Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Say NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to Dark Souls :DDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az szinte biztos, hogy ha valami csoda folytán újra felraknám az már eredeti verzióban történne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És ezt tulajdonképpen miért nekem címezted?

Tán vissza akarsz csábítani a lélek sötét oldalához? XD

Ne kísérts te bádog (ördög) ember, ne kísérts...XD

Ha valami csoda folytán újra felraknám (jelenleg ennek kb. 5 % esélye van és napról napra csökken), valószínûleg úgy haladnék mint kés a vajban: Undead burg, Undead parish, Darkroot basin és forrest, sin's fortress, depths és Blighttown útvonalát szerintem fejbõl le tudnám írni lépésrõl lépésre.

Valószínûleg ezek már annyi beleégtek az agyamba, hogy 10 év múlva is emlékezni fogok rájuk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
17x? Á a kis amatõr :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solid Snake
Nálam öngyilkos lett bánatában. Kapott egy fülest,felugrott a mögötte lépõ párkányra,és egy következõ pofontól a mélybe vetette magát <#idiota>
Fpocok
"szóval bármit is tesz az ember, az a szemét tuti kicsinálja a Firelink Shrine soul keeperét. :-/ "

Meg kell ölni, amikor oda kiül.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Ratgab!

Elkezdtem játszani a PC-s Prepare to Die-al és pár óra alatt term. halál nélkül eljutottam a Capra Demon-ig. Aztán ott vagy 17x meghaltam újra és újra :-DDDD Hogy ez a warrior micsoda gyenge kis pötch :-D

Végül elkalapáltam -term. egyedül- a kis hülyét, de azért kezdett bennem is felmenni a pumpa rendesen.

Aztán a másik amin nagyon ledöbbentem, hogy a Depths mennyire könnyen ment, így, hogy az emlékek még nem fakultak meg. Szegény Giant Rat boss ráadásul úgy halt meg, hogy a Buthcer mögötti kis lejáratba legurultam -ott van egy frankó fireproof spider pajzs is- és egy párkányra esve ásítva lelõttem íjjal... alig kellett neki pár lövés ^^
Na ez utóbbi trükköt pl. nem tudtam!

Még 1 amit nem tudtam... Lautrec-et (aranyszínû páncélos) megtaláltam, de nem engedtem ki direkt! Kicsit késõbb akkor is ott üldögél, de nagyon elutasító, szóval bármit is tesz az ember, az a szemét tuti kicsinálja a Firelink Shrine soul keeperét. :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Akkor meg csak szimplán bénán programoznak. :)

Fpocok
Invader ellen véd az altf4. Aztán újraindítod és ugyanott vagy.

Parasite Eve 2, best game EVER!

CarajoEsp
Sziasztok. Gargoyleok kicisnalva, bar nem volt a legkonnyebb. Egyelore nem nagyon vagyok meg kepbe, raadasul Human formba 3 percig elek mielott az invader kicisnal, de nagyon tetszik.

Foleg mikor egy-egy Shortcutot felfedez az ember;)

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Laza
Na ezek inkább a bugok. Mert egyébként nagyjából sehol sem tudnak átütni a falon. Itt valahogy az a támadás így maradt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én meg szeretem ... régen egy csomó akció-kaland játékban voltak hasonlók. Most meg kb semmi, csak a mész elõre ész nélkül játékok. Egyébként ezek a csapdák olyan 'gyengék', hogy max hangulati elemnek tekinthetõek ... szerintem :)
A nagy lóbáló fejszéken simán át lehet szaladni, a lövöldözõs csapdákon meg átgurulni. Egyébként ezeket a pajzs simán védi.

Egyetlen genya dolog van itt, a Bonefire elhelyezése. Az egy dolog, hogy hallod ott van valahol, de nincs idõd keresgélni, mert nyakon dobál a genya bombás.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Na az ilyen dolgok miatt érzem azt ,hogy ezt õk direkt csinálták.

Anor Londo nagytermében, amikor hadakoztam a royal sentinelekkel ( Bossfight elõtt van közvetlenül), akkor lepõdtem meg, hogy az oszlop mögött állva benyeltem a sentinel kaszáló ütését...2x is..XD

wedge31
Ez késöbb se lesz könnyebb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Átütnek a falon az nagy kedvencem, nem lenne gond ha én is képes lennék rá de így eléggé pofátlan a dolog.

Gideon Wieth
Ez csak azért gáz, mert a sima ellenekkel nem nagyon szokott meggyûlni a bajom. Két halál után már tudom, mit hogyan. De ez nagyon idegesítõ, hogy hívok helpet, bemegyek, NAGY NEHEZEN az egyiket leölöm, mert ugye a help semmit sem ér, mire a másodiknál két változat van. A verzió egy ütés kéne és utána úgy megsoroz hogy esélytelen védeni... A második már az elején moccanok kettõt és átütnek a falon, stb....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Solid Snake
http://www.youtube.com/v/v4AxsCDH-yk<#law><#hehe>
Gideon Wieth
Na jó, azt hiszem én ma nem nyúlok estig a játékhoz, mert még a végén kihajítom az ablakon....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Shep
Nincs is azzal gondom, simán átmentem csak attól még undorító számomra az ilyen csapdás szar.

