Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jaja, az kemény legény😊

[merlinw.org]

wedge31
Nito-hoz tüz sebzés kell ég mint a száraz cserje.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Nézelõdj😊 Egyébként a bombás híd szakadékos végén (ha átugrasz) egy árus (árul tritanitot, zöldet és nagyot is) található, a másik irányban a boss (és elõtte egy shortcut ketrec Firelink-be, ajánlott aktiválni)

[merlinw.org]

Lunki88
Legyõztem Nito-t divine sword nélkül. 😄 Nem kicsit nehezítettem meg magamnak ezt a boss fightot emiatt, de legalább sikerült (harmadjára) megölni.
Fpocok
Gyülölöm ezt a játékot... megint nem tudom merre kell tovvább menni. UGorjak át bombáshoz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Én is. Mikor arra mész, rá lehet látni lentrõl is.
Egyébként ismét Londoban vagyok (NG+) 😊

[merlinw.org]

Fpocok
Na találtam vendort meg cage kulcsot...

Tinman
Azt ki hisz el nekem, hogy elsõre megtaláltam? Egyszerûn ahol csak bírtam lenéztem, hogy mi van ott... mondom hátha valami leesett zombi, kezébe valami finomság, de nem csak bonfire :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
pff. nc.

wedge31

Seth
Nem kell átugrani, nem is kell a hidakig elmenni. Ahogy felérsz alulról a lépcsõn,és már dobál rád az a barom, ott van egy erkélyszerû rész ahova lepottyanhatsz

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Fenn vagyok a bombásnál... elmentem mindkét irányba, nem találtam bonfiret... át kell ugrani ott azon a helyen?

wedge31
Balra fel, mindig fel.

Fpocok
nabazz... nem láttam az ajtót.

Fpocok
Fent a golyóforgatásnál látok egy irányt, ahol van messze egy híd... oda ugorjak? Tudok?

Nem fogom, mert kimásolom a mentést, aztán szíjanak gázcsövet. Tudod mikor cseszek el órákat csak azért, hogy visszaérjek a 150 meghalásom után a boss-okhoz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként egy easy módba én vizionálnék egy bárhol menthetsz opciót és már rögtön nem lenne ilyen kurva veszélyes ez a játék. Minden csata után mentessz (egyébként a játék most is megteszi) és kész.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Az biztos, hogy rohangászni kell és utközben nagy böszme monsztákat kerülgetni.
A tizedik proba után már utálni fogod azt a futást a bonfirétöl a bossokig.

Mentési rendszert egyébként nagyon úgy érzem, hogy csak szopatásnak van. Mindent meg lehet csinálni, csak idõ kérdése. És bizony a legtöbb idõ a visszaszaladgálással megy el.

Warp-ot épp ezért úgy várom már mint a messiást.

Egyébként ott lehet bedobok majd egy manuális mentést. Ha jól emlékszem videóból elég messze van az a 2 mocsok a bonfire-tõl. Rohangálással megy el a legtöbb idõ.

Az elõbb épp azon agyaltam, hogy Pinwheel-t meg kellene elõtte látogatni. Jól jöhet az a +10 flaska.

Egyébként vért fogok hugyozni az majdnem 1000x. Sõt még egy uninstall-t is vizionálok.

Anor londo-ban a +10-es broadswordom úgy átalakul lightningá mint a szél.

És smough lesz elõbb hulla. Egyébként videó alapján nem tûnik túl veszélesnek.

Tinman
Alig várom az Ornstein & Smough harctéri tudósításod!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fûbe harapott a buzi óriás is. Már látom az ablakból a gólemet... De az már nem ma lesz hulla.

wedge31
Akkor törj fel mint a talajviz mert ott van.

Fpocok
Eddig csak ilyen kígyókat láttam... meg alul a sok lábatlan.

wedge31
A bombázó fickónál voltál? mert onnan lehel látni.

Fpocok
Feltéve ha megtalálom... <#fejvakaras><#eplus2>

wedge31
Imádni fogod...<#vigyor3>

Fpocok
Ezek szerint nem... akkor visszamegyek.

wedge31
Iron golemnél ezek szerint még nem voltál.

Fpocok
Ezt nekem címezted??? MERT AKKOR NAGYON NEM TALÁLTAM VALAMIT... WTF? 😄

Gideon Wieth
Sen fortressben mit áldozzon ? Óriás legyõz irány anor londo 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Megvan már a kutya fáját neki. Meghaltam vagy 50x megint. De meglett.

Hát bammeg felértem Sen's Fortress tetejére! Nyaljon sót, aki így elrakta a bonfire-t.... Meg kellett néznem youtube-on mert még leírás alapján se találtam.

Ilyen rohadt tetû mocsok megoldást már... szemét dolog.

Már majdnem kimásoltam a mentésem is mert annyira felbaszott ez a rész.

MerlinW
Ha megvan minden area boss lelke, akkor áldozd fel õket az oltárnál és megnyílik a következõ terület.

[merlinw.org]

Fpocok
Hmm... elakadtam fortressben... elvileg mindenhol voltam... kidöntöttem falat, megmentettem csókát, felvettem kulcsot, megvan a varázsló set meg a gyûrû is... és voltam mindenhol wtf? Ennyi volt?

Fpocok
Ja persze... bele a tüskébe 😄

Gideon Wieth
Na pöppet fura dolog történt velem. Amor Londoban vagyok legyõztem a második gargoylet, de elsõre lelökött és meghaltam. Megyek vissza, és a lelkem sehol sem volt 😞 elveszett 5000 lélek 😞

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

jarlaxxe
Akkor ugorj rá ha felfele megy arra kell menni.

Fpocok
Lifthez valakinek tipp? Mi a véleményetek a fejtelen, lábatlan démonféleség fegyverérõl? Úgy néz ki a vége, mint ami a fején van...

jarlaxxe
Fog+Hawk ring kombóval komoly pusztitást lehet csinálni ijal.

wedge31
Akkor kiprobálom, megyek tradelek a csibével.

Egyetlen helyen használtam. Ugy mindenki ismeri Anor Londo-nál amikor felfelé kell szaladni, fentrõl meg nyilaz a két grey knight...
Na, ha rajtad van a fog ring akkor nem látnak és lentrõl szépen le lehet õket nyílazni. Amikor eltalálod õket egy kis ideig elkezdenek lõni, de aztán abba hagyják és folytathatod tovább.

PSN ID: Lord_Mortanius

Fpocok
Fortresses liftnél mi a trükk? Lehetséges ráugrani, amikor lefelé megy? 😄

wedge31
Fog ringrõl van valakinek tapasztalata, mennyire nehezebben vesznek észre ha felteszem?

Fpocok
Én most találtam meg 😄

Lunki88: Ja mert azok nem spawnolnak vissza? Azt hiszem egyet elhagytam egy torony tetejében, megkeresem majd.

Lunki88
Megvan csak mindig elfelejtem használni, mert ugye van ennél hasznosabb gyûrû is. Meg az a baj hogy a wiki szerint most már csak a játék végén az utolsó boss fight elõtt fogok black knightokkal találkozni.
ezt a gyûrût keresd meg és vedd fel. Sen's fortess-ben van egy hullánál.
Seth
A játék végéig ki lehet húzni vele, nagyon jó cucc

PSN ID.: Beegabor