10203
  • Tinman #5675
    Na, egyet már biztos tudok! Laza nem designer területen dolgozik az IT szektorban :-)
  • Tinman #5674
    Első PC-s végigjátszáskor nagyon kellett +1 Titanite Slab. Gondoltam kicsit farmolom a Darkwraith-eket.

A 2. körben esett 1! Tehát kb. 10 perc alatt!

El sem akartam hinni! Főleg, hogy tele van vele a net, hogy mennyire ritkán dobják. Tehát confirmed: DOBJÁK! De biztos nagyon ritkán, mert további NG-be már 1x sem dobták, igaz akkor nem is farmoltam őket, csak arra jártam.
  • MerlinW
    A michellin rucis (Catarina) questline végén kapsz egyet, illetve emlékeim szerint Stray Demon is azt dobna. Valamint Royal Woodban is van egy a vízesés környékén.
  • Afe
    Quelaag lelkét már felhasználtam chaos blade-re, de megbántam, mert +5-re húzva is gyengus. Na majd az ng+-ba.
    Ezt a Titanite Slab-ot sikerült már valakinek kapni Darkwraith-tól? Oké hogy rare, de már vagy 100-at leöltem, és csak Chunk-ot dobál, meg néha kesztyűt.
  • MerlinW
    Háát igen... a tüzes fegyvereket így buktad ebben a végigjátszásban. Nem nagy tragédia én szinte sosem használtam őket. Furysword viszont még mindig elérhető, mert azt a Giant készíti Londo-ban.
  • MerlinW
    Az a legegyszerűbb taktika, hogy eltávolodsz tőle az oszlopos szobában, majd mikor odabukfencezik hozzád, odacsapsz. Bukfenc után van 1-2mp amíg feláll.
  • Afe
    Flame ember-eket csak Vamosnak lehet adni? Mert siettem, hogy odaadjam a chaos ember-t, és nem vettem észre, hogy bejött mögém az összes kerekes csonti, és pillanatok alatt kinyírták a kovácsot
  • Laza
    Én is oda húztam be a lvl1-es karimnál, hogy meglegyen a gyűrű a gargoyle előtt. Azért nem volt annyira egyszerű akkor leverni, mert a pajzs használhatatlan (meg már ott is tapasztaltam a kontroller lagot).
  • Lunki88
    Remélhetőleg egy új embert sikerült megfertőznöm a játékkal. :) link
  • MerlinW
    Catalyst-ban minden alapon van (default gomb), egyedül a triple buffering van bepipálva. DSFix-ből az 1.7 van fent, ilyen konfiggal
  • Tinman #5665
    Hát ha nem nagy kérés, akkor elmondanád, hogy:

1. Mit állítsak pontosan a Catalyst-ben át?
    2. Melyik fixet használod, ini-be mi van, ilyesmi...

Köszönöm.
  • MerlinW
    Hmm nálam tökéletesen fut.
  • Tinman #5663
    De 'szák meg, hogy a fele ennyibe SE kerülő nVidia-mon meg gyönyörűen szaladt. Már az is megfordult a fejemben, hogy veszek egy használt nVidia karit és amikor ezzel játszok azt teszem be a gépbe, AMD-t meg ki. :-/
  • Fpocok
    Egyszerűen szarul van megcsinálva. Csinálhatsz bármit...
  • Tinman #5661
    Nekem valaki elmondaná, mi a francot csináljak, hogy ne szaggasson a játék??? Tényleg nagyon hálás lennék már mert nagyon nehezen bírom :-(

- Core i7 2.6 GHz
    - SSD
    - 6 GB 2000 MHz ram
    - Asus gyárilag OC-s 7870 2 GB DDR5

Kérek szépen valakit, hogy részletesen mondja el mit tegyek, mert kb. 100 órája nézem a totálisan változó FPS értékeket. Hol atomstabil, hol 20 se.

Ja igen a grafikus tesztprogramok szakítanak ezerrel. -.-
  • Tinman #5660
    2 fura esetem volt:

1. Invadeltek. Vagy 5x eltaláltam kb. 600-as sebzéssel és semmi nem történt.

2. Invadeltem, mint bosszúálló Anod Londoban a Darkmoon covenant tagjaként. 2 játékos is volt abban a világban rajtam kívül. Az egyik egy full aranyszínű, nyilván Sunlight covenantos... pár per harc után meghalt.

