10203
-
#9719 Gondolom Games For Windows Live-ról kellene. Ha jól tudom azt már bizony sehogy. De én úgy csináltam, hogy a Steamen beállítottam azt az egy fajta bétát ami által át lehetett másolni. -
Rony94 #9718 Dark Souls világa egy képben megrajzolva. Szerintem nagyon szép lett. Link -
El Gigante #9717 Sziasztok! Valaki leírná hogy tudom, a mentésem átmásolni steam felület alá? -
#9716 na összezavartál xd amúgy tök jó hogy ennyi idő után megtudom hgoy benne van a kardja a 2ben is xd hehe,am most néztem combokat vele.tök jó :D -
Rony94 #9715 Jajj, tényleg a jobb kezében tartja a kardot. Ezt elnéztem, bocsánat! :S -
#9714 Artorias a jobb kezében tartja a kardját harc közben, mert a bal keze sérült meg. Legjobb tudomásom szerint Artorias balkezes volt, csak ugye lesérült. a DS2-ben ott van a kardja - lényegében - és ott ha bal kézben tartod lehet szépen függőlegesen pörögni Artorias stílusban.
Amúgy meg ez nem a DLC-s verzió és ezért nem hinném, hogy Artorias lenne, viszont tényleg nagyon hasonlít rá. -
#9713 attól még hogy megsérült a jobb válla lehet balkelezs xd csak nincs nála a pajzs ennyi :) -
Rony94 #9712 Van egy elmélet hogy talán Artorias van a borítóképen, mivel a pajzs és a kard eléggé hasonlít Artorias-éra. És ha tényleg ő van a képen, akkor megmagyarázza hogy játék közben miért a bal kezében tartja a kardot. De van olyan elmélet is hogy a harcnál azért tartja a bal kezében, mert a jobb válla megsérült Sif megvédése alatt, de akkor ez az elmélet üti a másikat, úgyhogy passz.
Kérdezd a From Software-t! :) -
#9711 volt már ingyenes is :D -
#9710 Valaki más is észrevette már, hogy a karakter a borítón bal kezes, ezen kívül tökre úgy név ki, mintha az Alva szettet hordaná, meg egy Dragonrider pajzsot :D Mellesleg Xbox360-on most akciós a Dark Souls, bár szerintem DLC nélkül.
-
#9709 Én görgőzni szoktam. Mondjuk most vettem Xbone kontrollert, lehet legközelebb már azzal vágok neki:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.12. 23:32:36 -
Zozo0122 #9708 Megcsináltam, jól működik köszi :) Egyébként nálad milyen? Ha oldalra húzod az egeret akkor vált célpontot, vagy görgővel? -
#9707 Jó a régi, csak hekkelni kell az dsmfix.ini-ben. Már nem emlékszem mit (talán az ui_mouse=0), de itt az egész amit használok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![settings]
connected=1
buffered=0
ui_mouse=0
invert_mouse=0
lock_disables_mouse=1
scroll_switches_targets=1
vanilla_targeting=0
mouselook_w_mod=0
sensitivity=10
# http://source.winehq.org/source/include/dinput.h#L469
lock_modifier_key=42
action_modifier_key=-1
# [a]ttack, [h]eavy attack, [t]arget, [g]uard, [p]arry, [r]oll/dash, [u]nbound
mouse1=a
mouse2=h
mouse3=t
mouse4=g
mouse5=p
mouse1a=u
mouse2a=u
mouse3a=u
mouse4a=u
mouse5a=u
-
