Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Eleve nem éri meg mert nem javitható...persze ez gondolom nem vigasztal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Nem lehet, és a net is azt írja, hogy nem lehet. Most nagyon szomorú vagyok. Kell egy hasonló fegyvert szereznem, addig nem haladok tovább :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Kovács, modify, urolsó menü.

[merlinw.org]

Fpocok
Hát itt vagyok a csókánál, de nem jeleníti meg... és ha fullra eltöröm 0ra?

wedge31
Ha aki rárakta nem tudja levenni akkor megszivtad.

Fpocok
Valaki? Hogy tudom levenni a kristály cuccot a fegyóról? Addig nem tudok továbbmenni :S

Értem köszi és bocs az értetlenkedésért, ez a pár dolog nemvolt még tiszta de mostmár képben vagyok:)
wedge31
Csontikra való elsösorban.

Akkor mire jó a divine fegyver? Csak csontik ellen? Én azt hittem a nevébõl ítélve, hogy egyfajta áldást kap a fegyver és így sebzi a szellemeket. Az biztos, hogy a csontikat jól sebzem vele de szellemeken még nem próbáltam ki mikor ott jártam akkor vittem transient curse-t, de meghaltam párszor mertmég gyenge voltam.
Fpocok
Márcsak annyi kéne, hol tudom levenni a crystalizálást a kardról?

Fpocok
Közben azt hiszem megvan... 3 féle kard... lehet legyártok egy str sword+10-t

Jah igen meg transient curse-t is vehetsz de elég drága...de ha veszel 2-3 db-ot az elég mert a szellemek is dobnak olyat. Mondjuk én londoból is ki lettem kergetve<#nevetes1>
wedge31
Divine sajnos nem sebzi öket.

Divine. Vagy engedd, hogy megátkozzanak a békák és akkor átkozottként sebezheted õket de ez a rosszabbik megoldás.
wedge31
Ghost blade de az nagyon ritkán esik.
Egyszerübb ha veszel Transient Curse-t.

Fpocok
Milyen fegyó is kell, hogy londoban tudjam ölni a szellemeket?

Fpocok
Öööö... visszamentem kovácshoz, és nem tudom ott leszedni. WTF? Hogy szedem le? <#rinya>

wedge31
Dexre kell mert az növeli a varázslási sebeségedet.

Fpocok
Sikerült faszán beszopatnom magam :S

Tehát 1 pyromágusnak egyáltalán nem kell pontot áldoznia semmilyen tulajdonságra? Pyro bárkibõl lehet bármikor?
wedge31
Pyronak a flamet kell fejleszteni ha nagyobb sebzést akarsz.
Az attunement meg a slotokhoz kell.

wedge31
Kristály fegyot nem lehet javitani.

Najó akkor nálam még hiányosságok vannak. Tehát: Intelligencia- mágia sebzésnövelés? Hit- csodák erõsebbé tétele? Attunement- slotok száma? De melyik tulajdonság kell 1 pyro-nak? Van pyro flame-em azt eddig 1x fejlesztettem, csak attól függene, hogy mennyire vagyok benne erõs?
Hát igen látszik, hogy csak 1-2 hete ismerem ezt a világot. Elder Scrolls-hoz Gothichoz Fallouthoz és hasonló szerepjátékokhoz szoktam hozzá az utóbbi 5-6 évben szinte csak RPG-kel játszom és most örülök, hogy rátaláltam a Dark Souls-ra sok dologban újít és igazi kihívást ad:) ÉS van hangulata ami nálam a legfontosabb! És nehéz! igazi hardcore game:D Az én generációm már nem ehhez van szokva de nekem nagyon bejönnek az ilyen játékok és mikor hallottam, hogy kiadják pc-re is és hogy mennyire nehéz végigvinni és milyen sokan feladják már tudtam, hogy kipróbálom.
Fpocok
LOL, nem tudom javítani? ;S

Fpocok
NA csináltam egy Crystalized zweihander +5 öt :D

wedge31
A pyro spellekhez egyáltalán nem kell int a sebbzésüket nem növeli.

