Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ahhoz vadásznom kell még némi alapanyagot :) Amúgy nekem jobban bejött a DK kard, lehet arra dobok inkább majd tüzet ha lehet egyáltalán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Csak gyors és tüzes :) húzd +5-re :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Hát kár volt ennyit szenvedni, nem egy nagy szám ez a kard. :(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na megcsináltam, végre :)

Shep
Na megpróbálok egy másik kardot felhúzni +10-re hátha azzal jó lesz.

Shep
Ennyi, aztán oltogat itt minket :)

Nem kell ide régi mentés. Pikk-pakk egy új kari felhúzása,megy az már bekötött szemmel is.<#buck> ui: Ratgab kolléga "dezertált" ennyi és nem több.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Laza
Hát Én a drake swordot használtam fejlesztés nélkül egészen Sen fortressig, utána halbertet +5-re húzva, majd Raw-ra húzva egészen Q&S-ig, ott raktam össze a Fury-t.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Shep
Persze, hogy ott. Nem is tudok másik óriás kovácsot :)

Laza
De a giant kovács nem is tud tüzeset csinálni. Biztos, hogy jó helyen próbálod?
Anor Londoba kell, a Giantnál.

Shep
Hát de arról ki tehet ,hogy te csak azt használtad? Én biztos nem mondtam. Mellesleg én csak a sárkányos kardot használtam eddig fejlesztés nélkül meg úgy 35 óra után a DK kardot szintén fejlesztés nélkül.
És igen tudom milyen alul felül csíkkal játszani mert én is úgy játszok. Feladtad és kész nincs ezen mit szépíteni :D Amúgy szerintem ha most folytatnád megint élveznéd mert volt egy kis szünet de nyilván nem fogod mivel törölted még a mentést is.

Shep
Persze ott van a listában a Quelang vagy mi a frász lélek, és persze modifikáló menüt néztem végig is pörgettem az egészet, volt pár varázs tárgy ami be van szürkítve, meg visszafejlesztésnél van 2 tárgy meg a +10-et akarja tüzessé? Lehet ha azt rányomom utána megcsinálná pókossá? Még ezt kipróbálom ha nem akkor szarok bele a retkes pókkardba. :)

MerlinW
Nem használtad fel másra a pók lelkét? Biztos Modify-ban nézed? Ott jó fülön nézed? Ott kell lennie.

[merlinw.org]

Másik dolog: Amibe hirtelen felindulásból beletolsz 40 órát, azt elõfordul, hogy megunod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Meg a másik, hogy letterboxban valahogy nem az igazi játszani. Nem tudom próbáltad-e már?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lehet ,hogy valami crack gond.

HatáresetXD (egyébként fejlesztve marha sokat sebez).

Már miért lenne visszás? Én csupán Broadswordot használtam, ilyen cheat fegyvereket nem.

Nem azért töröltem meg haltam meg, mert nem haladtam, hanem mert volt 1-2 bosszantó dolog, ami miatt unalmassá vált és frusztrálóvá a játék.

Shep
Van benne valami mert azt én odaadtam valamelyik kovácsnak asszem Andrénak, akkor azért tudja õ fejleszteni 5 felé. De a játék nekem csak nem akar pókos kardot, rohadjon meg! :)

MerlinW
Large nélkül nem tudná +5 fölé fejleszteni.

[merlinw.org]

Shep
Na akkor lehet az lesz a hiba, bár mintha olyanom is lenne.

Shep
Erre rájöttem de furcsa mód a videoban a gyerek egy 0-s kardot nyomott fel végig. Na de nem is ez a lényeg hanem hogy a +10-est nem akarja csak tüzessé nem pedig pókos tüzessé :) vagy elõbb még tüzessé kell és utána csinálja pókos tüzessé?

wedge31
Large ember is kellene hozzá.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
+5- rõl +6-ra csak andrenál tudod... utána 6-10 bárhol. A végén meg anorban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#rinya>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Shep
Az egy dolog nekem mégsem mûködik, pedig pont ugyanúgy csináltam de mondom nekem már a +10-re fejlesztést sem akarta ott megcsinálni.

Pedig ott a videóban minden. Lépésrõl,lépésre <#pias>

Shep
hát nyilván azért jártam körbe a fél játékot :)

Fpocok
Az a baj, hogy nem akarod eléggé :D

Shep
Hát megõrülök. Nekiálltam ennek a furyswordnak. Fogtam egy falchionst felnyomattam 5-re na már itt kezdõdtek a gondok mert az Anoros nem akarta módosítani ,hogy tudjam húzni 10-ig, na jó gyerünk Andréhoz, megcsinálta lett egy 10-es falchionom. És akkor itt vége is lett a dalnak. André nem akar vele kezdeni semmit, Anoros óriás csak tüzes falchiont akar belõle a csoniti meg szintén csak bámul rám. Hiába van meg a pók lelke nem akarják az igazságot. Mi kellene akkor még?

Laza
"Azért, mert ha 2 ütésbõl vágod szét az ellent az nem kihívás (Fury sword)."

Hát ezt nem tudom honnét veszed? Azért, mert a csontikat szétszedi 2 ütéssel, még nem jelent semmit. Azoknak egyébként is 200 körüli HP-jük van, bármi leszedi õket. Max a tûz még a gyengeségük, de olyat bármibõl tudsz csinálni. De pl Duke-ban már max a legkisebb ellenfelekbe volt elég két ütés, a crystalokat nem is sebezte, oda Raw Halbertet használtam. Na meg ez a Fury ebben a formájában már maxra van húzva, azaz maximum a DEX skálázás fog rajta erõsíteni. azzal meg sosem fog 1000 körüli sebzést elérni úgy, mint egyes más fegyverek .... Szóval ez egy jó féle tûzfegyver, nem több ... mint a drake sword, adott helyen adott ideig tökéletes :)

"Így nem kunszt végigvinni a játékot szvsz."

