10203
  • Zozo0122 #5275
    Nincsmit:)
  • Fasiszta
    Köszönöm újra a tanácsot sikerült legyőznöm.
  • Zozo0122 #5273
    Tudom köszi, de nincs cast light varázslatom:D:D:D De nem is kell mert nemnagyon varázsolok ezzel a karival nem arra lett fejlesztve. Max néha 1-2 pyro belefér.
    Más: EZ ITT SPOILER AKI NINCS MÉG LOST IZALITHBAN NE OLVASSA EL!!!mivel mostanában kezdte itt el 1-2 srác...
    Na szóval most végeztem Bed of Chaossal. Arra egyből rájöttem, hogy megsebezni nemnagyon fogom és hogy szétkell verni azokat a burkokat. De utána azt gondoltam, hogy kikell trükközni, hogy az egész padló beszakadjon és bezuhanjon:D:D:D Összevissza futkároztam:D Aztán legközelebb már rájöttem, hogy valójában mitkell csinálni és onnantól 1 csapás:)
  • MerlinW
    A legegyszerűbb még mindig a cast light varázslat:)
  • Zozo0122 #5271
    Na megvan a tökéletes megoldás Tomb of Giantsra:) Legutóbb szétvertek mert választanom kellett a lámpa és pajzs között. Vagy látom, hogy tudnék helyezkedni vagy védekezek:D Plusz gyenge voltam. De most van 1 sisakom ami árasztja magából a fényt:)(valójában ez 1 élő rovar) EZ KELLETT:D Alig várom, hogy visszamenjek a kriptába megbosszulom még amit a múltkor tettek velem az óriáscsontvázak;) Nagyon bepörögtem ettől a sisaktól...csak érjek vissza oda...
  • MerlinW
    Nem valószínű. Namco nyilatkozata szerint nem foglalkoznak többet a PC porttal.
  • poruljartal
    szerintetek lesz ebből hivatalos peccs, amit a dsfixek csinálnak?
  • Tinman #5268
    Én már farmolom őket :-D

75.000 lélek/menet 1 menet 4 perc.
  • Zozo0122 #5267
    Ornstein és Smough:) Az egyik kedvenc boss harcom:D Na mind1 hamár ottvagy Londoban akkor nézdmeg azt az óriás festményt is...elég érdekes helyszín. Csak előbb menj vissza Asylumba ha még nem voltál. Van ott valami ami kell de megéri benézni hangulatos helyszín Ariamis festett világa;) Jah de vigyázz mert addig nemjöhetsz ki amíg elnem érsz a végéig de nincsenek túl erős ellenfelek a bossal pedig nem kötelező megküzdeni, én békén hagytam mert szépen kért, hogy menjek el:)
  • Tinman #5266
    Tegnap elég bátornak éreztem magam, hogy nekiessek Knight Artorias-nak, persze túlkomplikáltam. Mindenféle változtatást csináltam a buildemen, próbálgattam mindenféle kimaxolt divine, fire, chaos, stb. fegyóval, de mindig levert.

Aztán mérgembe visszaállítottam az általános buildet amivel megyek és elsőre levertem alig bírt megsebezni. :-D

Frankó a DLC tetszik!
  • Tinman #5265
    Egg vermifuge?

Dark Root Garden/Basin a fákon levő kígyók szokták egész jól szórni, még alacsony item finding mellett is... ha jól rémlik néha a torz imádkozó tojással fertőzött zomibik is szokták néha dobni. Szvsz őket érdemes piszkálni, mert kb. 20m-re van a tábortűz, lehet sok kört, gyorsan futni.

