10203
-
#5395 Meglesem majd thx!
Ratgab: Kipróbálom feltétlenül, mert eret vágok lassan.
NG+-t tolom, de így kevésbé élvezetes... 2.5-3 óra alatt viszont NG+-ban eljutottam mindent kipucolva Blighttown feléig :-) -
#5394 Semmi más nem változott csak a VGA.
Term. a régi nVidia driverek írmagját is kigyomláltam, legfrissebb Catalyst került fel, gond nélkül ment a csere.
Unigine Heaven alatt MINDEN maxon, 30 FPS alatt nem igen láttam pedig az vagy 2x ver rá a DaS legösszetettebb helyszínre. K. dühítő -.- -
#5393 Kipróbáltuk ezt a Spectate cuccot, működik, jópofa:) -
#5392 oké -
#5391 Felvettelek ha nem gond. -
#5390 Azért nem semmi hogy miket tudnak összehozni a rajongók. :) Kár hogy a vásárlók nagy része végig sem viszi a játékot. -
#5389 Ez jópofa, ki is próbálom:) -
#5388 Találtam egy hasznos kis programot. A neve DS Spectate. Arra jó hogy akivel előre megbeszéli az ember hogy coopozni akar az egy kis beállítás után láthatja játék közben egy kicsinyített képen hogy a másik éppen mit csinál. :) Ki kéne majd próbálni egyszer valakivel. -
#5387 MerlinW HUN
Mondjuk már 4x végigjátszottam, mostanában ritkán indítom el:) -
trkadam87 #5386 MerlinW: Mi a neved GFWL-on? coopozhatnánk néha ha van kedved -
#5385 Nálam sosem esett 30fps alá, 60fps fixxel is max 50-ig esett. Nem hiszem, hogy a VGA lenne a probléma.
Én személy szerint még soha sem láttam hátrányát a Radeon kártyáimnak, viszont előnyét azt sokat:) -
trkadam87 #5384 Egyébként Berserkben is létezik egy Four Kings nevű 4 királyból álló csapat, meg Abyss is, bár mindkettő csak a mangában van jelen, én sajnos csak az anime-t láttam. -
trkadam87 #5383 A Taurus Demont birom, tiszta olyan, mint Zodd Démoni alakja, kár hogy erősségben nem áll azon a szinten :) -
trkadam87 #5382 Igen, hasonló az is :) -
#5381 Valóban vannak hasonlóságok. Nekem a balder armor set-nél tűnt fel hogy majdnem olyan mint amit Guts viselt amikor még a héják bandájában volt. :) -
ratgab #5380 Ati control panelben kreálj neki egy profil-t akkor ráerőltetsz minden földi jót (élsimítás ilyesmi) és meglásd jó lesz. Nekem is segített. -
trkadam87 #5379 Tinman az avatarodból látom te is nagy Berserk anime rajongó vagy. :)
Ha tudsz angolul nézd meg ezt: http://soulswiki.forumsrpg.com/t10828-abyss-berserk-references-and-speculation-lore
Néhány utalás a Berserk-re Dark Soulsban :) -
trkadam87 #5378 Games for windows live-on jelöljetek: trkadam87 a nevem ott is.
Nekem valamiért csak külföldi játékosokat listáz ki, akkor is, ha van magyar online játékos is, vagyis csak akkor tudok magyarokkal coopozni, ha előbb felveszem őket barátnak GFWL-on. -
Fasiszta #5377 a warrior of sunlight covenant-nál, ha segítek valakinekj kapok sun medált
? -
#5376 Nekem egy GTS450-el az 1.0-ás vagy melyik fixel tökéletesen ment a játék 1-2 helyen volt érezhető lassulás. Igaz nem volt max a látótáv meg ilyenek de igazából ezen a játékon grafikailag az sem segít :) -
#5375 A néha fellángoló VGA kártya/gép/szaggatás témához:
- CoreI7, 6 GB 2000 MHz, SSD, nVidia Gainward GTX460 OC 2 GB VRAM ---> Rendkívül ritka FPS drop.
- CoreI7, 6 GB 2000 MHz, SSD, fosAMD Asus 7870 OC 2 GB VRAM ---> Rendkívül ritka stabil frame, katasztrofális a GTX460-hoz képest.