Gideon Wieth
EZ A KIBASZOTT ANOR LONDOS KALAPÁCSOS BOSS MÁR NEGYEDSZER ÖL MEG ÚGY HOGY KB 50 ÉLETE MARAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiszta idegbaj vagyok. Mindig akkor ugrik a védhetetlen szar villámos csapásával amikor az utolsó ütés bemenne!!! Undorító

Solid Snake
Látom megint aktuális. <#wave>
Ez is mehetne a bannerbe: #2772
Dark Souls - Expert's Guide to Parrying
Dark Souls - Parrying Backstab Fishers (Tutorial)
Depths patkányai még mindig jobb ötletnek tûnek. Painted worldbe nem is tudom vissza lehet menni ha egyszer kijöttünk?
Laza
Egyébként humanity farmoláshoz a painted world is nagyon jó. Kb 1 perc alatt el lehet futni a patkányokig (9 van egy körben), ráadásul félõsek, a fal felé fordulnak, és ha rajtad van a gyûrû meg human formban vagy akkor min 1-et dobnak. Vagy sok fehér csonttal érdemes ide bejönni, mert a patkányok után lehet rögtön nyomni a kövi kört, igazából maximálisan veszélytelen és gyors ... vagy visszafelé végig kell rohanni a mobokon, de az lehet kockázatos is, mert szûk helyen kell kerülgetni õket.

A kör: bonefiretõl egyenesen át a kinyitott kapun (itt az egyetlen zombi akit ki kell iktatni), a jobb oldali épületrészbe befutni (a lent talált kulccsal), fel a lépcsõn, fent kifutni jobbra, kiverni a faajtó maradványait, majd egyenesen és leesni, itt vannak a patkányok. A patkányoktól kiféle elmenni jobbra és leesni a nagy falról, itt egy kis épület itt van még kettõ pati (itt volt elõtte egy láda is a fehér ruha szettel).

Laza
Most 60-as vagyok, ha kell valakinek help segítek szívesen. Jelenleg Anor Londoban vagyok, itt eddig a festményig jutottam el, amit ki is pucoltam.

Laza
Így van! A pályadesign meg egyszerûen zseniális, talán csak a Zeldákban szoktak összerakni hasonló összetettségû helyszíneket. Ez igazi japán remekmû. Ez az amit nem találsz meg US és EU játékokban.

Pl a painted world, ami egy kis maréknyi hely, mégis mennyi különbözõ járat van benne, és mennyi megnyitandó hely. Aztán a vége úgyis az lesz, hogy a bonefire-tõl tök egyenesen kell csak szaladni a bosshoz :)

Egyébként õ volt az elsõ és egyetlen ellenfél, akit kb sajnáltam megtámadni ... olyan kis szép és 'ártatlan' ... de hát kell a fegyvere :D

Egyébként nevetségesen könnyû a zombi dragon és a boss is. A dragont kb elé állsz és ütöd stílusban le lehet nyomni. A bossnál meg azt hittem, hogy ez a láthatatlan mizéria csak a phase 1... erre pár perc alatt megöltem a crystal halberttel... mikor jött a lábnyom nyomtam egy elõre+nagy ütést, abból kb 6-7 kellett neki. Kár hogy a farkát kb esélytelen levágni.

Laza
A csapdákon simán át lehet szaladni. Ha felértél lehet egy cella liftet aktiválni, onnantól azzal lehet közlekedni fel-le. Mindenhol úgy megyek végig, hogy feltartott pajzs és séta. Simán át lehet menni rajta, csak nem kell kapkodni, szépen körültekintõen :)

Laza
Pont, hogy backstabelni lockolva van értelme csak, mivel körbe körbe tudsz rohangálni az enemy körül, amíg be nem ért a háta mögé, vagy nem csap egyet, amitõl rögtön a hátába kerülsz.
Mondjuk eleve csak lockkal harcolok, akkor is ha többen vannak. Mindig úgy állok be, hogy elõttem legyen mind, és akkor egyszerre tudom õket sebezni. Most pl halberttel megyek, azzal fõleg egyszerû csoportosan ölni még a szúsásával is ... sõt, halberttel el sem találok senkit lock nélkül.

