10203
  • wedge31
    A wikibe olvas bele mielött belekezdesz, szvsz.
  • Lunki88
    Nem is tudtam hogy tényleg bele lehet ugrani, pedig az elején próbálkoztam én is vele. :D
  • Mr_no_NaMe
    Nagyon szépen köszönöm nektek :] Nem gondoltam volna, hogy van egy ilyen progi amiben benne van minden nyűgöm ellenszere :D Köszi mégegyszer :]

Már csak az a kérdés, hogy teljesen lowon el fog-e futni :/
  • Lunki88
    Ki lehetne tenni bannerba, habár a hsz-ek alapján kb. kialakult egy közösség itt azon kevesek között akik játszanak vele. :D
  • Laza
    F9, de ebben már alapból eltűnik.
  • Laza
    DsFix
  • Lunki88
    DSfix ezt szépen letöltöd, a kicsomagolt fileokat bemásolod a játék főkönyvtárába és máris állítható a magasabb felbontás, és a kurzort is el lehet tüntetni utána az F7 billentyűvel ha jól emlékszem.
  • Mr_no_NaMe
    Vége lett hála istennek a fél órás elnyomhatatlan intronak, most pedig rájöttem, hogy játszhatatlan a játék windowed modban. Folyamatosan látom a kurzort. Fú. Van valami alap beállítás sorozat amit meg kell ejteni? Jelenleg ez így használhatatlan :/ (gondolom nem a virágbolti verzió miatt)
  • Laza
    Én Priscilla farkát szerettem volna, de miután az első ütésre láthatatlan lett, elbizonytalanodtam :)
  • Mr_no_NaMe
    Srácok több probléma is felmerült, amitől már a hajamat tépem.

1. Hogyan kell fullscreen modban 1024-ben futtatni a játékot? Se config filet nem találtam, a beállítások pedig elég szegényesek. Nem értem. A gépem nem írja az 1280-at.

2. Nem tudom elnyomni az introkat meg a filmeket, ezt is meg lehet valahogy oldani?

3. A főmenüben xboxos gombokat mutogat nekem, hogy nyomogassam. Ez bug, vagy alapból ilyen?
  • Lunki88
    Ezt te nem érted, az olyanoknak mint Tinman ez külön kihívás. :)
  • Shep
    Én már rég nem foglalkozom ezzel a farok levágás témával ha sikerül jó, bár úgyis csupa szemetet adnak számomra, ha meg nem hát nem zavar az sem. DLC-ben is levágtam a kecske oroszlán farkát aztán mit kaptam? Legszívesebben leköptem volna a monitort.
  • Laza
    Hát, egyetlen pont van, mikor támadható a farka: ha rádrepűl és direktbe a háta mögött maradsz, akkor fentről le fog csapni a farkával, és 1-2 mp-ig a földön is hagyja. Nem mertem próbálkozni, örültem hogy maga a sárkány megvan :)
  • Lunki88
    Kalameet farkát még ennél is nehezebb levágni. :)
  • Mr_no_NaMe
    Valamiért a Dark Messiah jut eszembe róla. Ott is harc harc hátán, de tele volt rpg elemmel. Fú mindjárt lejön, nagyon várom.
  • wedge31
    Nem igazán rpg én inkább az ügyeség, reflexek és rengeteg tapasztalatszerzés játékának mondanám.
  • Laza
    Ott leginkább az íjjászok idegesítettek, inkább levágtam őket minden alkalommal, mint szopassanak :)
    Na a polcra ugrást a mozgó lépcsőről én is kiszenvedtem ... bár sok értelmét nem látom :)
  • Zozo0122 #4938
    Nekem is gyanús volt ezért direkt úgy mentem oda, hogy előtte elköltöttem minden lelket:)
  • Zozo0122 #4937
    Nekem ha valaki azt mondja 1 rpg játékban, hogy beleugorhatsz 1 kútba akkor már megyek is:D:D:D A valóságban átgondolom.:D
  • Tinman #4936
    Jut eszembe!

Tegnap 6 körül úgy gondoltam játszok 1 órát, aztán nézek valami filmet.

23:45-kor már úgy "erőszakkal" kapcsoltam le a gépet, mert szívesen toltam volna még tovább. Mikor nekiálltam fáradtnak éreztem magam, utána meg az adrenalintól, megértem elaludni :-D

De hogy mit is csináltam?

