Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig lehet?(!) <#nemtudom>
+2-es lightning Broadsword. Smough üzembiztosan hallt már, csak ornsteint kellett volna még kitapasztalni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lockolva nem tudsz backstabbelni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igen lehet alabárdal 😊 (én elég sûrûn alkalmazom fõleg humanoidokon 😊 )
Lunki88
Pedig lehet, én egy black knight halberd-el nyomom és mûködik vele a backstab (kígyóknál is).
Ez nem igaz! Összesen 4 silver knight és 2 sentinel állja utad. Tehát az már rögtön nem 2, hanem 6.

Mint mondtam meg tudtam volna csinálni, csak nem érdekelt már. +2-es Broadsword volt nálam egyébként.

Tudom levan engedve de csak kemény ellenfeleknél veszem elõ a drake swordot amúgy alabárddal nyomulok meg néha méregfelhõt küldök az ellenfél képébe ha sokan jönnek egyszerre. Lehet egyáltalán alabárddal? Mert kivédek mondjuk 1 ütést megkerülöm (rálockolva általában) és hátbadöföm (pajzs leengedve) de mióta ezt a karaktert elindítottam még sose sikerült.
Lunki88
Hát ez a four kings nehezebb volt sokkal mint Seath, de sokadik nekifutásra õ is meglett. Amúgy Artorias kardjának a cursed változatát direkt a szellemek miatt csináltam meg, erre kiderült hogy kell hozzá elég magas int meg faith is amire én még egy pontot se költöttem... <#buck>
Lehet, hogy az a baj, hogy feltartod a pajzsot a másik kézben. Backstab csak akkor mûködik, le van engedve a pajzs.

PSN ID: Lord_Mortanius

Shep
Én karddal nyomulok de mégsem sikerül csak fény évente 1x

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az nem semmi. Haver is végigvitte vagy 4x, õ is odáig van tõle, igaz õ ps-en játssza.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gideon Wieth
Ez engem is érdekelne, mert párszor összejön, de az idegesítõ azért, hogy konkrétan full mögötte állok egy centire a halbreddel és semmi, csak simán megcsapja.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Na jó hogy kell backstabelni??? Mögé kell menni és megcsapni nem?? Sosem sikerül pedig mielõtt komolyan elkezdtem csináltam 1 poén karaktert próbából és azzal többször is sikerült...Mi lehet a gond? Lehet az hogy fõként alabárddal megyek? Az jó messzire elér😄
MerlinW
210 óra, NG+, DLC területek. Aztán jön az utolsó boss és kezdem az NG++-t <#finom><#papakacsint>

[merlinw.org]

MerlinW
New Londo, szellemektõl emberi formában vagy gold serpent gyûrûvel.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha a fortress-re gondolsz, nem hosszú. A golyós témánál felmész a golyót lövõ szerkezethez és ott van a feljáró a felszínre.

[merlinw.org]

Shep
Olyanom nincs, na mindegy, azért köszi.

MerlinW
Vagy te nem lettél elég rutinos, vagy megfelelõ felszerelés nélkül mentél oda. O&S-ig összvissz 2 ellenfelet kell megölni. Egy +4-es lightning spear-el 4-5 szúrás mindkettõ, illetve 1 ütés parry/backstab után. Ha elrohansz a bossig, meg sem kellene, hogy karcoljanak.

[merlinw.org]

õ rá nem emlékszem, de ha valaki szótlan akkor kezdésnél ajándékként választható pendant rá a megoldás
Shep
Amúgy az akváriumfejûvel aki az elsõ gördülõ golyós résznél lent ül a szakadék szélén azzal csak ember formában lehet beszélni, vagy miért nyomatja a némát?

Solid Snake
+a kinyitható átjárók is rövidítenek az oda úton.
MerlinW
Akkor jön elõ, ha Depth-ben beszélsz vele.

[merlinw.org]

Shep
Amúgy ez a csapdavilág milyen hosszú? Ja és a kígyófejû retkeket is utálom 😊

Azért zavar, mert baromi unalmas és frusztráló. Átküzdöm magam valahol, aztán küzdhetem újra és újra és újra. Nekem ez nem szórakoztató. De már nem zavar mert töröltem a játékot.

Shep
Mert marhára unalmas azért.

Asszem parkolópályára kerül a játék mert ez a csapdás rettenet is szörnyû. Ebben a játékban mindent amit utálok más játékokban itt összehoztak. Láva, mérgezés, csapdák, direkt szívatások.

Vagy ha boss elõtt nagyon messze bonfire és sok a mob, streamerek is csak szaladnak...farm úgyis odalenne
Igazából nem tudom miért zavaró ez a meghalok újra kell menni a területen, fõleg 30 óra után. miután egyszer végigmész valamin figyelmesen(!) onnantól kb öt perc alatt mindent el fogsz érni az adott területen. Akár boss-t akár tüzet. (shortcutok, monszták ismerete, bossok már nincsenek stb miatt.)
*játékos barátabb

Amúgy ez a DS egy zseniális játék! A képi világa is tetszett, az ellenfelek is (fõellenek is, még capra is).

Ha lenne egy easy mode, mondjuk a 2 általam felsorolt dolog megoldásával, akkor azért játék barátabb lenne a dolog. Mondjuk lehetne ki-be kapcsolható a dolog.

A játék egyébként minden egyes harc után ment, szóval a manuális mentés nem lenne túl nagy dolog, respawn szerintem szintén orvosolható lenne.

