Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amit magadtól a büdös életben nem találtál volna meg soha 😊
Egyébként igen, egy kicsit illúzióromboló lehet ez, mert ugye a játék alkotói sem hagytak az ég világon semmilyen infót ezekrõl a helyekrõl. Viszont soha nem találnád meg 😊 Én még azt sem tudtam a pók bossig, hogy vannak ilyen kiüthetõ falak 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hogy értem? Úgy, hogy még türelmesebb lettem és még jobban oldok meg problémákat, még gyorsabban látok át helyzeteket. Nagyon jó párhuzamos, osztott figyelem fejlesztésére az Outland is, vagy nagymókusoknak ott a klasszikus Ikaruga. Ezekben a karakter és a gear nem sokat segít, magadnak kell fejlõdnöd.
Tényleg jó példa erre MerlinW példája, hogy ne csak mindig a saját DeS/DaS élményeimmel fárasszalak.
Lényeg: Nem jobb ember lettem, hanem tapasztaltabb, élesebb látású.
Elképesztõ egyébként, hogy bár több, mint fél éve jártam pl. az O&S harc helyszínén vagy a Painted World-be, de itt a térkép a fejembe, sõt megmondom fejbõl azt is, hogy melyik sarkon milyen mobok jönnek. Nem rossz érzés :-D
DeS már kezd kicsit megkopni, de majd teszek róla, hogy ne így legyen :-)))
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Players inside this covenant are matched up much more easily with other players in the same covenant during online play. It is speculated this covenant is connected to the Warrior of Sunlight and The Princess' Guard covenants for online play.
Players report that joining this covenant can help reduce the amount of invaders invading into your game. Extensive testing suggests that members of other covenants are given preference to invaders over members of the Way of White. In other words, members of Way of White are only invaded if there are no other potential targets, greatly reducing (but not eliminating) the rate of invasions."

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Más játékokban meg a szint a lényegesebb. Na így értettem.
<#ticking>#ticking>
Nekem csak azzal van gondom, hogy irdatlan mocsok helyzeteket teremtettek a fejlesztõk... már már gonoszakat (lásd. 2 új és a szûk hely tipikus esete).
A másik gondom, amikor 50-edjére kell ugyanazon a részen végigmennem, na ezt utálom. A repetatív játékmenet nem az én asztalom. Márpedig 85x ugyanott végigmenni mert meghaltam az igencsak az a kategória.
Karakter fejlõdése nem jelent sokat, itt a felszerelés a lényeg igazából.
Ja és az erdõben lévõ ajtó mögötti covenant npc-ken begyakoroltam a parry/counterattack kombót olyan szép látni a 900-1000-es sebzésû instant killt 😊
Amúgy meg baszok visszagyalogolni mindig save exploit befigyel.
Leszarom, ha elveszlik állandóan a soul, de nekem ehhez nincs türelmem, hogy 200x ugyanazt újra mindig megcsináljam.
Aki még nincs túl a Ornstein and Smough harcon annak most írok pár személyes tanácsot/véleményt ami megkönnyítheti az egész huzavonát bonfiretõl-õrömujongásig
FIGYELEM SPOILEREK SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
- Nos az elsõ és legfontosabb. Legyen egy íj nálunk (minél erõsebb annál gyorsabban tudunk haladni). Valamint szálfegyver. Utóbbiból esik egy Cristal a közelben lévõ mimicek egyikébõl. Tökéletes is lesz. (245-ös sebzés minimális stat követelmény)
- Vegyünk kb 300 poison arrowot undead kereskedõtõl a csatornában (30K soul, de kifizetõdik, ha türelmes az ember sok fejfájástól ment meg)
- Induljunk el a lépcsõn a lépcsõ tetejérõl (kb 3-4 fok környéke) lõjünk 3-3 posion arrowot a fent lévõ sentienelkbe elõször a jobb majd teljsen jobbra húzodva a bal oldaliba (õt nehezebb eltalálni mert a pajzs jobban takarja) hp-juk szépen elkezd lefolyni közben lõjük tovább standard vagy más arrowokkal így hamar összesnek. Ha behuznánk õket akkor vagy közelharcba bocsátkozunk, vagy visszaszaladunk a lépcsõn és megvárjuk míg a helyükre mennek. Ezt követve teljesen épen juthatunk túl rajtuk.
- irány balra. Az egyik impet behúztuk a sentinel meglövésével várjuk meg míg megunja és elmegy. menjünk be az ajtón jobb oldali impbe lõjünk egy heavy vagy fether arrowot ami lelöki. A szemben lévõvel mindenképpen közelharcba kell bocsátkozni. próbáljunk meg nem megsérülni.
-kovácsnál fel majd a lépcsõn le fordulóban silver knight próbál lelõni sprint lövés pillanatában ugrás így nem talál el. leérünk megintcsak muszáj a közelharc. (Figyelem ez a hely nagyon szûk támaszkodjunk a blokkolásra).
-Innen tökéletes célpont mérgezett nyilainknak a szemben lévõ nagy õrszem, (metódus ugyanaz mint a kintieknél). majd egy szintet lejjebb menve megfordulunk onnan rálátni a másikra is, így ismétlés 3 posion arrow majd sima. így feltehetõleg sérülés nélkül eshetünk neki párosunknak ami nem kis segítség.
- NPC idézése opcionális, de hatalmas (!!!) segítség.
Belépve az füstön szaladjunk el jobbra a két boss rászalad segítõnkre így térünk vissza hozzá amint tudunk. PAJZS ELTÉVE FEGYVER KÉT KÉZBEN.
- elsõ célpontunk Ornstein. próbáljuk meg 3 kis attackal hátba támadni ha van rá lehetõség. amint ellenük fordul villám lándzsákat dodgoljuk. Ha nagyon hátra dõl támadás elött ugorjunk oldalra chargolni fog. Vissza támadásra a lehetõség akkor van amikor maga elé szûz (kicsi a távolsága így könnyû elkerülni visszatámadni). Fél szemünk mindig legyen a másik bosson!!! (nehogy bekapjunk egy egy kalapácsot). Ha "pihenni" szeretnénk szaladjunk pár kört a teremben (nem éri meg mert NPC barátunk meghal 😄)
Íjat/bombákat/tûzlabdát felejtsük el ha be is talál minimális lesz a sebzés. De általában nem talál mert elég gyors a drága.
- Amint végeztünk Ornsteinnel cutscene. Smough elveszi villám képességét és hp-ja visszaugrik a maximumra. A kulcs a gyõzlemhez: megtalálni a megfelelõ távolságot: ha túl közel vagyunk felugrik a levegõbe és AOE villámokat szór ha túl messze akkor szántó támadás/lecsapás kombót. a megfelelõ távolság az amikor "csak" lecsap. Hátra dodge és itt jön elõ ,hogy miért fontos a szálfegyver. Vissza tudunk támadni. (maceval nem tudtam nem érte el és vagy elugrott) ezt párszor eljátszva õ is megfekszik. a lényeg a türelem ami úgyse lesz. 😄
Úgy kb hat óra múlva hatalmas kiabálások közepette könyveljük el a gyõzelmünket és konstatáljuk miért is ilyen jó a játék.
Spoiler vége!!!!!!!!!
Sif-et már nem tudtam megölni, de a taktika oda is megvan.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha megölöd:
- Soul of Priscilla
- 30,000 souls
- 1 Twin Humanities
- Priscilla's Dagger, when her tail is cut off.
[merlinw.org]