10203
-
#4875 Köszi. Na akkor az lesz a cél majd. Kevésnek érzem a maradék 2-t. De előbb még úgyis király ölés lesz :) -
#4874 Zombi csaj biztosan. -
#4873 Szerintem a legelső burgban. -
#4872 Melyik árus árul csontot? -
#4871 Van pár szett, amik jobb védelmet adnak a Havelnél és 5-8kg-al könnyebbek is. Pl a Giant Armor szett, ami 50 kiló helyett 42kg, és +5-re húzva a legjobb védelmet adó páncél a játékban :) -
#4870 Tüzre biztos érzékenyek de, hogy divine fegyóra is annak utána kéne nézni. -
Zozo0122 #4869 Megtaláltam a havel setet:D Jó nehéz! A sisakot hordom azonkívül silver knight set és pajzs. Jah és 1 +3as divine halberd. Remélem elég lesz O&S ellen... -
#4868 Én már olyan kis picsa helyeken le tudtam esni, hogy bármit el tudok képzelni. -
#4867 Ezek szerint :D -
Zozo0122 #4866 Igen emlékszem...abba bele lehet ugrani? Belehet oda férni? -
Zozo0122 #4865 Na most aztán égnek a silver knightok...megbánják, hogy beszivattak az íjászaik nemrég:) Alázás megy:D Odaállok parry-telibeszúr-felkel-még 1 csapás és végük. Mindegyikkel ezt játszom:D:D:D Az íjászokkal pedig szembefutok védekezés nélkül és cikázva elkerülöm a nyilakat. Ezt nekik -
#4864 Van a kezdőn egy kút, szélén egy hulla meg egy soul.
Én is láttam, hogy valaki rakott le oda egy jump feliratot... de én már megjártam egyszer, nem ugrottam :D -
Zozo0122 #4863 Milyen kútba lehet ott beugrani? -
#4862 Csingacsguk meg odaveszett az erdőtűzben? -
#4861 Sólyomszem a neve, winnetou-t ne keresd... -
#4860 Kicsit kevésnek érzem az 1000 lelket az óriásokért, túlságosan durvát sebeznek és elég jól is bírják. -
#4859 A bonfire-öket told fel +3-ra, mert megmaradnak NG+ban, illetve ha van nyersanyagod fejlessz mindent amit akarsz, mert az Ember-ek és a warp elvesznek. -
#4858 Ha routered van:
The following ports are required for P2P connections to work when connected to GFWL:
53, TCP & UDP - DNS resolution, GFWL uses to resolve P2P connections
80, TCP - Internet
88, UDP - Internet
443, TCP - HTTPS, GFWL uses for voice communication and Live logon
3074, TCP & UDP - GFWL P2P communication
-
#4857 1x mindenképpen meg kell tapasztalni a sárkányt, addig nem csinálja amit csinál. -
#4856 Mindig van aki beveszi :) -
#4855 Nem. De akkor majd megkeresem, az erdőben meguntam az óriásokat és átfutottam közöttük :) Egyedül a híd túloldalán lévő árussal beszéltem. DE a kis kertészek is mocskosok a hosszú szerszámaikkal. -
#4854 Már nem az első szellemet látom firelinknél, aki halálát a kútba ugrás okozza :D -
#4853 Ja akkor ez is ilyen elsőre mindenképpen kinyírlak móka. DE szeretem az ilyet. -
#4852 Az ijász fazonnal beszéltél már? mert csak utána menj a dragonra. -
#4851 Előbb el kell menni az óriáshoz. Azaz miután megszopat 1x a sárkány. -
#4850 Na mindegy majd lesz valami, megyek előbb elkapom a király grabancát. -
#4849 Hát de tök mindegy hova mentem az egész kanyont befújja. A legerősebb tüzes szetet vettem fel meg a tűzvédős gyűrűt, jobbat nem tudok összerakni. Első fújását amúgy levédtem alig sebződtem de utána csinál valamit és azonnal nullán vagyok pedig a közelemben sincs. -
#4848 Magas tüzvédelem kellene vagy legyél olyan gyors mint a villám. -
#4847 A DLC-ben a sárkánnyal mit lehet kezdeni, mert lemásztam és akármilyen hacuka volt rajtam instant kill volt a vége. Bezzeg a guardian meg vicc kategória volt. -
#4846 Mielőtt bemegyek a főgenyához van értelme farmolni valamit?
Mármint a NG+-ra tekintettel. -
#4845 Viszont valamiért nekem nagyon nem megy az online móka a DS-ben. Ha summonolnék playert, állandóan failed. Most invadelnék, az is állandóan failed :( -
#4844 Én kb 120 órát tettem 2 karakterbe, de elég volt belőle, unalmas, és nem rajtam múlik a csata kimenetele :) -
#4843 Pontosan... de tény, hogy jó MUNKA.
Még én is kerestem vele ~5000 Ft-ot, pedig csak végigvittem 3x és eladtam, de olyanokról is tudok csak az SG-n, akik százezreket nyertek ki belőle.
A gondom nekem ezzel csak annyi, hogy:
1. Van munkám, adott idő alatt jóval többet is hoz, mint a Diablo 3, mely úgy tudom már nem igen hoz ilyen összegeket senkinek, de mára már a tizedét sem.
2. Játszani, szórakozni, kikapcsolódni szeretek és nem dolgozni. Ha repetitív munkára vágyom majd elmegyek a Flextronics/Yabyl/etc. gyárak egyikébe nagyjából annyiért/hó amennyit a D3-ból ki lehetett termelni 2-3 hónap alatt.
3. Cheat, trainer, IRL pénz nem való egy játékba.
De, hogy on is legyek: A Dark Souls viszont még így 200 óra körül is képes meglepetéseket tartogatni számomra és a DLC területen még mindig nem jártam. Ráadásul itt a gear egy dolog, ha béna és figyelmetlen vagy a legszuperebb gear-ben is jön a piros feliratocska :-D
Na meg a D3 árának majdnem felébe került a Limited full extrás verzió... -
#4842 Ami csak ahhoz ad előnyt, hogy lenyomhasd ugyanazt a contentet, amit előtte már minimum 3x a gyengébb fokozatokban :D -
#4841 Sajnáltam a VALÓDI pénzem a jobb gear-re, de ha feltöltöd a bankszámlám szívesen visszanézek. Mondjuk még a bankszámla feltöltés se menti meg a játékot attól, hogy unalmas.
Igen, "med" vagyok, mert belekeverték az IRL pénzt egy akció-RPG játékba. -
gosumofo #4840 med vagy, mert nemment infernon? :D -
#4839 És milyen jól tetted!
Emlékeztettél arra, hogy mekkora fos volt a Diablo 3, ez meg még nagyobb királyság, mint valaha. -
gosumofo #4838 nem, magamat tiltottam el a trollkodástól, csak egy pillanatra néztem be -
#4837 Már megint lejárt? -
gosumofo #4836 ez a játék azért szart mert nem lehet benne euróért eladni amit találtam
lehet hogy amikor konzolra kijött még ez elfogadható volt, de ez így full igénytelen 2012ben