Totál kitakarítottam Duke's Archives-t, minden kincset levadásztam még a szopatós "ugorj rá a könyvespolc tetejére a best crossbow-ért" témát is... na meg a lényeg: Seath the Scaless farkát le akartam vágni!

Mit összeszenvedtem mire sikerült...phuuuuu... kábé 10. próbálkozásra és aki képben van az tudja, hogy nem 1 köpésre van onnan a tábortűz.

Amúgy rémesen könnyű ellenfél, simán kinyírható még a törött karddal is, csak a farkát lecsapni... na az kemény volt :-/
  • Tinman #4935
    Ja-ja!

Tegnap Duke's Archives-ba rageltem egy kicsit, és maxra fejlesztett Iron páncélban, maxra tolt kétkezessel belementem szaros kis 3 Crystal Soldier közé és úgy leverték a HP-m 2 mp alatt 10%-ra, hogy megértem elhúzni.

Megyek és szétcsapom? :-DDDD
    Elképzelem ahogy leér a Great Hollow aljára és a nagy gombicsekeket megkínálja pár öles parasztlengővel... :-DDD
  • Mr_no_NaMe
    Gondoltam megkérdezem mi ez, már csorog lefelé. A gameplay videókból nagyon faszának tűnt, és hangulatosnak. Ha legalább ennyiféle rpg elem van benne, akkor jó is lesz ez ide :D
  • Laza
    "bár eléggé ilyen konzolos megyek azt szétcsapom ami szembejön dolognak tűnik"

Pont, hogy nem ... de próbálkozni mindig lehet :D
    Nézz még körül kicsit :)
  • Mr_no_NaMe
    Srácok ez egy ilyen rpg? Néztem gameplay videót, nagyon faszán néz ki, bár eléggé ilyen konzolos megyek azt szétcsapom ami szembejön dolognak tűnik. Vagy lehet fejlődni is, és cuccokat váltogatni?
  • Lunki88
    Igazából most kezdek rájönni hogy mennyi felfedezni való van még mindig a játékban. Pedig én azért bevallom elég sokat használtam a wiki-t, de még így is rábukkanok néha olyan dolgokra mint pl. a dragon torso stone, amit véletlen láttam meg most egy videóban. :D Ezt meg akarom majd szerezni. :)
  • Laza
    Játéka válogatja :) Van hol nagyon élvezetes, van ahol nem. De másodlagosnak mindenképpen használni szoktam az összes játékban :)
  • Laza
    Én is annak olvastam az elején a csata hevében ... de ugye csak egy király van :)
  • Shep
    De miért emlékeztem akkor én king-re. De amúgy tök mindegy a vége ugyanaz :)
  • Laza
    Majd megfogod :)

És nem király - king, hanem knight :D
  • Shep
    Ja egyébként tegnap a DLC-ben a király várában fent a torony be van zárva, a kulcsot hol találom majd meg hozzá?
  • Shep
    Ezzel én is így vagyok. Annyi ,hogy nálam az elsődleges az íjászkodás.
  • wedge31
    Detto, mondjuk még ijászkodni is szeretek.
  • Laza
    Sosem szerettem az ilyen játékokban a mágusokat. Jobb szeretem a melee-t, a páncélokat, kardokat, pajzsokat, stb :)
  • Laza
    Nekem valahogy nem jött be. Mondjuk lehet az elnagyolt cell-shadednek is köszönhető. Vhogy a Torchligtban jobban meg tudom emészteni :)
  • Shep
    Az komoly :)
  • wedge31
    A Borderlands is egyfajta Diabló.
  • Laza
    Én a kezembe fogtam tegnap a demon catalist-ot, cask úgy próbából ... 17-et sebzett a Soul Arrow :D
  • Laza
    Ott nem, de nem is kell, az a tömeghentről szól ... mint FPS-ben a Serious Sam :D
    De lehet csak nekem vannak extra elvárásaim egy 'FPS-RPG'-től :)
  • Shep
    Egy varázslatot nem lőttem el, nem is fogok ezután sem.
  • jarlaxxe
    Ja, mert a torchlightbe IQ bajnok ellenfelek vannak...