10203
-
#5195 Nem lepne meg.
PvP-ben abs. előny, a 60fps. -
#5194 Nem akarok vészmadárkodni, de hallani olyan híreket hogy a 60 fps fix miatt bannoltak embereket a windows live-ról. -
#5193 Nekem is van egy giant páncélos karim havel pajzsal, tényleg elég jól irtja a bossokat. -
#5192 Na de amúgy lássuk ha olyan egyszerű, következő videodban öld meg úgy valamelyik bosst. -
#5191 Nekem ez jön be. A nyulakat meg meghagyom hagy ugráljanak amíg a fazékba nem kerülnek :) -
#5190 "agyonpáncél kétkezes kard"
Abban mi a játék? :)
Egyébként sem nehéz, hát még így :D -
#5189 Nekem első a hülye gólem ami amúgy egyszerű csak mindig kilökött meg ilyesmi, második az a csápos tüzes démon akinél a páncél szett van és utána ez ezeknél lehet volt 10+ is a többiek átlagban 4 de volt aki pl elsőre ment. DLC sárkány nekem kettőből lett meg szintén agyonpáncél kétkezes kard. Lényegében Stan és Panéktól megkezdve mindenkit úgy öltem. -
#5188 Rá nyomtam szvsz a legtöbb próbát, de az is 10 alatt van ... második helyezett a DLC dragon :) -
#5187 Dehogy is. fel a haver páncélt meg egy +5-ös BK kard két kézben és esélye sincsen. Egy a lényeg, hogy nem szabad engedni neki ,hogy nagyon eltávolodjon mert akkor benyomja az ugrásos támadást ami még nem lenne gond csak utána általában azt a sorozós támadását nyomatja ami ellen ebben a felállásban tényleg nincs esélyed. Egyébként talán az egyik legkeményebb boss a játékban. -
#5186 Nem kell Artoriashoz farmolni páncél cuccot, mehetsz oda meztelenül is, csak legyen egy jó pajzsod és egy gyors fegyvered. Ha elég gyors vagy el sem fog találni, egyébként meg a normál ütései védhetőek.
0:37:00-tól a sikeres összecsapás ... mondjuk nálam alapvetően az alacsony sebzés volt a gond, azzal kellett kihúzni :)
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/332644910 -
Fletley9 #5185 Igen vágom, hogy így "kell" vagyis így az egyszerű, de ha egy támadást végem mindegy mit csinálok mert már vissza se áll a karakter. egyszer majdnem meglett, azt hittem leütöttem mindkét kutyát, de mint kiderült az egyiket mégse fél hp-ja volt caprának mikor a kis beugróból hátba tolt :okay: -
#5184 Bementem tegnap DLC területre, úgy, hogy már a Kiln of the first flame Black Knightokat is párszor elpáholtam.
Aztán azért a DLC-be ért pár pofonvágás.
Az első boss nem volt vészes, de mivel én a maximális védelem/támadó értékekre megyek rá (ami eddig remekül bevált), hát Artorias-nál sok esélyem nem volt. Egyértelmű, hogy nála a mozgékonyság a kulcs, amiből nekem most nem sok van.
Szóval éjfélig azzal szarakodtam, hogy könnyebb és nagyobb mozgásteret biztosító páncél alapanyagokat farmolja. Talán majd ma elkenhetem a száját.
Láttam a völgybe a sárkányt is... nem mondom, hogy nem vagyok berezelve tőle, fújt egyet és végem volt :-D -
#5183 Nekem az NG+-on meglett elsőre, ugyanazzal a taktikával, mint ahogy a simában csináltam ... konkrétan egy cik-cak-ot leírva megyek fel a lépcsőn, azaz bemegyek, előbb jobbra kikerülöm a bosst, majd rögtön megyek balra fel a lépcsőn. A lépcsőn már lehet hátrálni és védeni, jönnek a kutyák, sima ügy leszedni őket.
