10203
  • ratgab
    Épp az imént linkeltem 2100-ért a játékot, szerinted csak poénból tettem? XD
  • Shep
    Na de meg ne sértődj, csak szórakozok. Ilyen vagyok ez van, megváltozni már nem fogok,.
  • Shep
    Nem hagyjuk félbe, mint az a bizonyos illető a játékot :)
  • Shep
    Hát azt én nem tudhatom hova ugrottál :) és látod nem annyira alja a PC-s társadalom :)
  • ratgab
    Nem hagynátok már abba?
  • Shep
    Mindig megköszöntem ha kérdeztem és válaszoltak de, mint már legalább 3x leírtam a Bossokról beszéltem hogy egyáltalán nem olyan nehezek, mint ahogy a konzolos kollégák beállították!
  • Tinman #5069
    Hugh... már megijedtem, hogy azt fogod mondani, hogy valakinek nekiugorva kirohantam a világból.

A cheat-et piszkosul gyűlölöm, nagyon féltem, hogy teljesen tönkreteszi majd a TI és az én élményem is. És nem az, hogy mi csalnánk, hanem, hogy mások szét fogják trollkodni a játékot. Szerencsére nem így lett.
  • CarajoEsp
    Szerintem az is eleg lenne, ha megkoszonned a segitseget es hozzatenned, hogy sokat szamitott, hogy a jatek ne legyen annyira hard.
  • Shep
    Szerinted vissza fogom keresni mit műveltél mikor kijött a játék és, hogy ultimate csít meg ilyenek? Nem izgat annyira egy hülye játék, meg egy hülye fórum. És egyébként is nyomjad inkább a RAGE-et :D
  • Tinman #5066
    Nyugodtan idézz a kirohanásaimból.

- Capra
    - Ornstein & Smough
    - Hellkite Dragon
    - Dark Sun Gwindolyn
    - Sif
    - Stray Demon
    - Quelaag
    - Nito
    - Bed of Chaos (ha nem tudod mit kell csinálni...)
    - egyeseknek Moonlight Butterfly
    - első végigvitelemkor Tower Knight (min. 10 lökött le)
    - Havel
    - na és a Seath the Scaleless akit 1-2 napja kérdeztél, hogy miért is regenerálja magát. Khm.

Ezek azért nem voltak olyan hűűű de egyszerűek... főleg infók nélkül, főleg ha nem akkor mentél amikor már elég erős voltál hozzájuk.
  • Shep
    Na de mindenkinek további jó játékot én elballagok más kaland után nézni :)
  • Shep
    Tudom én is hibás voltam ,hogy nem fogalmaztam 100%-osan félreérthetetlenül de azóta már javítottam magam vagy 2x.
  • Shep
    Ez nem azért van, hanem a kirohanásaid miatt. Nézd csak vissza és rájössz ,hogy van benne igazság. Most is leírtam ,hogy a bossok nem voltak olyanok, mint ahogy be lett harangozva és egyből letámadtál a hát de egyedül szöveggel. Márpedig a bossok nagy része nem nehéz egy sima BK is nehezebb tud lenni adott esetben.
  • Tinman #5062
    Jah, csak azért mert mertem tanácsot adni, vagy megszólalni a témában, már rögtön tolod ezt a "magasabb rendű vagy" szöveget, ami nettó baromság, mivel vannak itt nálam egyre többen, akik már a sokadik karaktert vagy újrajátszásnál tartanak.

MerlinW-hez képest, kifejezetten n00b-nak érzem magam.
  • Shep
    És ezek nagy részére még mielőtt választ kaptam volna rájöttem magamtól. Erről ennyit. Elhiszem ,hogy ha nem kérdezel rohadt nehéz és ezért te 1 szinttel magasabban lévőnek érzed magad a PC-s végigjátszókhoz képest de engem ez nem izgat. végigvittem jó volt és ennyi. És amiről hadoválok ,hogy a Bossokra értettem főleg amit írtam arra persze nincs reakció.
  • Lunki88
    Amúgy erősen játszok a gondolattal hogy indítok egy másik knightot és lvl1-en maradok vele, kiderülne hogy fejlődtem-e valamit. :D
  • Lunki88
  • Tinman #5058
    Videó*wiki*kérdezés, lényegében mindegy.