90%-on volt az életerőm, kimaxolt armorba. Lassan haladtam egy Dingy setbe öltözött varázsló kari felé. Nem voltam már messze tőle. Meg sem mozdul!!!
    És azonnal 0-ra lement az életerőm, halott voltam. Máig nem értem mi történt ott -.-
  • MerlinW
    Nem. Az egyik a sima SweetFX, amit paraméterezel kedved szerint. Az "minden" játékhoz jó.
    A DSFix-es pedig értelemszerűen a DaS-hoz készült külön. Egyetlen hátránya, hogy a DSFix 0.2-be van beleépítve, így pár DSFix fícsör hiányzik.
  • Tatyla
    öö akkor mind a két módot alkalmazni kell amit linkeltél?
  • MerlinW
    Mindenkinek jó, nem VGA függő. Sima D3D injector, mint a DSFix.

Régóta használom SweetFx-et (szeptember előtt még SMAA injector-nak hívták) Dishonor, Torchlight 2, Borderlands 2, Two Worlds 2 és Witcher 2-höz is.

Egyébként:

SweetFX Version 1.2
    -----------------------------
    Fixes a rounding problem on AMD hardware with the dither shader.
    Includes usermade presets - look in the SweetFX/Presets/ folder.
    Updated and expanded documentation.
    Minor speed improvements to most of the shaders. Hopefully it adds up.
    Based on user feeedback default settings now use more conservative sharpening
    Also default settings now enable conservative Vibrance settings
    Slightly better default Sepia settings
    Vignette now more uniformly darkens all the color channels of the screen edges
    Adds the DPX shader - settings still need a lot of work though.
  • Fpocok
  • Tatyla
    kár hogy csak nvidiásoknak jó:(
  • trkadam87
    Nektek is van, hogy olyan karaktert invadeltek, aki valami halhatatlanság cheatel játszik? mert hiába ütem, nem megy le a hpje.
  • MerlinW
    DSFix + SweetFx mod:

• Afe
    Valahol olvastam, hogy a Zenatól vásárolt páncél seteket nem lehet tovább vinni ng+ba. Ez igaz?
  • MerlinW
    Én már a templomban megöltem mindig, becsületes harccal:)
  • Solid Snake
    Elsőre én is neki láttam a leverésnek még a cellában. Következő kép amire emlékszem hogy a tábortűznél melegszem
  • Fletley9
    Sokkal viccesebb realizálni, hogy hiába húzód fel a shieldet a sarlójával mögé üt és csak pislogsz, hogy dafuq happend :D persze a channeller ezer alapzombis szobában lévő oszlopokon már ő se tud átütni
  • CarajoEsp
    Én is így nyomtam le, még az első végigjátszásba:)

Én pedig elindultam Quelaag után megölni Pinwheel-t, hogy meglegyen a Rite of Kindling, felnyomom a tüzeket New Game+-ra.
  • Solid Snake
    0_0
  • MerlinW
    Lautrec kellemes csata, ha az elején öljök meg:) Izgi, szeretem:)
  • Fletley9
    Na az a szívfájdalom. :D de nem szeretem még megsajnálom őket :D. Egyébként ez az egy életes dolog, mikor másodjára kezdtem a játékot (nem ng+) első halál lepottyanás miatt volt közvetlen Taurus előtt....aztán szegény agyon is nyomott azzal lett a második. utána már csak lautrence papa lepett meg ,de ő róla azt hittem egy hiteljük és annyi nem fog visszatámadni :D...tévedtem..
  • Lunki88
    Hoppá, mit találtam. Valaki csinált valami modot ami eltávolítja a sisakot az npc-kről. link Mondjuk Lautrec-nek tényleg olyan elvetemült feje van. :D
  • Tinman #5643
    Azért szoktam néha 1-2 kicsit lenyomni, mert imádom azt a hangot, amit az életből való távozásuk után hallatnak :-D

Beteg-e vagyok? Az. :-)
  • Tinman #5642
    Engem az Ash Lake közepe felé található vargánya, múltkor ilyen slvl 130 körül pöccintett meg NG++-ba úgy, hogy vége is volt a dalnak :-)
  • Fletley9
    A kis gombákat meg nem volt szívem bántani olyan aranyosak...apuka meg két hitel. Öcsém az ash lake-i kis gombák fejelő támadására azt hitte csak elesnek :D
  • Lunki88
    Gomba papa bizony engem is lecsapott az első találkozásunknál.

• Tinman #5639
    Akkor szintén zenész :-D

Bár gyerök' errefelé még nincs... még kitartok keményen!
  • Tinman #5638
    Nekem a rekordom 150k lélek és 12 db. Humanity veszteség asszony miatt :-D

Akkor nem éreztem ilyen viccesnek :-/
  • Laza
    Az még semmi :D
  • Laza
    Nem, csak informatikus :D
    Egyébként kva sok melóm van és van feleség meg gyerek is :)
    Napok óta nem játszottam rendesen. Ma itthonról dolgoztam, így délután már elegem volt, úgyhogy nyomtam egy kicsit. De 5-kor már abba kellett hagyni, mentem a gyerekért bölcsibe :)