Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az izmos kard. Feltéve, ha +15-ig fejleszted és str-re gyúrsz. Akkor az is 1000 feletti dmg-re képes. Esetleg, ha átalakítod raw fegyverré, akkor dex és str is ad bónuszt.

[merlinw.org]

Fpocok
EZT a kardot
"Rare drop from any Capra Demon."

Ez egy isteni jel! :DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
EMBEREK! CSODA TÖRTÉNT! CAPRA MÁSODIK TRYRA! ÉS DOBOTT EGY MACHETET AMIT MÉG SOSEM LÁTTAM! PEDIG NEM IS VOLTAM HUMAN!

Lunki88
Na bementem leöltem akit láttam aztán felkaptam az armor setet és kijöttem. :) Már csak a black knight axe hiányzik, az sehogy sem akar esni valamiért.

A kardnak meg adok még egy esélyt akkor, mert most halberdel nyomom amit azért szeretek mert messzirõl is elérek mindenkit általában.
MerlinW
Ha bemész az ajtón, lesz ugyan egy kis elõtér, de gyakorlatilag ott a boss, tehát csak akkor menj be, ha végezni szeretnél.

A kard pedig sokkal gyorsabb mint a nehézfegyverek és szintén 800 körül sebez két kézben. Az említett Zweihander piszok lassú, de ugye ott a stun fícsör, illetve elég egyszer sikeres támadást bevinni, onnantól a tied a harc. Firesage Demon pl 5 ütés volt vele.

[merlinw.org]

Shep
Már rég megöltem, de azért kösz :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lunki88
Ja ez a kard nekem is megvan csak nem tuningoltam még fel, kicsit lassúnak tûnik.
Erre még mondj valamit please:
Összeszedtem a 4 lord soult, most ha felajánlom õket a lordvesselnek akkor ha az ajtón bemegyek nem tudok többet visszajönni? Mert még a dlc-t be akarom fejezni, de elõtte kéne ez a black knight armor. :)
MerlinW
Az elsõ végigjátszás elején igen jó az. NG+-ban pedig reflexbõl öltem meg, nem volt betervezve:) Egyébként segítséget sehova sem hívtam magammal a második végigjátszásban, így gondot nem okozott.

Ezt a kardot is sokat használtam (+5).

[merlinw.org]

Lunki88
Pedig nem olyan nagy szám az a pajzs ha jól emlékszem.
MerlinW
Jaja, én is a hétvégén játszottam végig másodjára. A normál ellenfelek mindegyike max 3 ütés volt, de általában csak 1-2. +15-ös Zweihander lett a kedvencem. Jobb klikkes ütés 90%-ban stun, ha nem hal meg, a másodikra halál. Két kézzel a jobb klikk 1000 dmg felett van..:)
Valamikor hátvégén nekiesek az NG++-nak is:)

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem ott sosem volt segítségem, mert mindig megöltem a lovagot az elején a pajzsa miatt:) (aki undead burg sárkányos híd másik felén ácsorog - õ a segítség O&S-nél )

[merlinw.org]

MerlinW
Pedig az baromi egyszerû. Maradj közel hozzá, maradj a háta mögött és csak az egyik lábát üsd. Mikor lecsapni készül gurulj át a lábai között és két kézzel csapkodd. Ha ugyanazt a lábát ütöd mindig, egy idõ után összeesik és kb 10mp-ig szabadon csapkodhatod. 2-3 perc alatt megvan az nem nehéz. Használd a ligning spear-t (+5-ön 400-at sebez), arra allergiás.

Aki O&S-el szenved, annak pedig tipp: a kicsi a tûzre érzékeny, a nagy meg a villámra.

[merlinw.org]

Fpocok
hoho... elõször sikerült levágnom a gargoyle farkát.

MerlinW
Akkor végre megszerezted a Lordvesselt, és tudsz utazgatni kedvedre:)

[merlinw.org]

Lunki88
Lehet hogy meglepõ, de elõször én is reménykedtem benne hogy nem bántanak majd. :D Rohadékok jó párszor megöltek amikor még alacsony szintû voltam.
Shep
Hát nem de ezért is csodálkoztam ,hogy egyik sem mozdult rám.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lunki88
Annyira epic hogy már csukott szemmel futok el bonefire-tõl a Bed of Chaos-ig, mivel állandóan lelök a szakadékba a mocsok... Nem is tudom már hanyadjára futok neki sikertelenül.
Tinman
Epic ez a Dark Souls... még mindig meg tud lepni :-D

Depths-bõl szépen óvatosan elindultam Blighttown felé, NULLA sérülés nélkül lekommandóztam, az elsõ tábortûzig félúton. Megyek tovább, leérek gyak. az aljára, még mindig sérülés nélkül és kb. 2 méterre lehettem már csak amikor az egyik létrán lemenve az a benga nagy szürke állat ott várt.
Kb. 20 perccel korábban láttam, hogy leesett, de gondoltam nem lesz vele gond... hát lett, 1 ütéssel leszedett a létráról még csak köpni sem tudtam már le is vert. -15.000 lélek. Köszi DaS ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
100+ óra után nem valószinü...<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

56K...a legtöbb de nem esett rosszúl elötte 90-et mentettem gyûrûvel (nagy része az az 56K-volt.)
Ez most nem komoly kérdés ugye? XD DS-ben volt már ami fenyegetõ volt és nem bántott?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Nekem pont nem tudom de 9 humanity :)

Shep
Na találtam tüzet úgyhogy tudok tápolni a 45e-bõl. Ezek a nagy dög fekete lovagok nem bántanak?

