Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
De akkor a csak meggyújtásnak mi értelme, direkt szívatni a jónépet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Le is kell oda ülni,hogy checkpoint-ként szolgájon, nem csak meggyújtani

PSN ID.: Beegabor

Shep
Mi értelme a retkes tüzet meggyújtani ha utána nem onnan folytatja ha meghalok. Már megint elõröl. Robbanna fel egész Blighttown ahol van! Ez egy elátkozott hely, mert mi másért haltam volna már meg megint, mint azért mert 2 palló közé becsúszott ez a szerencsétlen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Kicsit talán jobb, mondjuk engem eddig sem zavart. A célzás jobb, nem négyzeteket ugrál, hanem folyamatos. Lockolás-kor egyébként sem kell rángatni az egeret, illetve, ha többen vannak, csak akkor kell lockolni, ha támadni vagy védeni akarsz. Tehát a lock-unlock folyamatosan.

[merlinw.org]

MerlinW
Lock, majd mikor lecsap pajzzsal oldalra gurulás és nem fáj. Ezután lock kikapcs és rohansz a legközelebbi nyak fele, megcsapkodod, majd lock be ismét és így tovább. A partra ne menj ki, mert akkor lövöldözik.

[merlinw.org]

Gideon Wieth
Na megvan a kövi cél. 50 strength.... még kell kb 15 😄 az azt mondja, hogy alig több mint 200 000 lélek 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Na találkoztam a Hydrával de 2-3 próbálkozás után elmenekültem a helyszínrõl...1. bekaptam 1 átkot a rohadt békáktól mert beszorultam tehát mégcsak nemis az én hibám volt:S 2. szétvolt verve fegyverzetem meg páncélzatom is 3. szerettem volna már elhúzni errõl a helyrõl majd ha erõsebb vagyok visszanézek mert a nagy gombáknak 1 a kagylóknak meg 2 csapás vagyok bár azokat a Hydra kinyírja😄 Körülbelül fél óra alatt visszaértem Firelink Shrine-hoz és meghalt a soulkeeper. Ilyenkor mivan? Találtam a hullájánál valamit de nem értem pontosan hogy az mire is jó? Felkutathatom a gyilkosát? Írja hogy Anor Londoba kell menni de én ottmég nemis voltam.
Laza
Hát, a köpködés a legrosszabb támadása. Viszont ha folyamatosan a feje alatt vagy elõtte, akkor nem köpköd, csak a fejével csapkod. Egy gonddal kevesebb, mivel úgyis csak a csapkodáskor lehet megütni.
Legalábbis a Black Hydránál ez simán mûködik.

A simánál már voltam de elfutottam mellette. Egyébként van itt is egy bonefire, elrejtve egy alagútban a Valey of Drakes shortcut liftjénél (szemben az Undead Borg-i scortcuttal, ahol Havel volt lent). Innen nem kell létrézni, hanem rögtön a vízpartra lehet menni. Az itt lévõ crystal mobokat nem is kell bántani, csak egy helyre húzni, a Hydra lelövi õket 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
El kell menni jobbra ott fel a kis emelkedõn, oda beállsz és hozzád sem tud érni te meg csak szépen ütlegeled mikor fejével földbe harap. Egyedül az oda jutás lehet nehézkes, mert nem mindig sikerül elsõre elugrani a köpései elõl.

Fpocok
Nem is kell közelébe menni...
Megvárod míg kiköpködi magát, aztán rád támad az összes fejével. Gurulsz és lecsapkodod õket... amikor márcsak egy fej marad, akkor le is nyilazhatod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Engem is csak a lock érdekel, azon javit valamit?

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gideon Wieth
Hogy a rákba ? 😄 Én a közelébe se tudok menni, illetve ha eljutok oda akkor meg egybõl lecsap a fejével 😄 íjazgatásos csapkodás a vérpistikéknek van az nekem nem pálya :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tinman
Van itt valaki aki sorcerer-el végigtolta a játékot?

