10203
-
#5715 Én nem tököltem ilyennel soha. Üt, hátragurulsz, előreszaladsz megcsapod és így tovább. -
#5714 Világos, most azért haltam meg, mert bejött az a ****** gesture menu. Hogy a tökömben hozom egyáltalán elő? Végignyomogattam most a gamepadot, semmi, de amikor harcolok azzal a döggel, akkor bezzeg behozza és mutogat a dögnek -.-''''' -
#5713 De a monitort igen :) -
#5712 Recept féleség:
1.Híd közepéig séta
2.Démon be-Te elfutsz fel a létrán fegyver szigorúan 2 kézre fogva, pajzs felesleges
3.Bejelölöd fentről-bumm a fejbe, ráugrasz
4.Leérsz a lába között, mellett elfutsz, elgurulsz a híd közepéig kb. Ő meg kis butus utánad
5.Amikor suhint a kis gonosz akkor a lába között, mellett elfutsz,elgurulsz irány a létra
6.Ismétlés kötelező.....ízlés dolga
Ruhából csak könnyű, nyári neglizsé az előnyös/vagy meztelen/ úgy se lát más -
#5711 A videó végén tényleg nem rúgtad le a létrát?:)) -
#5710 Persze, hogy néztem videót, de csak nem megy az az egyszerű elfutok mellette dolog -.- -
#5709 Én meghaltam az Asylum démonnál... -
#5708 Ha nagyon nem megy, nézzél róla youtube videót, az segít. -
#5707 Na, asszem mára elég a próbálkozásból, Taurus mindig megöl és felkúr vele :D -
#5706 Nem. Bossok nem spawnolnak vissza. -
#5705 Áhá, én nem vártam meg, amíg nekiveselkedik a csapásnak. De ha legyűröm és meghalok, utána megint le kell csapnom a bosst? -
#5704 Taurus démot én mindig úgy csináltam, hogy ráugrottam, elcsaltalm a másik végébe, megfordultunk úgy, hogy én voltam közelebb a létrához... és kicsit közel engedtem hozzá, hogy elkezdje castolni az ütést, mert akkor nem tud olyan gyorsan futni és nem üt le a létráról. Most kicsit hülyén írtam le, de remélem érthető volt.
A kovács meg majd az a rész után lesz. Átmész hídon, és a templomtól jobbra egy másik épületben. Még a taurus utáni boss előtt meg tudod szerezni a drake swordot. -
#5703 Ööö, az merre is van?
Taurus démonnal meg szívok ezerrel. Tudom, hogy mit kell csinálni és hogyan, de vagy lelök az ütésével a falról vagy nem tudok elgurulni mellette és leüt. -
ratgab #5702 A hétszázát neki, ez már tényleg gyönyörű! -
#5701 Szerintem a kovácsnál is tudsz venni... -
#5700 Fenébe, pedig kellett volna a sok nyílvessző (6-ot vettem csak) a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Drake Sword megszerzéséhez -
#5699 Képek:
kép1
kép2
kép3
kép4 -
#5698 Vakker, feltettem ezt a párost, és behu-beka lett a linézet ... tű éles minden, gyönyörű fényeffektek ... durva.
Jah, és végre megy normálisan windowed módban, nem lassul be. Ollá, lehet használni az XSplitet :D -
ratgab #5697 Üdv a klubban! Én is megöltem annó! Ott már sehogy nem tudsz! Darkroot Basin a következő úticélod! -
#5696 Basszus, megöltem véletlenül a merchantot Undead Burgban :/ Honnan tudok még arrafelé nyilat szerezni? -
#5695 Felesleges cuccokkal lehet csinálni valamit (merchantnál nem láttam eladást)? -
#5694 A halál 0:39:30 után (majd a karakter törlés is) :)
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/335299318
Az aláírásomban lévő linken minden videót megtalálsz :) -
#5693 no stream -
#5692 Na, valaki csinált permadeathes játékot? :)
Én nyomtam egy próbát. Próbáltam úgy menni, ahogy normálban, hamar ki is dőltem :)
Az Asylum Demon megvolt 6 perc alatt, aztán a normál szokásomhoz híven elmentem Havelhez, ahol elfogyott a firebombom, és beszívtam egy csapást, úgyhogy levert egy ütéssel :)
Mondjuk egyébként sem lettem volna hosszú életű, mert túl gyorsan nyomtam, szinte kapkodva, gyakran kerültem halál közeli állapothoz. Kicsit komolyabban kell venni ezt a játékmódot :)
Azóta kezdtem még egyet, most a Taurus Demon után vagyok. -
Lord Mortanius #5691 Igazából semelyiket. Jobban jársz ha normál fejlesztésnél maradsz és +15-re nyomod a fegyvereid.
Akkor van értelme, ha van olyan karaktered aminek magas az Int-je és mellette alacsony a Str/Dex.-je. -
#5690 A taurus démonnal is találkoztál már aki levert mint vak a poharat. xD -
#5689 Na eljutottam a 3. bonfire-höz (fent a várfalakon, ahol dobálják a tűzbombákat és van a számszeríjász csonti). -
#5688 Catarina sajnos halott, mert Londoban belekeveredett egy én és a közelben strázsáló silver knight közti csetepatéba. Észre sem vettem hogy ott állt mögöttem, csak azt láttam, hogy hátulról letaglóz egy Zweihander :)
A vízeséshez visszamentem, és meglett a slab. A múltkor annyira örültem, hogy megfeküdt a sárkány, hogy elfelejtettem körbenézni.
Egyébként van egy blue slab-om is, és nem akarom elherdálni. Melyik fegyvert érdemes +10 mágiával felruházni?
-
#5687 Ha adhatok 2 tippet:
- Legközelebb légy azon a bizonyos ponton majdnem meztelen és mihelyst átérsz azonnal állj meg és öltözz vissza.
- 2 kerüljön is bármibe, a kritikus pontokon levő snake-magician-eket tedd el időben láb alól. -
#5686 na ma 2464654964456 próbálkozás után feljutottam az erőd tetejére a mentéshez :D -
#5685 Mouse fix (dsmfix) 0.9 -
#5684 Azok a képek a linkjükön már nem voltak elérhetőek, így tök üres volt a háttér meg a banner. -
#5683 Eladtam.
De simán vettem volna használtan egy u.o., hogy ez a játék normálisan szaladjon. MerlinW-nek már igen sokkal jövök... jó volna rábökne valami játékra, ha éppen eksönbe van és örömmel törlesztek neki ;-) -
#5682 Komolyan képes lettél volna visszarakni a régi vga-t a játék miatt? :) Ez már beteges. :D -
#5681 Csak mókáztam :-)
Nekem teljesen ok, ez is, meg a régi is ok volt :-) -
#5680 Nagyon szépen köszönöm!
MINDEN problémám megoldódott! -
#5679 Elterjedt már rajta az abyss... -
#5678 hmm...
Egy pillanatra azt hittem, rossz topikba jöttem :D -
#5677 Sikerült, igen :D -
#5676 Ezeket tegnap este éjfél után dobáltam be, csak hogy legyen valami, mert a régi képek vhogy 'eltüntek' :)
De egyébként tényleg semmi közöm nincs a designerséghez :D
Ha valami nem tetszik szóljatok. Igazából nem szeretném szétcs..ni az alap fórum designt, mint más topicokban van, jó ez az alap.