Jah igen kevertem. Az intelligencia csak sebzést növel. Hát igen ezekre még nemtettem pontot:D Fõképp dex-re és endurance-ra megyek meg néha 1-2 pont vitality. Próbálok gyors maradni.
Fpocok
HELP. Megszereztem a kulcsot, történetesen ezt. Visszamentem cellához, ahol a nagy kalapos volt, már nincs ott. Nem nyílik ki. Fickó eltûnt... hátul látom csillog a loot... de nem tudok bemmeni help.

Fpocok
Attunement tõl függ... azt kell húzni ha több slot kell.

Nem ahhoz hanem a slotokhoz. És mivel nekem csak 11 int-em van ezért van csak 1 mágia slotom. Vagy az nem ettõl függ?
wedge31
Ha pyrozni akarsz nem kell int.

Neked van igazad, 6 vagy 7 van ott.
Voltam ebben a halálcsapdában...4-el tudtam végezni fentrõl amikor épp jól helyezkedtek:D Great Chaos Fireball! 3 darab kellett nekik és egyszerre megfeküdtek...de persze ebbõl csak 4-et tudok ellõni utána megállt a tudomány nemvagyok 1 mágus alkat...11 int-em van összesen:D Csak azért van 2 slotom mert van 1 olyan gyûrûm ami ad +1-et.
mcwolf
Most olvasom wiki-n,hogy "csak" 4 óriás csonti van ott???
Sokkal többnek tûnik<#wilting>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Laza
Mindig bevásárolok 99db-ot ha arra járok :)
Még most is sebez kb 100-at a tûzre érzékenyeknél, ami néha jól jön Fõleg, hogy ugye íjjal nem lehet lefelé lõni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

mcwolf
Na Stan és Pan letudva,volt segítség.
Utána csináltam egy +5-ös divine longsword-ot,azzal katakombák gyerekjáték (kivéve a faxom szögkerekes csontik,azokkal beszívtam 1-2.szer).
Ez a Tomb of giant mekkora egy genya hely. Mivel sorcyval vagyok Cast light bejátszik,de még néha így is nehéz tájékozódni.
AZ A LYUK,AHOL A LARGE DIVINE EMBER VAN NAGYON NAGY HALÁLCSAPDA!!!! <#csodalk>
Van ott vagy 6-7 óriás csontváz egy helyen. Egyszer meg is öltek, utána is majdnem,de sikerült felvennem a LDE-t (ne mtudtam,hogy az van ott),és inkább elmenekültem. Eregettem a Homing soulmass-t,de esélyem sem volt mindet megölni, így inkább spuri,és visszawarp Firelink-be. A boss-hoz nem tudtam bemenni,mert piros felhõ volt ott. Lent a lávánál és New Londo Ruins-ban még nem voltam. Most megyek oda, de a Tomb of G.-hoz képest gyanítom sétagalopp lesz <#violent>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Direkt nem nézek ilyesmiket. Magamtól akarok mindent megtalálni meg mindenre rájönni.Még térképet is rajzolok, vagyis csak olyasmit mert annyi az egész hogy rajzolok köröket, beleírom a hely nevét és nyilakat, hogy honnan hová lehet menni:D Ahol úgyérzem , hogy minden megvolt áthúzom. Divine fegyverem pedig van...a fõ fegyverem most 1 divine halberd amit magamnak csináltattam...tehát könnyen sebzem a csontikat de a fegyver sebzése csak 120 körüli...oké ott a drake sword is ami még jó de azzal túl közel kell menni az ütéshez.Na mindegy, ha elszabadultam innen valahogy akkor megnézem már mi van a nagy kapu mögött amit az a gólem nyitott ki mikor hallotta a haragokat. Beszéltetek már itt iron golemrõl...tehát valószínûleg nem leszek vele jóba:)
Tinman
Relatív jó csapásirány a DaS Wiki-n leírt útvonal, de bõven lehetne rajta mit finomítani... lényeg, hogy ott is a játék utolsó negyedére teszik azt ahol vagy.

