10203
-
#4755 Nem mert az undorító lávás részről visszajöttem, annyira gáz az a hely. Mondjuk megölni nem öltek meg de idegesít az egész helyszín, tiszta Blighttown érzés csak itt láva van. DE előbb utóbb rá kell szánnom magam. Ott amúgy azok a nagy kétlábú akármik újratermelődnek? -
#4754 Próbálta már valaki a 60fps fixet? Igazából én nem szándékozom használni, de aki ezzel nyomja az kicsit előnyhöz jut pvp-ben nem? -
#4753 Akkor még 2 kell ezek szerint. Köszi. -
#4752 Fire orb is hasonlóan erős és abból lehet több is nálad. -
#4751 Seath the Scaleless
Four Kings
Nito
Bed of Chaos -
#4750 Ez meg volt már? -
#4749 De abból max 4 lehet nálam... az kevés. -
#4748 Kinek kell még a lelke? Az merre van? -
#4747 Great Chaos Fireball és igen a flamet kell fejleszteni.
-
#4746 Hát ez a 4 királyok is mi volt? Rájuk néztem és meghaltak. -
#4745 Néha sikerül olyat csinálnom, hogy ütök és egyből hátraszaltózik... azt hogy kell pontosan, mert nem jöttem még rá. -
#4744 Melyik a legerősebb távolsági pyro spell? Azt csak úgy lehet erősíteni, ha skillezem a kezem? :D -
#4743 Centipete Demon
Spoiler nélkül:)
-
#4742 Démon Romoknál a Boss, akit ha megölsz ad láva járó gyűrűt. -
#4741 Azok nem. -
#4740 Hát de azok sem kemények, szellemek 1 csapás lovagok 2. Egyedül abba a nagy takony köpőbe kell több bár azok lehet nem is élednek újra. -
#4739 "tüzes százlábú"
A meg ki? :)
Firelinktől menj, közelebb van meg nem kell az elektromos sárkányokat leverni a hídon. Ha leszaladsz akkor amol jön az első 2 szellem elmész jobbra, ott oldalt le lehet ugrani, onnan kikerülni a vizes részt a falnál, felfutni a kis lépcsőn be az épületbe majd kijönni hátul bal oldalt és ott lesz balra a kis híd a bosshoz. Ezt én mindig sprintelve tettem meg, közben jön vagy 4-5 szellem meg 3-4 knightszerűség :) -
#4738 Francba. Akkor most mászhatok az erdőből megint. :( Amúgy a farkas, meg a tüzes százlábú elég csirkék voltak. -
#4737 Mert nincs :)
Firelinkről pikk-pakk le lehet menni a víz leengedése után a bosshoz (harc nélkül, futva :) ) -
#4736 New Londoban hol van a bonefire hülyére mászkáltam a vizet is leengedtem de sehol semmi. -
#4735 Elvileg jó. Én Itt vettem és jó. Ugyanannyi majdnem (4200Ft) -
#4734 srácok ez használható cd kulcs? -
#4733 De ha megölöd akkor megmarad a lélek, megkapod ugyanúgy a fegyvereket + az ő light páncélját is. -
#4732 Nem kell megölni a csajt, csak odaadni neki cuccost. -
#4731 Én elbattam, meg kellett volna ölnöm a csajt :(
2 páncél szetet is buktam, mert megvenni is elfelejtettem a másikat :( -
#4730 Ez a gold tracer kurva jó. Még egy nehézpáncélos warriornak is. -
#4729 Én mit szoptam ott ..... a DLC területhez direkt nem néztem semmi infót, egyedül mentem végig rajta ... azaz eddig csak a sárkányig, mert az a genya folyamatosan röpködött és széttüzelt (bukva sok lelket meg humanityt).
Aztán a wikin belenéztem a fight videóba ... csak az első pár másodpercet néztem, de leszakadt a pofám :)
Pedig előtte már jártam 'ott' ... -
#4728 Ja, a nevét lenézhettem volna a videóról :)
Mondjuk folyamatosan egy hülye lábsöprés mozdulatot csinált, lehetett volna vmi player is aki a easy támadást nyomogatja folyamatosan :D -
#4727 Csak egy kicsit... -
#4726 Remelem lesz szerencsenk:) -
#4725 Azért Kalameet ellen jobban meg fogsz izzadni. -
#4724 Alig várom, hogy egyszer összekerüljek veled... poison? Reggelire jöhet :-D -
#4723 Ha a páncélod nem valami gagyor, az már általánosságban úgyis elég védelmet ad tűz sebzés ellen... ha még a + Flesh Sweat-ot el tudod lőni. az már hevön.
A gyűrű sem árt, de azt be kell gyakorolnod, hogyan cserélj 2 mp alatt gyűrűt. Megoldható! -
#4722 Mikor kiirja, gogy invadeltek, nyil+poison arrow. Eddig tobbszor jottek mar, megbujtam, najd kapott ket nyilat. Ha nincs felkeszulve, akkor poisoned lesz. Vagy elmenekul, agy felveszi a harcot, de mar nem figyelt ugy egyik se. Lehet szerencse, eddig 4bol 4 igy.
Amugy Iron Golem elhullot, irany Anor Londo. -
#4721 Vicces az a szet miatta nyirtam ki a gazdáját... -
#4720 gépi -
#4719 Az ok, de akkor minden fight-ra így öltözzek be? Mert előre nem tudom ki jön. -
#4718 Egyébként este játék közben volt egy invader. Artorias után a keménykalapos, maskarás, crossbow-os invader az gépi, vagy valaki bepróbálkozott? :)
Itt, 01:01:00-nál:
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/332644910 -
#4717 Pyro PVP-ben = nulla.
Miért? Sárkány ellen sárkányfű! Pyro ellen Flash Sweat + tűzálló gyűrű + tűz elleni pajzs + felszerelés.
El fog hamvadni, mint a sárguló falevél az erdőtűzben... tudom, mert próbáltam :-DDD -
#4716 Este bementem Artorias után duelezni egyet. Hát PvP-ben a pyro ellen nem is tudom mit lehetne kezdeni. Addig, amíg kard harc volt, kiegyensúlyozott a menet, de amint elkezd tüzes szarokat csinálni, már a többsége kb védhetetlen. Max az elszaladás segít.