10203
  • Mr_no_NaMe
    Te biztos ilyen "mindenhez úgy is jobban értek, alanyi jogom szerint küldök el mindenkit a büdös francba mert biztos úgy van minden, ahogy én mondom, és aki kicsit is másképp gondolja az le lesz zúzva" csávó lehetsz nem?

Majd én beosztom a saját pénzem, és engedtessék meg, hogy majd én megvegyem azt amit én akarok.
  • Laza
    Én levertem mert kellett az a páncél ami mögötte van a ládában :)
  • Shep
    Javítanám, mert van aki még él de azt nem akarom bántani pl. Anor Londoban a csajt.
  • Shep
    Nekem ha egy harc nagyon elhúzódna akkor hagyom a fenébe majd visszamegyek később, bár jelenleg nincs ilyen, mert már csak a fő boss él, nála meg még nem jártam de ma szerintem beköszönök majd neki :)
  • Lunki88
    Szerintem arra gondolt hogy nem minden bosson tudsz akkorát sebezni mint ami a fegyver alapsebzése lenne.
  • Laza
    Miért kéne 40-50dmg-el ölni? Nem adnak ám akkora bónuszt a statok, hogy ne lehetne nélkülük boldogulni. Kell egy jó alapsebzésű fegyver és fel kell húzni +15-re, vagy elemental sebzésre.
    Sőt, egy csomó fegyverre nem is hatnak a statok.
  • wedge31
    Bárkit meglehet ölni 40-50dmg-vel is a kérdés csak az minek órákig tökölni mikor lehet gyorsabban is, bár gondolom ez is egyfajta kihívás, méghozzá a türelemé.
  • Shep
    Pedig vannak ilyen lvl 1-es végigjátszások. Fegyver fejlesztés, türelem, sok gyakorlás kérdése. Na meg sok időé :)
  • Laza
    Ja, nem semmi lehetett ... mondjuk ha van egy jó pajzsod meg egy felhúzott fegyvered, akkor már csak az ügyességen múlik :)
  • Lunki88
    Itt inkább az a nem semmi hogy lvl 1-en eljutott odáig hogy dark wraith legyen belőle. El nem tudom képzelni hogy pl. O&S-ot hogy veri le első szinten. :)
  • Shep
    Hogy őszinte legyek nekem nem hiányzik az online bohóckodás, hogy mindenféle hülye gyerekek betámadjanak, bár így belegondolva ha összesen 1 órát ha voltam emberként akkor lehet sokat mondok :)
  • Lunki88
    Ebben a játékban kb. ilyen lehet egy igazi troll:
  • Shep
    Mert rossz felől mentél :) Amúgy engem is :D Na Ash Lake is kipucolva.
  • Laza
    Hát, engem ott Soalire kapásból megtámadott egy bogárral a fején :(
  • Laza
    Nekem egy nem sokkal gyorsabb E6750-em volt (2,6 Ghz) a GTX 560Ti alatt (előtte meg a 8800GT-vel), és mindent fullon nyomtam vele. Csak most nyáron upgradeltem.
    Szerettem a C2D-t, az egyik legjobb konstrukció volt ... persze a videókártyát nem tudta teljesen kihajtani :)
    Szóval azért is mondtam, hogy oda bőven elég lenne egy 2 generációval újabb kártya, és már hasítana is (mondjuk egy GTX 260).

Core2Duo rulez! :)
  • Lunki88
    Igen az lesz az. Csak ugye pl. Solaire megmentéséhez muszáj a másik oldalról kinyitni és leölni a chaos bogarakat.
  • Shep
    Amúgy csak a 8600-a kevés hozzá a proci elég neki, persze kicsit nem árt felhúzni. Nekem is olyanom van 2700-on pörgetve és teljesen jó a játék a fixel.
  • Laza
    Az az a fal amit egyébként is ki lehet nyitni a Bed of Chaos boss előtt a híd túloldalán (ahol a bogarak vannak)?
  • Laza
    Az az okoskodás, mikor nem fizetsz egy 2012-ben megjelenő játékért, de fikázod és hőbörögsz, hogy a 6 éves gépeden nem úgy megy, ahogy azt 'szeretnéd'.

Ingyen már most is túlteljesít a játék ;)

És igen, ismerem ezt a 'szegény vagyok ezért alanyi jogon jár nekem minden' hozzáállást, nem kell belekezdeni.
    Valószínűleg nem Én vagy a játékot fejlesztő cég tehet a sorsod alakulásáról ... így nem is mi fogjuk azt megváltani. Szarból meg nem lehet várat építeni, és nem lehet elvárni senkitől, hogy x generációra visszamenőleg minden proci és vga pároson megfelelően muzsikáljon egy játék ... főleg nem egy 99%-ban konzolra fejlesztő cégtől.