• Afe
    Akkor az öreg petélt belém. Megyek szét csapom a fejét.
    Egyébként most végeztem a két aranyszínű harcossal Londoban. Segítséggel nem volt nehéz, a kinti pajzsos gólemek jobban megizzasztanak.
  • Zozo0122 #5263
    Bocsánat, nem az archívumban és nemis a barlangban hanem Ariamis festményében amit Anor Londoból érsz el de ide speciális kulcs is kellett...szóval ez elég bonyolult:) Legegyszerűbb tényleg azlesz, hogy megölöd a szolgát vagy talán a többi tojásfejű is dobhat.
  • Zozo0122 #5262
    Shep-nek is igaza lehet...ha nemsegít mert megölted az úrnőjét akkor verj bele a fejébe neki is:D:D:D Lehet, hogy dobni fog 1 egg vermifuge-t:D De ne menj többet a tojáshordók közelébe, mert amikor az egyik elkapott akkor ment beléd a parazita.
  • Afe
    Na, attól pont elszaladtam, mert elég durva dolog jött ki a hátából, ami majdnem kinyírt. Visszamegyek. Kösz.
  • Zozo0122 #5260
    Beszélj azzal a tojáshordozóval aki a póknő mellett van...bár mivel lecsaptad az úrnőjét nembiztos, hogy segíteni fog. Egyébként 1 egg vermifuge nevű dolgot adna neked amivel kiírthatod a parazitát magadból...viszont találhatsz ilyet vagy az archívumban vagy a kristály barlangban...bár lehet ezektől még messze vagy:(
  • Shep
    Ja de elvileg ha a királynő szolgáját leverted kapnod kellett egyet.
  • Shep
    Van ilyen rózsaszín szőrös makk, na azzal. Neve most nem ugrik be.
  • Afe
    3 hét kihagyás után folytattam a játékot. Sikerült összekevernem a gombokat, és véletlenül lecsaptam a falbanőt póknőt, aki a tüzet őrizte.
    A gondom az, hogy nőtt valami posványság a fejemre, ami nem akar elmúlni. Próbáltam már a feloldozást is 48ezerért, de az sem segített. Nem tudok fejemre tenni semmit, és ami rosszabb, hogy felére csökkenti a lelkek számát. Hogy jön le rólam ez a sz@r?
  • Zozo0122 #5256
    Pont ma lestem énis, hogy elméletileg azt írja:D De nem próbáltam ki.
  • Laza
    Bakker, azzal a sarló alakú fegyverrel be lehet ütni a pajzs mögé?
  • Fasiszta
    Kösz a tanácsot, majd ezzel megpróbálom.
  • Zozo0122 #5253
    A fekete lovag kard tökéletes én is 1 olyannal intéztem el őket +5 re húzva:D Próbáld meg menni fog az támadj ezerrel. Power Within sokat segíthet, ha van olyan varázslatod.
  • Fasiszta
    Fekete lovag kard és egy +4-es zaphander és a elit lovag páncélt használom de vannak jobbak is.
  • Laza
    A tűzre érzékeny, +5-re húzott Furysword eszi mint rozsda a vasat :D
  • Laza
    Tudnál NPC-t idézni, ha a pillangó bossnál a boszorkát behívtad előzőleg, akinek ott a summon jele a lépcső melletti bokor alatt van :) jól eldugták :)

Egyébként dmg ezerrel kétkézzel ... vagy vegyél fel vmi durva páncélt, vagy minden ütésnél gurulj egyt oldalra és nem talál el.
  • Zozo0122 #5249
    Nincsmit, de egyébként tényleg nem nehéz egyedül sem:) Milyen fegyvered van?
  • Zozo0122 #5248
    Nemrég megfeküdt Seath is:) Sajnos első próbálkozásra nemjöttem rá mitől gyógyul fel minden ütésem után azonnal( Big Hat-el csak utána bezséltem visszafelé...tehát későn szólt), de 2. jára már elgondolkodtam rajta és 1 ütésen múlt, hogy megölt. A 3. próbálkozásra könnyedén megfeküdt:)
  • Fasiszta
    Kösz a tanácsot, de idézés kéne.
  • Zozo0122 #5246
    Fogd két kézre a legerősebb fegyveredet és roham azonnal! Üsd mint az őrült és ha megfeküdt gyógyítsd magad, ha kell és támadd a következőt. Ha elég gyors vagy nem szaporodnak el:) Ha valakit beidézni szeretnél akkor bocsánat, abban sajnos nemtudok segíteni:(
  • Fasiszta
    Valaki tud segíteni a Four kings ellen?
  • Laza
    Akkor lehet azt nyomott.
  • Lunki88
    Invader nem tud flaskával életet tölteni, viszont ha elnyom egy humanityt az egy pillanat alatt feltölti a teljes hp-ját.
  • Laza
    Én azt nem tudom, hogy az invaderek most ihatnak a flaskából vagy sem ... mert pl ez többször is ivott, de mások meg nem szoktak.
  • Lunki88
    Mea culpa, nekem egyformának tűnt. Invader szemszögből ez a Sen's Fortress elég pocsék hely szerintem, nem is értem miért ott próbálkoznak. :)
  • vzajcev
    Ha mégse menne itt a megoldás :)
  • Shep
    Ha a lift már használható akkor annak segítségével fel kell mászni a fészekbe, hogy hogyan arra rájössz magadtól is.
  • mcwolf
    A Northern Undead Asylum -ba hogy lehet visszajutni?
  • Laza
    Ez nem ugyanaz a cucc ... átváltottam Shadow armorra, mivel a Knight halbert túl nehéz :)
    Egyébként meg nincs túl sok választási lehetőség, ha meg akarod tartani a gyorsaságot is, és minimális védelmet is akarsz ... mondjuk néha tök felesleges, mert pl a gólem bosst leverhettem volna meztelenül is (mint ahogy ált a többséget) :D

Arra a lengő vacakra tuti rá lehet ugrani fentről ... hogy esne mellé az ilyen :)
  • Lunki88
    Nem unalmas még mindig ugyanazokban a cuccokban szaladgálni? :) Amúgy jó kis macska-egér harc volt az invaderrel. :D Hogy a francba ment fel arra a lengő izére?