Konklúzió? Kibaxtam az ablakon +40k HUF-ot és az imádott játékom helyenként játszhatatlan. AMD meg csak a szokásos: fos/10. -
#5374 -
#5373 Hát kb. az én szerencsétlenkedéseimről is lehetne ilyen videót csinálni, néha már mérgemben beintettem a monitornak. :D -
#5372 Prepare to die -
#5371 Ja és szerintem gravelord covenant-ba tartozhat a srác a videóban mert mindig kék phantomok invadelik be. -
#5370 Ez marhára kreatív ötlet! :D Amúgy nekem is feltűnt hogy darkroot garden-ben mindenki csak kempel és várja mikor invadelik. -
#5369 Okoooos:) -
#5368 Ja, hátba kellene késelni :) -
#5367 Tetű kempelő... -
#5366 Ez de szar. -
#5365 Trollolo :) -
#5364 Hát ez komoly dilemma :D -
#5363 He leülsz a bonfire mellé akkor jó befejezést kapsz ha csak simán kimész akkor a rosszat. -
#5362 Mitől függ egyáltalán, hogy melyik befejezést kapjuk, mert nekem a "rossz" lett. -
#5361 Az lehet, de legalább SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a dark lord befejezésnél életben maradunk és mi uralkodunk. :) -
#5360 Érdekes amit írsz, most már csak az nem tiszta nekem hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha meg akarjuk gyújtani a tüzet akkor miért kell egyáltalán Gwyn-nel megküzdenünk? Ilyen "hé tata! köszi innentől átveszem!" stílusban is meg lehetett volna oldani a dolgot. :D Na jó viccelek, de legalább valami cutscene-t rakhattak volna bele a készítők amikor találkozunk vele. -
#5359 DSfix 1.7
Changes:
Re-implemented the FPS limiter. It’s quite exact now and also performed at a better point in time (before presenting the frame)
Made frame period calculation (for animation) slightly more exact
Added FPS thresholding for SMAA. What this means is that you can supply a value – say 45 FPS – and if the game is in danger of dropping below that, SMAA will be disabled. It will be re-enabled once the framerate is safely above the threshold again.
Fixed sporadic graphics issues introduced in 1.6
Fixed modified HUD issues with very long spell names
Fixed modified HUD issues with “POISONED”/”BLOOD LOSS” text -
#5358 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tűz meggyújtásával szerintem pont, hogy elszabadítjuk a tüzet, ezért is kapunk rögtön lángra. Ezzel valószínűleg fel is áldozzuk magunkat, de ugye mi már egyébként is bevégeztettünk ... és valószínűleg ez az a tűz, ami végleg meg tud ölni minket ... vagy nem, és valahol megint felkelünk :)
A rossz befejezésnél viszont nem változik semmi, max az, hogy átvesszük a főnök szerepét ... mint a középkorban, ahol az volt a vezető aki legyőzte az elődjét :)
Hozzáteszem, hiába állítja az Abyss-ban lévő kigyó, hogy az emberek kora lejárt, stb, Ő pont egy olyan gyülekezetbe vesz fel, akik konkrétan a megmaradt emberek 'emberségét' is elveszik ... tehát az egyik kígyó a tűz, a másik a sötétség mellett van.
De mivel nem tudjuk, hogy a tűzzel a feláldozásunk után mi történik, így azt sem tudjuk, hogy mire milyen hatással volt ... csak a másik befejezésről lehet némi fogalmunk :) -
Fletley9 #5357 Más vélemény
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sötét középkor mond valamit? :) ha átvitt értelme van akkor lehet erről szó. Viszont az egész alapkoncepció és alapesemények miatt szó szerint kell venni a sötétet mert ezért lettek ugye zombik/őrültek az emberek. Így a tűz meggyújtása valójában mégis csak pozitívan cseng hiszen kb egy "világvégét" késleltetünk saját magunk feláldozásával. egyáltalán nincs tényleges jó befejezés csak kevésbé rossz :) -
#5356 Egy kis elmélkedés a befejezés(ek)ről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak én gondolom úgy, hogy az ún. "dark lord" ending sokkal inkább elfogadható pozitív befejezésnek mint az amelyikben meggyújtjuk a lángot - ezzel gyakorlatilag átvéve Lord Gwyn helyét?
Ugye Frampt aki Gwyn-t szolgálja meg úgy állítja be az egészet mintha a tűz meggyújtása valami dicső tett volna. Aztán amikor legyőzzük Gwyn-t és "átvesszük" a tüzet nekem úgy tűnt mintha ropogósra sülnénk... Tehát nem éppen olyan dicső tett ez mint ahogy beadták nekünk. Valószínűleg Frampt minden kalandornak ezt a "chosen undead" szöveget nyomatja aki eljut odáig hogy megkongatja a 2 harangot.
Viszont az abyss-ban élő kígyó szerint a tűz kora lejárt, és a sötétség az emberek kora. Gwyn az önfeláldozásával csupán késleltette az emberek korának eljövetelét. Na most adódik a kérdés, hogy a sötétségben hogyan létezhetnének az emberek? Az is lehet hogy ez csak szimbolikus jelentéssel bír és arra kell gondolni hogy az emberek uralkodnak, de ez csak találgatás.
Nekem az jött le hogy egyik kígyó sem mondja el a teljes igazságot. Mindkettő csak kihasználja a játékost a saját céljának elérésére.
Ti mit gondoltok erről? Szeretnék pár véleményt olvasni ezzel kapcsolatban. :)