Az,hogy elveszlik a soul azt meg bánja a fene. 30. órától már egyáltalán nem zavart.

Shep
Nekem most 32 óra és lvl 52-n vagyok és igen szerintem is ez a legzavaróbb a játékban amit írtál.

Ornsteines bossfight-al 1 baj volt, hogy 4 db flaskám maradt mire odaértem és ez kevésnek bizonyult. Bizony eddigre elkezdtem alkalmazni a mentésfájl másolást, mert nem lett volna kedvem végigszaladni a Anor Londo-n (lándzsás silver knight-tal amúgy se voltunk túl jó viszonyban.)

Smough volt a könnyebb célpont: Begurultam a lába alá és ütöttem mint az állat, hamar megfeküdt.

Ornstein viszont keményebb dió, nála ez a technika nem mûködik.

39 óra után töröltem. Level 54 voltam már. Egyébként smough és ornsteinnél jártam. Meg tudtam volna csinálni, csak már untam ezt a szívató játékmenetet (respawn, amit én úgy oldottam volna meg, hogy a fõ haladási utakon nem éledtek volna újra az ellenfelek, ha elkalandozunk az útról ott meg mondjuk igen; és ez az elmebeteg mentési rendszer még ami felhúzott. Miért kell nekem 6000 x megtenni ugyanazt az utat ha meghalok? Ez nem szórakoztató.

Amúgy a harc maga jó, a fejlõdési rendszer is jó, loot is rendben van, de ez a 2 fenti elem nekem nagyon frusztrálóvá tette az egészet. Többször nem szórakoztatott, mint igen és ez baj.

Nem szerezni kell +5-se tudsz divine fejlesztést tenni Adrénál.

Más four kinget hagytam a fenébe ma nem volt sok idõm játszani (most jövhét szombatig nem is fogok tudni...getzi suli) Így elmentem a katakombákba a +5-ös divine macémmal a csontik két hittel haltak. Viszont a sötétbe nem tudtam bemenni mert nem esett lámpás. a boss tényleg kispicsa volt elsõre meglett , úgy ,hogy 3 flaskám volt csak (igaz +3-mas), után az órisásokhoz vezetõ úton a sötétség miatt meghaltam 3-szor buktam 40K soult így hagytam (wiki szerint is csak lost izivalami után kell erre jönni), így elmentem demon ruinsbe, azonbam kicsit kiábrándulok a játékból, bossokon kívül nem igazán fog meg senki +3-mas villám gargoyle halberdel 4 hit egy taurus 3 egy capra/hernyó. Második bossnál hagytam abba egy hét múlva folyt köv.
Shep
Na és ilyen fegyvert honnan lehet szerezni?

Shep
Amúgy ki hány órát ölt már bele ebbe a szarba, mert igazából ha reálisan kellene értékelnem 4 ponttól nem ér többet. Én már 30-at és sehol nem vagyok és igazából nem is haltam sokszor fõellenfeleknél meg aztán végképp nem csak hát én mindig pihentem és a sok újra ölés azért idõigényes. Na de nem is ez a lényeg hanem most kezdem azt érezni ,hogy ez a játék csak a direkt szívassuk a néped dologról szól és nem csodálkoznék ha elszakadna a cérna és azok számát gyarapítanám akik sosem vitték végig a DS-t 😊

Lunki88
Most az erõdbe kéne menned ahol az óriás felhúzta neked a kaput. Onnan jutsz majd el Anor Londo-ba. Amúgy cursed fegyverrel tudsz szellemet ölni.
Shep
De akkor most addig nuku tûz, vagy csak ez az 1 nem gyújtható majd meg? Szellemeket divine fegyverrel tudok ölni?

Magától is kiszabadul egyébként. Én is kihagytam és nekem is kinyírta a firekeeper-t.

Te is feladtad?

Lunki88
Lautrec "lovag" volt a tettes akit kiengedtél a dutyiból. Lent a rácsnál ahol a firekeeper üldögélt korábban, találsz egy gömböt amivel majd el tudsz utazni hozzá ha Anor Londo-ba érsz.
Shep
Meg igazából azt sem tudom milyen fickóról van szó.

Shep
Hát elmennek ahova gondolom.

wesker24
Ha jól tudom régebben azt olvastam hogy aki a Firelink Shrine-nál volt fickó az ölte meg a Fire Keepert ha nem ölted meg azonnal amikor lehetõséged volt rá és csak késõbb ölted meg !

Asszem meg kell keresni a Firekeeper lelkét de azt hogy az már hol van nem tudom !
Shep
Visszatértem Blighttwnból a Londóból felvezetõ lifttel és Firelink shrinenál nem engedi meggyújtani a tüzet, merthogy a firekeeper hiányzik. Akkor most mi van?

Lunki88
Na Seath-et megöltem, sikerült elõtte levágni a farkát is. Most már csak a Four Kings meg a Bed of Chaos maradt. Azt olvastam utóbbi elég nehéz lesz, úgyhogy inkább a four kings felé veszem az irányt. 😊
Solid Snake
Lunki88
<#wave>
Fpocok
Delete Local Content...
ó yea!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fókameister
Még nagyon nagyon az elején járok a játéknak (most öltem meg az asylum demon-t) és elõtte nemsokkal volt tipp hogy hogy lehet jump attackot meg kick et csinálni. Na ezt alap bill. kiosztással hogy tudom végrehajtani?

Solid Snake