10203
  • Shep
    Ja az megvan. Ezeket a hülye neveket én nem jegyzem meg. Ezt csak nagyfogúnak hívom :)
  • Tinman #4834
    Firelink Shrine megvan remélem?

Na ott látsz egy lógófülű kígyó-like karaktert. Beszélj vele és megzabáltathatod vele a felesleget.

A másik Abyss-be van, az neked nem lényed, nem hiszem, hogy Darkwraith Covenant tag akarsz lenni. Meg különben is csak akkor jön elő, ha még nem adtad oda a Lordvessel-t a "kollégájának", már pedig te odaadtad.
  • Shep
    Na ez most nekem kínai volt :) Nem tudom kik ezek.
  • Tinman #4832
    Kingseeker Frampt-nél vagy Darkstalker Kaathe-nél (te talán kígyónak hívnád őket) megetetheted az egyikkel ami nem kell.
  • Shep
    Ja de amúgy ettől függetlenül én tényleg nem nézek szét 100%-ig. Nem hoz lázba ez a gyűjtsünk össze minden kacatot dolog. A holmik nagy részét legszívesebben felgyújtanám a francba (tudom lehet a ládába pakolni de ennek is kb 0 értelme van). Egyébként volt róla szó ,hogy el lehet majd adni dolgokat na de kinél, hol?
  • Shep
    Nyaljál sót az 510 óráddal. 60+ órám van eddig benne, nyilván rohanok és azért vagyok 100+ szintű is :)
  • MerlinW
    Nem sok olvasnivaló van, de minden amit mondanak útmutatás:) Duke pedig nem nagy, nehéz nem megtalálni a kulcsot:) Az a baj, hogy rohansz a játékban, nem élvezed:)
  • Solid Snake
    "nagykalapos marhát"
  • MerlinW
    3:12 zseniális:)
  • MerlinW
    "Prepare To Cry Edition" :))
  • Shep
    De elolvasom de ettől még ott hagyom :D Mondjuk nem mintha túl sok olvasnivaló lenne a játékban :)
  • Tinman #4824
    Te tényleg nem olvasod el amit mondanak? :-D

Logan megszállott mágia kutató... a Duke Archives-ba is azért ment.

És ne rohadjon meg, mert ott van a cellájába egy Firekeeper Soul ^^
  • Shep
    Hát akkor rohadjon meg ahol van :) A hülyéje minek megy mindig oda ahol elkapják? :)
  • Tinman #4822
    De.
  • Shep
    De amúgy nem ezt a nagykalapos marhát szabadítottuk ki Sen erődjéből is?
  • Tinman #4820
    Köszi!
    Ha hazaérek megnézem... első végigvitelkor se tudtam oda feljutni. :-/
  • Shep
    Milyen lépcső, amit leengedtem a kapcsolóval? Ja amúgy nem találom itt a DLC tutorialos videot. Tegnap a csajjal dumáltam kiment a partra és, hogyan tovább?
  • Laza
    Annak a kulcsa pont ott van a lépcső mellett, ahol kimész a kristály barlang felé.
    Érdemes visszamenni, mert lesz ott bent a faszi mögött egy Fire keeper soul, amivel tudsz flaskát upgradelni.
  • Laza
    Ennek is 300 fölött van a sebzése jelenleg (~270 + ~ 70 dex bonus), egyébként +5-ös Raw. Mégis a bossokba csak ennyit csapkod :)
    De még így is többet, mint a többi fegyverem :)
  • Shep
    Kösz.
  • Shep
    Amúgy a játék 2/3-a undorító helyszíneken zajlik. Legalábbis számomra.
  • Shep
    Akartam én de nem találtam meg a kulcsot, meg egyébként is örülök ,hogy kiszabadultam onnan :)
  • Laza
    Van egy fényes 'oszlop', törd össze.
  • Tinman #4812
    Akkor az az izét csapkodd először... ne a sárkányt ;-)

