10203
  • Tinman #5315
    Boss leölése előtt lehet mást megidézni.
  • Laza
    Innen oda megyek rögtön, kell a csontváz mintás szett :)
  • Lunki88
    Kíváncsian várom mikor érsz a four kings-hez. :) Nekem ng+-on ez olyan volt mint ratgab és a Capra demon esete.
  • Laza
    Boss leverése előtt vagy után lehet ott beidéztetni magad máshoz?
    Én pont O&S-nál tartok NG+ -ban, még nem vertem le őket, csak 1x próbáltam (a dagit akarom először, ami sikerült is, csak nem maradt lötyim :)).
  • Lunki88
    Persze, azért adtam meg. :)
  • Tinman #5310
    Thx! Ha nem bánod majd felveszlek :-)
  • Lunki88
    lunky88 a gfwl-os nevem
  • Tinman #5308
    Mi a nicked?
    Eztán jobban figyelek majd rá, ha jön egy dark :-)
  • Lunki88
    Na igen, az a baj hogy én átálltam darkwraith-nek. Pedig előtte én is a warrior of sunlight tagja voltam. Én 103-as vagyok, nyomhatnánk egy duelt valamikor. :)
  • Tinman #5306
    SLVL107

Nagyon nem mindegy mikor állsz oda. Nyilván hét közbe reggel 7-kor kevés sikered lesz... d.u. 17:00-22:00 között egész jól megy a szekér.

Viszont én már jó ideje Warrior of Sunlight tag vagyok! Így nekem eleve aranyszínű a summon jelem és ha rácsekkol valaki, akkor aranyszínben tündöklik a karim. Mióta ebben a covenantban vagyok nagyon gyűlik a sunlight medal, meg a szintlépés se gond :-D

Aztán a lényeg, hogy nem csak állok ott a jelem mellett, mint a lópénisz a nevezetes ünnepen, hanem közben irtom a gianteket, meg a knightokat... NAGYON nagy területet be lehet járni anélkül, hogy eltűnne a jeled! Lényeg, hogy az épületből nem szabad kimenni. A tető is mehet, ott is van 3 knight.
  • Shep
    Ja hát ha úgy nyomod az más, bár nem sok izgalom lehet úgy már benne :D Hányas szinten vagy már amúgy?
  • Lunki88
    Hanyas szintű vagy hogy ennyiszer megidéznek? Én ott ácsorogtam a boss kapuja előtt de senki nem idézett be.
  • Tinman #5303
    Ha egy nap 10x lenyomom őket a lelkekért + humanity is jól jön, akkor az minek minősül? Teadélutánnak?
  • Lunki88
    Ja és legyártottam a kaszát priscilla lelkéből de nem igazán tudok érvényesülni vele. :)
  • Lunki88
    Na darkwraith lettem, páncélostól mindenestől. :) Főleg a humanity lopás tetszik csak kár hogy szar vagyok pvp-ben (npc-ken nem izgalmas használni). 5 invadeből jó ha egyet megnyerek. :D
  • Shep
    Csak akkor a farmolást illett volna "." jelek közé tenni, nemde? :)
  • Tinman #5299
    Pontosan.
  • Tinman #5298
    Cheater-be futottál... szomorú :-(

Vagy egy ügyes varázslóba :-)
  • Lord Mortanius
    Smough & Ornstein-re értette.

Egyébként legjobb farmolós hely Aramis-nál van, a sok pajzsos/lándzsás enemy az udvaron. Fél perc alatt megvan a 8400 lélek(oda-vissza a tábortűzig).

A bökkenő csak az, hogy ehhez egy faith orientált karakter kell(wrath of the gods miatt).
  • mcwolf
    A jó qrta anyját az ilyennek.
    Most invade-eltem egyet Blighttown-ban. A host egyfolytában szúrkált a lándzsájával. Nálam egy Dragon King great axe volt.Akármit csináltam,nem tudtam megsebezni. Pedig tiszta találatom is volt, a shockwawe-vel is lökdöstem,de egyszerűen egy mikormétert sem ment lejjebb a csíkja. Szerintem tuti valami hack volt rajta,mert ezt egyszerűen nem tudom elhinni.
  • Zozo0122 #5295
    Úgyis lehet:D De kinyírt 2-3x és utána megakartam neki mutatni, hogy kinek idézgessen legközelebb:D:D:D Úgyhogy kinyírtam a divine fegyverrel a csontikat utána elővettem a Black Knight Swordot +5re húzva. Esélye nemvolt ígymár viccesen könnyű volt. Egyébként nekem mostanra van
    -1 mindenes fegyóm felhúzva ez a BK sword
    -1 jó tűzfegyverem
    -1 jó villámfegyverem
    -1 jó divine fegyverem
    -1 +10es pyro flame
    -1 villámló íjam
    -1 sorozatlövő nyílpuskám felhúzva
    És hát előveszem amelyiket épp jónak találom, de általában a BK sword van.
  • Tinman #5294
    MerlinW & Afe!

