10203
  • Shep
    Köszi. Na akkor az lesz a cél majd. Kevésnek érzem a maradék 2-t. De előbb még úgyis király ölés lesz :)
  • wedge31
    Zombi csaj biztosan.
  • Fpocok
    Szerintem a legelső burgban.
  • Shep
    Melyik árus árul csontot?
  • Laza
    Van pár szett, amik jobb védelmet adnak a Havelnél és 5-8kg-al könnyebbek is. Pl a Giant Armor szett, ami 50 kiló helyett 42kg, és +5-re húzva a legjobb védelmet adó páncél a játékban :)
  • wedge31
    Tüzre biztos érzékenyek de, hogy divine fegyóra is annak utána kéne nézni.
  • Zozo0122 #4869
    Megtaláltam a havel setet:D Jó nehéz! A sisakot hordom azonkívül silver knight set és pajzs. Jah és 1 +3as divine halberd. Remélem elég lesz O&S ellen...
  • wedge31
    Én már olyan kis picsa helyeken le tudtam esni, hogy bármit el tudok képzelni.
  • Fpocok
    Ezek szerint :D
  • Zozo0122 #4866
    Igen emlékszem...abba bele lehet ugrani? Belehet oda férni?
  • Zozo0122 #4865
    Na most aztán égnek a silver knightok...megbánják, hogy beszivattak az íjászaik nemrég:) Alázás megy:D Odaállok parry-telibeszúr-felkel-még 1 csapás és végük. Mindegyikkel ezt játszom:D:D:D Az íjászokkal pedig szembefutok védekezés nélkül és cikázva elkerülöm a nyilakat. Ezt nekik
  • Fpocok
    Van a kezdőn egy kút, szélén egy hulla meg egy soul.
    Én is láttam, hogy valaki rakott le oda egy jump feliratot... de én már megjártam egyszer, nem ugrottam :D
  • Zozo0122 #4863
    Milyen kútba lehet ott beugrani?
  • Shep
    Csingacsguk meg odaveszett az erdőtűzben?
  • wedge31
    Sólyomszem a neve, winnetou-t ne keresd...
  • Shep
    Kicsit kevésnek érzem az 1000 lelket az óriásokért, túlságosan durvát sebeznek és elég jól is bírják.
  • MerlinW
    A bonfire-öket told fel +3-ra, mert megmaradnak NG+ban, illetve ha van nyersanyagod fejlessz mindent amit akarsz, mert az Ember-ek és a warp elvesznek.
  • MerlinW
    Ha routered van:

The following ports are required for P2P connections to work when connected to GFWL:
    53, TCP & UDP - DNS resolution, GFWL uses to resolve P2P connections
    80, TCP - Internet
    88, UDP - Internet
    443, TCP - HTTPS, GFWL uses for voice communication and Live logon
    3074, TCP & UDP - GFWL P2P communication
  • Laza
    1x mindenképpen meg kell tapasztalni a sárkányt, addig nem csinálja amit csinál.
  • Shep
    Mindig van aki beveszi :)
  • Shep
    Nem. De akkor majd megkeresem, az erdőben meguntam az óriásokat és átfutottam közöttük :) Egyedül a híd túloldalán lévő árussal beszéltem. DE a kis kertészek is mocskosok a hosszú szerszámaikkal.
  • Laza
    Már nem az első szellemet látom firelinknél, aki halálát a kútba ugrás okozza :D
  • Shep
    Ja akkor ez is ilyen elsőre mindenképpen kinyírlak móka. DE szeretem az ilyet.
  • wedge31
    Az ijász fazonnal beszéltél már? mert csak utána menj a dragonra.
  • Laza
    Előbb el kell menni az óriáshoz. Azaz miután megszopat 1x a sárkány.
  • Shep
    Na mindegy majd lesz valami, megyek előbb elkapom a király grabancát.
  • Shep
    Hát de tök mindegy hova mentem az egész kanyont befújja. A legerősebb tüzes szetet vettem fel meg a tűzvédős gyűrűt, jobbat nem tudok összerakni. Első fújását amúgy levédtem alig sebződtem de utána csinál valamit és azonnal nullán vagyok pedig a közelemben sincs.
  • wedge31
    Magas tüzvédelem kellene vagy legyél olyan gyors mint a villám.
  • Shep
    A DLC-ben a sárkánnyal mit lehet kezdeni, mert lemásztam és akármilyen hacuka volt rajtam instant kill volt a vége. Bezzeg a guardian meg vicc kategória volt.
  • Laza
    Mielőtt bemegyek a főgenyához van értelme farmolni valamit?
    Mármint a NG+-ra tekintettel.
  • Laza
    Viszont valamiért nekem nagyon nem megy az online móka a DS-ben. Ha summonolnék playert, állandóan failed. Most invadelnék, az is állandóan failed :(
  • Laza
    Én kb 120 órát tettem 2 karakterbe, de elég volt belőle, unalmas, és nem rajtam múlik a csata kimenetele :)
  • Tinman #4843
    Pontosan... de tény, hogy jó MUNKA.

Még én is kerestem vele ~5000 Ft-ot, pedig csak végigvittem 3x és eladtam, de olyanokról is tudok csak az SG-n, akik százezreket nyertek ki belőle.

A gondom nekem ezzel csak annyi, hogy:

1. Van munkám, adott idő alatt jóval többet is hoz, mint a Diablo 3, mely úgy tudom már nem igen hoz ilyen összegeket senkinek, de mára már a tizedét sem.

2. Játszani, szórakozni, kikapcsolódni szeretek és nem dolgozni. Ha repetitív munkára vágyom majd elmegyek a Flextronics/Yabyl/etc. gyárak egyikébe nagyjából annyiért/hó amennyit a D3-ból ki lehetett termelni 2-3 hónap alatt.

3. Cheat, trainer, IRL pénz nem való egy játékba.

De, hogy on is legyek: A Dark Souls viszont még így 200 óra körül is képes meglepetéseket tartogatni számomra és a DLC területen még mindig nem jártam. Ráadásul itt a gear egy dolog, ha béna és figyelmetlen vagy a legszuperebb gear-ben is jön a piros feliratocska :-D

Na meg a D3 árának majdnem felébe került a Limited full extrás verzió...
  • Laza
    Ami csak ahhoz ad előnyt, hogy lenyomhasd ugyanazt a contentet, amit előtte már minimum 3x a gyengébb fokozatokban :D
  • Tinman #4841
    Sajnáltam a VALÓDI pénzem a jobb gear-re, de ha feltöltöd a bankszámlám szívesen visszanézek. Mondjuk még a bankszámla feltöltés se menti meg a játékot attól, hogy unalmas.

Igen, "med" vagyok, mert belekeverték az IRL pénzt egy akció-RPG játékba.
  • gosumofo
    med vagy, mert nemment infernon? :D
  • Tinman #4839
    És milyen jól tetted!

Emlékeztettél arra, hogy mekkora fos volt a Diablo 3, ez meg még nagyobb királyság, mint valaha.
  • gosumofo
    nem, magamat tiltottam el a trollkodástól, csak egy pillanatra néztem be
  • Shep
    Már megint lejárt?
  • gosumofo
    ez a játék azért szart mert nem lehet benne euróért eladni amit találtam
    lehet hogy amikor konzolra kijött még ez elfogadható volt, de ez így full igénytelen 2012ben