Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak jelezném, hogy Broadsword-nál csak 1 jobb egyenes kard van (a tucat helyett), ami történetesen Anor Londoban szerezhetõ.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez nem szerepjáték barátom😊 de tessék😊
Egyébként 24 str-el a nehéz kardok 90%-át forgathatod egy kézzel
[merlinw.org]
Ha teljesited a stat követelményt ezeket is foghatod egy kézzel a másikba meg marad a pajzs.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kurva életbe, már megint rámtört a görcs.... Nem rakom fel mégegyszer akkor sem!!!!<#vomit>#vomit><#idiota>#idiota>
Ebben a játékban a legfontosabb stat az endurance. Abból legyen sok és jó vagy😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Kindle-t sem nyomtam 2x soha sehova. 10 flaskának mindenre elégnek kell, hogy legyen, még akkor is ha bénázik az ember. Végsõ esetben ott a humanity, mint SOS csomag😊
[merlinw.org]
Ami OP az a támadások megakasztása, na az durva!
Ha ügyes vagy / és miért ne lennél / a firelinkes csaj életben van és nála beválthatod mindet.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem kicsit megörültem neki... nekem elsõ végigvitelre valamiért az is kimaradt, de most iszonyat alaposan vizslatok mindent.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Videó a hogyanról
[merlinw.org]
- A ragyásfejûek megfertõzhetnek és tojásfejû lehetsz (van rá gyógyír)
- Ellenséges lesz mindenki a területen.
Elõnye: 1-2 ezer lélek és egy firekeeper soul.
Semmi értelme megölni. Nem is áll ellen, ha megtámadod.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Anor Londo SPOILER
[merlinw.org]
De lássuk nekem
Elsõ boss: 1 nekifutásra
Taurus: öcsém ölte meg mert nekem nem akart összejönni a leugrós támadás.
Capra: ezredik nekifutásra kb
Gaping:2. elsõnél 1 hitelt full hp-ról mikor rám taposott
Quelaang:2. neki futás két egymást követõ aoe visítós spellt kaptam be elsõ alkalommal
Iron golem: valahol 10. körül. korábban mindig leestem
Hydra: 3.
Q&N:15-20 között, de ez sokáig tartott így is
Sif: 10 körül
Catacombos:1 nekifutásra
Gargoylek: valahol 10 körül (inkább kevesebb)
Ceaseless Discharge: 1. nekifutásra
Pillangó: elsõ nekifutásra
Asszem ennyi eddig a nagyobb bossok közül. Stray Démont és Four kinget tettem pihenõ pályára eddig, de õket is idõhiány miatt
Zweihander adatlap
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Az egyik képessége one hitel... szóval elõfordul.
Na-na, ez nem így van! Demo's Souls-t és Dark Souls-t is csak 1-1x játszottam még végig, viszont utóbbi cím esetében vagy 30 órát beletettem csak úgy, tesztelgetés, felfedezés címén. A PoD Covenant-ról tudtam, de én elsõ végigjátszáskor teljesen kerülöm a helpeket, videókat, mert nem akarok spoilerbe futni... na most megnézném amikor leírás nélkül valaki rájön pl. erre elsõre!
A pillangó leölés terén az zavart sokatok esetén, hogy volt aki ott 1-2x meghalt, ami azért vicc, mert egy Black Knight nagyibb kihívás kb. :-D
Ja nem... én vagyok a barom, hogy múltkor -konzolon- elsõ nekifutásra arra mentem, eszement fasság!
Összesen 150 óra után már azért bölcsebbnek mondanám magam és a tuti tipp a Blighttown után, de ajánlott már Depths elõtt Darkroot azon része ahová még nem kell az ajtónyitós 20000 lelkes crest.
Raklapnyi jó cuccot lehet felszedni, és ami a lényeg, hogy a köpõcsöves rohadékok ellen a fák leölésével ingyen jó kis toxin cure-hoz lehet jutni, ami egyszerûen priceless!
Picike munkával Black Knight shield is szerezhetõ, u.i. pedig a játék egyik legjobb pajzsa a Grass Crest Shield is vihetõ!
De ami a lényeg, hogy megszerezhetõ némi ügyességgel az Elite Knight set, ami nem éppen egy gagyor cucc, még a játék közepén sem, nem hogy eleinte. Persze ehhez nem árt a staminát már a kezdetektõl jól fejlesztgetni.
Aztán a Moonlight Butterfly is rémesen egyszerûen legyõzhetõ még alacsony szinten is, az Ember ami utána fellelhetõ, meg a 20k lélek, ajándék ilyenkor.
[merlinw.org]
Mindegyikkel találok valami újdonságot a játékban
O&S a cél, ott megkapod a lordvessel-t. Ezután kezdõdik a lord-ok lelkének begyûjtése a végjátékhoz.
Lordvesselt utána lerakod a helyére Firelink oltárnál és megnyílik az összes arany kapu., mehetsz vissza Londo-ba, onnan nyílik a Duke's archive., Demon Ruins-ba, ahonnan Lost Izalith nyílik és Tomb of the Giants-be, ahol Nito lakik.
Londo-ban sok kincs van elrejtve érdemes végigjárni. Ahogy Painted world is igen gazdag😊
[merlinw.org]
Londo egyébként milyen hosszú?