10203
  • Mr_no_NaMe
    nem
  • Lunki88
    Hát ez nem semmi harc volt. O&$ ng+-on kifektetve teljesen egyedül. :D Végre meglesz Ornstein páncélja, alig várom hogy megvehessem az árusnál.
  • Shep
    Remélem nem a törött karddal próbálod, bár azzal is le lehet ölni de kezdőknek annyira nem ajánlott.
  • Tinman #4992
    8600-al ezt a játékot érdemes elfelejteni.
  • Mr_no_NaMe
    Asszem ennyi volt. Uninstall.

Első boss kb lehetetlen. Nyolcadszor átverekedem magamon a csontikon mire odaérek, gyorsan bemegyek a kapun, leugrok megszúrom. Ütöm a seggét, küzdök a gyors kamerával, küzdök a 15fps-el megöl. Újraéledek az udvar közepén, megint fel a lépcsőn át a a csontikon a kapuig :D Túl nagy nehezítés ez, szaggatással :D
  • Shep
    Én mióta az eszemet tudom sosem olvastam el kézikönyvet. Talán a FC-ét miután már vagy 2x végigvittem :)
  • wedge31
    Szerintem azért mert azt gondolták az okos japcsik, hogy mindenki elolvassa a játékhoz mellékelt strategy guide pdf-et.

Rosszul gondolták...
  • Zozo0122 #4988
    Nincsen...de srácok...honnan kéne nekem azt tudni a játékból, hogy melyik boss fegyverhez milyen fegyvert kell előre legyártatni meg mennyi humanity kell a sebzésükhöz? Legalább oda lenne írva a lélekhez, hogy öcsém én Quelagg lelke vagyok ha kell 1 jó fegyó akkor egy +10es curved swordba szivesen beköltözök, de amúgy ha jó sebzést is akarsz akkor még 10 humanity:D
  • wedge31
    Nem, az ahhoz kell, hogy maxot sebezzen.
  • Shep
    DE előbb fejlesz fel egy cuccot maxra addig kár erőlködni.
  • wedge31
    Van +10-es curved swordsod?
  • Zozo0122 #4984
    Jah, hogy 10 humanity is kell hozzá, hogy egyáltalán meglehessen kérni?:D:D:D:D:D 1 darab nincs msot hzasnáltam el vagy 4-5 öt nemrég.
  • Shep
    Az minek? Nekem nem kellett.
  • Zozo0122 #4982
    Nemkaptam egyiknél sem, pedig van 3 lelkem is:D Csinálnék én szivesen belőlük fegyvert, de a kovácsoknak nincs kedve. Csak a szokásos opciók vannak.
  • wedge31
    Meg 10 humanity ahogy Laza írta.
  • Shep
    Hát nehogy azt hidd, szar a port. Azon a gépen szaggatnia is kell. Sajnos ez van trehány munkát végeztek a fix ugyan sokat segít de csodára nem képes.
  • Shep
    Hát igen ezért is olyan a játék amilyen, semmit nem mondanak el. Egyébként kell egy +10-es curve sword majd pedig az Anor Londos kovács megcsinálja belőle a kardot. De ha nem magas a dexed akkor szódát nem ér.
  • wedge31
    Kovácsnál tudod az ilyen boss soulokat felhasználni ott kapsz ilyen opciót.
  • Zozo0122 #4977
    Nem tudnék:D Nem online tolom sajnos a mókát...
  • Mr_no_NaMe
    Az imént írtam, hogy a fixben minden nullára azaz zéróra (minden grafikai szirszar ki van kapcsolva)

Nem értem. 8600 GTS 2 giga ram E4400 proci. Hasítania kéne.
  • Shep
    Na persze én talpig páncélban mozgok. DLC lovaghoz is odamentem 1-1-ben pajzs nélkül és lecsaptam.
  • Zozo0122 #4974
    De a játékban semmi utalás nincs rá, hogy hogy kell összerakni a Furyt...tudom, hogy kell hozzá Quelagg lelke de kb ennyi wikit meg nem szoktam nézni...és hogy érted, hogy 10 humanityvel? Az minek a fegyverhez?
  • Shep
    Nem jó az semmire :) Nekem 30 óráig elég volt az alap fejlesztés nélküli sárkány kard, majd azóta a BK kard amit felfejlesztettem +5-re és ennyi. Na meg az íjak.
  • Shep
    Ez elsőre, vagy NG+? Ha elsőre akkor gyorsan be kell támadni a nyúrgát lehetőleg úgy,hogy a lovagnak még sok hp-ja maradjon. Majd utána a dagit elkapni, vigyázni a brutál támadására. Egyébként úgy célszerű ,hogy hagy támadja a lovagot te meg hátulról csapod a túltápláltat.
  • Laza
    Ott már össze tudod rakni a Furyswordot, nagyon hálás kis fegyver :)
    Nálam még mindig az alapfelszerelés része. 10 humanityvel meg brutális :)

