Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ilyen jó az a spider shield?<#fejvakaras> Én a craftolt elõtt a darkroot basines shieldre esküdtem...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez pech, pont a végén haltál meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

21,5 colos és tud full Hd-t csinálni, akkor igen...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is legyártottam anno fury swordot egy helyen használtam (fejlesztve is volt asszem +3) Depthsbe slimeket+patkányokat farmolni arra tökéletes volt 😊. Jelenleg le nem cserélném a +4-es lighting gargolye halberdem a kristály golemek 3-4 sima hittõl hallnak. Bossok is gyorsan fekszenek. Van egy divine mace-m csontik ellen õk is két hit. Lost Izalithba pl pajzsot se használtam két kézben a halberd azt helló szia mindenki. Egy longbow is felhúzva +3 ligthingra+possion arrow a kellemetlen helyeken. nem igazán tudnak megállítani...hiányzik is a kezdeti kihívás (lvl-t nem tom, de 30-30 hp/endurance (gyûrûvel 1380-as hp)str 20 dex 18 faith 20 többire nem nagyon pakoltam)
Hmm, konzolon nem lehet ennyi helyre warpolni pl Depths, painted world... Ezek kimaradtak. 😊

Egyébként a Furysword humanityval is skálázódik. Ha felhasználsz 10 humanity-t(10 a max.) még nagyobbat fog sebezni.

PSN ID: Lord_Mortanius

MerlinW
Bármibõl csinálhatsz, lévén normál fegyverek esetében megszûnik a stat bónusz ha "elementálod" õket.
Fire Broadsword +10 pl kellemes 458-as dmg-el rendelkezik (229/229)

[merlinw.org]

Laza
Nito fight megy élõ adásban 😊

http://hu.twitch.tv/lazahun

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Zwihander-el általában egy vágás egy ellenfél, nem is kell, hogy gyors legyen. PVP-ben meg ha nincs az ellenfélnek magas poise-a akkor csak áll ott és nem tud megmozdulni miközben vagdosod.
Ettõl függetlenül igazság szerint nem igazán kedvelem én se az Ultra Great cuccokat. Kivéve persze a Black Knight Greataxe. 😊

Biszog cíter <#law>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Tinman
Mónika? Jöhet!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez viszont így van!
Gyors kard!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

1. Tervben van
2. Ez is
3. Ez meg visszajár 😛

Most elsõdleges az új moncsi.

Tinman
Ahhoz:

1. Meg kéne venni.
2. Játszani kéne vele.
3. :-P

Tinman
Váá megint ezt a fostos Drake Sword :-DDD

Shep: Bokóckodni jó a Zwihander? Mutatok neked olyan buildet, hogy csak 1x találjon el a kétkezes onnantól le is teheted a controllert.

A Kétkezesnél más taktikát kell használni, mint a gyors kardoknál... még jobban kell figyelni a kis rést és már eleve bekalkulálni, hogy lassú a kard. Abs. tanulható, egy idõ után pontosan ráérzel arra, mikor kell elindítanod a csapást ahhoz, hogy meglegyen a találat... és ha 1x megvan ;-)

Luis Cyphre-nek maximálisan igaza van abban, hogy elég hamar lecserélhetõ az a kard.

Drake Sword:

- Semmilyen képesség nem hat a DMG-re, marad annyi amennyit a Dragon Scale-el elérsz.
- Semmilyen extra tulajdonsága nincs és nem is ruházható fel semmilyen extra sebzéssel! Nem alkalmazható rá semmilyen resin sem!!!
- Sok enemy jól védett a tisztán fizikai sebzés ellen ott véletlenül sem fogsz 300-at csapni rájuk egy kínkeservvel kimaxolt Drake Sword-el.
- Ritka a Dragon Scale.
- Drága az Upgrade méghozzá POFÁTLANUL az! 1-2 up árából nótaszóval jobb fegyvert tudsz kihozni elég hamar.
- Rövid. Túl közel kell menni a sikeres találathoz, ez sokszor nem jó ötlet.

