10203
  • wedge31
    Pont tegnap végeztem velük egy +5 lighting halberdel dex buildes wandererel.
    Ott tényleg minden a gyosaságon mulik mert ha nem tudod elég gyorsan megölni az elsőt már jön is a második és utána a többi ugy meg már nem nagyon van esélye az embernek.
  • Lunki88
    Próbáltam már azzal is, de alig sebeztem rajta. Mondjuk strength buildes karakterem van szóval lehet ezért. Videóra venném legszívesebben hogy megmutassam milyen sok életük és teljesen kilátástalan az egész már az elejétől... Kezdek arra gondolni hogy pc-n nehezebb az ng+ mint konzolon. Az egyik srác is ezt írta aki ps3-on már letolta az ng+-ot hogy ilyenre ő nem emlékszik hogy alig tudta volna megkarcolni a four kings-t.
  • Tinman #5153
  • Shep
    Én nekfutásból szoktam azt a pörgős ütést az elég táp :)
  • Tinman #5151
    Nekifutásból ugorva nagyobbat sebzek, meg biztos ami biztos ellőttem előtte egy power within-t :-D

8 mp-es boss harc... sooooo epic -.-
  • Laza
    Engem NG+ kezdés után beinvadelt egy gyerek, de komolyan mondom azt hittem gépi ellenfél :D

1:21:00

http://hu.twitch.tv/lazahun/b/333121935

A másik 1:49:00 körül jött, majdnem meglett, de basszus hátba szúrt megint úgy, hogy nem is a hátam mögött volt ... konkrétan fenn egy szinttel feljebb ....

Egyébként a bossok mészárszék jelleggel mentek :)
    Csak lvl 85-ig húztam magam, direkt nem tápoltam agyaon :)
  • Shep
    Én is így jártam igaz nekem nem kettő hanem 4 ütés volt.
  • Tinman #5148
    Asszem túltápoltam magam: Pinwheel KETTŐ ütés volt :-D
  • Tinman #5147
    1. Tegnap beletettem egy laza 9 órát :-D

2. Invadeltek Lost Izalith-ba: Döglött oposszum taktikát választottam, mert most olyanom volt.
    Egyszerűen megálltam és nem csináltam semmit... srác kerülgetett, varázsolgatott magára, majd egyszer csak támadott. Kicsit Zatoichi-féle harcot képzeljetek el, nagyon bánom, hogy nem volt időm felvenni :-(

Szóval jött a kardjával ezerrel, én meg állok még mindig mint a cövek. Elérne a kard, de azonnal kikerültem és suhintottam egyet. A srác életerejének 3/4-e lement :-DDD

Megint megálltam és semmit nem csináltam.

Hátrált, majd megint nekem rontott. Azonnal meghalt :-D

Váááá legjobb DaS multi élményem volt evör :-)

De a poén! Kb. 30 perc múlva újra jött... akkor már varázslatok garmadájával, sőt 1x hátba is szúrt, de k. meglepődött, hogy az életerőm kb. csak 30%-a ment el, majd szépen visszakapta a backstabet, ami után már csak egy csapás kellett és újra vége volt. Többet nem jött :-D
  • Fpocok
    Dark Souls easter egg a borderlands2ben lol
    [spoiler]
  • Laza
    Köszi, másodikra csak meglett :)

Aztán meg egy óra alatt elmentem NG+ Capráig ... de be már nem mentem, mert bejött egy invader és mákosan megölt :(
    Pihentetem hnapig.
  • Laza
    A tűzre érzékeny, Furyd nincs meg? Maxra húzva és +10 humanity meg 2 kézre fogással (na meg esetleg dex-es builddel) mennie kéne :)
  • Lunki88
    Próbáltam +5-ös black knight halberdel, +5-ös lightning zweihanderrel, még egy kis pyrot is bevetettem de mindhiába. Egyszerűen nem tudom elég gyorsan elintézni és körbevesznek utána meg annyi.
  • MerlinW
    Ne már. Pl. sima Halbert, lighning +5 = 610-es alapsebzés (308/302), egy király 2 2kezes nagy ütés, vagy 3-4 egy kezes nagy ütés. Csak 16 str és 12 dex kell hozzá. Sima 300 feletti fizikai sebzéssel sem kell 5-6-nál több egybe.
  • Lunki88
    Gratulálok! Végig szorítottam. :D
  • Fpocok
    Az igazi férfi beleáll az ütéseibe.
  • Lunki88
    Megy ám az ugra-bugra Gwyn csapásai elől. :D
  • Laza
    Egyébként nagyon jó titanite chunk farmoló hely.
  • Laza
    Na, megszereztem az utolsó fegyvert amit akartam (Black Knight Halbert, felhúzva +5-re), a főgenya előtti knightből kiverve, jöhet a genya :)

http://hu.twitch.tv/lazahun
  • MerlinW
    NG+++ asylum boss:)
  • Lunki88
    Nem hiszem el hogy a four kings ng+-on ilyen nehéz. O&S kismiska volt ehhez képest. Már steam fórumon is nyitottam neki topikot és akik eddig próbálkoztak velem együtt elbuktak. :D
  • Shep
    Tudom ,de hát ilyen vagyok engem nem hoz lázba a loot :)
  • Laza
    Pedig a loot, a titkosan megszerezhető, elrejtett, jutalom, jól kinéző adja ezeknek a játékoknak az egyik sava-borsát ... függetlenül attól, hogy melyiket használod :)