Olvastok is vagy csak írtok?

Mire írtam a 75k/4 perc-et?

Figyelek.
  • Shep
    Az vicc, hogy nekem nem is volt divine fegyverem? :)
  • Zozo0122 #5292
    Végeztem tegnap Nitoval...hát szivatott rendesen pontosabban az ,hogy neki kell még 1 pár csontváz, hogy engem legyőzzön...na nembaj nem szórakozhat velem ki ő??? Az első halott na és akkor mi van? Visszawarpoltam szépen a kovácshoz a vadiúj divine emberemmel (ez is 1 kemény helyen van) és csináltam 1 divine zweihandert szépen felerősítve:) Így már könnyen megszabadultam a kis csontiktól (szerencse, hogy már a katakombákban rájöttem, hogy a csontikat vagy a divine fegyver vagy a necrojuk megölése pusztítja el) és Nito is csak pár ütés volt.:D:D:D

Jah és elkezdtem a DLC-t eddig elég könnyű a Sanctuary Guardiant elsőre megöltem. Elég jó kis szörny volt:) Különös hely ez de tetszik.
  • Zozo0122 #5291
    Az az arany kígyó gyűrű:) A lelkeket az ezüst kígyó gyűrű adja. Pont tegnap találtam meg...elvan dugva de észre lehet venni csak trükkös az odajutás...Tomb of Giantsban van és gyakorlatilag bele kell ugranod a vakvilágba. Ha ott jársz jól nézz körül, látni fogsz 1 hullát és próbáld megtippelni, hogy fentről kb mikor kell ugranod és merre...jah és vigyázz ne menj nagyon közel mert csapda! Csak óvatosan pajzzsal előre;)
  • Afe
    Van egy kígyós gyűrűm, de azt hittem az csak arra jó, hogy jobb tárgyakat dobáljanak, nem a lelket növeli.
  • Shep
    Hát alapban tuti nem de nekem még a NG+ is gyanús kicsit.
  • Shep
    Akármilyen kígyó gyűrű, Tomb of Giantsben van de kicsit el van dugva.
  • MerlinW
    75K-t max NG+-ban lehet ott farmolni, de hogy 4 perc alatt...
  • Afe
    És mi annak a neve, hol van, kit kell szétcsapnom érte?
  • Shep
    Na de nem annyival :)
  • Fasiszta
    Egy tárgyal amitől több lelket kapsz az ellenségektől.
  • Shep
    Szerintem a festményben az összes lény együtt sincs 75e, persze lehet tévedek de 4 perc alatt meg mindenkit nem igazán lehet levágni. Lehet egy nullával többet írt :)
  • Afe
    75.000 lélek/menet 1 menet 4 perc.

Ezt hogy tudod összehozni itt, mert én ennyi idő alatt elfutok a tűztől a szoborig, ahol egybe van az a sok lándzsás akármi, de azok is csak 500 lelket adnak fejenként, ami nagyon messze van 75 ezertől?
  • mcwolf
    Üdv All!
    kérdés:
    Ha van nálam egy Havel's greatshield,ami fogja a mágikus sebzés 90 %-át. Tehát átjön pl. egy 800-as sebzésből 80.Abból a 80-ból fog még a páncélzat is,vagy az már "nettó" sebzés, és azt be is kapom?
  • Lunki88
    Végre kinyírtam a rohadt four kingset ng+-on, fúú de betegre izgultam magam a végére. :) Sík ideg voltam már mert 2x is úgy haltam meg hogy kb. fél cm élete maradt...
  • Lunki88
    Praise the sun! :)
  • Zozo0122 #5278
    Igen tudom, már váltogattam a covenantok között,de direkt nem lépek be gonoszokhoz ezzel a karival. Ezért hagytam ott azt a helyet:)
  • MerlinW
    Ha str karaktered van, csatlakozz, kapsz jó kardot (meg acievement-et :)). Coventatnból bármikor kiléphetsz egy másikhoz való újracsatkakozással, vagy az első harangnál levő muki segítségével.
  • Zozo0122 #5276
    Kegyetlen ez a játék:) Találtam 1 koporsót amit legutóbb nem vettem észre (elég kemény ellenfelet kellett legyőznöm ott) amibe bele lehet mászni. Először nem történik semmi, de mivel a fészekben is várni kellett, hogy történjen valami várakoztam kb fél percig. A koporsó rámzárult és 1 másik koporsóból másztam ki 1 teljesen más helyen!!! Lehetett ott csatlakozni 1 covenantba bár elég gonosz covenantnak tűnt úgyhogy otthagytam de elég érdekes dolog. Megtalálta még ezt valaki?