10203
-
#4915 Ebböl nekem kettö ingyen lesz. -
#4914 A 4 kieget tavaszig adják ki, már most szedik érte előre a 30 eurós árat (a játék meg 50 euró) ... pofám leszakad.
Nekem a játék sem jött be, dög unalom volt ..... az utolsó hollow warriornak több esze volt a DS-ben, mint ott az ellenfeleknek :D -
#4913 Ez nálam nem játszik. -
#4912 Na, csak felkerült, 03:08:00-tól az ominózus eset ... h dögölne meg :)
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/332859467 -
#4911 Értem... azt skippelem a GOTY verzióig.
Múltkor is bedőltem a Borderlands 1-nél. Megvettem 5-6k körül. 1.5 hónappal később már volt 3k körül. Nem sokkal később kijött a GOTY 4k-ért, digitális GOTY meg szintén nem sokkal utána fillérekért.
Most nem ugrok be. -
#4910 Borderlands 2. -
#4909 Mijaza' B2? -
#4908 Inkább a B2 lesz nálam az új befutó de a DaS-t egész biztos nem hagyom abba még egy darabig. -
#4907 Már vagy 3 hónapja megvettem :-)
TL 1-et is adták mellé ajándékba, látatlanba megelőlegeztem neki a bizalmat, szerintem jó volt a megérzésem ;-) -
#4906 Á, basszus, túl jó kritikákat kapott a Torchlight 2 (eddig) ... ma-holnap befejezem a DS első végigjátszást, aztán lehet pihentetem egy kicsit és belevetem magam a T2-be ... fenébe :)
http://www.metacritic.com/game/pc/torchlight-ii/critic-reviews
A multiról nagyon jókat írnak ... lehet a T2-nek sikerül az, ami a D3-nak nem: normális és élvezetes coop móka!
Az ára meg egyszerűen a magyaroknak is pénztárcabarát :D -
#4905 Én sem, vhogy gyanús volt az már a legelején :) -
#4904 Nekem a 90+ éves nagymamás szokta mondani, hogy: "Fiam, ha azt mondják ugorj be a kútba beugrasz?"
Így nem voltam soha abban a kútban -
#4903 Megnéznék egy statisztikát, hogy mennyi játékos ugrott oda be :) -
#4902 Hát sok mindent illik szerinted, de pl az a pajzs 34 str-t igényel, Én pedig dex buildes vagyok. 24-en van csak az str-em bizonyos fegyverek miatt (bár tök felesleges volt már ezért is felnyomni). Int-re meg egyáltalán nem pakolok csak azért, hogy fényt lehessen varázsolni. Akkor már ott a lámpás vagy a fényt adó bogár sisak :) -
vzajcev #4901 -
#4900 És még sok mindenki másét is, pl O&S (attól függ ki maradt utolsónak), Knight Artorias, stb. -
Zozo0122 #4899 Kipróbáltam és bele lehet ugrani a kútba Firelinken. Bár én nem tenném a helyetekben -
Zozo0122 #4898 Srácok találtam valamit hátha néhányotoknak újdonság! Van a kereskedő Depths-ben akinél lehet venni 1 páncélt meg kristály cuccokat.Na ő 1 idő után elköltözik és most találtam meg, hogy hova:D Firelink Shrine- ahol elindulsz felfelé Undead burg-be átlehet ugrani 1 platformra ahol van 1 hulla is meg asszem 1 gyűrű. Ő is oda megy és leül a hulla mellé. Meglehet nála venni a mester kulcsot! és még a vasgólem páncélját is ha legyőztétek a gólemet:D Elég erős páncél bár én nem vettem még meg:) -
#4897 Ott már illik hogy meglegyen a cast light spell és a hozzá szükséged 14 int...:) -
#4896 Az egyik legjobb pajzsot illik legyártani:) -
#4895 ALTF4 és megoldva. -
#4894 Ekkora szopacsot. Már a főboss előtt voltam mikor invadeltek (érdekes, a summon nem megy de ez igen). A gyerek béna volt, már majdnem levertem, erre beszopatott a buzi pyroval, nyomott 2 aoe szart, ami pikk-pakk leszedett .... :( -
#4893 Ezek a japók imádhatják a sötétet. DLC-ben is mi szar már az a hely. -
#4892 Smough & Ornstein páros elég kemény dió ng+-on... Főleg miután Ornstein felturbózza magát Smough lelkével. Beidéztem két embert segíteni de előbb ők haltak meg aztán én. :S Már humanitym se maradt szóval valahogy egyedül kéne elintéznem őket. Az a baj hogy az estusom nagy része még elfogy a harc első felében amikor mindkettőre figyelnem kell egyszerre. -
#4891 Megcsináltam a pajzsot. -
#4890 Nekem ott rohad a sok lélek. Ugyan a farkasos kardot terveztem megcsinálni de nem lesz belőle szerintem semmi. -
#4889 Eredetivel nyomom, de az e-peen növelés kvára nem érdekelt soha :D -
#4888 Van acsi is... bár a warezmajmoknak ez nem jelent semmit :D
Guadrian soul semmire. Edd meg. -
#4887 A Guardian Soul semmire sem jó? Wikin nincs semmi. -
#4886 Feleslegesen mi a fenének? Akkor már veszek alapanyagot az 'árából' a többihez :)
Na meg NG+-ban úgyis esik megint :) -
#4885 Sose egyél meg lelket, kraftold le. -
#4884 Ehh, nem tudom mit csináljak Sif lelkével ... utolsó boss előtt vagyok. Megegyem, vagy csináljam meg a pajzsot? A kardokat sosem fogom tudni használni ... de dexes vagyok, a pajzshoz is nyomnom kéne vagy 10 pöttyöt. -
#4883 Azért kérdem mert már csak ott és Ash Lake-ben nem jártam ha minden igaz, na meg persze a fő ellennél. -
#4882 Örülj neki nem csak a jellemed hanem az arcod is formálja a játék :D -
#4881 Hányszor zuhantam ott már pofára... -
#4880 Igen... 1 kilométer magas és úgy néz ki mint egy cső és tele van fákkal meg ágakkal :D -
#4879 Nincs. -
#4878 Great Hollowban amúgy van boss? -
#4877 Kösz. -
#4876 Élöhalott nö az alagutban.