Egyébként ahány ember annyiféle szokás, így elég csak a 'körözési lista' könyvet megnézni, ott láthatod ki hogy van felöltözve ... két egyformát nem nagyon látsz :)
  • Shep
    Én csak arról beszéltem ,hogy ott is volt millió 1 cucc, meg itt is és igazából számomra a 90%-uk felesleges volt. Ennyiről és nem többről. És ezzel nem azt mondom ,hogy nem kell bele sok holmi, mert ugye mindenkinek más a játék stílusa, csak annyit, hogy engem ezzel nem lehet megvenni, nekem az is jó ha van 2 fajta cucc mindenből aztán kész.
  • Laza
    Skyrimet ebből a szempontból ne hasonlítsuk ehhez. Ott van súly, armor meg max valamilyen enchant képesség, és ennyiben kidőlt a páncélok tulajdonsága :)

Itt az armor esetében külön van szúró, vágó, blunt fizikai támadásokra érték, külön elementál támadásokra, mint mgic, tűz, villám, külön az egyéb hatásokra, mint méreg, vérzés, occult, divine, és a súly ... meg nem utolsó sorban itt is van néha vmilyen enchant tulajdonság :)

3 Vs ~13 :)

Fegyvereknél szintúgy a Skyrimben pár van csak, mint súly, sebzés, enchant, 1 v 2 kezes ... itt meg hadd ne számoljam össze ... ráadásul mindent foghatsz 1 és 2 kézbe :)
  • Shep
    Nem hiszem én azt :) Nem csábítotok vissza úgysem :)
  • wedge31
    Csak egyszer? akkor még van mit pótolnod...
  • Shep
    Hát ok csak én semmi értelmét nem láttam a millió fegyvernek 1000 féle páncélnak meg miegymásnak. 2 fegyverrel lenyomtam a játékot pajzsokból asszem 3-at használtam, már amikor egyáltalán használtam. Páncélokat néha variáltam, pl mikor a mocsárban voltam ott felvettem a jobb mérgezést adót. Nekem az ilyen játékokban elég lenne 1-2 féle cucc. Skyrimben is csak hullott a sok szemét, nem győztem eladni :)
  • Shep
    Na de én végigvittem, ezért kérlek ne emlegess egy lapon a nem mondjuk a nevét illetővel :)
  • Solid Snake
  • MerlinW
    "Demon Souls-t végigjátszottam meztelen barbárral"
    "Itt az ideje, hogy visszatérjek a Skyrim-hoz... Könnyű fokozaton..."

• Lunki88
    Ezt a videót már annyiszor elsütötték mindenféle szöveggel, hogy kívülről fújom ezt a részt a filmből. :D
  • wedge31
    Ezen mindig jót nevetek.
  • Tinman #5122
  • Solid Snake
    Mi ez lázadás? Egy ember elég volt hozzá/kinek nem mondjuk ki a nevét/. Mondom nektek, ez nem az a játék ami elereszt. Elég egyszer telepíteni,elkap a HANGULAT és nem ereszt. Kár hogy letöröld,úgyis visszarakod.

• vzajcev
    Pff.strategy guide.Cheater vatyol.
  • Lunki88
    Azt tudtátok hogy a gargoyle boss fightnál meg a gaping dragonnál is meg lehet idézni Lautrec-et meg Solaire-t egyszerre? Belenéztem a strategy guide-ba és csak lestem mik vannak. :)
  • MerlinW
    Nem viccből van ennyi féle fegyver a szerepjátékokban. Minden ellenféltípus ellen más hatásos(abb). Csontik ellen a nagytestű fegyverek (buzogány, bunkósbot, stb), a páncélosok ellen a kard, a z állatok ellen a szúrófegyverek, stb. Továbbá egyiknek fizikai ellenállása van, másiknak ilyen-olyan elementál ellenállása, stb.
    Nem viccből mondtam, hogy legalább az elementál fegyverekből legyen 2-4 különböző. Persze végig lehet játszani egy natúr tőrrel is a játékot, de úgy persze, hogy nehéz.

Egyébként ismét arról beszélek, hogy a fegyverek adatlapján ott van 8 stat. A felső sor A-E-ig van osztályozva (feltéve, ha van). (az alsó sor a természeti hatások, mint vérzés, mérgezés, stb) Ha pl az str mellett D van akkor minden egyes str pont +1-et ad a sebzéshez. Ha C akkor 3-at, ha A akkor asszem 10-et. Tehát ha van 30 str-ed és egy A osztályzású str fegyvered, aminek 220 a +15-ös sebzése, akkor az a fegyver 550-et fog ütni.

Amikor te azt látod egy 200-as fegyveren, hogy 50-et sebez, az valójában 200-at üt, csak levonódik belőle az adott ellenfél felszerelésének védelme.
  • MerlinW
    Aham. Az adatlapodon pedig látszik az összesített dmg.
  • Zozo0122 #5116
    NA! Eddig engem aláztak szét de jelentem visszatértem Anor Londoba és most én aláztam! Feldaraboltam Ornsteint és Smoughot! SZÉTTÉPTEM ŐKET Miután jól megerősödtem meg jól felturbóztam a cuccomat esélyük sem volt:) Kb másfél perc és mind2 halott volt. Először Ornsteint végeztem ki majd a dagadtat.
    Jah és ha már ott jártam végeztem azzal a lovaggal is aki megölte a firekeepert és visszadtam neki a lelkét tehát újra ég a tűz Firelinken:)
    Ha 1 szóval kéne kifejeznem ezt a teljesítményt az így hangzana:
    YYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!