Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Londo-ban az egyik szobában van egy kandalló, Csapkodjátok meg a belsejét😊

[merlinw.org]

Fpocok
Csak most, lvl60on cseréltem le a tûzlopósnak a gyûrûjét. Havel's ring-re.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az a vicc, hogy voltam abban az üregben és megis csapkodtam a falat de csak rutinból...de nemjó helyen😄 Eddig egyébként csak Undead Parishben találtam kiüthetõ falat és megmentettem 1 lovagot aki bevolt zárva késõbb pedig megjutalmazott...bár kb semmit sem ér a jutalma😄
Az átlag játékos talán nem találná meg soha. (bár a fán felvezetõ palló elég egyértelmû 😄), de látod mégis megtalálták mert tudunk róla 😄
Laza
" hogy blighttownnál van 1 titkos alagút ami további 2 helyre vezet"

Amit magadtól a büdös életben nem találtál volna meg soha 😊

Egyébként igen, egy kicsit illúzióromboló lehet ez, mert ugye a játék alkotói sem hagytak az ég világon semmilyen infót ezekrõl a helyekrõl. Viszont soha nem találnád meg 😊 Én még azt sem tudtam a pók bossig, hogy vannak ilyen kiüthetõ falak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Véletlenül megnéztem 1 térképet amin bevan jelölve, hogy honnan hová vezet út és kiderült, hogy blighttownnál van 1 titkos alagút ami további 2 helyre vezet...pedig dejó lett volna magamtól megtalálni soha többet nemkeresek rá, hogy dark souls map...
Ja még a mai napból kimaradt, megvolt a legnagyobb elvesztett soul mennyiség egy halállal...56K kellemetlenül érintett, DE elötte nem sokkal 90K-t mentettem meg egy gyûrû feláldozásával. (beestem a három macskához magammal rántva egy gomba fejet, mondanom se kell otthagytam a fogam mire pislogtam volna.) aztán 5. nekifutás/ halál után felhúztam a gyûrût and is was ok.
Tinman
"hanem IRL magadon észrevenni, hogy fejlõdtél"-írtam.

Hogy értem? Úgy, hogy még türelmesebb lettem és még jobban oldok meg problémákat, még gyorsabban látok át helyzeteket. Nagyon jó párhuzamos, osztott figyelem fejlesztésére az Outland is, vagy nagymókusoknak ott a klasszikus Ikaruga. Ezekben a karakter és a gear nem sokat segít, magadnak kell fejlõdnöd.

Tényleg jó példa erre MerlinW példája, hogy ne csak mindig a saját DeS/DaS élményeimmel fárasszalak.

Lényeg: Nem jobb ember lettem, hanem tapasztaltabb, élesebb látású.

Elképesztõ egyébként, hogy bár több, mint fél éve jártam pl. az O&S harc helyszínén vagy a Painted World-be, de itt a térkép a fejembe, sõt megmondom fejbõl azt is, hogy melyik sarkon milyen mobok jönnek. Nem rossz érzés :-D
DeS már kezd kicsit megkopni, de majd teszek róla, hogy ne így legyen :-)))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ha Blighttownban vagy akkor menj bele nyugodtan😄 Vagy elõbb nézegessél lefelé lesz ott valami ami kegyetlen jó a kis köcsög szúnyogok ellen😉
Shep
Na ott állok most ahol lelõttem valami nagy dög potrohos valamit és onnan kicsit visszafele van egy barlangi járat ami bevezet egy nagy toronyba amibõl lehet menni fehérbe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Olyan helyeket mondtok ahol még nem is jártam. 😊 Fehér fényekbe meg félve megyek be mindig )

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Srácok ezek a szövetségek mire jók? Ennek csak online játékban van értelme?
Laza
Vak a malomkerekes feljáró mellett egy csatorna nyílásban, jobbra (ha mennél fel a pallón) ... szemben a tüskés dombbal.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Bár ahogy látom többnél is van ilyen... mindegy, minél kevesebb az esélye az invade nek, annál jobb 😄

Fpocok
Beléptem egy jó kis covenant-ba 😄

"Players inside this covenant are matched up much more easily with other players in the same covenant during online play. It is speculated this covenant is connected to the Warrior of Sunlight and The Princess' Guard covenants for online play.
Players report that joining this covenant can help reduce the amount of invaders invading into your game. Extensive testing suggests that members of other covenants are given preference to invaders over members of the Way of White. In other words, members of Way of White are only invaded if there are no other potential targets, greatly reducing (but not eliminating) the rate of invasions."

Fpocok
A mocsárban van egy az alagútban.

Shep
Blighttownban a fehér fény elõtt nincs több tûz csak az ami lényegében a legelején van?

Most akkor te jobb ember lettél a Darksouls-tól vagy ezt hogy érted amúgy?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW is isten a szememben...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én ettõl a játéktól berserker leszek IRL-ben....XD Az nem tudom fejlõdésnek minõsül-e.