Ez meg megint hülyeség, mert sok embernek nem is a fegyverekkel van baja, vagy hogy nem sebeznek eleget ... pl drake sword, ami az elsõ 2 órában elérhetõ és nagyon sokáig kb 1-2 hitel mindenkit .... aztán mégis szopnak vele, Blighttownban lepotyognak, mérgezõdnek, stb-stb.

Persze lehet extrém kihívásokat állítani, lvl 1-es végigjátszás, stb, de a játéknak még mindig nem ez a célja.
És ha fegyver fejlesztéssel olyan kva könnyû lenne, akkor nem sírna rína mindenki.

Tinman
Kétkezest próbaképpen kimaxoltam, Boss támadást nem igen akaszt meg -ahhoz talán k. nagy poise kéne-, ellenben alázó ez a fegyver!

Egyszerûen olyan érzés vele harcolni, mintha folyamatosan ezt mondanád:

"Elkussolsz.
Ott maradsz.
Mondom fekszik!
Senki vagy... egy gyökér, egy nulla."

De komolyan!

Az erõs csapása úgy letaglózza az ellent, hogy nyikkani sem tud... a legtöbbje többet fel sem kell, ha mégis megpróbálna felállni a következõ ütés tuti végzetes. PvP-ben is gyak. csak 1x kell, hogy betalálj a kevésbé járatosak többet fel nem kelnek onnan.

Tegnap nyomtam vele az O&S csarnok elõtti 2 Giant-en plunge attackot... 920-as sebzést láttam! Egy ütésbõl feküdtek plunge-al!
Amúgy 2 ütések...

Aztán ott a backstab-je: Nincs jobb szó rá ---> ALÁZ.

Szerencsétlen Silver Knight-ok erõt, tartást sugároznak... erre jön ez a kard és a földet nyalják szó szerint.

Mondjuk a még kis sem maxolt Great Fireball se sokkal elegánsabb. Azt is próbálgattam. Olyan 550 körül sebzett a sepc "kesztyûvel".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"és az egyéb INT-hez kötött"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ma nem tudsz lehetetlent kérni :) ...LVL-1-es kari.Club lehet a fegyó? <#nezze>

Shep
ÖÖ izé én nem nem tudtam ,hogy megakasztja te eszes, nem is használtam te eszes, wikit kb 3x néztem yt videot szintén ebbõl egyik gyûrû megszerzés volt másik a kard készítés harmadik meg nem tudom már. Fórumon meg kérdezgetek ezért fórum de játsszani senki nem játszik helyettem. Amúgy meg ha annyira ézi úgy akkor te miért is haltál állandóan és untál bele, majd törölted? Kicsit visszás tõled ezt olvasni nem gondolod?

jarlaxxe
A pyro nem int-hez kötött.

Azért, mert ha 2 ütésbõl vágod szét az ellent az nem kihívás (Fury sword).

Ha meg megakasztod a boss-ok támadásait is, az se kihívás (Zweihender).

Így nem kunszt végigvinni a játékot szvsz.

"Azért adott a Jóisten eszet" Ha nem nézted volna wiki-n, vagy nem írták volna itt fórumon, hogy mit használj nem azt használtad volna, te "eszes" XD

Egyébként meg a zweihenderhez sincs odaírva, hogy megakasztja a támadást, a Fury-ra sincs, hogy bitang jól sebez (statja alapján annyival nem jobb mint a többi).

Shep
Átvert a mocsok :D

Fpocok
Falat hogy kell kinyitni a póknál? Odaadtam 30 humanityt.

Fpocok
Na meg is van a két harank.

Laza
Azért a Fury egy egy elszállt fegyver. 100-200 között sebez egy ütésre. Két kézbe fogva jobban. Nem egy über fegyver, viszont lehet vele játszani :)

Shep
Amúgy meg miért kellene azzal végigvinni? Azért van a játékban millió 1 fegyver, meg azért adott a Jóisten eszet, hogy használjuk :D

Shep
Megkérnénk az olyan kollégákat akik félúton feladták és a melybe vetették magukat, hogy ne kérjenek itt semmit :DDDDDDDDd

Tinman
300 dmg-es Drake Sword-el toltam végig... vérköpés/10.

Mondok mást... amiket felsoroltál egy dolog. Ott a Pyromancia és az egyéb INT-hez kötött varázslatok... kiba. DURVÁK! Nincs olyan fegyver ami nagyobb DMG-et csinálna, mint egy kimaxolt Pyro vagy mágia.

Seth
Hát mivel eltûnik az inventory-ból, naná hogy nem lehet.
Ha NG+ ban vagy akkor lehet persze,ha újra megszerzel egy lelket, de a flaskát csak +7 -ig lehet max

PSN ID.: Beegabor

Kihívás: Furysword, Zweihender és bárminemû Greatsword nélkül vigyétek végig a játékot (úgy is mondhatnám, hogy cheatfegyverek nélkül XD)

Aki végigviszi +10-es Broadsworddal annak kezet csókolok!

Fpocok
Hmm... nem úgy volt, hogy az egyszer már felhasznált fire-al nem lehet flaskát upgradelni?

Shep
Tényleg nem, köszi. Este lehet meg is csinálom.

Így sem lehet szabadúlni tõle,hátmég úgy.<#eljen>

Shep
Haver fullos szet, pajzs jelenleg csak dísznek van de BK pajzs + BK kard.