10203
  • wedge31
    Ebböl nekem kettö ingyen lesz.
  • Laza
    A 4 kieget tavaszig adják ki, már most szedik érte előre a 30 eurós árat (a játék meg 50 euró) ... pofám leszakad.

Nekem a játék sem jött be, dög unalom volt ..... az utolsó hollow warriornak több esze volt a DS-ben, mint ott az ellenfeleknek :D
  • wedge31
    Ez nálam nem játszik.
  • Laza
    Na, csak felkerült, 03:08:00-tól az ominózus eset ... h dögölne meg :)

http://hu.twitch.tv/lazahun/b/332859467
  • Tinman #4911
    Értem... azt skippelem a GOTY verzióig.

Múltkor is bedőltem a Borderlands 1-nél. Megvettem 5-6k körül. 1.5 hónappal később már volt 3k körül. Nem sokkal később kijött a GOTY 4k-ért, digitális GOTY meg szintén nem sokkal utána fillérekért.

Most nem ugrok be.
  • wedge31
    Borderlands 2.
  • Tinman #4909
    Mijaza' B2?
  • wedge31
    Inkább a B2 lesz nálam az új befutó de a DaS-t egész biztos nem hagyom abba még egy darabig.
  • Tinman #4907
    Már vagy 3 hónapja megvettem :-)
    TL 1-et is adták mellé ajándékba, látatlanba megelőlegeztem neki a bizalmat, szerintem jó volt a megérzésem ;-)
  • Laza
    Á, basszus, túl jó kritikákat kapott a Torchlight 2 (eddig) ... ma-holnap befejezem a DS első végigjátszást, aztán lehet pihentetem egy kicsit és belevetem magam a T2-be ... fenébe :)

http://www.metacritic.com/game/pc/torchlight-ii/critic-reviews

A multiról nagyon jókat írnak ... lehet a T2-nek sikerül az, ami a D3-nak nem: normális és élvezetes coop móka!
    Az ára meg egyszerűen a magyaroknak is pénztárcabarát :D
  • Laza
    Én sem, vhogy gyanús volt az már a legelején :)
  • Tinman #4904
    Nekem a 90+ éves nagymamás szokta mondani, hogy: "Fiam, ha azt mondják ugorj be a kútba beugrasz?"

Így nem voltam soha abban a kútban
  • Laza
    Megnéznék egy statisztikát, hogy mennyi játékos ugrott oda be :)
  • Laza
    Hát sok mindent illik szerinted, de pl az a pajzs 34 str-t igényel, Én pedig dex buildes vagyok. 24-en van csak az str-em bizonyos fegyverek miatt (bár tök felesleges volt már ezért is felnyomni). Int-re meg egyáltalán nem pakolok csak azért, hogy fényt lehessen varázsolni. Akkor már ott a lámpás vagy a fényt adó bogár sisak :)
  • vzajcev
  • Laza
    És még sok mindenki másét is, pl O&S (attól függ ki maradt utolsónak), Knight Artorias, stb.
  • Zozo0122 #4899
    Kipróbáltam és bele lehet ugrani a kútba Firelinken. Bár én nem tenném a helyetekben
  • Zozo0122 #4898
    Srácok találtam valamit hátha néhányotoknak újdonság! Van a kereskedő Depths-ben akinél lehet venni 1 páncélt meg kristály cuccokat.Na ő 1 idő után elköltözik és most találtam meg, hogy hova:D Firelink Shrine- ahol elindulsz felfelé Undead burg-be átlehet ugrani 1 platformra ahol van 1 hulla is meg asszem 1 gyűrű. Ő is oda megy és leül a hulla mellé. Meglehet nála venni a mester kulcsot! és még a vasgólem páncélját is ha legyőztétek a gólemet:D Elég erős páncél bár én nem vettem még meg:)
  • MerlinW
    Ott már illik hogy meglegyen a cast light spell és a hozzá szükséged 14 int...:)
  • MerlinW
    Az egyik legjobb pajzsot illik legyártani:)
  • Fpocok
    ALTF4 és megoldva.
  • Laza
    Ekkora szopacsot. Már a főboss előtt voltam mikor invadeltek (érdekes, a summon nem megy de ez igen). A gyerek béna volt, már majdnem levertem, erre beszopatott a buzi pyroval, nyomott 2 aoe szart, ami pikk-pakk leszedett .... :(
  • Shep
    Ezek a japók imádhatják a sötétet. DLC-ben is mi szar már az a hely.
  • Lunki88
    Smough & Ornstein páros elég kemény dió ng+-on... Főleg miután Ornstein felturbózza magát Smough lelkével. Beidéztem két embert segíteni de előbb ők haltak meg aztán én. :S Már humanitym se maradt szóval valahogy egyedül kéne elintéznem őket. Az a baj hogy az estusom nagy része még elfogy a harc első felében amikor mindkettőre figyelnem kell egyszerre.
  • Laza
    Megcsináltam a pajzsot.
  • Shep
    Nekem ott rohad a sok lélek. Ugyan a farkasos kardot terveztem megcsinálni de nem lesz belőle szerintem semmi.
  • Laza
    Eredetivel nyomom, de az e-peen növelés kvára nem érdekelt soha :D
  • Fpocok
    Van acsi is... bár a warezmajmoknak ez nem jelent semmit :D

Guadrian soul semmire. Edd meg.
  • Laza
    A Guardian Soul semmire sem jó? Wikin nincs semmi.
  • Laza
    Feleslegesen mi a fenének? Akkor már veszek alapanyagot az 'árából' a többihez :)
    Na meg NG+-ban úgyis esik megint :)
  • Fpocok
    Sose egyél meg lelket, kraftold le.
  • Laza
    Ehh, nem tudom mit csináljak Sif lelkével ... utolsó boss előtt vagyok. Megegyem, vagy csináljam meg a pajzsot? A kardokat sosem fogom tudni használni ... de dexes vagyok, a pajzshoz is nyomnom kéne vagy 10 pöttyöt.
  • Shep
    Azért kérdem mert már csak ott és Ash Lake-ben nem jártam ha minden igaz, na meg persze a fő ellennél.
  • jarlaxxe
    Örülj neki nem csak a jellemed hanem az arcod is formálja a játék :D
  • wedge31
    Hányszor zuhantam ott már pofára...
  • Fpocok
    Igen... 1 kilométer magas és úgy néz ki mint egy cső és tele van fákkal meg ágakkal :D
  • jarlaxxe
    Nincs.
  • Shep
    Great Hollowban amúgy van boss?
  • Shep
    Kösz.
  • jarlaxxe
    Élöhalott nö az alagutban.