Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Sen Fortressbe tegnap 10 Humanitym ment el... továbbra sem értem, hogy ha lelököm az elsõ lengõfejszés pitbe a szembe jövõ kis szarost, akkor az, hogy képes kb. 30 mp múlva hátbatámadni.

Aztán Anor Londoba értem, ahol 1. végigjátszásomkor Knight-al mint a gép úgy vágtam át az ominózus 2 Black Knight íjászos résznél. Ellenben köcsög warriorral összesen 50k lelket buktam el, nagyjából 8 próbálkozás alatt.

Érdekes az az egész. Boss harcok nagyon könnyen mentek eddig (kivéve Capra a kis hely miatt), minden ellenfél piece of cake, a You Died feliratát nagyon ritkán látom, de az ilyen hülye helyeken ahol nincs tér mozogni úgy elhullok, mint az õszi falevél. Persze logikus, mert Knight-ként k. jól bírtam a sebzéseket poise is jó nagy volt, viszont nem nagyon tudtam evadelni... most meg tudok evadelni, állandóan parry+backstab megy, de ahol nincs helyem ott végem. :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mcwolf
Üdv!
Ezt a fegyvert hogy kell megcsinálni?
Megvan a pillangó lelke, de nem tudom megcsinálni. Valamelyik speckó kovácsnál kell?
Thx

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

wedge31
Nem Nito lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Köszi! Hát ezekbõl még csak a szellemlányt szabadítottam ki a gólembõl. Amúgy jól gondolom, hogy az utolsó boss Nito lesz? A kezdõ videóból úgy vettem ki ,hogy õ a leggonoszabb legkeményebb legokosabb legnagyobb:D:D:D Ha nem õ lesz a fõellenség akkor ne mondjátok el a nevét.
MerlinW
Jaja az elég macerás. Én lámpával megnéztem hol az ellen, belockoltam, majd kétkezesre váltva nekiestem, vagy pajzsra váltottam. De mint írtam nemrég, erre tökéletes a cast light spell, ami világít a fejed fölött.

[merlinw.org]

MerlinW
Elõbb írtam. Haver sárkány (covenant), sárkányfegyver a farkából, hidra, 5-6 dragon scale, és osztrigákból twinkling titanite-ok. Ennyi.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem olyan egyszerû az:)

3 dolog kell az eléréséhez.
- Lordvessel-t odaadni Frampt-nak
- Duke's Archive második szintjén a kristálygólemtõl megszerezni a "kulcsot"
- Erdõben a hidra mögötti szellemlányt kiszabadítani. Ekkor megjelenik egy sötét köd, ami bevisz a DLC-be.

Hagyd a végére, az utolsó boss elõtt csináld, mert elég kemény helyek vannak ott.

[merlinw.org]

wedge31
Meg egy hydra.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Ash Lakeben csak a nagy sárkány van? Ennyi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mik a DLC területek? Csak a nevük érdekel az nem hogy mikor és hol lehet oda menni.Csak hogy tudjam, ha már voltam valahol.
Fpocok
Megvan.

Fpocok
Leértem ash lakebe, hol a legközelebbi bonfire?

Na kinyírtam a katakombák fõgonoszát. Hát elég gyenge volt azt hitte megtéveszthet de hamar megmutattam neki, hogy hiába klónozgatja magát elsõre megöltem:D Ez a Catacombs nagyon jó hely volt (bár nehéz), de ami most jön elõre látom, hogy nagyon nagy szívás lesz...ATOMSÖTÉTSÉG szóval kell a lámpa aminek amúgy örülök mert nagy nehezen az utolsó nekromanta csak dobott egyet...hála az égnek:D Viszont vagy tartom a lámpát, vagy védekezek pajzzsal...de ha nem védem magam akkor 1. szétütnek az óriás csontik 2.nemis látom õket:D Tehát centinként araszolok elõre tartom fel a lámpát látom, hogy ott lesz 1 csonti oké pajzs fel és imádkozás, hogy ne essek le. Kinyírtak. Mínusz 19000 lélek. :S
Fpocok
Most próbálok lemenni a great hollowba... hopp... elvesztettem 11 humanityt... byby :D

