10203
-
#5355 Ha minden mai játék fullon megy, akkor ennek is hoznia kell a 30 fps-t, ami a zsánerből adódóan elég kell legyen a játékhoz.
Az Én videókártyám 1,5 éves (Gigabyte GTX 560Ti OC, a procim pár hónapos), és a fix-el maxra húzva is tökéletesen megy ... a fix nélkül meg bőven.
Ha a DsFix-et az elején kipróbáltad, akkor változnia kellett a játéknak. Max nem állítottál be semmit sem az ini-ben, mert ugye ott lehetett a felbontást és mindent állítani. A legelső fix óta használtam, szóval működött az rendesen (sokáig csak a 0.4-est, nem frissítettem). -
trkadam87 #5354 Azóta frissítették a DSFix-et, próbáld ki a legújabb verzioval, hátha segít.
Nálam egy helyen ment a játék 10 fps alá, a Crystal Cave-s sárkány bossnál, azon én is kiakadtam, a sárkány egyik támadásának effectjétől valamiért mindig nagyon beszaggat nálam. Őt azóta sem győztem le, még gyenge hozzá a karakterem.
A játék legtöbb pontjánál hozza a 25-30 fps-t, ennél többet nem is várok egy olyan játékfejlesztő csapattól, akiknek 0 szakértelmük van a PC-s játékfejlesztéshez, vagy konzol játék PC-re portolásához. -
#5353 Hát ne haragudj de minden mai játék fullon megy... és még véletlen se 6 éves a gépem.. alig pár hónapos... és igen.. hozzá vagyok szokva a 60 fps-hez vagy többhez.. megjelenéskor játszhatatlan fos volt..
A DSFIX-et még az elején kipróbáltam.. de kb semmit nem változott a játék. -
trkadam87 #5352 A magas szintkülönbség az oka szerintem, amiért nem tudod behívni. Max 15 szint eltérés lehet a 2 karakter között. Mondjuk úgy tudom annak a jelét nem is láthatod, aki ezen felül vagy alul van a te karaktered szintjéhez képest.
Neked egyébként mi a neved GFWL-ban? És mekkora a karaktered? coop-ozhatnánk néha, ha van hozzá kedved. -
#5351 Rengeteg online ember van ... max nem akkor és ott vannak, ahol Te is.
Folyamatosan látok szellemeket meg üzenetetek meg vértócsákat. Bár az tény, hogy sokkal jobban szétszéledtek az emberek, mint a legelején, mikor mindenki egy útvonalon járt.
De ez egy alapjában single játék struktúrában nem meglepő.
Engem inkább az zavar, hogy ha látok is valakit, nem tudom behívni, mert állandóan failed. Pedig a portokat is megnyitottam. -
#5350 Sose futott szarul, max 6 éves gépeken :) -
trkadam87 #5349 A DSFIX moddal minimálisan lehet skálázni a grafikát. A DSFIX.ini fájlban mindent leveszel minimumra, utána sokkal zökkenőmentesebben fut majd a játék, viszont így a megjelenés csúnyább lesz a konzolos verzióénál. -
#5348 Üdv!
Még mindig szarul fut a játék vagy már van valami fix amitől nem 10 fpsel fog futni ? -
trkadam87 #5347 Még szép :) Tegnap 1 órát vártam egy vacak pvp-re is... :) Egyébként veled beszéltem windows liveon igaz?
Én úgy vagyok vele, ha már megvettem a játékot, hagy multizhassak benne kedvem szerint, ne kelljen könyörögnöm a játéknak azért, hogy ezt megtehessem, mert itt egyidejűleg már 10 online player is soknak számít. -
#5346 Nagyon jól tudom, hogy működnek a pajzsok ... de mint írtam ennél csak a bash dmg nő :) -
#5345 Lassan már meg is veszed itt az embereknek csak legyen kivel játszanod. :D -
trkadam87 #5344 Akinek nincs még meg a Dark Souls, és szeretne egy Steam-es verziot olcsóbban, annak érdemes innen rendelnie: http://cdkulcsok.x10.mx/index.php?route=product/product&path=59&product_id=93
Mindössze 4500 Ft, szóval hajrá nőljön a magyar online PC-s Dark Souls közösség! -
trkadam87 #5343 Lenne valakinek kedve coopozgatni velem a pc verzioval? Jelenleg 68-as szintű vagyok, szóval olyanok jelentkezzenek, akiknek 53 és 83 közötti szinten áll a karakterük, hogy a max 15 szint eltérés ne gátolja meg az egymás játékához való csatlakozást. Az éppen aktuális coop helyszíneket megbeszélnénk mindig steamen, gfwl-on, vagy msn-en. -
Zozo0122 #5342 Én is silver knight pajzsot használok:) Legjobb pajzs...erős, jól véd, jók az értékei és még lehet vele parryzni:D A black sem rossz de a silver még szebb is. -
Lord Mortanius #5341 Az hogy súlyosabb és nagyobb Str kell a viseléséhez mint a SK pajzsnak valamint kissebb a stability-e.
Egyedül a tüz elleni védelme jobb mint a SK pajzsnak. (A sima és a villám támadás ellni védelme ugyanolyan, a mágikus támadások ellen viszont kissebb a védelme.) Asszem ennyi! :) -
#5340 Mi bajod a black knight pajzzsal? :) -
Lord Mortanius #5339 Valóban, ezt el is felejtettem.