Inkább add el az egész gépet és vegyél egy használt X360-at, azon minden fut amit arra adtak ki (többek között ez is).
  • Shep
    DLC-ből ha leöltem mindenkit van valami rendes visszatérés, vagy csak ugrok egyet egy tábortűznél? Az a sárkányos gyűrű viccnek is elég gyenge. Amúgy azért ami a DLC legelején újra vár a főboss kicsinálása után az azért elég komolytalan, na azt esélytelennek érzem.
  • Shep
    Szerintem a pókcsajt kell leölni, nem?
  • Lunki88
    Na én voltam a hülye, ezidáig azt hittem hogy egyből a bonefire után fog kinyílni az a fal. :D Jóval odébb lesz az a Capra démonok felé.
  • Lunki88
    A pók csajnál még mindig nem nyílik ki az ajtó a 30 humanity felajánlása után... Olvastam hogy egy bosst le kell ölni aztán jó lesz, hát O&S-ot kinyírtam de még mindig zárva az a rohadt ajtó. Ceaseless-t meg még azelőtt megöltem hogy chaos servant lettem. Ilyenkor mi a rák van? :(
  • Mr_no_NaMe
    Megoldottam xD Vagy leeshetett, vagy én nem tudom mit csinált de meghalt és kaptam 1000 pontot xDD
  • Mr_no_NaMe
    Figy, okoskodhatsz ahogy szeretnél, nyílvánvalóan nem hülye vagyok, csak szegény. Én is tudom, hogy félévente annyira lemegy az ára a dolgoknak, hogy potom pénzért lehet újat venni. És mennyi az a potom pénz? 20k? Igen...veszel egy új kártyát, akkor már veszel hozzá új procit is. Akkor már új alaplap is kéne, akkor pedig neagyisten új táp.

Jelenleg kéne ram, videókari és egy új proci is. Ez kapásból lenne egy 50-es. Szerinted ki fogok ötvenezer forintot dobni az ablakon, ha épphogy annyi pénzem van, hogy nem halok éhen hónap végére? Hagyjuk ezt a témát, nem is ide tartozik, meg egyszerűen csak azért háborgok, hogy boltba dobták ezt a játékot, sehogy nem néz ki, még is szaggat is, és pénzt kérnek érte valahol...
  • Tinman #5010
    Kezelj úgy minden helyzetet, mint egy kutya.

Amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni azt hugyozd le, és menj tovább!
  • Laza
    Aki alaphelyzetben nem támad rád, arra Te se támadj.
  • Laza
    Khm, Én 5 évvel ezelőtt vettem egy 8800GT-t, amikor megjelent, ~50-60eFt-ért (és mellé E6740-et). Sokáig minden elment rajta nagyon szépen. Majd 1,5 éve vettem egy GTX 560Ti-t 58k-ért, a 8800GT-met meg eladtam 15k-ért.

Ebben az az érdeke, hogy a 8600GTS még a 8800GT-nél is gyengébb ... és ma kb 20k-ért kapsz olyat, ami a földbe döngöli teljesítményben.
    Persze lehet ragaszkodni az 5-6 évvel ezelőtt kifizetett 120k-hoz, csak nem érdemes (az már más kérdés, hogy már akkor is baromság volt ennyit kiadni érte :) ).

A mellette lévő E4400-at meg a mai legolcsóbb Core i3 is kenterbe veri :) De még a Celeronok is simán.

De azért sok sikert :)
  • Mr_no_NaMe
    Azért kérdezgetek igazából mert még mindig az uninstallon gondolkodom, csak egyre jobban tetszik. Most megcsapkodtam ezt a lovagot itt az első szintlépős tűznél, és akár hányszor újraéledek, megöl, vagy meg akar ölni. Hmm, elleszek ezzel egy darabig.
  • Fpocok
    Meg szintet lépni, igen.
  • Tinman #5005
    El, de 1 dobásod van visszatérni halálod helyszínére és felszedni a lelkeid. Ha nem sikerül, mert közben meghalsz, vége a dalnak.

Szóval, ha úgy érzed, hogy nem szeretnél lelket veszíteni célszerű keresni egy tábortüzet és ott tudsz szintet lépni a lelkekből.

Az a baj, hogy NAGYON alapvető dolgokat kérdezel... tényleg olvasgasd a wiki-t, vagy ha nem sértelek meg itt írtam 1-2 gondolatot a témában.

http://tgamet.blog.hu/2012/01/06/dark_souls_ps3_teszt_game_of_my_life
  • Mr_no_NaMe
    Hmm. És gondolom azokért a pontokért kapok én minden fegyvert, páncélt, anyámkínját.
  • Laza
    Nem csak ezt. Ma már bagóért is jobbat kapsz :)
  • Fpocok
    Igen.
    Viszont ha visszafutsz anélkül, hogy újra meghalnál, akkor fel tudod szedni.
  • Mr_no_NaMe
    Milyen vicc? Kb minden fut a mai napig. Kivétel a BF3.

Fiatal vagyok én is ebben nőttem fel. De ha valami 100-120 ezer forintba került pár éve, akkor azért az tartson ki. Költsek 3 havonta 100 rugót a gépre? Nem vagyok dollárpapa.
  • Mr_no_NaMe
    Nna...warrirorral az első főboss azonnal KO :D van valami 2000 pontom. Ha meghalok, akkor mind elveszik?
  • Laza
    "Nem értem. 8600 GTS 2 giga ram E4400 proci. Hasítania kéne."

Szeretem én a viccet, de azért vannak határok :)
  • Lunki88
    Köszi! Mint sok más boss-nál, itt is a Havel set húzott ki a csávából. Na meg a stamina boost gyűrű. :)
  • Tinman #4997
    Őszintén gratulálok!
  • vzajcev
    +utána ugrás a kútba