10203
  • MerlinW
    Hehe, O&S-t hárman öltük meg:) Nem tartott tovább 2 percnél:)
    Jó ez az online móka, még ha semmi értelme sincs:)
  • Shep
    Hát engem most beszívatott a Firesage Démon, nem tudom miért folyamatosan nyomatta azokat a nagy löketű földverő támadásait akkor is amikor nem verte a földet. Na mindegy, majd holnap adok neki.
  • Laza
    Manus után a csajjal lehet valamit kezdeni a földön?
  • Laza
    Hogy mi a fenéért failed állandóan a summon, nem értem.
  • Laza
    Na, csak meglett :)
    Most pont a kövi bossnál vagyok :)

Itt aztán faszán lehet humanityt farmolni a szellemekből. Undead vagyok de úgy is szórják.
  • Shep
    Na ezt jó tudni, köszi.
  • Shep
    Nem olvasom akkor el :)
  • MerlinW
    Ha el vagy átkozva akkor is tudod sebezni őket, de ha van Cursed fegyvered, azzal is ölhetsz. Ha gold serpent ringgel mész, a szellemek kettesével dobálják a trans cuccokat illetve a cursed fegyvereket. Nézz át mindent alaposan, tele van a hely kincsekkel. Very Large Ember, Firekeeper soul, stb.
  • MerlinW
    Leírom, de a saját játékélményedet rontod, ha elolvasod.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Abyss-ba csak New Londo-n keresztül tudsz menni, 1 lord boss van ott.
    Lost Izal-be Demon Ruins-ból tudsz lemenni a két helyszínen összesen 4 boss van, ebből 2 lord
    Crytal Cave-be csak Duke-on át tudsz menni, 1 lord boss van ott.
    Great hollow-ból tudsz Ash Lake-be menni.
    Kiln az utolsó boss helye.

Én a helyedben New Londo-ba mennék, mert ott a Very Large Ember, felvenném és legyártanék egy +15-ös fegyvert. Ezután Abyss.
    Utána Duke, Crystal-ba, mert nem nehéz az, csak kerülni kell az ütéseket és mágia ellen kell védekezni.
    Ezután Demon Ruins.
    Great Hollow és Ash lake, csak kalandozások, ha nincs szükséged Dragon Scale-re sok érték nincs ott. Illetve a Michelin figura quest vége van ott.
    Végül a DLC helyszínek majd az utolsó boss.
  • Shep
    Igen én is erről beszélek :) Ilyen kő kéz :)
  • Shep
    Na vajon beáldozza azt a 33e lelket és hagyja a fenébe, vagy próbálkozik tovább?
  • wedge31
    Ez kell neked.
  • Shep
    Na azt legalább tudom ,hol van :) A csatornás nyanyánál van olyan szellem kő (amivel egy ideig tudom őket sebezni), igaz?
  • wedge31
    Szerintem probáld meg New Londot csak figyelj a szellemekre.
  • Solid Snake
    ...is
  • MerlinW
    "Már a játék elején tudtam, hogy a pyro az easy fokozat"
    A kezdő statok és páncél miatt. Ez kb a gargolye-ig előny. Bármelyik karakterrel megveheted a pyro kesztyűt, és a páncélját, ahogy a stat-ok is addigra normalizálódnak.
    Tehát Pyro mint kaszt easy fokozat a játék elején. Ebben a játékban nincsenek kasztok. Csak parasztvakítás.
  • Shep
    DE idegesítő az a DLC boss.
  • Shep
    Ez a laza gyerek elég kitartó, én már tuti ott hagytam volna a fenébe, mert látható ,hogy gyenge még ide.
  • Shep
    Nálam is és most már a nagy dög letámasztós is, az azért elég szépeket tud sebezni.
  • Shep
    Ú te van egy csomó még szerintem csak nem tudom merre menjek a katakombákból. Ezeken még nem jártam
    Demon R
    Lost Izal
    Crystal Cave
    Duke
    Abyss
    New Londo
    Great Hollow
    Duke A
    Kiln of ...
  • wedge31
    Nálam mindig van ij ha valaki messziről lö rám arra visszalövök.

Ha nincs ijad akkor tényleg más a leányzó fekvése.
  • Shep
    Hát ez kemény lesz 58-at sebeztél rajta 5)
  • MerlinW
    - DSfix, mouse fix: olvass readme-t és az ini-ben megjegyzéseket... dsfix.ini-ben "dinput8dllWrapper dsmfix.dll" ezen kívül millió dolgot be lehet állítani. A dsmfix.ini-ben is.
    - Térkép nincs, zene bossfight és bonfire környékén van.
  • wedge31
    Már csak ezen a három helyen nem voltál?
  • Laza
    Na, beújítottam egy másik fegyót, essünk neki Artoriasnak :)

http://hu.twitch.tv/lazahun
  • Fletley9
    szvsz fordítva Demon Ruins könnyebb mint Duke A. A könyvtárban több a kellemetlenül elhelyezett mob Íjász/mágus.
  • Shep
    Akkor merre?
  • Solid Snake
    Dark Souls Trolling
  • wedge31
    Demon Ruins szerintem nehezebb mint a Duke...
  • Solid Snake
    Dark Magic is OP!
" target="_blank" class="bb-link">Dark Souls Trolling

• Shep
    Na úgy látom Duke A-hoz még kevés vagyok. Mit javasoltok merre menjek akkor? Demon Ruins, Great Hollow (ez nem is tudom merre van) vagy merre?
  • Solid Snake
  • Laza
    Na, én ennek nem látom már értelmét :)
    Már a játék elején tudtam, hogy a pyro az easy fokozat, így szándékosan kerültem minden kontaktust a tudománnyal :D
  • Shep
    Na Nito is megadta magát az alap BK kardomnak :) Merre is van a másik 2 fazon akiknek a lelke kell?
  • wedge31

Ennél gyorsabban nem tudnám pyroval kinyirni gwynt.
  • wedge31
    Azért azt tegyük hozzá, ez egy fullra fejlesztett pyro, mágia erősitö gearben.
  • Laza
    Hát az én fegyverem alig sebzi Artoriast, kb 100-akat üt bele
  • wedge31
    A dlc-és bossok elég karcsúra sikerültek, kivéve persze a sárkányt az nagyon jó lett.
  • Laza
    Hát ez vicces, főleg, hogy Artoriasnak tűz és villám ellen is van védekezése.
  • Fpocok
    Oké. Stan és Pannál járok megint. 10-edik halálom... mindenképpen a dagit akarom utoljára, de nagyon szopat :D