Megkereslek backstab lesz....XD

Shep
Nem csak lelõni lehet!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
"Ja meg Drake Sword gyorsabb mint a Halberd? 😊"

Most ezt gondolom nem komolyan gondoltad? A fél lábon ugrálós halbertnél minden egykezes vágókard gyorsabb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vigyázz<#kuss> áruló a sorainkban. Csak virág nyelven írj

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Mint írtam, ha fel van nyomva +5-re akkor nagyobbat sebez mindegyik. Lecsekkolva. És T.Shardot már az elején is dobnak az ellenfelek(+ az elsõ kovácsnál is lehet venni), dragon scale meg ritka mint a fehér holló.
Ja meg Drake Sword gyorsabb mint a Halberd? 😊

Az a baj a Drake Sword-al, hogy aki nem tudja hogyan szerezheti meg az nemis fogja megszerezni. Tehát oké marhaerõs...de inkább jobblett volna ha nemolvasom el itt a fórumon, hogy hogy szerezhetem meg. 1 kicsit csalásnak éreztem ezt a kardot mivel magamtól eszembe nem jutott volna kilõni a híd alól a sárkány farkát. Oké eszembe jutott volna...de 5-6 lövés után abbahgaytam volna mivel úgysem fog ettõl meghalni akkor meg minek lövöm.
Laza
Egyik fegyvernek sincs 200-as fix dmg-e a játék elején ... a kétkezes használatról már ne is beszéljünk. A drake sword ráadásul mindegyik általad javasoltnál jóval gyorsabb. Az elsõ min 10-15 órában a legjobb 😉

Shep
NA persze csak olyan rohadt lassú hogy mire megemeli 2x levágták ráadásul ha meg sikerül ütni vele akkor le is vitte minden staminádat. Sokkal jobb fegyverek vannak attól, de poénkodni éppen jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Azt nemtoom, de lehet kapni külön tüzes nyílvesszõt.

Shep
Az tényleg nem az igazi.

Most nézem, hogy még az íjjakat is lehet upgradelni (tûzes íjj hogy sebez tûzsebzést? Kigyullad a nyílvesszõ vagy mi?)

Azért egy kristály ostor-t is megnéznék szívesen...XD

Fpocok
Na megnéztem a 60fps fixet... egyelõre nem minden területen mûködik, de még csak az elején vannak, biztos vagyok, hogy lesz majd rendes 60fps patch is.

Drake Sword meg nagyon jó kezdésnek. Egy kezes, gyors...

Az a vékony csík az konkrétan laza 5-5 cm.....

Soha nem értettem miért nyomják annyira ezt a Drake Sword-ot.
Ott vannak a játék elején jobbnál jobb fegyók: Zweihander(10mp-re a Firelink bonfire-tõl, csak be kell rohanni érte és 16-os Str-el már két kézzel lehet használni), Claymore( a sárkányos hídon), aztán a Halberd(a közelben a rácsnál amit fel lehet tekerni). Szépen bemegyünk az elsõ kovácshoz veszünk shard-ot és felnyomjuk +5-re , és van is egy brutál fegyverünk már a játék elején(ami természetesen jobb már mint a Drake sword).

Most direkt megnéztem és lehet belõle +10-est csinálni. Regular-on hagyva viszont A-s a Dexterity parameter bonusa!

Na ez utóbbi egy dex-es karakternek azért durva!

Fpocok
Segítsetek már... azt olvastam, hogy ha adok 30 humanityt a pókcsajnak, kinyitja a falat... de nem tette. Tipp?

Ilyesmi az enyém is. Figyelem a képernyõ alján és tetején vékony csík látható <#banplz>

+5-ös...XD

Az biztos! :-)

Hiába, Dark Souls nem ereszt. <#taps>

Ne is kérdezd: Samsung 17" 1280x1024 a max felbontásom... Botrány! Most készülök venni egy 21,5"-est Full HD-st.

Vagy 1 tüzes Straight sword hilt<#taps>
Shep
Van olyanom is de a +20% lelket adó jobban tetszik.

Én lehet megcsinálom a tüzes ostort ha majd oda jutok, hogy tudok tüzes fegyvert csináltatni😄 Durván nézne ki😄
Na😄 Sajnos 2 nap kimaradt de újra mehet a DS😊 Találtam is 1 jó kis gyûrût biztos sokan használjátok.Covetous Gold Serpent Ring😊 Szépen megnõtt az item finding😄😄😄
Shep
Vagy aki úgy jobban ismeri Indián, a Jónás

Shep
Nem vagyok én Indy 😊

Shep
De most milyen monitorod van?

Whip-bõl...XD

Bekötöttel menne már szerintem nekem is. Kíváncsi lennék Capra milyen hamar hullana.

Ha legközelebb folytatom az már eredeti verzióval lesz és normális monitorral.

Oltogat a fene, csak mondtam valamit... Érted te a viccet csak nem szereted....XD

Fpocok
Sweet mother of god. 60fps.

Shep
Nos ez igaz, de akkor mit javasolsz mibõl csináljak tüzes fegyvert?

Fpocok
Állítólag már megy a 60fps patch gfwl-al... kipróbálom.

MerlinW
Persze, mert Fury dex fegyver, és emlékeim szerint te str-re gyúrtál.

[merlinw.org]