Shep
Na Priscillának is vége lett, lassan jöhet a humor duó :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Ah:) Egyébként három variáció is van ott. Ha megölted a királyokat, ott is lesz egy nyakas. Neki is oda lehet adni a lordvessel-t és akkor õ fog "ápolgatni". Olyat is csinálhatsz, hogy Firelink-ben beszélgetés nélkül egyszerûen beugrasz a lyukba. Ekkor a kukacok besértõdnek:)

[merlinw.org]

Fpocok
LOL bazmeg most nézem, mit írtam abbe a kommentbe? Ez hogy jött össze?
Azt akartam írni, hogy megtaláltam, hova kell tenni, mert levitt az a nyakas :D Már csak meg kell tölteni bossokkal :D

MerlinW
Depth-ben gyengék a békák. Hollow-ban durvábbak. Egyébként inkrementálisan nõ a csík, tehát egyre gyorsabban. Ha végigér meghalsz rögtön.

[merlinw.org]

MerlinW
Beszélj a kukaccal Firelink-nél. Amelyik megeszi a cuccaidat. Beszélgetés után nyomj egy warp-ot a menüben és levisz az oltárhoz.

[merlinw.org]

MerlinW
Van curse könyv is, amivel le lehet venni.

[merlinw.org]

MerlinW
Piócáknál van egy vastag faág ami felfele vezet. Arra van.

[merlinw.org]

MerlinW
Dehogynem. Nincs semmi következménye.

[merlinw.org]

Fpocok
Szeringem igen.

Laza
A bazi nagy dragon íjhoz csak a dragon vesszõ jó? Mert az kva drága ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ti elkapjátok a békáktól a curset? Nekem a curse csíkom elég hosszú és alig megy fel rajta ha rám fújnak. Mondjuk egyébként is tûzbombával szoktam megdobálni a békákat, mert az jó sebzi ill megszakítja a fingást :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
NA megtaláltam a lordvesselt, már csak meg kell találni.
Anorban, a festményes szobában, amikor felül mentem a vékony rudakon... balra a végén láttam egy ládát, oda le kell ugrani, vagy mi?

CarajoEsp
Fent a Templomnal az elso harang elott 3000ert adja az arus. Amugy Humankent 3-4 humanityvel rengeteg Himanityt dibnak a patkanyok lent a sewerben, legalabb arra nincs gondom..
Kivancsi vagyok mennyire fogja meg a gepem Bloghtown mert sok rosszat hallottam mar ujabb ok a felelemre;)

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Ez gyorsan ment:D:D Keresd fel a csatornaátjáróban Firelink shrinenál az élõhalott csajt. 6000 lélek legyen nálad kelleni fog mert az átok megszüntetése drága:)
Fpocok
curset mivel is tudom leszedni? hol kell venni mit?

Igen.
Fpocok
Swamp piócás résznél, ahol van a dupla rejtett ajtó, ott kell lemenni?

Majd énis még visszamegyek oda...de ha lecsapom a farkat ott akkor már nemtudok belépni abba a covenantba igaz? Vagy kb épp annyira leszarja mint az a sárkány akitõl a drake sword van? Az már vissza is növesztette<#taps>
Az egész játéknak nagyon jó hangulata van nagyon jól kivannak alakítva a helyszínek. Most is a katakombákban látom 1 résen, hogy lesz ott 1 bonfire hát persze, hogy marha nagy kerülõutat kellett tenni mire odaértem:) Ez a játék tökéletesen össze lett rakva nagyonjó az egész hangulat játékmenet kihívás és nemrossz a történet sem bár nemsok van, de nekem tetszik ez az élõhalott hõs dolog:D Még iylen játékokat!!! És jöhet a Demon Souls is pc-re!
MerlinW
Ash-be jutsz onnan. Ott egy hidra boss, illetve minden ami sárkány. 5-6 dragon scale, dragon covenant, dragon fegyver és pár egyéb apróság.