17k volt eddig a rekordom és 8 humanity, ami ment a levesbe.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gideon Wieth
Nekem volt olyan, hogy laza 15 000 lélek ment a levesbe. Mivel visszamentem, és nem volt sehol....

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Shep
Ja és eldöntöttem, hogy ha folytatom akkor sem fogok káromkodni, zen mester leszek és kész :)

Shep
Hát ez van nekem sokadjára sikerül, most átvittek a démonok máshova tûz persze nincs csak 45e lélek, elmennek ahova gondolom. Az ilyen direkt szívatások hoznak ki a sodromból. Amúgy benyomtam a zen mestert és negyedjére mikor nem lökött le a falról simán levertem. Na meg persze azt is hozzá kell tenni ,hogy eleve egy gyenge fegyverrel próbálkoztam ami csak 60-at sebzett rajta, beraktam egy keményebbet ami 120-at azért nem mindegy :) És tényleg nem nehéz ellen ha nem lök le, nem ragaszt be, meg jó fegyverrel mész stb. Ja amúgy a készítõk újfent megrohadhatnak 1x elkapott kilökött a párkányra volt pár ezer lélek nálam visszamegyek venném fel de a kis zöld szart a párkányra tette amit persze nem lehetett elérni. Úgyhogy én most már 100%-ra mondom ,hogy a játékban nincsen bug, ez mind direkt ilyen, hogy még jobban idegeljék az embert.

Gideon Wieth
Óh dehogynem fog :D

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31
Engem nem ereszt a játék, hirtelen dührohamokat még nem okozott és valszeg már nem fog is mivel egyre könnyebb lesz.

Laza
Egyébként ott a bejárat melletti hídon ha átmész a kis kocsma szobába, akkor ember formában be tudsz hívni egy NPC segítõt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Én ott nem hívtam segítséget! Egyedül ütöttem agyon!

Nekem csak O&S-nél volt segítségem egyedül!

Ismerõs érzés! Nem dönthetek helyetted! Én nyugodtabb vagyok mióta nem játszom vele.

Laza
"kontrollerrel biztos feladtam volna már 2 óra után"

Kontrollerrel nagyon jó az irányítás, ég és föld a kettõ.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Váá, egyik legkönnyebb :D
Simán a háta mögött kell maradni. Ha nagyon kimegy szélre akkor elfutsz messzire, majd simán elsprintelsz mellette vissza, míg emeli a kezét. És itt nem is érdemes használni a lockot. Másodjára meglett ... elsõre leestem :D

Néha megáll kóvályogni, akkor ami a csövön kifér.

Gideon Wieth
Nekem is harmadikra lett meg. Hívtam egy champot allinak az meg leverte. Kb csak néztem hátulról. Csak a mihez tartás véget ütöttem bele :D

wedge31
<#nevetes1>

Shep
Inkább így

Jani21

Shep
Tudom, kiismertem én is de vagy béna vagyok hozzá, vagy egyszerûen már besokaltam ettõl a vacaktól és ez egy jel ,hogy hagyni kell a francba. Õszintén szólva egyrészt hagynám másrészt meg van benne valami ami miatt vinném tovább.

Érdekes módon én azt hamar likvidáltam! 3. alkalommal meglett.

Szaladj elé, amikor csapna gurulj be a lába közé és kezd el csapkodni a lábait, lehetõleg a bal-t (hát mögül nézve). A jobb kezével ha közel vagy szeret lenyúlni és után földhöz vágni, ezt nem nagyon kéne megvárni.

Ha nem ér el, akkor a földet kezdi rugdalni 3x, ez idõre távolodj el tõle, majd szembe fordul veled, ekkor kell újra a lába közé gurulni.

Egy idõ megrogy, na ekkor meg lehet sorozni tisztességesen, ami a csövön kifér!

Shep
Ja és ez a lock is öcsém ha rálockolok pörgeti a kamerát, mint a bolond azt sem látom hol vagyok, ha meg nem lockolok rá akkor csak a levegõt szelem. Ezért van ennyi halál, mert egy fos az irányítás, kontrollerrel biztos feladtam volna már 2 óra után.

Shep
Na asszem az én Patásom az Iron golem, lehet eljött az uninstall ideje, mert már én félek magamtól, annyit káromkodok.

Tudnék, csak a fejlesztõk már leszarták, hogy normális behívásos rendszert alkossanak.

Lunki88
Tudsz jobbat? :)
Az aztán a minõségi megoldás....

Lunki88
Ha egy npc ikonja van a feliratnál akkor játékos hagyta az üzenetet, ha egy elite knight ikon akkor azt a fejlesztõk rakták oda. Gyanítom itt most az elõbbi eset áll fent. :)
Fpocok
Taurus elõtt, a lépcsõn, ahol legurul a tüzes cucc... a lépcsõ alá valaki rakott egy illusionary wall ahead feliratot... de én nem találtam semmit. Szopatás, mi?

Lunki88
Megbeszélitek hogy x idõpontban y helyre rakja a summon jelet és ennyi. :)
Hogy nem névre szólóan coopolj...XD

Gideon Wieth
Igen én is így tudom hogy nem lehet névreszólóan invelni :S