De a Halbertem nekem is Raw+5, ha valamit nem visz a Fury, akkor majd az :)
    ezzel a kettővel mentem a legtöbbet.
  • Shep
    Nézd végig a fix ini file-ját és állítsd be úgy ahogy neked tetszik.
  • Lunki88
    Én is ott tartok NG+-on. :D Segítenék de biztos hogy jóval magasabb szintű vagyok szóval nem menne. Viszont te tudnál nekem segíteni szerintem. Ha mást nem legalább lefoglalnád Ornstein-t amíg Smough-ot ölöm. :D
  • Mr_no_NaMe
    Felraktam a fixet, a fixben minden nullán van, minden grafikai szar ki van kapcsolva, teljesen nyersnek kéne lennie, ehhez képest csillog villog és szaggat is. A játékban az egérsebesség le van véve, de kb nem változtat semmit. Szaggat, gyors az egér, és sötét a játék...pedig olyan jó lenne
  • Zozo0122 #4967
    Epic küzdelem O&S ellen...utolsó humanitymből emberként raw halberttel rá méreg sebzéses cucc + idézett lovag. A méreg semmit sem ért de Ornstein kifeküdt legalább, Smough viszont végül lecsapta a lovagot mert amikor ráugrott a nagy picsájával az nem ugrott el:D:D Utána engem is lecsapott...kilátástalan a helyzet de meglesznek nem adom fel:)
  • Shep
    fixet felraktad, sebességet levetted 1-re?
  • Shep
    NEM írjuk le a nevét! :)
  • Mr_no_NaMe
    Igazából ha a kamerasebesség nem lenne olyan gyors, hogy 2 mili mozdítástól háromszor körbefordul, nem lenne stabil 15 fpsem, és nem lenne olyan sötét a játék, mint a néger seggében, sztem még szenvednék is vele. Így ez eléggé nem jó.
  • Shep
    Érteni értem csak engem nem hoz lázba, hogy semmirevaló szemét cuccokért küzdjek. Odamegyek a bosshoz 1-2 perc és már sétálok is el a naplementébe :) Mondjuk a DLC-ben keresem a guardian szett utolsó darabját de azért mert jobb,m int a Haver szett.
  • Tinman #4962
    Na ja... korábban írtam, hogy pl. 62.000 XBOX360 Dark Souls játékosból 20% jutott csak el Bed of Chaos-ig ^^

Sok a csirke... IGAZ RATGAB? :-DDD
  • Zozo0122 #4961
    Csak az egyik oldalról lehet beleugrani, ahol kivan törve a széle. De semmi értelme az egésznek pedig lehetett volna vmi jó kis titok:)
  • Tinman #4960
    :-)

Pontosan... Seath laza Boss, így azért érdekesebb volt a harc, hogy kell a fegyvere.
  • Lunki88
    Itt egy jó kis táblázat ezzel kapcsolatosan.
  • Lunki88
    Ugyanez a helyzet velem is, 97-es szintű vagyok de még invadelni sem tudok nem hogy coopozni. Persze az invade működik úgy hogy engem támadnak meg, de inkább a coop hiánya zavaró. Sajnos az van hogy alacsonyabb szinten kell maradni ha ez fontos az embernek. :(
  • Mr_no_NaMe
    Fú hát...wiki nélkül kb meg se találtam volna a menüt. Most jelenleg 5 perce azzal szenvedek, hogy miként fogjam meg a pajzsot, de már a kardot is kivettem a saját kezemből, tehát azt se tudom berakni :D

Amúgy játszhatatlanul szaggat, kb 15-20 fpsem van, pedig ebben a progiban is minden le nullára van állítva. Nem lehet kivenni ezeket a csillogásokat valahogy?
  • mcwolf
    Hát sajna bekövetkezett amitől tartottam.
    Csak mint a Demon's souls-nál is, itt is magasabb szinten (jelen esetben NG+ -ban lvl 90-100 környékén kifingik a multi.
    Én legalábbis 1 kósza sötét fantommal találkoztam. Pedig direkt emberként lófrálok. Segítő fantomot meg csak a 2 gargoyle-nál láttam,azóta semmi :-(