10203
-
#4715 Hehe, O&S-t hárman öltük meg:) Nem tartott tovább 2 percnél:)
Jó ez az online móka, még ha semmi értelme sincs:) -
#4714 Hát engem most beszívatott a Firesage Démon, nem tudom miért folyamatosan nyomatta azokat a nagy löketű földverő támadásait akkor is amikor nem verte a földet. Na mindegy, majd holnap adok neki. -
#4713 Manus után a csajjal lehet valamit kezdeni a földön? -
#4712 Hogy mi a fenéért failed állandóan a summon, nem értem. -
#4711 Na, csak meglett :)
Most pont a kövi bossnál vagyok :)
Itt aztán faszán lehet humanityt farmolni a szellemekből. Undead vagyok de úgy is szórják. -
#4710 Na ezt jó tudni, köszi. -
#4709 Nem olvasom akkor el :) -
#4708 Ha el vagy átkozva akkor is tudod sebezni őket, de ha van Cursed fegyvered, azzal is ölhetsz. Ha gold serpent ringgel mész, a szellemek kettesével dobálják a trans cuccokat illetve a cursed fegyvereket. Nézz át mindent alaposan, tele van a hely kincsekkel. Very Large Ember, Firekeeper soul, stb. -
#4707 Leírom, de a saját játékélményedet rontod, ha elolvasod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Abyss-ba csak New Londo-n keresztül tudsz menni, 1 lord boss van ott.
Lost Izal-be Demon Ruins-ból tudsz lemenni a két helyszínen összesen 4 boss van, ebből 2 lord
Crytal Cave-be csak Duke-on át tudsz menni, 1 lord boss van ott.
Great hollow-ból tudsz Ash Lake-be menni.
Kiln az utolsó boss helye.
Én a helyedben New Londo-ba mennék, mert ott a Very Large Ember, felvenném és legyártanék egy +15-ös fegyvert. Ezután Abyss.
Utána Duke, Crystal-ba, mert nem nehéz az, csak kerülni kell az ütéseket és mágia ellen kell védekezni.
Ezután Demon Ruins.
Great Hollow és Ash lake, csak kalandozások, ha nincs szükséged Dragon Scale-re sok érték nincs ott. Illetve a Michelin figura quest vége van ott.
Végül a DLC helyszínek majd az utolsó boss.
-
#4706 Igen én is erről beszélek :) Ilyen kő kéz :) -
#4705 Na vajon beáldozza azt a 33e lelket és hagyja a fenébe, vagy próbálkozik tovább? -
#4704 Ez kell neked. -
#4703 Na azt legalább tudom ,hol van :) A csatornás nyanyánál van olyan szellem kő (amivel egy ideig tudom őket sebezni), igaz? -
#4702 Szerintem probáld meg New Londot csak figyelj a szellemekre. -
#4701 ...is -
#4700 "Már a játék elején tudtam, hogy a pyro az easy fokozat"
A kezdő statok és páncél miatt. Ez kb a gargolye-ig előny. Bármelyik karakterrel megveheted a pyro kesztyűt, és a páncélját, ahogy a stat-ok is addigra normalizálódnak.
Tehát Pyro mint kaszt easy fokozat a játék elején. Ebben a játékban nincsenek kasztok. Csak parasztvakítás. -
#4699 DE idegesítő az a DLC boss. -
#4698 Ez a laza gyerek elég kitartó, én már tuti ott hagytam volna a fenébe, mert látható ,hogy gyenge még ide. -
#4697 Nálam is és most már a nagy dög letámasztós is, az azért elég szépeket tud sebezni. -
#4696 Ú te van egy csomó még szerintem csak nem tudom merre menjek a katakombákból. Ezeken még nem jártam
Demon R
Lost Izal
Crystal Cave
Duke
Abyss
New Londo
Great Hollow
Duke A
Kiln of ... -
#4695 Nálam mindig van ij ha valaki messziről lö rám arra visszalövök.
Ha nincs ijad akkor tényleg más a leányzó fekvése. -
#4694 Hát ez kemény lesz 58-at sebeztél rajta 5) -
#4693 - DSfix, mouse fix: olvass readme-t és az ini-ben megjegyzéseket... dsfix.ini-ben "dinput8dllWrapper dsmfix.dll" ezen kívül millió dolgot be lehet állítani. A dsmfix.ini-ben is.
- Térkép nincs, zene bossfight és bonfire környékén van.
-
#4692 Már csak ezen a három helyen nem voltál? -
#4691 Na, beújítottam egy másik fegyót, essünk neki Artoriasnak :)
http://hu.twitch.tv/lazahun -
Fletley9 #4690 szvsz fordítva Demon Ruins könnyebb mint Duke A. A könyvtárban több a kellemetlenül elhelyezett mob Íjász/mágus. -
#4689 Akkor merre? -
#4688 Dark Souls Trolling -
#4687 Demon Ruins szerintem nehezebb mint a Duke... -
#4686 Dark Magic is OP!
Már a játék elején tudtam, hogy a pyro az easy fokozat, így szándékosan kerültem minden kontaktust a tudománnyal :D
Ennél gyorsabban nem tudnám pyroval kinyirni gwynt.