Zozo0122 #9706 Megoldottam...visszaállítottam a steamben a béta fülön az alapot, ekkor újra felrakta az új patchet ( LOL), majd elindítottam a játékot és újra LIVE-os volt. Itt kaptam meg sorban a steames achikat ! :D Kiléptem, visszaraktam a másik beállítást, újra patchelt, ezután végre jó lett. Felraktam a legújabb DSfixet, de persze a DS mouse fixből sem jó a régi verzió...tudna valaki linkelni új verziót? -
Zozo0122 #9705 Ja és akárhányszor elindítom a játékot mindig kiírja, hogy első indítás előkészítése...rohadtul nem jó ez így. Mit csináljak? -
Zozo0122 #9704 Nekem egyetlen achit sem adott meg, bár azok eddig is csak a GFWL-ben látszottak. Most sincs se achi, se mentések... -
LeonSKennedy #9703 Nekem zökkenőmentes volt az átállás, megmaradtak a mentések (az Achievmentek is). Ezek szerint szerencsém volt. -
Zozo0122 #9702 Hhhh. Megcsináltam az átállást, de úgy tűnik minden régi mentésem elveszett. Mindent úgy csináltam, ahogy itt le van írva. Bár még ezek előtt letöröltem a régi DSfixet. Miután a lépésekkel készen voltam, feldobtam az új Dsfixet, belépek, alul steamet ír LIVE helyett, de a mentéseim sehol, konkrétan load game opció sincs. Hogy ezt a retkes GFWL-t minek kellett VALAHA használnia a DS társadalomnak egyáltalán...ötletek? -
gagaga #9701 Olyankor masra koncentralok. Nehogy elporoljak a hatsomat. -
#9700 El kellene olvasni a Boss-ok nevét, mikor harcolsz velük. Ott van az életerőcsíkjuk felett elég nagy betűkkel. -
gagaga #9699 Azt sem tudom ki az az Asylum es Stray . De lehet mar talalkoztam veluk.
Utoljára szerkesztette: gagaga, 2015.02.09. 13:27:46 -
gagaga #9698 Ott van ez a sarkany ahol vaannak a tuzokado kancsok. Es egy bazi nagy bika orzi a bejaratot. -
#9697 igen az :D -
#9696 Szerintem Firesage lesz az.
Ugyanúgy kell megölni, mint az Asylum és Stray testvéreit:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.08. 17:51:24 -
Rony94 #9695 Ez most melyik boss? Bocsi, de erről a leírásról most tényleg nem jön le kiről van szó. "dagi tüzes sárkány"? :D
Esetleg a Demon Firesage-ről van szó?
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.02.08. 17:49:21 -
#9694 nevetségesen könnyű megölni,csak gondolkozz :D -
gagaga #9693 Na sikerult a nagyfulu kigyoval elvitetnem magam az alagsorba. Kinyiltak a sarga kapuk. Az egyik mogott osszefutottam egy dagi tuzes sarkannyal. Amikor leul akkor tuzfelho keletkezik. Azon nyomban ki is nyirt. -
LeonSKennedy #9692 Nekem Priscilláét is csak egyszer sikerült. Szerintem azt is csak teljesen véletlenül. :) -
Rony94 #9691 Tyű, emberek. Seath farkát nem egyszerű levágni. Egy jó fél órán át szarakodtam vele, de nem jött össze. De még nem adom fel, csak rá kéne jönni hogy egyáltalán a farka melyik részét kéne vagdosnom. A tövét már próbáltam, sokszor megcsaptam már, de nem történt semmi. Lehet hogy a farka végét kell, nem tudom. Mindegy, majd jelentkezek ha lesz valami változás. :) -
gagaga #9690 Tyu a mindenit:) -
LeonSKennedy #9689 A "bögyös" adott neked egy tárgyat. A neve Lordvessel.
