Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Seath farkát sehogy nem tudom levágni, kéne a kard amit dob. Már rég megöltem volna ha nem szarakodnék ezzel...
Shep
De lején még 10 volt :) csak mikor rájöttek ,hogy egy gány az egész akkor vitték lejjebb :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Amióta 1.0 a dsfix... már háromszor kifagytam. Elõtte soha.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Anor Londo-ban meg kellett volna ölnöd Ornstein-t és Smough-ot... Ezért nem tudsz arra menni még.
Fpocok
Ez most valami vicc, hogy lementem a mélybe, ott a sárga ajtó... és nem tudok semmit csinálni... semmerre menni? Hogy jutok ki innen?

Fpocok
Találtam mégegyet!

Fpocok
TALÁLTAM OTT LENT BONFIRET!

Fpocok
Találtam egy nagyon sötét helyet, ahol volt vagy 6 óriás csonti... láttam valami lootot ott.. .azon kívûl van ott valami?

Gideon Wieth
Hú de utálom Londót... És még csak most jön a Boss....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31
Hát ja, anélkül nem jutna messzire az ember.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Má rájöttem, miért kellet a lantern :D

Fpocok
Megtaláltam.

Fpocok
Mekkora egy rohadt troll ez a játék :D

wedge31
Igen.

Fpocok
Az mi? A lantern amit lootoltam a necrotól?

wedge31
Remélem töklámpa van nálad mert nagy lesz a sötétség.

Solid Snake
Fpocok
Ahha... akkor futok még egy kört... de én nem vágom, hova bújtak ezek a bossok meg bonfirek állandóan... Pedig nagyon alapos voltam. Azt hiszem. (nyilván nem)

wedge31
Pl, Nito nevü boss.

Fpocok
Megöltem a bosst a katakombákban, szedtem fel anya maszkját... van itt lent még valami? Kovács megvan, össz 1 bonfiret találtam...

wedge31
8e Ft.

Fpocok
Szerintem még így is béna... sose hittem volna, hogy ezt mondom, de ezt hozza ki a játék belõlem: Maradok a gamepadnál.

Shep
Azért vicces, hogy a rajongóknak kell összetákolni a játékot amire a fejlesztõk nem voltak képesek 10e Ft-os darabár mellett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Cseszék meg alapból igy kelett volna kiadni a játékot, végre oda tudok menni két-három mobhoz is anélkül, hogy átmennék ventilátor modba.

wedge31
Mindkét fájlt átmásolod csak a dll fájlt kell átnevezni, hogy ne írja felül a már meglévöt.

Fpocok
És akkor a másik filet nem is kell bemásolni? Csak az átnevezett dll-t?

wedge31

Fpocok
És akkor ezt hogy is kell megoldani, hogy ne írja felül a másikat?

wedge31
Most már teljesen renden van a játék, kijött a DSMfix .4 amely a lock-ot is végre normális, használható állapotba hozza.

Shep
Hú a fene, az jó sok.

Solid Snake
Dark Souls kovi tutorial
http://www.youtube.com/v/eKQerY69BPk<#pias>
Fpocok
Kill monsters. Each kill will give you 0.1% of a Humanity point, as long as the Boss of the area you are in is not yet defeated. That means for every 1000 enemies you kill, you gain 1 humanity. (This is not a correct equation. By any means. While it does work like this, you need nothing close to ONE THOUSAND kills to gain 1 humanity. It is different per zone and depends on number of humanity you already have stacked)

Shep
Amúgy pontosan mennyi leölt ellen után ad humanityt a játék, vagy mi alapján adja, mármint nem a dropot hanem hogy egybõl nõ a számlálón az érték?

Pyro árus, csak akkor jön elõ, ha meghatározott mennyiségû pyro képzettséged már van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2 van. A legelején van egy, meg a fehér ködös ajtónál, ahol fel kell mászni létrán hogy egy kapcsolót aktiváljunk. Na ott mellette kilehet ütni a falat és mögötte.

PSN ID: Lord_Mortanius

Fpocok
Catacombákban tényleg csak 1 fire van? Szerintem láttam a boss ajtaját...

New Londo R.-ban nincs bonfire. Legközelebb csak a Firelink Shrine-nál van. De, ha már leengedted a vizet, akkor 2-3 perc alatt ott lehet lenni a FS bonfire-tól a NLR boss-ig.

PSN ID: Lord_Mortanius

Laza
Kontrollerrel egyértelmû, ki is írja :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Vááá, ma véletlenül bementem a festménybe ... a fene sem gondolta, hogy az examine-re be is megy kérdés nélkül :D
Azok a hárpiák kecsegek ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A tûz átüt a falon, de ha a beugrónak a szûk részéhez csalod ott csak ütni fog, tûz nem jön. A szûk része az, ami közelebb van az egész bejáratához. Ha oda lecsalod (már mikor bemész a fehér ködön és voltál már ott akkor jön oda le), bemész a sarokra, látod h ütne, mész 1-2 métert pont be fog ütni a sarokba. Odaszaladsz, 2-3 ütés, vissza. Ezt kell ismételgetni. Ha erre rájössz akkor sérülés nélkül megy.
Én is a szélesebb járat felõl próbáltam anno, de mivel az messze van a szakadéktól be sem tud ütni, ezért fúj tüzet.

New Londóban megtaláltam a legrövidebb utat abysba (ofc elsõ alkalommal csak úgy bele a vak sötétbe...ki a **** godolja, hogy elõbb ........ magamtól lehet rá nem jövök. Butterflynál nem használtam NPC-t így itt nem lehet. mi lesz velem<#szomoru1> Egyébként itt tényleg nincs bonfire vagy csak nem találtam? (mert így boss elõtt pár olyan lovagot le kell nyomni..)
Ja és a helyszín te jó isten amennyire egyszerû annyira nagy a hangulata!!
Fpocok
Na megtaláltam a kovácsot a kombákban... ennyi elég mára.

wedge31
Erre jó a wiki, nem lehet belöle.

Fpocok
Most megnéztem wikit... és nem látom, hogy lehetne divineolni. Faszom... pedig erre gyúrtam.

Fpocok
Nézd meg... ez a két fegyver... de csak az egyiket tudom olyanra...

Fpocok
Egy egykezes kardot most felnyomtam +5... azt megjeleníti a divine alatt... de a másik +5öset nem... :S

wedge31
Divine ember van?

Shep
Nem lehet mindenki HC pro, mint te meg Laza.

Shep
Errõl beszélek ,hogy legbelül ugyanúgy leköp, lecsap meg ki tudja még mit csinál. Szerencse, hogy csak opcionális boss :)

Fpocok
Nem szeretném felbõszíteni :D

Van egy black knight swordom +5 öm... miért nem tudom divineoltatni?