Lunki88
Aki lerúgott, azt ráértél volna a játék vége elõtt megölni mert ha megkíméled az életét akkor firelink-hez megy és árul cuccokat.
Afe
Nincs ma szerencsém ezekkel az npc-kel, fortress-ben kiakartam engedni a mágust, de a rács szétütése nem mûködött és bekapott egy kisebb ütést. Amikor meg visszamentem a kulccsal, hálából jól megtámadott a kötsög. Meg kellett ölnöm.
Most meg itt a catacombs mélyén egy barátságos kalandor rúgott hátba, mikor lenéztem a szakadékba. Alig vártam, hogy viszonozzam a kedvességét. A tetemébõl nyert 4 humanity után már nem haragszok rá:)

Lunki88
Na ez a tag se komplett, invadel aztán haverkodni akar. :D link
MerlinW
http://www.youtube.com/v/Fsp6k4830a0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[merlinw.org]

Oké akkor még 1 kérdés:d Kitaláltam valamit. Melyik gombbal lehet az elõre kiválasztott gesztust megcsinálni? Tehát hogy nekelljen egybõl a gesztusokhoz belépni. Mostantól mindenféle erõsebb humanoid elõtt meghajlok mielõbb felnyársalom:)
MerlinW
3-4 mob esetén vagy használj távolsági fegyvert, hogy egyenként odacsalogasd õket magadhoz, vagy csalogasd mind egy szûk területre, ahol csak libasorban férnek el. Kevés hely van a játékban, ahol rákényszerít egynél több ellenféllel való küzdelemre.

[merlinw.org]

Soha nem sikerült lockal még és youtube videóban is azt mondják, hogy anélkül megy csak... Akkor valamit félreértettem. Jelentõsége nincs mert már úgyse játszom vele.

Mások is megerõsítették már azóta ,hogy lehet. És még mindig tartom hozzá ,hisz szinte állandóan lockal játszom (kivéve bossok nagy tömegek esetén (3-4 mob))
Töröltem a játékot már 2 napja. És hogy ne legyen ingerencia a mentéstõl is megszabadultam.

Nincs az az isten, hogy újrakezdjem.

MerlinW
Hülyeség:) Mindig lock-olva back-elek:) Mint írtam úgy a legegyszerûbb, hiszen ha lock-olva nyomod az elõre gombot, automatikusan a háta mögé szalad a karakter (ill. körbe-körbe)

[merlinw.org]

Nem lehet!

MerlinW
Én annyival fejelném meg, hogy tökéletes a rendszer. Sosem találkoztam még hasonlóan jól átgondolt játékmechanikával:) Pedig játszottam pár játékkal '84 óta (4 évesen játszottam elõször commodore-on) :)

[merlinw.org]

Papíron, de ha van egy erõs villám fegyvere és egy normális tüzes akkor válassza az utóbbit. (egyébként még mindig a cristal halberd tûnik oda a legjobb választásnak hisz biztos esik és más fegyvert nem kell hozzá szenvedni a fejlesztéssel) Tûz bomba/ tüzes nyíl meg fejeltõs mert lassúl és elmisselik
MerlinW
Jah. Egyébként ha egyszer-kétszer sikerül, utána rutinból megy. Londo-ban a lovagokat +4-es lightning spear-el 1 hit-eltem back/parry-vel az elsõ végigjátszásban. NG+-ban 2 kell nekik +10-el...:)

[merlinw.org]

Laza
De nem ugyanazt az utat teszed meg, mert az addig csinált dolgok megmaradnak ... mint pl a painted wordben, ahol ha kinyitottad a kaput akkor már tök más az útvonal. Meg a felvett cuccok is mind megmaradnak. Ráadásul általában minden útvonal egyre könnyebb, ált csak át kell szaladni rajta ha már jártál ott.
Jó ez a rendszer, nekem semmi bajom vele, illik a játékhoz.

Parry-re könnyû ráérezni mace/spear amivel vigyázni kell mert lassúak és bele lehet sülni a túl gyors parrybe
MerlinW
Használj tüzet, az jobban fáj nekik.

[merlinw.org]

Sejtettem, hogy Te leszel az aki majd megmondja a tutit:D:D:D Köszi srácok!
Lunki88
Ehhez még annyit tennék hozzá hogy backstab elõtt nem szabad mozogni, egy rövid pillanatra meg kell állni és akkor tuti sikerül.
MerlinW
Hogyne tudnál. Úgy a legkönnyebb.

[merlinw.org]

MerlinW
Backstab: egészen közel bal klikk pont a háta közepén.
Parry: Tab a megfelelõ idõpontban, egy lépés elõre, majd bak klikk.

Pajzs felhúzása nélkül mindkettõt. Sokan ott szúrják el, hogy rá vannak tapadva a pajzsra backstab/parry alatt.

[merlinw.org]

Hú srácok most akkor lehet lockolva vagy nem?:D Mert akkor leszokok a lockról bár amikor sokan jönnek akkor alapból nem kapcsolom be. Nagyon tetszik egyébként a harcrendszer minden rpg-be ilyen kéne, van benne kihívás és jó nézni az animációkat, például scimitarnál milyen átfordulást végez ütéseknél meg lándzsáknál milyen körbeforgást és bejövõs ez így, hogy akár 2 különféle kardnál is más az animáció;)