[spoiler] Ezzel tudsz majd teleportálgatni (warp) a nagyobb tábortüzek között. Elsőkörben menj vissza FireLink Shrine-ba és menj oda a "nagyfülű óriáskígyóhoz" ( ő Frampt). Frampt el fog téged vinni egy Kiln Of The First Flame nevű helyre, aminek zárva lesz az ajtaja. Menj ott oda a tábortűzhöz és helyezd el a Lordvesselt. Frampt-el egyébként tárgyakat is képes leszel megetetni (vagy csereberélni a kovácsoláshoz) és ő lelkeket ad majd cserébe. Amire nincs szükséged azt nyomd le a torkán. ;)
A következő feladatod lesz, hogy megöld a négy Lordot (Seath The Scaleless,Four kings,Bed Of Chaos és Nito).. Az ő lelkük fogja megnyitni (pontosabban a Lordvessel és azok) a végső kaput és vezet el a játék végére. Miután elhelyezted a Lordvesselt el fognak tűnni azok a sárga színű ködkapuk ahová korábban még nem tudtál bemenni. Szóval lesz még egy köröd majd mindenhova.
Vissza a katakombákba, onnan Tomb Of The Giants (teleportálva gyorsabb,úgyhogy használd) és annak legmélyén vár rád Nito. Anor Londoban az első tábortűzhöz közel van (ide is tudsz egyből teleportálni) a Duke's Archives, azt találd meg és onnan előre, míg meg nincsen a Crystal Cave-ben Seath. Ő viszont meg tud átkozni, vigyázz vele, Cursebite Ring (ezt a szellemeknél megtalálod) és magas Curse resistance képes páncélok (Dingy Robe, paladin armor) viszont könnyű célponttá teszik őt. Tűzre marha érzékeny a drága. :) ha mégis megölne és Cursed státuszban (az életerőd elfeleződik) ébredsz ezt Purging Stone-al meg tudod gyógyítani, vagy a szellemes helyen lévő vörös ruhás szerzet is le tudja venni rólad.
Demon Ruinsban is kellett már járj, hiszen a 2. harangot ott kongattad meg, oda is vissza kell menj és megtalálod Lost Izalith-ot, ahol a Bed of Chaos vár rád. Ott picit trükközni kell, nem nehéz boss, de elsőre annak tűnik. ha elpusztítod a gyenge pontjait onnan már gyerekjáték lesz. Tipp: jó ha van nálad egy íj, meg jó sok nyíl is. ;)
A 4 Kings pedig arra lesz ahol a szellemek vannak. Transcient Curse-t használj, ideiglenesen megátkoz, viszont így tudod majd sebezni őket. Találd meg a vörös ruhás papot ott, az majd ad neked egy kulcsot, amivel el tudod tüntetni a vizet a romok alól. Az Abyss-ben vár rád a Four Kings. Elsőre elég nehezek lesznek, a lényeg, hogy sok gyógyitalos flaskával és nagyot sebző kétkezes fegyverrel (crystal halberd+5 pld pillanatok alatt kivégzi őket) menj oda.
Ha megvan mind a 4 Lord lelke, menj vissza Frampthoz, irány a Kiln of The First Flame és nyisd ki a kaput. /spoiler]
Kb ennyi még a dolgod. :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.02.05. 07:52:08 -
gagaga #9688 A kardos kutyara gondolsz? Az mar halott. -
#9687 nem kell neki :) csak ha megvan a páros boss utána levisz -
#9686 arra is kell menni,majd ,de a kutyus még él?:D
-
gagaga #9685 Videon lattam hogy a Firelink Srine palyan a nagyfulu oriaskigyo bekap es elvisz valahova. De gondolom kell neki valami cuccos. -
gagaga #9684 Voszont most megint ott vagyok hogy nem tudok merre menni. Bar van meg a szellemek helye. Ott legutobb ugy vereztem el hogy veletlenul leestem. -
gagaga #9683 A csajra gondolsz? Az tetszetos -
Rony94 #9682 Elfelejtetted. Nem baj, azért gratulálok. Hogy tetszett a harc jutalma? Ugye hogy szép nagyok? :) -
gagaga #9681 Sikerult a dupla Boss. Atvaltoztam emberre de elfelejtettem megkeresni a segitseget. -
gagaga #9680 Sannos eleg sok olyat megoltem akit talan nem kellett volna. Talan ha valamikor ujrakezdem akkor nem bantom oket.