Ha Big Hat Logan-t kiszabadítod és beszélgetsz vele, akkor tudtad volna :-)
  • Shep
    Már második kör van :)
  • Tinman #4810
    Első körben, ott mindenképpen meghalsz.
  • Louis Cyphre
    Hogyhogy nem valami ütősebb fegyverrel nyomulsz? Ha uchi, great scythe vagy claymore-t felnyomod +15-re, már egyből 3-szor ennyit sebeztél volna. :)
  • Shep
    A kristály sárkány ellen milyen fegyver kell, mert a BK kard nem igazán sebezte, ill sebezte de vissza is termelte.
  • wedge31
    Boss függő, van ahova gyorsaság kell van van ahova elég ha lecövekelsz egy nehézpáncélban és nagyokat ütsz.
  • Shep
    Nem felesleges az, mióta van Haver páncélom nem érzem magam esélytelennek. 4 királyokhoz, meg csak bementem és 1 perc múlva kijöttem, ennyi volt az egész, sőt a legtöbb boss jóval könnyebb úgy, mint össze vissza ugrálni ,mint valami bolond. Persze van akinél kell a gyorsaság, pl. a Bed of Chaosnál.
  • Lunki88
    Türelmes vagy hogy ilyen kicsi sebzéssel szenvedted végig. :) Szerintem könnyebb elkerülni a támadásait ha nem lockolsz rá és mindig a hátsó lábai felé próbálsz haladni. Mondjuk a farkát én sem tudtam levágni.
  • Laza
    A pajzs az kikerülhetetlen és kva jó. Végre egy játék, ahol tényleg van normális funkciója :)

+15-ös Spider pajzzsal megyek szinte végig, nagyon megszerettem. Kva jól néz ki festése, illetve hogy fénytörésnél látszik ahogy össze van karistolva, nagyon hangulatos :)

Egy kép róla:
    kép
  • Lunki88
    Igen, bossoknál gyakran úgy éreztem én is hogy semmit nem ér a nehéz páncélzat, mert némelyik így is akkorát csapott rajtam mintha egy szál gatyában rohangáltam volna. :) Egyedül a pajzsoknak láttam nagy hasznát.
  • Laza
    Az már mindig megy, a LazaHun név alatt minden megtalálható rögzítve :)
  • Laza
    Annyi, hogy kb 10x mentem neki, mindenféle páncélban, de a kulcs itt is, mint sok bossnál, a gyorsaság volt. Tök felesleges az egész játékba ez a töménytelen mennyiségű nehéz páncél. Átvettem a Black leather szettet, és máris olyan sebességgel mozogtam és gurultam, hogy a sárkány ritkán talált el, főleg tűzzel. Az átöltözés után elsőre meglett, feleslegesen próbálkoztam mindenféle védelemmel :)

00:29 -től
    http://hu.twitch.tv/lazahun/b/332764566
  • Solid Snake
    Oh noooooo :)
  • Solid Snake
    "Októberben jön a Dark Souls új DLC-je

A Dark Souls: Prepare to Die Editiion DLC-je, mely az Artorias of the Abyss névre hallgat október 24-én kerül XBLA-ra és PSN-re, jelentette be a Namco. A tartalmi csomaggal a készítők fejlesztik egy kicsit az online PvP-t, új pályákat és környezeteket, valamint főellenségeket és sima ellenfeleket adnak a játékhoz, de érkeznek új NPC-k fegyverek és páncélok is. Az ára 14,99 dollár, vagy 1200 MS pont."
  • Lunki88
    Ha megmentjük Sif-et a dlc-ben akkor ez az új cutscene fog lemenni amikor találkozunk vele a jelenben. Elég szomorú. :(
  • Solid Snake
    Stream?
  • Laza
    Közel nem sebzek ezreket, szóval lehet marad a kihívás :)
    A Black Dragont is 100-asával szedtem le :)