10203
-
Gwyn hamarosan. -
#4674 Igen, csak mondom nagyon rövid ideig marad fent gyorsnak kell lenni 7-el mentem oda és látod mennyi lett belőle, ráadásul a nagy tüzesek meg titanitot dobnak legalább 1-et. -
#4673 Ott dobálnak ennyire jól humanity-t is... eléggé szűkén vagyok mindig. :-/ -
#4672 Oda kel ahol az exe-k vannak. Én az egér fixet amúgy nem használom. -
#4671 Legjobb hely eddig a Nito előtti rész ahol jönnek a kis gyerek csontik, felveszed a +20% lelket adó sárkány gyűrűt meg a fekete szem vagy mi a neve élet visszanyerőt (leölt ellen után) meg összeraksz egy közepes méreg elleni cuccot és csak mászkálsz körbe vered őket míg meg nem unod. eredeti cél 1 millió volt de eddig bírtam :) 3-4 perc kb. 10e lélek. -
Akra #4670 Meglehet,hogy én szúrtam el. Nem a fő könyvtárba kell bemásolni a fix-et? vagy utána át kell még írni valamit esetleg?
Ok, Én játszanám ,de mint a parkinson-kóros úgy remeg az egér ha megmozdítom :( -
#4669 Hol farmoltál?
Nekem eddig ami bevált, az a O&S harc előtti 2 Giant + 1 Knight... 2 perc alatt 7300 lélek, ebben benne az oda és a vissza út is a Princess előtti tábortűztől. Titanite Chunk is esik ott néha. -
#4668 ill 380, na -
#4667 Farmoltam a pókcsajnak a gyerekekből tőlük lett a 38e lélek is :) Azért gáz, mert ugyan elég sokat dobálják de 2-3mp után eltűnik. -
#4666 Térkép? Ha végigtolod álmodból felkeltve lerajzolod fejből... sőt még azt is megmondod, melyik sarkon milyen mob vár. -
#4665 Valamit akkor elszúrtál, nincs komoly gond az egérrel alapból sem kivéve a célzást mert akkor csak négyzetpontokra lép. Nincs zene, nem is kell. Térkép sincs, igazából nem is hiányzik- -
#4664 Meg 58 humanity... ha gonosz lennék, most azt mondanám trainer.
De tényleg k. furcsa, hogy valaki 381k lélekkel mászkál... miért? Nincs rá ésszerű ok. -
#4663 Lépek csak gyűjtögettem kicsit meg untam már ,hogy mindig csak 1-et lépek, most bátor voltam és nem féltem gyűjteni, hogy többet lépjek egyszerre :) Hülyeség de hát na. -
Akra #4662 Na belekezdtem én is ebbe a gyöngyszembe :)
Első kérdésem,hogy dsfix és ds mouse fix-et letöltöttem és a főkönyvtárba bemásoltam. Ez így jó-e? ugyanis az egerem igaz mozog,de katasztrofálisan rángatózik. Vagy ez ilyen és direkt szopat. Camera speedet 0-ra tettem ,de semmi változás. :(
Az idegtől nem láttam a legelső boss fight alatt. Nem legyen már ilyen :S
A harci mozdulatokkal is van bajom nagyon szokni kell. Kb. az utóbbi 5 év legnehezebb játéka ez,mert ennyiszer nem haltam még semmiben mint itt. Térkép nincs? :) Zene nincs csak boss fight alatt? -
#4661 Miért nem lépsz szintet annyiból? -
#4660 Első. Nekem szinte biztos, hogy nem lesz 2. Elég lesz egyszer a végére érnem. -
Louis Cyphre #4659 És ez? :)
Demon's Souls With James (olyan 5:20-tól) -
#4658 381k soul .... ez az első játék vagy NG+? -
#4657 Engem ma kétszer is megidéztek. Egyszer pókicánál, egyszer Iron golemnél. Invade egyszer volt, Sen's-ben. pont mielőtt elértem volna a bonfire-t...:) Győzött a köcsög...:) -
#4656 Én könnyű páncélban ugrabugrálok. Nem tudnék Havel-ben boss-olni.. -
ratgab #4655 Ugye! XD -
#4654 Néhányan milyen állat módjára tudnak játszani :D -
#4653 Mindenkinek vannak nehéz pillanatok. -
#4652 Bossoknál jól jön ez a Havel set nagyon. -
ratgab #4651 Amúgy meg lassan felveszem a Darksouls Voldemortja nevet..XD -
ratgab #4650 O&S-nél hagytam abba, de nem azért mert szétverte ma búrámat...XD -
#4649 Na most már van miből adni a pók csajnak 30 humanityt
-
#4648 Ez jó :D -
#4647 Ja, én tudom hol tört meg a lendület. Akinek nem mondjuk ki a nevét :) Ez örökké kisérteni fogja. -
#4646 En Online vagyok leginkabb estenkent. Mondjunk idezni meg invadelni ritkan szoktam, majd inkabb a kov. vegigjatszaskor, de uzeneteket hagyok egy csomot. Szellemeket is szoktam latni, de teny hogy lehetne tobb. -
ratgab #4645 Ennyi! Elég volt! Elégtételt követelek!!!! -
#4644 Vagy csak mindenki feladta, mint az egyik illető :) -
#4643 Vagy lehet a szintem miatt van ... -
#4642 Én már jó ideje alig látok embereket lézengeni. Az elején még bazi nagy szellem tömeg volt, most meg max üzeneteket látok tonnaszám, embereket, summon jeleket nem. Még egy nyomorult invader sem támadott be már napok óta, pedig a broadcastolás miatt mostanában online vagyok :) -
#4641 Nem, hát nem. Megöltem egyedül:) -
#4640 Ha valakinek kell a faith, lélek, akármi, az új karakteremmel éppen Stray Demon-nál várom a jelet:) -
#4639 Celebek errefelé, külön bejáratú liftjük is van :D -
#4638 Ja, maga a rámpa nem vékony, csak a párkány, így ok :) -
Zozo0122 #4637 Megvan már legyőztem:) "Letaszítottam a szikláról és ő porrá zúzta a hegyoldalt ahová esett." :D:D:D:D:D És tényleg ez történt:D De előtte ő is 2-3x kivágott a toronyból:D Mind 1 Anor Londoban vagyok. Láttam 2 szobrot 2 oldalt azoknál az óriás lovag őröknél. Tehát ők lennének Smough és Ornstein vagy kicsodák. Várom már a találkozást. -
#4636 Nem. Anorban, amikor fel kell futni és két oldalról lőnek... tudod melyik az nem?