SOKKAL nehezebb ez a játék meg a DeS kollégája, ha csak elindítod azzal, hogy na végigtolom, lássuk mi lesz belőle és csak magad vagy.

Félreértés ne essék! Kérdezni szabad, wikit nézni lehet, mindent lehet... de azt állítani min. 150 kérdés után, hogy "hát ez egy lófax volt, ennyi volt a DaS" az elég erős ^^
  • Tinman #5057
    Így van! Simán 2x annyi időt tett bele, mint itt bárki más.

Shep 1 percesek szeretettel!

Csak HÁROM(!) oldalról --->

"Ja és a kindled az mire jó?

Amúgy még az elmegyógyban hogy lehet kinyitni azt a kaput ahol a nagy pajzsos csonti van? Később oda visszamenni gondolom már nem lehet? Ja ha pihenőzök akkor a bossok is visszatermelődnek?

Az alap karddal és a tányérnyi pajzzsal kell megölni Süsüt?

Na rájöttem, de miért van 2 slot, lehet egyszerre több fegyver is készenlétben?

Hát az nem semmi akkor, 2. főellenhez mekkora szint javallott?

Köszi. Maradjak hollow vagy nyomjam a humanityt?

Vannak ilyen lélek töltőim ami elvileg 200 lelket ad érdemes ezeket elhasználni vagy tartogassam őket?

Amúgy a toronyban lévő bunkós embert mikor lehet majd leölni, 100. szintnél?

Hol lehet egyébként nyílvesszőt találni?

Hogyan tudok a nyílpuskával célozni?

Bár lehet jobb ha veszek egy íjat? "

Van még kedved arról beszélgetni, hogy a DaS sokkal nehezebb, ha senki nem segít vagy elhiszed?
  • Shep
    Amúgy továbbra sem tudom megmondani mi volt az ami miatt 70 órát képes voltam lényegében folyamatosan játszani a játékkal. Utoljára ilyen a CS lehetett amit 8 évig játszottam annoó, mondjuk az nyilván nem 70 óra volt :)
  • Shep
    Na de arról ki tehet, hogy nem találtad meg azt a szetet, meg minden bossnál szenvedtél? 1 boss volt akihez 10-nél többször kellett mennem, ja nem 3 A mindenki szerint legkönnyebb gólem a DLC lovag és az akármi distruption vagy mi votl a tüzes frászkarika neve. Többi 3-4 próbálkozásból megvolt és volt nem 1 aki elsőre ment, és mindez úgy,hogy nem néztem videokat.
  • Shep
    Hát de 510 órával szép is lenne ha nem lenne tudor :D
  • CarajoEsp
    Erre is irtam, hogy szeretnem ha annyi idom lenne, hogy mindent magam fedezzek fel, de munka mellett a napi 1 oramba nem igazan fer bele, hogy halal itan, soulol nelkul menjek lefekudni;)
  • CarajoEsp
    Mindenesetre, ha vegig vittem, akkor vagy Ng+ vagy uj jatek. Ha valaki kedvet kapna, mivel a forumokszerint konyebb azzal koopozni, aki gfwl-en fel van veve, vegyen fel, nevem ugyan az, meg se allok mig minden kaszttal vegig nem viszem:)
  • Tinman #5051
    Már bocs, de ez kimondatlanul is MerlinW a DaS tudor itt.

Nézd meg hány kérdésedre válaszolt...
  • Tinman #5050
    Rengeteg dologra nem vagy csak későn jöttem rá az első végigjátszás során.

A Shep által emlegetett páncélt kb. a játék 80. órájában találtam meg.

A Taurus démon elsőre nekem lehetett kb. 8-10 próba mikor rájöttem, hogy ugyan úgy lehet plunge attackot elkövetni rajta, mint az Undead Asylum szörnyén, ahol ÍRTÁK is a készítők, hogy mi is a plunge attack.