Tinman
MerlinW törött karddal nyírta ki a játék eleji bosst... aki érti, érti.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem szopni jó, hanem IRL magadon észrevenni, hogy fejlõdtél.

Nem az, hogy hányas a szinted. Tetszik érteni? Meg nyilván a tudás és a technika.

Más játékokban meg a szint a lényegesebb. Na így értettem.

És sajnos nem a medve szerepet érzem magamhoz közelebbnek ennyi küszködés után.

Tinman
"itt a felszerelés a lényeg igazából."

<#ticking>

Az az igazság kezdem úgy érezni magam a játék kapcsán, mint a vadász és a medve vicc-ben (vadász belõ a barlangba, medve kijön sértetlenül)... Érti aki érti.

A farmolással, mászkálással nekem sincs gondom, sõt még a boss-okkal sem.

Nekem csak azzal van gondom, hogy irdatlan mocsok helyzeteket teremtettek a fejlesztõk... már már gonoszakat (lásd. 2 új és a szûk hely tipikus esete).

A másik gondom, amikor 50-edjére kell ugyanazon a részen végigmennem, na ezt utálom. A repetatív játékmenet nem az én asztalom. Márpedig 85x ugyanott végigmenni mert meghaltam az igencsak az a kategória.

Karakter fejlõdése nem jelent sokat, itt a felszerelés a lényeg igazából.

Kevés azon játék közé tartozik ahol nem, hogy csak hajlandó vagyok farmolni vagy 1-2 órát eltölteni mászkálással/vásárlás intétésével/fegyver fejlesztéshez összeszedni bármit hanem élvezem is, mert látni a karakteren ,hogy erõsebb jobban tudom kezelni. És a játék meghálálja olyan sikerélménnyel amivel évek óta egy játék se!
Ja és az erdõben lévõ ajtó mögötti covenant npc-ken begyakoroltam a parry/counterattack kombót olyan szép látni a 900-1000-es sebzésû instant killt 😊
Köszi, egyrészt kurva messze vagyok mindentõl, másrészt meg kedvem sincs visszagyalogolni. Meglett amúgy, leesett a mocsok.

Amúgy meg baszok visszagyalogolni mindig save exploit befigyel.
Leszarom, ha elveszlik állandóan a soul, de nekem ehhez nincs türelmem, hogy 200x ugyanazt újra mindig megcsináljam.

az a "szûz" "szúr" akart lenni 😄 nem kis elgépelés 😄
Ide ajánlott elsõ alkalommal poison arrowot venni. 2-3 egymást követõ találat aztán elbújhatsz míg meghalnak 😄 utána gyalog galopp
Mai napra ennyi volt 9-19 (kétszer félóra megszakítással), de eredményes napon vagyok túl
Aki még nincs túl a Ornstein and Smough harcon annak most írok pár személyes tanácsot/véleményt ami megkönnyítheti az egész huzavonát bonfiretõl-õrömujongásig
FIGYELEM SPOILEREK SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
- Nos az elsõ és legfontosabb. Legyen egy íj nálunk (minél erõsebb annál gyorsabban tudunk haladni). Valamint szálfegyver. Utóbbiból esik egy Cristal a közelben lévõ mimicek egyikébõl. Tökéletes is lesz. (245-ös sebzés minimális stat követelmény)
- Vegyünk kb 300 poison arrowot undead kereskedõtõl a csatornában (30K soul, de kifizetõdik, ha türelmes az ember sok fejfájástól ment meg)
- Induljunk el a lépcsõn a lépcsõ tetejérõl (kb 3-4 fok környéke) lõjünk 3-3 posion arrowot a fent lévõ sentienelkbe elõször a jobb majd teljsen jobbra húzodva a bal oldaliba (õt nehezebb eltalálni mert a pajzs jobban takarja) hp-juk szépen elkezd lefolyni közben lõjük tovább standard vagy más arrowokkal így hamar összesnek. Ha behuznánk õket akkor vagy közelharcba bocsátkozunk, vagy visszaszaladunk a lépcsõn és megvárjuk míg a helyükre mennek. Ezt követve teljesen épen juthatunk túl rajtuk.
- irány balra. Az egyik impet behúztuk a sentinel meglövésével várjuk meg míg megunja és elmegy. menjünk be az ajtón jobb oldali impbe lõjünk egy heavy vagy fether arrowot ami lelöki. A szemben lévõvel mindenképpen közelharcba kell bocsátkozni. próbáljunk meg nem megsérülni.
-kovácsnál fel majd a lépcsõn le fordulóban silver knight próbál lelõni sprint lövés pillanatában ugrás így nem talál el. leérünk megintcsak muszáj a közelharc. (Figyelem ez a hely nagyon szûk támaszkodjunk a blokkolásra).
-Innen tökéletes célpont mérgezett nyilainknak a szemben lévõ nagy õrszem, (metódus ugyanaz mint a kintieknél). majd egy szintet lejjebb menve megfordulunk onnan rálátni a másikra is, így ismétlés 3 posion arrow majd sima. így feltehetõleg sérülés nélkül eshetünk neki párosunknak ami nem kis segítség.
- NPC idézése opcionális, de hatalmas (!!!) segítség.
Belépve az füstön szaladjunk el jobbra a két boss rászalad segítõnkre így térünk vissza hozzá amint tudunk. PAJZS ELTÉVE FEGYVER KÉT KÉZBEN.
- elsõ célpontunk Ornstein. próbáljuk meg 3 kis attackal hátba támadni ha van rá lehetõség. amint ellenük fordul villám lándzsákat dodgoljuk. Ha nagyon hátra dõl támadás elött ugorjunk oldalra chargolni fog. Vissza támadásra a lehetõség akkor van amikor maga elé szûz (kicsi a távolsága így könnyû elkerülni visszatámadni). Fél szemünk mindig legyen a másik bosson!!! (nehogy bekapjunk egy egy kalapácsot). Ha "pihenni" szeretnénk szaladjunk pár kört a teremben (nem éri meg mert NPC barátunk meghal 😄)
Íjat/bombákat/tûzlabdát felejtsük el ha be is talál minimális lesz a sebzés. De általában nem talál mert elég gyors a drága.
- Amint végeztünk Ornsteinnel cutscene. Smough elveszi villám képességét és hp-ja visszaugrik a maximumra. A kulcs a gyõzlemhez: megtalálni a megfelelõ távolságot: ha túl közel vagyunk felugrik a levegõbe és AOE villámokat szór ha túl messze akkor szántó támadás/lecsapás kombót. a megfelelõ távolság az amikor "csak" lecsap. Hátra dodge és itt jön elõ ,hogy miért fontos a szálfegyver. Vissza tudunk támadni. (maceval nem tudtam nem érte el és vagy elugrott) ezt párszor eljátszva õ is megfekszik. a lényeg a türelem ami úgyse lesz. 😄
Úgy kb hat óra múlva hatalmas kiabálások közepette könyveljük el a gyõzelmünket és konstatáljuk miért is ilyen jó a játék.
Spoiler vége!!!!!!!!!
Sif-et már nem tudtam megölni, de a taktika oda is megvan.
Tinman
Achievment whorekodni, no meg XBOX-ra 1080p upscaled a látvány.

