10203
  • Laza
    Egyértelműen kell az end, alapvető stat. De a páncél és a súlyhordás nem függ össze az str-el.
  • Fletley9
    "csak a súlyra kell figyelni" ....ami egy akkora kritérium ,hogy nem igaz :D, egyébként endet mindenkinek húznia "kell" ha akar nagyfegyvert/páncélt nem csak hordani (tömeg miatt) de használni is effektíven (stamina miatt)
  • Laza
    Mindegyik lehet 2 kezes :)
    Úgy érted greatswordokre és társaira? (vállon fekvő)
    Azoknál az srt a fő stat általában, ott elég, ha a dex-et csak a használhatóság szintjéig húzod.

End-et mindenképpen nyomj ha nagy fegyvereket akarsz használni, mert azok szívják a staminát, főleg ha két kézzel fogod és azzal is védekezel.
  • lostprophet
    Én kétkezes fegyverekre specializálódom, nálam dex+str legyen a két fő stat? Esetleg mellé end?
  • Laza
    "Én varázsló esetében dex+int párosítást fejleszteném. Varázslók nem rohangálnak nehéz páncélban, nehézfegyverrel:)"

Sosem értem, hogy ebben a játékban az STR-t meg a nehézfegyvereket miért párosítjátok a nehéz páncélokkal ... a kettőnek mi köze lenne egymáshoz?
    Itt a páncélok hordásának semmilyen kritériuma nincs, akárki hordhat akármilyen páncélt, csak a súlyra kell figyelni. Tehát nyugodtan lehetek nehézfegyverrel könnyű páncélban is (amilyen pl a mostani 110-es karim). Sohasem fogok nehéz páncélban szaladgálni, max ha durván felnyomom a end-et, hogy tudjak benne gyorsan gurulni, szaladni.
    Itt az str kifejezetten a használható fegyvertípusokat és azok sebzését befolyásolja.

Egyébként a terv szerint a dex is fel lenne nyomva 24-re kb, ennyi kell ahoz, hogy bármilyen fegyvert használni lehessen (ami számít).
    30-30 vit-end, 37 str, 24 dex, 25 int, 10 faith

De lehet hagynom kéne a fenébe, és vagy egy fullos srt vagy dex-es karit kéne csinálni :)
  • MerlinW
    Attól függ mit szeretnél többet használni. Ha varázslatokat, akkor int legyen minél több, ha fegyvereket akkor str. Én varázsló esetében dex+int párosítást fejleszteném. Varázslók nem rohangálnak nehéz páncélban, nehézfegyverrel:) De az igazi HC varázslók end (stamina/mana)+int(magic dmg)+faith (magic def) kombóval rombolnak:)
  • Laza
    Ha str és int buildes karit akarok összehozni lvl100-ig, akkor 25 elég lesz az int-re? Fog azzal normálisan sebezni?
  • MerlinW
    Int növeli az erősséget. A faith a mágikus védelmet növeli, valamint a spellek és mágikus fegyverek használati követelménye.
  • Fpocok
    Int.
  • Laza
    ha akarok olyan karit, ami tud soul magiát, elég csak addig nyomni az intet, amíg tudom használni a spelleket? Vagy mi erősíti a spelleket?
  • MerlinW
    c:\Users\neved\Documents\NBGI\DarkSouls
  • lostprophet
    Ha újra akarom telepíteni a Windowst, hol találom a mentéseket?
  • Solid Snake
    Arról a tetőről szép emlékeim vannak. Dobtam ott pár guruló bukfencet a mélybe
  • lostprophet
    Én most értem el a Bell Gargoyle-ig, Drake Sword megvan. Azt hiszem, ezzel ma már nem szórakozok.
  • ratgab
    Ez egy hülyeség. Sokáig juttottam és Capra-nal is szívtam eleget.
  • Laza
    Majd kipróbálom ... eddig a Pyro 1-2 trükkjén kívül semmit nem használtam :)
  • Tinman #5739
  • Laza
    Mármint normál játékot, csak mágus karival, csak mágiát használva?
  • Tinman #5737
    Én inkább azt nézném meg, ahogy egy mágussal tolja nulláról végig :-)
  • Solid Snake
    Sztem. inkább nyomass egy alap Lvl szintű karit végig. Csak nagyobb öröm lenne.
  • Laza
    Na, Capra Demon lett a végzetem ... karakter törölve :D
    Ráadásul úgy szopatott meg, hogy még az a minimális manőver sem jött be, ami mindig összejön :)
  • lostprophet
    Ha már ennyit szívtam, grindelek egy kicsit a sárkánynál :D
  • Tatyla
    el se hiszem de eljutottam Londonba :)
  • lostprophet
    Hidd el, az meglesz :D
  • Solid Snake
    Pazzeg
  • Fpocok
    Aki még nem vitte végig, az nem fogadhat ilyenre :D
  • ratgab
    Más látni és más megcselekedni. Majd várjuk a beszámolót.

Ui.: Srácok kössünk fogadást! Én azt mondom 10 halálnál többet fog ott elszenvedni...
  • ratgab

Én Ornstein és Smoughnál untam el tulajdonképpen.
  • ratgab
    Na ott megellik a legtöbb játékos! Köztünk én is 6-os ikreket szültem (meg 4 uninstall-t....XD)
  • Solid Snake
    De gonosz vaty
  • lostprophet
    Most köcsög vagyok, néztem róla videót és két perc alatt kivégezhető
  • Solid Snake
    Sok embernél az a töréspont. Nemtom ki is ott tört meg
  • lostprophet
    Majd talán jövőre :D
  • Laza
    Jelenleg kezdem az 5. Permadeath karaktert :D
    A legjobb eredmény: Gargoyle, mikor már ketten vannak ... leestem :D
    Előtte egy buzi invader nyírt ki :(

http://hu.twitch.tv/lazahun
  • Fpocok
    Szólj, ha a Capra Demonnál vagy
  • Solid Snake
  • lostprophet
    Megcsináltam, megdöglött :D Kiderült, hogy a gesture menüt a bal analóg stick lenyomásával hoztam elő.
  • Solid Snake
    Jah, a rutin meg az évek
  • Fpocok
    xboxos? Dpad feletti BACK gombbal.
  • lostprophet

Indulok a csatába