkét? Biztos Modify-ban nézed? Ott jó fülön nézed? Ott kell lennie. -
ratgab #4532 Másik dolog: Amibe hirtelen felindulásból beletolsz 40 órát, azt előfordul, hogy megunod. -
ratgab #4531 Meg a másik, hogy letterboxban valahogy nem az igazi játszani. Nem tudom próbáltad-e már? -
ratgab #4530 Lehet ,hogy valami crack gond. -
ratgab #4529 HatáresetXD (egyébként fejlesztve marha sokat sebez). -
ratgab #4528 Már miért lenne visszás? Én csupán Broadswordot használtam, ilyen cheat fegyvereket nem.
Nem azért töröltem meg haltam meg, mert nem haladtam, hanem mert volt 1-2 bosszantó dolog, ami miatt unalmassá vált és frusztrálóvá a játék. -
#4527 Van benne valami mert azt én odaadtam valamelyik kovácsnak asszem Andrénak, akkor azért tudja ő fejleszteni 5 felé. De a játék nekem csak nem akar pókos kardot, rohadjon meg! :) -
#4526 Large nélkül nem tudná +5 fölé fejleszteni. -
#4525 Na akkor lehet az lesz a hiba, bár mintha olyanom is lenne. -
#4524 Erre rájöttem de furcsa mód a videoban a gyerek egy 0-s kardot nyomott fel végig. Na de nem is ez a lényeg hanem hogy a +10-est nem akarja csak tüzessé nem pedig pókos tüzessé :) vagy előbb még tüzessé kell és utána csinálja pókos tüzessé? -
#4523 Large ember is kellene hozzá. -
#4522 +5- ről +6-ra csak andrenál tudod... utána 6-10 bárhol. A végén meg anorban. -
vzajcev #4521 -
#4520 Az egy dolog nekem mégsem működik, pedig pont ugyanúgy csináltam de mondom nekem már a +10-re fejlesztést sem akarta ott megcsinálni. -
vzajcev #4519 Pedig ott a videóban minden. Lépésről,lépésre -
#4518 hát nyilván azért jártam körbe a fél játékot :) -
#4517 Az a baj, hogy nem akarod eléggé :D -
#4516 Hát megőrülök. Nekiálltam ennek a furyswordnak. Fogtam egy falchionst felnyomattam 5-re na már itt kezdődtek a gondok mert az Anoros nem akarta módosítani ,hogy tudjam húzni 10-ig, na jó gyerünk Andréhoz, megcsinálta lett egy 10-es falchionom. És akkor itt vége is lett a dalnak. André nem akar vele kezdeni semmit, Anoros óriás csak tüzes falchiont akar belőle a csoniti meg szintén csak bámul rám. Hiába van meg a pók lelke nem akarják az igazságot. Mi kellene akkor még?