Épp telepítem és gondolkodok egy sorcerer-en...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
A hydra az nem nehéz. Most elsõre sikerült levernem.

Gideon Wieth
És akkor még a Hydrával nem találkoztál!

Oké emberek sikerült...kb 50. próbálkozásra sikerült! A kincs pedig amiért ennyit küzdöttem: white titanite chunk😄 Hát igen...Viszont a pályatervezõnek mindent megbocsátok😊😊😊 Mert ami lentebb várt a gombák szintjén az valami EMBERTELEN!!! Minden elnézve mert szerintem nagyon durván belehetett tépve a pályatervezõ...ahogy az egész kinéz meg amilyen lények ott jönnek elõször nevettem rajtuk hát komolyan miaz már, hogy betámad valami és kapásból elesik?<#nyes> Aki még nemvolt ott ne hagyja ki...ezek a lények minden képzeletet felülmúlnak(alul😄). És NE dõljetek be nekik én röhögve odaálltam 1 nagyobb példány elé és 1!!! ütésbõl lecsapott😄😄😄
MerlinW
Ott én is leestem vagy 30x😊 Fõleg akkor, mikor elfogyott a türelem és kerestem a leggyorsabb utat lefele😊

[merlinw.org]

MerlinW
Olvasunk is, nem csak másolgatunk össze-vissza😊

Átnevezed a dll-t, akármi.dll-re (pl: dsmfix.dll) majd dsfix.ini-ben megkeresed ezt:

dinput8dllWrapper none

és módosítod erre:

dinput8dllWrapper dsmfix.dll

Nekem 1200dpi-s egér módban az 5-6-os camera speed (játékon belül, options), és dsmfix.ini-ben:

connected=1
sensitivity=12
deadzone=12

Persze egér és egyén ízlése. Próbáljátok ki alapértékekkel aztán majd meglátjátok. A készítõ 0-ás camera speed-et ajánl, de nekem az kevés volt. Olvassátok is el a linkelt oldalt, ne csak letöltsétek😊

[merlinw.org]

Egyébként mivel õ találta ki, talán tudná ,hogy mit csinál 😄 olyan sok pofont nem kapna 😄
Laza
Azóta már 2 gargoyle is feküdt 😊

Go depths bonfire and farm rat. divorceos gyûrû+humán alak (plusz én még bankoltam 10 humanityt) fél óra alatt 20 esett
Fpocok
Csak hát ahhoz humanity kell... az meg már alig van... 3-4 darab,

Be. és ajánlott is vinni.
Fpocok
Az idézett npcvel be lehet menni a két bohóc bosshoz? Londoban vagy hol?

Fpocok
Igen, én is azt nézem... és nem is valami jó. Azt hiszem hagyom, maradok gamepadnál.

wedge31
Felülírja a DINPUT8.dll-t, ez igy nem lesz nyerõ...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Twitch-en nézek streamet JP 3. nekifutásra lelökte iron golemet a toronyról..mé majdnem full hp-n volt <#eplus2>
wedge31
Ezt én is megnézem mert agybajt kapok néha a lock-tól.

Oké mára elegem van ebbõl. The Great Hollow alapból nagyon könnyû hely csak pár feka köpõbéka van itt VISZONT oylan helyekre tettek lootolható hullákat hogy az nem igaz...mindenféle elérhetetlen faágakra összevissza de akkor is mindet fel fogom szedni...de az alja felé van 1 amit kb ESÉLYTELEN kb 30 x estem itt le <#falbav> miezmár??? Aki ezt a pályát kitalálta azt leültetném a gép elé hogy ittvan menj végig rajta és szedj fel mindent DE ahány leesés annyi pofon! Az kárpótolna <#taps>
Fpocok

wedge31
DSfix 1.0

Integrated SSAO...<#finom>

MerlinW
Azok csak akkor támadnak, ha közel mész hozzájuk. Kikerülhetõk. Egyszer persze érdemes a szárnyak végén álló 2-2 óriással végezni, mert ládákat õriznek.

