Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egyszerübb ha veszel Transient Curse-t.
Az attunement meg a slotokhoz kell.
Sokkal többnek tûnik<#wilting>#wilting>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Még most is sebez kb 100-at a tûzre érzékenyeknél, ami néha jól jön Fõleg, hogy ugye íjjal nem lehet lefelé lõni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utána csináltam egy +5-ös divine longsword-ot,azzal katakombák gyerekjáték (kivéve a faxom szögkerekes csontik,azokkal beszívtam 1-2.szer).
Ez a Tomb of giant mekkora egy genya hely. Mivel sorcyval vagyok Cast light bejátszik,de még néha így is nehéz tájékozódni.
AZ A LYUK,AHOL A LARGE DIVINE EMBER VAN NAGYON NAGY HALÁLCSAPDA!!!! <#csodalk>#csodalk>
Van ott vagy 6-7 óriás csontváz egy helyen. Egyszer meg is öltek, utána is majdnem,de sikerült felvennem a LDE-t (ne mtudtam,hogy az van ott),és inkább elmenekültem. Eregettem a Homing soulmass-t,de esélyem sem volt mindet megölni, így inkább spuri,és visszawarp Firelink-be. A boss-hoz nem tudtam bemenni,mert piros felhõ volt ott. Lent a lávánál és New Londo Ruins-ban még nem voltam. Most megyek oda, de a Tomb of G.-hoz képest gyanítom sétagalopp lesz <#violent>#violent>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Még egy dologra rájöttem: Anor Londoba az egyik ládába van egy Occult Club, ha arról leveszed az Occult sebzést a kovácsnál, máris van egy kis faith igényû, de jól sebzõ Divine fegyvered szinte ingyen. Gyorsan meg lehet szerezni az Astorias Sword-ot is még a játék elején, de ahhoz 14 faith kell, így aki nem arra gyúr annak nem sok haszna lesz belõle.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
[merlinw.org]
LVL70 körül járok, alapból 350 körül sebzek, erõsebb csapással 400 felett, de meg sem fordult még a fejembe, hogy oda lemenjek.
The Great Hollow-ba ha jársz, mindenki retteg a Curse-tõl. Elsõ végigvitelemkor 2x is nagyon beszívtam ott, mehettem vissza remove-ért jó drágán.
Most meg: Megnéztem mi van nálam szet, aminek nagy a Curse ellenállása és abba öltöztem. Dingy Set a tutti!
Nem érdekes mi mást tud, mert a The Great Hollow-ba a gombákig, a gülüszemû curse felhõt nyomó békák amúgy is kicsit sebeznek csak.
Gyakorlatban az történt, hogy rém könnyen lementem a fa aljáig, ha csetepaté volt, a Curse jelzõ csík alig mozdult.
[merlinw.org]