10203
  • Shep
    Nem mert az undorító lávás részről visszajöttem, annyira gáz az a hely. Mondjuk megölni nem öltek meg de idegesít az egész helyszín, tiszta Blighttown érzés csak itt láva van. DE előbb utóbb rá kell szánnom magam. Ott amúgy azok a nagy kétlábú akármik újratermelődnek?
  • Lunki88
    Próbálta már valaki a 60fps fixet? Igazából én nem szándékozom használni, de aki ezzel nyomja az kicsit előnyhöz jut pvp-ben nem?
  • Shep
    Akkor még 2 kell ezek szerint. Köszi.
  • wedge31
    Fire orb is hasonlóan erős és abból lehet több is nálad.
  • Seth
    Seath the Scaleless
    Four Kings
    Nito
    Bed of Chaos
  • wedge31
    Ez meg volt már?
  • Fpocok
    De abból max 4 lehet nálam... az kevés.
  • Shep
    Kinek kell még a lelke? Az merre van?
  • wedge31
    Great Chaos Fireball és igen a flamet kell fejleszteni.
  • Shep
    Hát ez a 4 királyok is mi volt? Rájuk néztem és meghaltak.
  • Fpocok
    Néha sikerül olyat csinálnom, hogy ütök és egyből hátraszaltózik... azt hogy kell pontosan, mert nem jöttem még rá.
  • Fpocok
    Melyik a legerősebb távolsági pyro spell? Azt csak úgy lehet erősíteni, ha skillezem a kezem? :D
  • MerlinW
    Centipete Demon

Spoiler nélkül:)
  • Shep
    Démon Romoknál a Boss, akit ha megölsz ad láva járó gyűrűt.
  • Fpocok
    Azok nem.
  • Shep
    Hát de azok sem kemények, szellemek 1 csapás lovagok 2. Egyedül abba a nagy takony köpőbe kell több bár azok lehet nem is élednek újra.
  • Laza
    "tüzes százlábú"

A meg ki? :)

Firelinktől menj, közelebb van meg nem kell az elektromos sárkányokat leverni a hídon. Ha leszaladsz akkor amol jön az első 2 szellem elmész jobbra, ott oldalt le lehet ugrani, onnan kikerülni a vizes részt a falnál, felfutni a kis lépcsőn be az épületbe majd kijönni hátul bal oldalt és ott lesz balra a kis híd a bosshoz. Ezt én mindig sprintelve tettem meg, közben jön vagy 4-5 szellem meg 3-4 knightszerűség :)
  • Shep
    Francba. Akkor most mászhatok az erdőből megint. :( Amúgy a farkas, meg a tüzes százlábú elég csirkék voltak.
  • Laza
    Mert nincs :)
    Firelinkről pikk-pakk le lehet menni a víz leengedése után a bosshoz (harc nélkül, futva :) )
  • Shep
    New Londoban hol van a bonefire hülyére mászkáltam a vizet is leengedtem de sehol semmi.
  • MerlinW
    Elvileg jó. Én Itt vettem és jó. Ugyanannyi majdnem (4200Ft)
  • Tatyla
    srácok ez használható cd kulcs?
  • Laza
    De ha megölöd akkor megmarad a lélek, megkapod ugyanúgy a fegyvereket + az ő light páncélját is.
  • Fpocok
    Nem kell megölni a csajt, csak odaadni neki cuccost.
  • Laza
    Én elbattam, meg kellett volna ölnöm a csajt :(
    2 páncél szetet is buktam, mert megvenni is elfelejtettem a másikat :(
  • Fpocok
    Ez a gold tracer kurva jó. Még egy nehézpáncélos warriornak is.
  • Laza
    Én mit szoptam ott ..... a DLC területhez direkt nem néztem semmi infót, egyedül mentem végig rajta ... azaz eddig csak a sárkányig, mert az a genya folyamatosan röpködött és széttüzelt (bukva sok lelket meg humanityt).

Aztán a wikin belenéztem a fight videóba ... csak az első pár másodpercet néztem, de leszakadt a pofám :)
    Pedig előtte már jártam 'ott' ...
  • Laza
    Ja, a nevét lenézhettem volna a videóról :)
    Mondjuk folyamatosan egy hülye lábsöprés mozdulatot csinált, lehetett volna vmi player is aki a easy támadást nyomogatja folyamatosan :D
  • wedge31
    Csak egy kicsit...
  • CarajoEsp
    Remelem lesz szerencsenk:)
  • jarlaxxe
    Azért Kalameet ellen jobban meg fogsz izzadni.
  • Tinman #4724
    Alig várom, hogy egyszer összekerüljek veled... poison? Reggelire jöhet :-D
  • Tinman #4723
    Ha a páncélod nem valami gagyor, az már általánosságban úgyis elég védelmet ad tűz sebzés ellen... ha még a + Flesh Sweat-ot el tudod lőni. az már hevön.

A gyűrű sem árt, de azt be kell gyakorolnod, hogyan cserélj 2 mp alatt gyűrűt. Megoldható!
  • CarajoEsp
    Mikor kiirja, gogy invadeltek, nyil+poison arrow. Eddig tobbszor jottek mar, megbujtam, najd kapott ket nyilat. Ha nincs felkeszulve, akkor poisoned lesz. Vagy elmenekul, agy felveszi a harcot, de mar nem figyelt ugy egyik se. Lehet szerencse, eddig 4bol 4 igy.

Amugy Iron Golem elhullot, irany Anor Londo.
  • wedge31
    Vicces az a szet miatta nyirtam ki a gazdáját...
  • Fpocok
    gépi
  • Laza
    Az ok, de akkor minden fight-ra így öltözzek be? Mert előre nem tudom ki jön.
  • Laza
    Egyébként este játék közben volt egy invader. Artorias után a keménykalapos, maskarás, crossbow-os invader az gépi, vagy valaki bepróbálkozott? :)

Itt, 01:01:00-nál:
    http://hu.twitch.tv/lazahun/b/332644910
  • Tinman #4717
    Pyro PVP-ben = nulla.

Miért? Sárkány ellen sárkányfű! Pyro ellen Flash Sweat + tűzálló gyűrű + tűz elleni pajzs + felszerelés.

El fog hamvadni, mint a sárguló falevél az erdőtűzben... tudom, mert próbáltam :-DDD
  • Laza
    Este bementem Artorias után duelezni egyet. Hát PvP-ben a pyro ellen nem is tudom mit lehetne kezdeni. Addig, amíg kard harc volt, kiegyensúlyozott a menet, de amint elkezd tüzes szarokat csinálni, már a többsége kb védhetetlen. Max az elszaladás segít.