10203
-
#5235 Ja, aztán 2:53:00 után volt még egy, de az csúfos véget ért számára :D -
#5234 Este betámadott egy idióta invader Sen fortressben. Felmászott az egyik lengő vacakra és onnan akart leszedni. Ez jó ideig nem ment neki, így vmi robbanó lökettel próbálkozott ... sajna csak idő kérdése volt a vesztem, pedig sokáig húztam, lelökdösött az egész aljáig :)
2:15:50 -től:
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/333453565 -
Zozo0122 #5233 Köszi! Hát nekem biztos lesz annyi talán még 7 is:D Mindent megnézek és felfedezek:) -
#5232 Annyi biztos van :) -
#5231 ~4 helyszín, 4 boss, akár 5-6 óra is lehet, de ez tőled függ persze:) -
Zozo0122 #5230 Vészesen közeledik a játék vége...most megyek megölni Seath-et. Viszont lesz majd még a DLC is. Az kb hány óra? És hány helyszín van ott? Nem akarom megnézni wikin nehogy spoiler legyen... -
Zozo0122 #5229 Úgy értettem 3mat megöltem gyorsan, utána jött a 4. plusz még egy 5. is:D De 4et elég volt megölni. -
#5228 Ha nem vagy elég gyors akkor lesznek azok egyszerre négyen is :) -
Zozo0122 #5227 Tegnap este Four Kings is megvolt. 2. próbálkozásra:D Nemvártam meg, hogy megszaporodjanak, de volt valami érdekes...megöltem az elsőt a másodikat majd a harmadikat...jött a 4., de ez erősebb volt mint a többi és ez még megkétszerezte magát!!! Mondom ezmi FIVE KINGS? Mind1 a klónnal nem törődtem és lecsaptam az utolsót is. -
Zozo0122 #5226 Én most öltem meg nemrég mert hosszú idő után újra arra vezetett az utam. 1.karakterem és 60 szint körül voltam. Könnyedén ment:D Hamarabb is lecsaptam volna már ha jártam volna errefelé. -
Zozo0122 #5225 Igen rákell esni és esés közben üss 1et. Nekem a fele életét levitte onnantól könnyű legyőzni. Gyakorolj előtte elgurulást az élőhalottakon:) -
#5224 Ja, akkor jelöld be és úgy vágd fejbe. Min. negyed élete le megy egyből, a többit meg apránként. -
#5223 Azt tettem de egyszer csak felülről ismét raestem, vagy csak nem fedeztem fel még hogy valójában merre kell mennem :) -
#5222 Ez aranyos volt:) -
#5221 Az démon... Stray Demon.
Első találkozásra ne harcolj vele, balra menekülj. -
#5220 A legelső sárkány ami egy buzoganyal szetcsap
-
#5219 ....vagy Ő az /tudod/ akinek nem mondjuk ki a nevét -
#5218 Van az a beállós rész oda beállsz és nem fúj agyon.
Ha meghalsz az nem azért van mert alacsony a szinted hanem azért mert tapasztalatlan vagy és nem tudod mit kell csinálni. -
#5217 Mák kell hozzá, hogy ne fújjon agyon :) -
#5216 Neked, nekem, nekünk MÁR biztosan nem. Elsőre ki hányas szint körül tolta le?
Én 55 körül mentem vissza hozzá, mert 35-ön mindig one-hit killelt. -
#5215 A hidas sárkányról beszélünk? mert ahhoz tényleg nem kell lv50, szvsz.
-
#5214 Egy pro-nak valóban nem.
De itt egy kezdő nyilatkozott. -
Fletley9 #5213 A szint még mindig nem jelent semmit -
#5212 Sárkánnyal kekeckedni LVL50-en alatt nem igazán célszerű... -
#5211 Én is megnéztem vakon a játékot videók nézegetését leszamitva de már az első bizonyos sárkánynal megfōttem...
. -
#5210 200+ órát nem érne meg egy használt PS3?
Végigtoltam a DeS-t és azt mondom neked: DE! Nagyon is!
Meg ugye ott van meg a God of War HD, meg a 3. része, meg a Metal Gear Solid, DMC HD verziók, Unchartedek, etc. -
#5209 Kemény húsz percig... -
#5208 Azokkal senki nem játszik, most mindenki UFO demoval nyomul :) -
#5207 Mindkét játék standalone, az első rész nélkül is nyugodtan nekiállhatsz. -
Zozo0122 #5206 Én úgy játszok, hogy mindent felfedezek ráérősen végignézek mindent és így legközelebb már nem sok újat mutatna...oké más karakter meg minden, de nekem a hangulat meg a felfedezés a legfontosabb, ezért fogok szünetet tartani.Persze biztos, hogy valami visszahúz majd:D:D:D Dejó lenne, ha lenne pc-re Demon's Souls:) -
#5205 Engem valami valahogy visz előre, nem tudom letenni. Az újabb játék olyan, mintha mégegyszer neki kéne ugrani 1-1 bossnak, nem tűnik bevégeztetettnek :D -
Zozo0122 #5204 :D:D:D Én se a B2 se a T2 első részével nem játszottam szóval nekem ezek egyelőre kimaradnak. Viszont hamarosan végzek a DS-el. Most halt meg Sif nemrég...ha végigvittem akkor nem tervezek tovább vele, viszont biztos, hogy majdmég 1-2 év múlva előveszem:) Nagyon jó játék. -
#5203 Hát, én már szombaton megvettem a T2-t, de csak annyit nyomtam vele, hogy csináltam egy karit :)
Ami időm volt az DS-be ment :D -
Zozo0122 #5202 Amúgy kezd kihalni a fórum...
Mindenki nyomja a Borderlands2-t meg a Torchlight 2-t?
És milesz a Dark Soulssal?:D:D -
Zozo0122 #5201 Kösz srácok:) Hamarosan elpusztul a farkas. De előbb alaposan felderítem az erdőt:D Van kincs bőven...2 teljes armor set...enchant ember...:D -
#5200 Mehetsz oda, csak előtte kell az erdőből a farkas kill, az adja a gyűrűt. -
#5199 Artorias farkasa volt valamikor. Ezért van nála a gyűrű. :) -
Zozo0122 #5198 Köszi!:) Sif. Miért pont ő? Van erre valami utalás, hogy hozzá kell menni vagy ezis ilyen magadtól jöjj rá dolog?:D Azthittem majd vmeik másik boss dobja a gyűrűt de Sifnek ehhez mi köze? Mind1 akkor később megyek elintézem. -
#5197 Sif-et a farkast kell leölni érte darkroot garden-ben (ahol kinyitottad az ajtót). -
Zozo0122 #5196 Srácok! Kitisztítottam New Londo-t de átmegyek a ködön leugrok és halál visszamenni pedig nemtudok. Most ölném meg a 4 királyt. Utána kellett olvasnom mert azthittem bug, hogy meghalok és kiderült, hogy valami gyűrű kell. Namost...én a 4 begyűjtendő lélek közül ezt gondoltam elsőnek...nemjó az irány? Menjek előbb a többi 3-hoz ( Nito meg ezek) hogy megszerezzem azt a gyűrűt?