Még egy dologra rájöttem: Anor Londoba az egyik ládába van egy Occult Club, ha arról leveszed az Occult sebzést a kovácsnál, máris van egy kis faith igényû, de jól sebzõ Divine fegyvered szinte ingyen. Gyorsan meg lehet szerezni az Astorias Sword-ot is még a játék elején, de ahhoz 14 faith kell, így aki nem arra gyúr annak nem sok haszna lesz belõle.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tudom te Knézygránátos vagy fõleg, de olyan lusta vagyok arra... simán beálltam a felhõ közepébe és levertem õket lazán, Dingy nagyon jó oda.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Énsem tudtam elõre, hogy ez vár rám...a Catacombson viszonlag könnyen átküzdöttem magam és mikor leértem ide: áhhh azt a nagy kupolát már láttam Demon Ruins-nál de onnan is elmenekültem egyelõre:D:D Na szóval mivel megint láttam a kupolát a lávában gondoltam, hogy itt majd megyünk 1 szép nagy kört és ott lyukadok ki valahol:D De csúfos kudarc...bármerre megyek hamarosan menekülök vagy meghalok mert rengetegen vannak és túl erõsek:( Elkezdtem felfedezni meg felvettem amit tudtam de a bonfire-tõl messzire nem jutottam.2 óriáscsontvázat letudok csapni...ha jó rálátásom van akkor 3mat is, de túl jók még hozzám túl kicsit sebzek és mindig beszalad 1 apró hiba mert nemlátok semmit sem a helyezkedéshez. Úgyhogy remélem sikerül kijutnom innen majd este még fogok játszani és megsem állok firelink shrineig.
wedge31
Igen a tüz a legegyszerübb, pyrok elönyben.

Laza
Én a 'halál' maskarában voltam Hollowban, a curse csíkom hosszú volt, és 1-2 mm-nél feljebb nem ment. Egyszerûen vinni kell firebombot, és akkor a gülüszemûek semmit sem tudnak csinálni. Ha megdobod akkor cancelezi a fújást. Rém egyszerû.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Megvan.

MerlinW
Van a cursed állapotnak is jó tulajdonsága. Tudsz szellemet ölni:) Irány New Londo:)

[merlinw.org]

Tinman
Én azt nem értem meg, hogy mit keresel ott?

LVL70 körül járok, alapból 350 körül sebzek, erõsebb csapással 400 felett, de meg sem fordult még a fejembe, hogy oda lemenjek.

Tinman
Rájöttem valamire, neked hasznos lesz!

The Great Hollow-ba ha jársz, mindenki retteg a Curse-tõl. Elsõ végigvitelemkor 2x is nagyon beszívtam ott, mehettem vissza remove-ért jó drágán.

Most meg: Megnéztem mi van nálam szet, aminek nagy a Curse ellenállása és abba öltöztem. Dingy Set a tutti!

Nem érdekes mi mást tud, mert a The Great Hollow-ba a gombákig, a gülüszemû curse felhõt nyomó békák amúgy is kicsit sebeznek csak.

Gyakorlatban az történt, hogy rém könnyen lementem a fa aljáig, ha csetepaté volt, a Curse jelzõ csík alig mozdult.

Fpocok
Faszom. harmadszorra sikerül ráugranom az íjhoz, de nem volt full hpm :S

Laza
Ráadásul ha már elérted a giant kovácsot, akkor ehhez alapanyaggondod sem lesz, mert nála minden megvehetõ lélekért. Elköltöttem már nála min 100.000-ret :)

MerlinW
Oda a Lordvessel megszerzése után kell menni lehetõleg 350-400dmg feletti fegyverrel. Addig be sem tudsz menni a boss-hoz.

[merlinw.org]