Itt 0:09:30 -tól megnézheted:
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/333182651 -
Fletley9 #5182 Közben én is végigvittem már a hétvégén és újra is kezdtem , de nem NG+-t hanem teljesen új karaktert. 2,5 óra alatt eljutottam capráig, 1 halállal (Taurust rosszúl dodgeoltam. Viszont nekem Capra megint mumus...legutóbb is nála tököltem a legtöbbet, és most, hogy tisztában vagyok a dolgokkal megint csak nem akart összejönni. Pedig ruha is minden része +3 fegyver is +5....de a kutyák...ajj lesz még szenvedés...viszont ha meglesz utána megint mocsok gyorsan fogok haladni. -
#5181 mother of god -
#5180 DSfix 1.5
60fps fix, smaa és ssao fix. -
#5179 Hát lényegében igen :) -
#5178 "kíváncsi vagyok arra, hogy miben változik ha megmentem a múltban."
Drááma lesz:) -
#5177 Annak mi köze lenne az NG+-hoz? Csak a HPjük több és nagyobbat sebeznek, minden más ua. Ha itt rohangálok köztük és körbevesznek, akkor simában is megtehetik ugyanezt :)
Megvan a második harang, eddig mindenki elsőre ... kb 2,5 óra alatt. Hadd ne mondjam meddig mentem ennyi idő alatt elsőre :) -
#5176 Na, boss .. :) -
#5175 Na ez az hogy ng+-on nincs időd elgurulgatni mert elmegy vele az idő és egyből körbevesznek. -
#5174 Kihagytál egy parry-t. :) -
#5173 elbattam -
#5172 váá, invader -
#5171 Már láttam olyat, van yt-on. Ha giftnek a gyűrűt választod akkor hackkal át lehet írni, hogy az a dragon gyűrű legyen, és lvl 1 karival nyomják így :) -
#5170 Szerintem tuti lesz majd olyan végigjátszás is. Valami kis unatkozó japó biztos megcsinálja. -
#5169 Váá, annak nem is értem mi az értelme ... -
#5168 Akkor meg mit bohóckodtál vele? Egyébként meg fel kell venni a sárkány gyűrűt ha kihívást akarsz :D -
#5167 Legyen vmi kihívás is ... ismerem már a Capra fajtáját, nem nagy kunszt leállni vele 1:1-ben :D -
#5166 Nem hát, és pajzsot sem használ. :) -
#5165 Az igazi férfi nem ugrabugrál, mint egy kislány. -
#5164 Te direkt nehezíted a Boss kinyírását? :) -
#5163 A kemények a sárkány gyűrűt felvéve nyomják :) -
#5162 Na de most bemegyek Caprához NG+-ban ... kíváncsi vagyok :D
http://hu.twitch.tv/lazahun# -
#5161 A területre ható robbanásnál én elgurulgattam mindig hátra ... nem kell messzire menni. Egyébként én a simában is szívtam vele, de rájöttem, nem kell ott védekezni meg ilyesmi. A +2-es Furymat felnyomtam +5-re, 2 kézre fogtam, és börpáncélba mentem, hogy a lehető leggyorsabban guruljak. Ha üt, legyen bármilyen irányú, azon át tudsz gurulni, egyébként meg két kézzel kell verni.
Meglátjuk működik e ugyanez NG+-ban.
Bár most úgy akarom, hogy a farkast majd csak a DLC után verem le, kíváncsi vagyok arra, hogy miben változik ha megmentem a múltban. -
#5160 Hát ez marha jó. Gondoltam lemegyek catacombs-ba csináltatok magamnak egy fire halberd-et, erre mikor odaérek a kovácshoz egy csonti betámad hátulról és velem együtt kinyírta a kovácsot... Még szerencse hogy volt 2 nappal ezelőtti mentésem kimentve egy mappába. -
#5159 A lényeg tényleg az volna, hogy minél gyorsabban végez velük egyesével mert ha megszaporodnak véged van.
Tudom ezt könnyebb mondani mint megcsinálni. -
#5158 Azt a területre ható robbanását az a shield mennyire védte ki? Mert én emiatt erőltetem a Havel pajzsot, mert azzal majdnem teljesen ki tudom védeni. Viszont eltelik az idő a csapásai hárításával és sose tudom időben megölni. Na meg van hogy egymás után 2x is elkap és szívja az életem az a kedvencem... -
#5157 Shadow armor meg spider shield. -
#5156 Milyen páncél volt rajtad és milyen shieldet használtál?