10203
  • MerlinW
    Én nem tököltem ilyennel soha. Üt, hátragurulsz, előreszaladsz megcsapod és így tovább.
  • lostprophet
    Világos, most azért haltam meg, mert bejött az a ****** gesture menu. Hogy a tökömben hozom egyáltalán elő? Végignyomogattam most a gamepadot, semmi, de amikor harcolok azzal a döggel, akkor bezzeg behozza és mutogat a dögnek -.-'''''
  • Solid Snake
    De a monitort igen :)
  • Solid Snake
    Recept féleség:
    1.Híd közepéig séta
    2.Démon be-Te elfutsz fel a létrán fegyver szigorúan 2 kézre fogva, pajzs felesleges
    3.Bejelölöd fentről-bumm a fejbe, ráugrasz
    4.Leérsz a lába között, mellett elfutsz, elgurulsz a híd közepéig kb. Ő meg kis butus utánad
    5.Amikor suhint a kis gonosz akkor a lába között, mellett elfutsz,elgurulsz irány a létra
    6.Ismétlés kötelező.....ízlés dolga

Ruhából csak könnyű, nyári neglizsé az előnyös/vagy meztelen/ úgy se lát más
  • MerlinW
    A videó végén tényleg nem rúgtad le a létrát?:))
  • lostprophet
    Persze, hogy néztem videót, de csak nem megy az az egyszerű elfutok mellette dolog -.-
  • Lunki88
    Én meghaltam az Asylum démonnál...
  • Fpocok
    Ha nagyon nem megy, nézzél róla youtube videót, az segít.
  • lostprophet
    Na, asszem mára elég a próbálkozásból, Taurus mindig megöl és felkúr vele :D
  • Fpocok
    Nem. Bossok nem spawnolnak vissza.
  • lostprophet
    Áhá, én nem vártam meg, amíg nekiveselkedik a csapásnak. De ha legyűröm és meghalok, utána megint le kell csapnom a bosst?
  • Fpocok
    Taurus démot én mindig úgy csináltam, hogy ráugrottam, elcsaltalm a másik végébe, megfordultunk úgy, hogy én voltam közelebb a létrához... és kicsit közel engedtem hozzá, hogy elkezdje castolni az ütést, mert akkor nem tud olyan gyorsan futni és nem üt le a létráról. Most kicsit hülyén írtam le, de remélem érthető volt.

A kovács meg majd az a rész után lesz. Átmész hídon, és a templomtól jobbra egy másik épületben. Még a taurus utáni boss előtt meg tudod szerezni a drake swordot.
  • lostprophet
    Ööö, az merre is van?
    Taurus démonnal meg szívok ezerrel. Tudom, hogy mit kell csinálni és hogyan, de vagy lelök az ütésével a falról vagy nem tudok elgurulni mellette és leüt.
  • ratgab
    A hétszázát neki, ez már tényleg gyönyörű!
  • Fpocok
    Szerintem a kovácsnál is tudsz venni...
  • lostprophet
    Fenébe, pedig kellett volna a sok nyílvessző (6-ot vettem csak) a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Drake Sword megszerzéséhez
  • Laza
    Képek:
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
  • Laza
    Vakker, feltettem ezt a párost, és behu-beka lett a linézet ... tű éles minden, gyönyörű fényeffektek ... durva.
    Jah, és végre megy normálisan windowed módban, nem lassul be. Ollá, lehet használni az XSplitet :D
  • ratgab
    Üdv a klubban! Én is megöltem annó! Ott már sehogy nem tudsz! Darkroot Basin a következő úticélod!
  • lostprophet
    Basszus, megöltem véletlenül a merchantot Undead Burgban :/ Honnan tudok még arrafelé nyilat szerezni?
  • lostprophet
    Felesleges cuccokkal lehet csinálni valamit (merchantnál nem láttam eladást)?
  • Laza
    A halál 0:39:30 után (majd a karakter törlés is) :)
    http://hu.twitch.tv/lazahun/b/335299318