[merlinw.org]

Laza
Vááá, és az elsõ akivel összefutok egy bazi nagy állat 😄

Laza
Anor Londo kva jól néz ki ahogy leteszenk 😊

Shep
Nem igaz, most meg a retek lock miatt leestem a mocsárba, végem is lett mert az összes létezõ mindenki rám rontott. Kezdhetem megint elõröl. Ekkora egy retek helyet. De öcsém még azt sem tudom megmondani miért játszok ezzel a szarral, kurva japók tuti bekódoltak valamit a programba ami olyan jeleket küld a monitoron keresztül ,hogy arra késztessen ,hogy játsszál vele. Mocsokládák.

Fpocok
Relogoltam. Most jó... bebaszott volna, ha meghalok és mehetek elõröl.

Fpocok
Sehol semmi.

wedge31
Lehet be vagy támadva.

Fpocok
Megtaláltam a bonfiret, de nem tudok leülni wtf? nem ír ki semmit, amikor odamegyek.

Fpocok
Sikerült baszki... micsoda küzdelem volt ott a szélén... 😄

Laza
Vááá ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sen fortressben nem is kell végigszaladni újra az egészen 😊 fent ki lehet nyitni egy logó cellát és akkor lesz lift fel-le 😊

Laza
De az a palló csak egy hullához vezet, onnan egy titkos fal egy ládához ... de hogy még innen is megy egy titkos fal az már nonszensz 😄
Szóval a palló semmit sem jelent, hiszen van ott egyébként is egy hulla lélekkel 😊

Shep
Hát ezt nem hiszem el, beragadt a karakterem kezdhetem elõröl. Zavarodnának meg ezzel a retek pályával.

Én is ugyanilyen vagyok😄 Mindenhova beugrok megvizsgálom ezért gondoltam, hogy elõbb utóbb magamtól is megtaláltam volna az üregben a titkos utat csak amikor ott voltam csakúgy megcsaptam a falat, hogy hátha lesz valami mert az út felfelé mindenképp gyanús😄 És közben még megvolt jegyezve, hogy megkell nézni mivan a kõdobáló baromarcúak mögött a másik üregben meg a malomkeréknél is felkell még menni...
jarlaxxe
Elmondva nem tünik nehéznek pedig bizony tetü egy hely az.

MerlinW
Ne törõdj velük (egyébként sárkányíjjal lõnek, amit te is felvehetsz az egyik párkányon majd), csak sprintelj fel és tarts mindig jobbra. Fent a íjjász lovagot meg rugdosd le, esetleg kétkezes karddal csapd le vagy lándzsával szúrkáld pajzs mögül, s közben próbáld letolni. Lényeg, hogy leessen. Utána rögtön ott lesz a bonfire az épületben, szóval kitartás😊

Londo kovácsát is mindenképpen keressétek fel, mert a játék legjobb kovácsa.

[merlinw.org]

wedge31
Az kemény hely, mindenképp fel kell futnod.

Fpocok
Továbbmentem a hídon.... a naaagy kastély elõtt jobbra lementem, ilyen gargoyleok vannak ott... megyek tovább, aztán felfelé kell futnom, de két oldalról dobálnak lándzsákkal és mindig leesek, mit csináljak?

MerlinW
Én megtaláltam mindent😊 Annyira azért nem kacifántos a dolog😊 Szép nyugodtan kalandozok és felfedezek mindent. Benézek mindenhova, leugrom ahova lehet, stb.

Tipp1: mimic-re dobjatok Lloyd's Talisman-t és visszabújik a ládába, amit loot-olhattok probléma nélkül.
Tipp2: lehet kapni árusnál "fénycsalit" amit ledobhattok a sötét mélységekbe felmérni milyen mély.

[merlinw.org]