[merlinw.org]

Fpocok
Great Hollowban egyszer voltam, meg is kaptam a curset..ahogy természetellenesen összecsavarodott a testem ott... félek oda menni.

MerlinW
Ezt csak az mondja, aki még nem járt a Tomb of Giants-ben és Great Hollow-ban:) A legszivatósabb terület Sen's Fortress mellett pedig Duke's Archives (igaz, az egyik leghangulatosabb is) :)

[merlinw.org]

Shep
Na a pihenõ után visszatértem felkaptam Haver páncélját és csapom a gonoszokat, bementem a festménybe és igen hangulatos a helyszín, csak ne mérgeznének állandóan szarrá! Úgy tûnik tényleg jó volt ez a kis pihenõ, most megint tetszik a játék, bár azért a 2-3 ütésbõl lecsapok egy DK-ot dolog is segített azért a dologban :) Stan és Pan ugyan még vígan vannak de elõbb farmolok még kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Blighttown... borzalmas.

CarajoEsp
Gaping Dragon kifeküdt...a Drake Sword alig sebezte, bár elég könnyû hozzá a taktika, meg se sebzett, csak eltartott vagy 20 percig míg leszedtem az életét. Most Darkroot Gardenbe vettem az irányt, még nincs kedvem lemenni blighttownba.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

MerlinW
Ha nincs lámpásod és van 14 intelligenciád, a hidrás szelllemtõl vehetsz cast light spell-t. Jó cucc, mert használhatsz pajzsot, nem kell a lámpást tartanod végig.

[merlinw.org]

kell is a tovább jutáshoz. ha egyik se dobja akkor elvileg az utolsónak mindenképpen kell (nálam nem történt meg :/)
Áhh ez a játék egyszerûen függõséget okoz. Most lemerészkedtem Catacombsba hát nagyon durván néz ki a hely nagyon jól megcsinálták azok a bogarak a falon...:D Jönnek ezek a necrok lámpásokkal olyat lehet majd szerezni tõlük?
MerlinW
Ha gyors vagy, összesen 4 jön egyesével.

[merlinw.org]

Laza
Hát, 3-at megölök, de most pl a végén már 4-en ütöttek egyszerre.

Laza
Ja, nem is, most nézem, 30-31 vit-end, 20-20 dex-str

MerlinW
Négyet kell megölni, 25% boss hp után jön a következõ. Viszont, ha lassú vagy végtelen mennyiségben jönnek. Pyro-nak van Power Within spell-je, az felturbózza 40%-al a dmg-et és növeli a stamina regenerálódás némi hp szivárgás árán. Bossoknál nagyon jó szolgálatot tesz.

Kalandozás során pedig a kedvencem a Undead Rapport pyro spell. Ezzel 30mp-ig szolgálatodba tudsz állítani egy mob-ot. Demon Ruins-ban pl. egy Taurus-al takarítottam ki a ködajtó területét:) :)

[merlinw.org]

Laza
Eddig 30-30 vit-end, 20 dex, 16 str. A dexet tervezem feljebb nyomni.

Laza
Toom, az megvolt elõtte.
Már 3x nekiugrottam a bossnak, egyszer majdnem megvolt, 2 kézre fogott Furyval szépen lehet darálni. Csak az a baj, hogy néha bejön még egy és az hátulról gyepál ...

MerlinW
Arra figyelj, hogy New Londo-ba a bosshoz, csak akkor menj, ha megölted Sif-et. Ha nem veszed fel az általa adott gyûrût, akkor meghalsz mikor lemész Abyss-ba..

[merlinw.org]