Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Részvétem... kitartás azért. Juss ki onnan.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Havel-é kva nehéz. Maga a pajzs majdnem olyan nehéz, mint az összes cucc rajtam :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Összerakod a Quelaag's Furysword-ot. Én O&S elõtt raktam össze, azóta mindenkin úgy megyek végig, mint kés a vajon :)
Érdemes felhúzni +5-re :)

Többek között ezzel mentem vissza a demons részre megszerezni a Flame Embereket.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ez a Tomb of Giants mekkora 1 genny hely...az utóbbi 2 órát azzal töltöttem, hogy onnan elszabaduljak de NEM sikerült egyszerûen akárhogy próbálkoztam itt ragadtam...bármerre megyek széttépnek...elhatároztam, hogy innen nagyon gyorsan eltakarodunk de NEM MEGY!!! Próbálok kiszökni a retkes óriáscsontik között az esetek felében sikerül is de akkor meg azok a guruló csontik ölnek meg...nemtudok eljutni a Catacombs bonfire-ig pedig hamár elérném az alsó szintrõl a létrát tuti sikerülne:( Nemhiszem el pedig már télleg nagyon belejöttem a játékba de itt egyszerûen csak a szerencsén múlik, hogy elszabadulok e innen.EZ 1 RETEK PÁLYA...
CarajoEsp
Nos, Blighttownban vagyok....Toxic szivat, gázos egyhely, összesen egy Purple cuccom van..

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

jarlaxxe
Az iron flesht csunyán nerfelték a legújabb patchel a pc-és verza meg ugye alapból már avval jött ki.
Elötte tényleg nagyon op spell volt és még mindig megéri használni bizonyos helyeken.

wedge31
Engem csak a spellje miatt érdekel a havel shield. Azt olvastam a iron flash + köbör gyakorlatilag sebezhetetlenséget jelent.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Elég 25-30 end is ha 1-2kilós light cuccokban vagy... de az elég hülyén néz ki:) Elhanyagolhatóan jobb csak Havel. A 10kg pedig 10kg. Mindegy, nem akarok én meggyõzni senkit, a játék szépsége, hogy meztelenül egy tolvaj tõrrel is végig lehet játszani lvl1-en:)

[merlinw.org]

MerlinW
50-es end max az elsõ végigjátszás végére lehet meg, már ha valaki lvl100 fölé fejleszti magát addig. Szerintem felesleges. Nekem NG+ -ban is 40 volt az end-em és nevetve 5 hit-eltem az utolsó boss-t.

[merlinw.org]

wedge31
40 end is elég ha rajtad van a favor ring.

Rádhívom ám az állatvédõket...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Viszont milyen öröm amíg bírja <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

jarlaxxe
50-es end és havel ring = ugrabugra

MerlinW
Az a baj azzal, hogy kristály.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha 50% alatt tudod tartani magad úgy, hogy csak a pajzs 26kg, akkor tudsz. De ennek kicsi az esélye még 40-es end mellett is. Persze lehet. Mindent lehet.

[merlinw.org]

jarlaxxe
Miért havel ringel nem tudsz ugrabugrálni?
Jobb az elemi defje plusz van köbör spellje, szerintem ezek sokat számitanak.

MerlinW
Én is, de a boss-okat nem tudod:) Az átlagos mobokat egy törött karddal is megölöm, nem arról van szó. A tippek-et boss-okhoz adom általában. Azok a nehezek a játékban:)

[merlinw.org]

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

MerlinW
Artorias azért jobb, mert 10 kilóval könnyebb. Dakrwood ring-gel tudsz ugrabugrálni vele. Utolsó boss meg sem tud karcolni, ha magad elé tartod:)

[merlinw.org]

Tinman
Parry-zni szeretek... elég hasznos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Gatyát kösd fel. Vigyél divine fegyót vagy egyböl a nekrokat vágd le egyébbként a csontikat nem tudod megölni.

jarlaxxe
Havel-é után.

Shep
Hát akkor katakomba lesz úgy látom. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
<#nevetes1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Sif lelkébõl Greatshield of Artorias-t rakd össze. A játék legjobb pajzsa.

[merlinw.org]

MerlinW
Ahogy írták Vamos. De nem árt ha megszerzed a két Flame Ember-t Demon Runins-ban. Oda viszont akkor menj, ha már erõs vagy, mert 4 boss is van ott, ebbõl 2 Lord.

[merlinw.org]

Tinman
Szegény Sif NULLA HP-met leverve távozott <#rinya>

MerlinW
Trükközni kell a lépcsõkkel, de arra kell menni úgyis. Lesz pár terem tele ládákkal (3-4), emlékeim szerint ott lesz az egyikben.

[merlinw.org]

wedge31
Én még nem találtam olyat...<#nemtudom>

Shep
Ott még nem tartok, akkor hol szerezhetek tûzfegyvert B opció gyanánt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Elmész Vamos kovácshoz a katakombákba.

Shep
Mi kell ahhoz, hogy tûzsebzést okozzon a fegyverem?

wedge31
De addig még rengeteg idöm van. Most fedeztem fel milyen jó is a katana ha van elég end hozzá. Brutálisan magas a 2-3 csapás dmg-je.

wedge31
Borderlands 2.

Borderlands 2 vagy Torchlight 2?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Azzal én is szívtam. Ha eltalált a skillel, meghaltam egybõl. Szerencsére beidéztem a boszit és úgy már ment elsõ karakteremmel.

CarajoEsp
Gurultam én, mint a Sonic, de nem segített..:)

wedge31
Engem.

Laza
Blighttownban egyszer sem haltam ... Duke-ban meg .... nem is számoltam. A köcsög minden sarkon íjjász, meg casterek, meg erõs crastal sebzések, szûk folyosók ... brrr .... pedig a Furyval mindenki 1-2 ütés, de akkor is ... ide egy szúrófegyver való inkább.

Na meg azon szívtam inkább sokat, hogy le tudjak ugrani a mozgó lépcsõrõl pont a könyvespolc tetejére a ládához ..... na ott elhaltam párszor :)

Téged vagy engem? Egyébként nem áll szándékomban felrakni újra. Úgyis csak átkozódnék... újra...XD

Laza
Az elõl csak el kell gurulni.

Fpocok
Ok... akkor csak elmentem mellette.

Lunki88
Nyugi én is megszenvedtem vele, bár az is igaz hogy túl korán mentem oda.
Laza
Ott van ahol megynitod a lefelé tartó lépcsõt, ki a crystal cave felé.

CarajoEsp
Lehet, hogy másnak baromi könnyû volt a Pillangó én vagy 5ször meghaltam, bár nem vesztettem Humanityt, de szívtam az biztos, azzal a hülye zöld levegõs támadásával...

wedge31
Még pont egy hétig biztosan le fog kötni.

Fpocok
Gyere a dark oldalra :D Jó lesz, meglátod.

Merlinw... oké, visszamegyek oda akkor. De el van dugva? Vagy ott a végén, ahol ki kell menni a várból? Vagy a hosszú folyóso alján valahol?

Azért ez a mocsok DS nem nagyon akar ereszteni! Ez rosszabb mint a drog.

Még küzdök ellene!

Én még ott nem vagyok:D
MerlinW
Jaja Duke-ban kemény a fizikai sebzésük a kristály fegyvereknek:) Nem érdemes ott hõsködni.

[merlinw.org]