Az aláírásomban lévő linken minden videót megtalálsz :)
  • Solid Snake
    no stream
  • Laza
    Na, valaki csinált permadeathes játékot? :)
    Én nyomtam egy próbát. Próbáltam úgy menni, ahogy normálban, hamar ki is dőltem :)
    Az Asylum Demon megvolt 6 perc alatt, aztán a normál szokásomhoz híven elmentem Havelhez, ahol elfogyott a firebombom, és beszívtam egy csapást, úgyhogy levert egy ütéssel :)
    Mondjuk egyébként sem lettem volna hosszú életű, mert túl gyorsan nyomtam, szinte kapkodva, gyakran kerültem halál közeli állapothoz. Kicsit komolyabban kell venni ezt a játékmódot :)

Azóta kezdtem még egyet, most a Taurus Demon után vagyok.
  • Lord Mortanius
    Igazából semelyiket. Jobban jársz ha normál fejlesztésnél maradsz és +15-re nyomod a fegyvereid.

Akkor van értelme, ha van olyan karaktered aminek magas az Int-je és mellette alacsony a Str/Dex.-je.
  • Lunki88
    A taurus démonnal is találkoztál már aki levert mint vak a poharat. xD
  • lostprophet
    Na eljutottam a 3. bonfire-höz (fent a várfalakon, ahol dobálják a tűzbombákat és van a számszeríjász csonti).
  • Afe
    Catarina sajnos halott, mert Londoban belekeveredett egy én és a közelben strázsáló silver knight közti csetepatéba. Észre sem vettem hogy ott állt mögöttem, csak azt láttam, hogy hátulról letaglóz egy Zweihander :)
    A vízeséshez visszamentem, és meglett a slab. A múltkor annyira örültem, hogy megfeküdt a sárkány, hogy elfelejtettem körbenézni.
    Egyébként van egy blue slab-om is, és nem akarom elherdálni. Melyik fegyvert érdemes +10 mágiával felruházni?
  • Tinman #5687
    Ha adhatok 2 tippet:

- Legközelebb légy azon a bizonyos ponton majdnem meztelen és mihelyst átérsz azonnal állj meg és öltözz vissza.

- 2 kerüljön is bármibe, a kritikus pontokon levő snake-magician-eket tedd el időben láb alól.
  • Tatyla
    na ma 2464654964456 próbálkozás után feljutottam az erőd tetejére a mentéshez :D
  • MerlinW
    Mouse fix (dsmfix) 0.9
  • Laza
    Azok a képek a linkjükön már nem voltak elérhetőek, így tök üres volt a háttér meg a banner.
  • Tinman #5683
    Eladtam.

De simán vettem volna használtan egy u.o., hogy ez a játék normálisan szaladjon. MerlinW-nek már igen sokkal jövök... jó volna rábökne valami játékra, ha éppen eksönbe van és örömmel törlesztek neki ;-)
  • Lunki88
    Komolyan képes lettél volna visszarakni a régi vga-t a játék miatt? :) Ez már beteges. :D
  • Tinman #5681
    Csak mókáztam :-)

Nekem teljesen ok, ez is, meg a régi is ok volt :-)
  • Tinman #5680
    Nagyon szépen köszönöm!

MINDEN problémám megoldódott!
  • Lunki88
    Elterjedt már rajta az abyss...
  • Fpocok
    hmm...
    Egy pillanatra azt hittem, rossz topikba jöttem :D
  • lostprophet
    Sikerült, igen :D
  • Laza
    Ezeket tegnap este éjfél után dobáltam be, csak hogy legyen valami, mert a régi képek vhogy 'eltüntek' :)
    De egyébként tényleg semmi közöm nincs a designerséghez :D
    Ha valami nem tetszik szóljatok. Igazából nem szeretném szétcs..ni az alap fórum designt, mint más topicokban van, jó ez az alap.