Egyébként én csak silver knight pajzsot használok, ami a legjobb közepes pajzs. Stability maxon asszem 76, ami nagyon jó egy ilyen pajzstól és a többi érték is rendben van. -
#5338 Annál a pajzsnál már nem növeli az upgrade a stabot. -
#5337 Ez az Occult akármi a pajzsra is jó, mert pont most vagyok New londoban, és cseppet ingerel, hogy átütnek a szellemek a pajzsomon? -
Lord Mortanius #5336 De, érdemes upgradelni. Ott van az a stability érték, ami nagyon fontos. Minnél magasabb annál jobban bírod a csapásokat(nem tántorodsz meg) és staminát is kevesebbet vesz le ha rácsapnak. -
#5335 "Igen, az átkozott fegyverek jók a szellemek ellen", de az Occult nem az, hanem mágikus (faith alapú, dark ember segítségével készült.). Szellemek, csontvázak ellen nem használhatók, viszont silver, black knight-ok ellen igen hatásosak. -
#5334 Az már alapból egy tápos pajzs. -
#5333 A Greatshield fo Artorias-t nem is érdemes upgradelni, nem? Csak a bash dmg-ét növeli. -
#5332 Ez a summon rendszer borzalmas ... állandóan failed. Sem én nem tudok senkit behívni, sem engem nem hív sosem senki (egy idő után el is tűnik a jelem, gondolom az normális). -
Zozo0122 #5331 Igen az én sejtésem is az volt, hogy ez erre lesz jó ha valaki esetleg nagyobb kihívást akar. Kösz a választ!:) -
#5330 Az a keményeknek való akik az igazi kihívást keresik, de egyébként le is írja a gyűrűnél, hogy jobb lett volna ha sosem kerül elő. Igen, az átkozott fegyverek jók a szellemek ellen. -
Zozo0122 #5329 Srácok van 2 kérdésem:
1. Megöltem Kalameet-et mire jó nekem a gyűrű amit dobott? Semmi értelme csak rosszat tesz nekem ha felveszem.
2. Van 1 okkult fegyverem és akkor most az átkozott? Vagy hogy van ez? Azt tudom, hogy a divine áldott fegyver az jobban sebzi a csontvázakat, de az okkult? Az kell szellemek ellen? Már rég megvolt New Londo csak úgy kérdezem. -
#5328 Akár Én vagy bárki elkérhetné a házigazdai jogot, és csináljuk már meg a bennert.
Pár szavazatot nyomjatok valakire, tegyük rendbe :) -
#5327 Miután az megvan el kell menni Dukesbe leverni a lift utáni golemet, ad egy pendantot, és már mehetsz is vissza, ott lesz a portál. -
Fasiszta #5326 A hidra mögötti arany kristály gólemet könnyen elintéztem a zweihanderral meg nálam volt a rozsdás gyűrű is. -
#5325 A Shadow set nagyon könnyű .. össz 6 kiló ... én is ebben megyek. -
Zozo0122 #5324 Nem semmi:) Főleg bossok meg olyan szörnyetegek ellen akinél nem tudsz parryzni:D Ott aztán se védekezés se kritikus sebzés...a DLC-t is végigvitted? Van 1 szép tőr páros, ami thiefnek tökéletesnek tűnik:) -
Zozo0122 #5323 Először is szerezd meg a Lordvesselt és tedd a helyére:) Ha ez megvan menj az archívumba, ott találsz 1 kristály gólemet - öld meg és lesz nála 1 pendant. Ez a kulcs. Ezek utána irány Darkroot Basin és a Hidra mögött a tóban lesz még 1 gólem, de ez erősebb mint a többi ez az arany változat. Öld meg és szabadítsd ki Oolacilet. Később gyere ide vissza és ahol a gólem volt 1 átjáró nyílik. Vizsgáld meg és besszippant. Más sorrendben is lehet, én először Oolacilet mentettem meg csak azok után mentem Anor Londoba szal...de a lényeg, hogy ha ez a 3 dolog teljesül akkor megnyílik a kapu.
Pár tanács: az arany gólem nagyon erős és mocsaras a terület...nemtudsz rendesen mozogni tehát a rozsdás gyűrű ajánlott.Én szívtam vele rendesen mert ittmég nemvolt meg.
A DLC bossai is elég kemények tehát legyél magas szinten sok élettel:)Épp a DLC helyszíneken vagyok és nagyon jó:) Rohadt Kalameet...holnapra marad, mert vagy 10x megölt... -
Fletley9 #5322 Második végigjátszásom, ezekkel tisztában vagyok :D, de nézz mazoistának parry dagger van bal kézbe tervezve (amíg nem szedem meg buckler)Szóval ilyen körülmények között azért számít a ruha is :D -
Fasiszta #5321 Az új helyszínekre, hogy lehet eljutni? -
Zozo0122 #5320 Menjél nyugodtan a kinézetre, olyan sokat nemszámít a páncélod. ( Ha gyors vagy akkor kb. mind1 mert alig találnak el, ha meg lassabb vagy akkor 1 jó pajzs felfog majdnem mindent)Válassz ki vmit ami tetszik és jól tuningold fel. Nekem minden védelmem 200-250 körül van és ebből jól megvagyok:) A kinézet fontos:D -
Fletley9 #5319 Shadow set ad valami bonusz a poison/toxic resisten kívül is? vagy csak van? mert thiefennek jó lenne, csak hát nem a legjobb statok -
#5318 PonTYosan. -
#5317 Utána is megidézhetnek csak ne sétálj át a boss harc területére. :) -
#5316 Az ok, de engem is akkor idézhetnek meg? Vagy utána is?