Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Anno a Deathtrap Dungeon-ból játék is készült... soha nem tudtam végigvinni, kicsit idézte a DaS/DeS-t.
Aztán Ratgab ajánlotta a Severance-t, nem olyan rég bagóért be is szereztem, végig is fogom majd tolni, de DaS-t ki kell maxolni, mese nincs :-D
A DaS/DeS titka pedig a rengeteg rejtély, a raklapnyi felfedeznivaló, a változatos ellenfelek és helyszínek és az örök kihívás. Lassan 200 órám van csak a DaS-ba, de még 1x ennyi simán kinéz :-)
Neked viszont a DaS után NAGYON-NAGYON ajánlom a Demon's Souls-ot PS3-ra, mert simán van ilyen jó, mint ez! Viszont abban a játékban még több a szívatás, még kevesebb a mentési pont és néha úgy ellehet benne keveredni, hogy azt sem tudod, ki vagy :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aha, mondasz valamit. Kaland, Játék, Kockázat könyvek, így hívták õket.
Zagor oldaláról letölthetõ az összes egyébként. Nagyon jó oldal.(Nem linkelem, nehogy reklámnak minõsüljön. Google-ba írja be akit ez érdekel.)
PSN ID: Lord_Mortanius
Leírom, hátha valakinek ismerõs a dolog és egyetért velem😄 Tehát régebben (mostanában nemtudom)lehetett kapni szerepjáték könyveket.Nekem van 1 pár amit találtam még régi könyvek között és elraktam õket.Nem a mesélõs szerepjátékokra gondolok, hanem leültél 1 darab ceruzával 1 lappal meg 1 dobókockával + a könyv. Millió fajta volt Ian Livingstone írt nagyon jókat ésatöbbi...na és ez a játék olyan mintha 1 ilyen könyv lenne😊 Ezekben is ugyanígy kiválaszthattad a tulajdonságaidat viszont azon múlott minden ,hogy mennyire vagy bátor és mennyire vagy felfedezõ típus...írok 1 példát. Tegyük fel elkezded a játékot az 1. oldalon...oké megkapod az alap isntrukciókat meg hogy hol vagy😊 Mondjuk 1 erdõ szélén állsz választhatsz hogy követed az erdõbe vezetõ vékony csapást VAGY inkább az erdõ szélén haladsz.Ha követed lapozz a 13. oldalra ha nem követed akkor a 63.-ra. És így tovább amíg elnem jutsz az utolsó lapig úgy ahogy te akarsz. Persze sok csapdába és ellenségbe is belefuthattál de elis kerülhetted õket. Például úgy döntöttél 1 barlangban éjszakázol, de szembe találod magad az ott lakó medvével😄 Mehettél volna másmerre de te ide jöttél bemertél jönni megküzdesz vele (általában van lehetõséged menekülni) és ha nyersz találsz a barlangjában 1 varázsgyûrût ami késõbb még jól jön.Na errõl van szó nagyjából és ez a játék is oylan itt azt érzem, hogy minden rajtam múlik ugyanúgy mint ezekben a könyvekben nemtudok csakúgy menteni minden lépésemet elõre ki kell találnom😊 Most vagyok Sen's Fortressben és hihetetlen milyen jól kivan dolgozva a vár...és ha feltárod a titkait és minden zugát bejárod meg is jutalmaz a játék😄 Nehéz ezt elmagyarázni és nyilván nem teljesen ez a stílus a játék, de aki tudja mirõl bezsélek és játszott már ilyet az valószínûleg megérti mit beszélek...mert más játékokban nyomsz 1 quicksave-et ha megakarsz vmit nézni de veszélyes...itt viszont mérlegelni kell hogy lemerjek ugrani erre a párkányra mikor van 30000 lelkem? Lehet nincs ott semmi más csak 1 csapda...de lehet kincs is. Na ennyit akartam és elnézést a hosszú posztért😊 Ismerõs valakinek amit itt leírtam? 😊
Komplett szettet sosem hordtam, ebben a játékban nem sok értelme van. Sokkal jobb kombókat össze lehet rakni különbözõ darabokból. Illetve területenként mást célszerû hordani.
Demon ruins-ban tûzálló felszerelést, Duke-ban magas mágia védelem kell, Londoban a fizikai és villám védelem a fontos és így tovább,
Mind a páncélokat, mind a fegyvereket célszerû váltogatni területektõl, ellenfelektõl függõen.
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Róla van szó. Bármelyik +10-es pajzsból kreálható Sif lelkével. 100% fizikai védelem, 88 stability és magas elementál ellenállás.
Effektív cucc. Pl, az utolsó boss megüt és csupán 10% staminád bánja.
[merlinw.org]
A shielddel meg mivan? Mert olvasom mit írnak wikin, de nem nagyon értem...
Single target pajzs? Aoet nem fog de amúgy erõs vagy mivan vele?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Jelenleg full Havel setben vagyok, shield meg minden... meg sem sebzett 😄
A kétkezes másodlagos támadását mindenkinek látni/tapasztalni kell! 😊
CSak annyi a baj vele, hogy STR és DEX is kell hozzá bõven.
[merlinw.org]
Megyek greatswordel, az messze elér.
[merlinw.org]
S-el skálázódó fegyver Strength-re: Demon's Great Axe +15
Ezek a legnagyobb sebzésû STR fegyverek. Persze ha mondjuk magas mellete a DEX. is, akkor már egybõl máshogy néz ki ez a lista.
Jobban össze kell koszolni magad ha kinyirsz valakit.
A-val skálázódik a Strength-re.
Megnézem axekat.
Na most kell valami, aminek jó a range, jól skálázódik strel mert már 50 a skill...
Itt nézelõdj
[merlinw.org]
Valami, ami helyettesíti dmgben a zweihandert. A capra démonosat próbálom, de 0 range van a nagyütésnek :SSSS
[merlinw.org]
[merlinw.org]