Egyébként pedig nekem első körbe NAGYON sokat segített a földön levő feliratok.
  • Shep
    Akkor bocs. Na de amit korábban már leírtam még anno veled és a játékkal kapcsolatban azt most is tartom, igaz akkor kimagyaráztad :D
  • ratgab
    Darksouls regon free
  • Shep
    DE nézd már meg ,hogy 90% apróság semmi komoly legkomolyabb talán hol van a blighttown bonefire meg valami ruha ügy volt de végül arra sem volt szükségem de mindegy te vagy a nagy DS király ezt mindenki tudja. :)
  • ratgab
    Ezt kukkoljátok:

http://yuplay.ru/story.php?title=Dark-Souls-Prepare-to-Die-Edition-%28Steam-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F%29

Region Free Darksouls 2100 Ft-ért....XD
  • Tinman #5045
    Jah, ami kb. a végigjátszásom után 5 hónappal került a tulajdonomba, de a megjelenés után nagyjából 2 hónappal jelent meg.
  • Shep
    Hát de ez az én a játék feléig semmit nem használtam 1-2 kérdést tettem itt fel és Anor Londonál 1 nap szünet kellett mert beleuntam, utána viszont belendültem fel a Haver szettet és kész gyerekjáték lett az egész. Segítség az apróságokhoz kell de ezek nélkül is bőven végig lehet vinni a játékot. Engem pl. nem hoz lázba, hogy mindent összeszedjek, meg minden sarokba benézzek. Összes bosst (akit támad) megöltem a végére értem és ennyi. Próbaképpen NG+-ban megnéztem a diliházas bosst 3 ütés után feküdt. Jó volt ez a 70 óra de nekem ennyi kifújt.
  • Tinman #5043
    Könyvet lehetne írni a kérdéseidből.
  • CarajoEsp
    Munka es csalad mellett jatszok a jatekkal, igy az elejen sok Wikit/forumot/Yt-t hasznaltam. Kb a jatek 30%-at ezek segotsegevel csinaltam, mert nem lett volna idom mindenre magamtol rajonni.
    Most Anor Londohoz ertem, innentol no segitseg. Ez nekem kellett, mert 30 orat tettem bele, de elveztem vegig. Ha azt mondja barki, hogy mindenre rajott segitseg nelkul, azt nehezen hiszem el. Ha nincs a plussz segitseg 30 ora utan konkretan a Taurus demonnal jarnek. A jatek tenyleg nehez es ezzel egyutt elvezetes.
    Utolag en is sajnalpm, hogy ennyit spoilereztem magamnak, de ha ez nincs az elejen, mar fellogattam volna magamat, mert 2 oranyi jatekot bukni, hogy hetvegen tudok csak hosszabban jatszani eleg ramaty erzes.
    Ezzel egyutt kell kezelni, gondolom a titkosabb dolgokat(bar szinte minden az:) nem magadtol talatad meg.
    Ha pedig kihivasra vagy, hagy a Dragon Swordot az elejen, csak ugy jatsz, mintha ezekkel nem lennel tisztaban:)
  • Shep
    De te meg ne könyörögjél nyomjad a RAGE-et ! :)
  • Shep
    Ja és én amúgy főleg arra céloztam ,hogy a BOSS-ok hú de milyen kemények aztán nagy szart.
  • Shep
    Ja de amúgy állítólag van kézikönyv szóval :D
  • Shep
    Most nem azért de yt-ot szint nem is néztem, wikit sem. Itt kérdeztem pár dolgot de nem azt kit hogy kell megölni, meg mivel mit egyedül a fury volt amit komolyabban megkérdeztem de végül azt sem használtam semmire. Úgyhogy nem kell itt a mert fórumozunk akkor már szinte csaltunk szöveg. A játék meg nem nehéz csak idegesítő a mentés rendszer ennyi. Elérsz egy szintet és nincs ellenfeled a játékban. És nem is kell hozzá spéci cucc csak amit megtalálsz. Haver páncélban nyomtam 40 órán át 2 fegyvert használtam végig ebből csak a másodikat fejlesztettem és azt is csak az utolsó 15 órában. Szóval erről ennyit.
  • Tinman #5037
    Könyörgöm ember!

Képzeld már el, hogy nem kérdezel és nem segít senki! Normál esetben így viszel végig egy játékot... ezt is végig lehet úgy vinni, de kiba. nehéz!

Ezt a játékot úgy kellett volna játszanod -ha könnyűnek találtad-, hogy ide/wikire/youtube-ra fel se nézel.

DeS-t és DaS-t is úgy toltam le, hogy semmi quide-ba nem néztem bele... vércsövelés volt helyenként.
  • Shep
    Hát a főellen sem volt nagy valami levertem, mint süket az ól ajtót. Hát ennyi volt a DS? Őszintén szólva sokkal durvábbat vártam a konzolos jajbékolások, meg a 100. halál után-os videok láttán.