Fpocok
Ha megkongattad a két harangot, akkor a kezdõn, a medencénél ott lesz a nagynyakú.

Shep
Ezért van nálam mindig 5-700 nyílvesszõ 😊 Egyszer még a hidrát is elkezdtem lõni vele csak meguntam ,hogy 3-akat sebzett rajta 😊

Shep
Melyik szörnynek?

Anor Londoban amikor 2 íjász lõ egyszerre ott hogy a viharba jussak át? Nyilam nincs csak 16 db... Ha közel megyek meg 3 ütéssel bedarálja a staminát. Manõverezni nem lehet, háta mögé nem tudok kerülni...

Fpocok
Add oda annak a szörnynek a kezdõn. Elvileg többet ad, mintha megennéd 😄

Shep
Akkor lehet elköltöm inkább, köszi.

Hrisskar
Kipróbáltam, vicces ahogy fejemrõl a mélybe zuhannak. Találtam megfelelõ ösvényt ami mentén leszedhetem õket egyesével. Meg felvettem azt a páncélt amit a rakás ent õrzött, a sisak és a testpáncél jobb volt mint az én elite knight darabjaim , így azokat lecseréltem.

wedge31
Speart vagy pajzsot lehet belöle csinálni de nem nagy szám egyik se.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Te tudod😊 Pedig jópofa harc😊

[merlinw.org]

Fpocok
Csak azért nem ölök meg egy barátságos személyt, mert OMG loot... nem tûnt veszélyesnek, nem akart bántani. 😄

Shep
Tegnap megöltem a lepkét, megkaptam a lelkét és azt írja ,hogy lehet belõle spéci fegyvert csinálni, érdemes ezt megtenni, ha igen akkor ki hajlandó erre?

MerlinW
Ezt te döntöd el😊

Ha megölöd:
- Soul of Priscilla
- 30,000 souls
- 1 Twin Humanities
- Priscilla's Dagger, when her tail is cut off.

[merlinw.org]

Fpocok
A festményben... leugrottam a végén... jól csináltam? Nálam van a kulcs... vagy harcolnom kellett volna? Nem bántott...

Sziasztok! A játékban még mindig nincs lehetõség a coop-ra? <#vigyor4> Thx
Laza
Minek a X360-as meg a PS3-as is? 😊

Laza
Azokat simán le lehet lökni a szakadékba. Azok covenant 'NPC'-k. Szívósak és sok lelket is adnak. A bejáratnál ha leszaladsz a lépcsõ mellé akkor maguktól is a mélybe ugranak 😊 az egy jó farm hely.

Laza
Lehet 😊 Én minden új területen sétálva, feltartott pajzzsal megyek végig, így nem is nagyon szoktam halni, max bossoknál 😊