10203
-
#5795 Találtam valami új ncpt, beszélgettünk... át akartam menni a hídon, erre átkapcsoltam. Ezért meghal :D -
#5794 Na bazz... akkor most már tudjuk mi az :D -
#5793 Konzolos + PC-s összesen 400 óra alatt pusztán csak 2x találkoztam vele:
1. Andor Londo - Ominózus "fuss fel a 2 íjász Knight között" részen... pont ott állt az útba a kis genyó, instant halál.
2. New Londo Ruins - Azon a részen ahol először találkozol a Nito-szerű szörnnyel, de kint a sekély vizes részen. -
Fletley9 #5792 Hát ez nekem tényleg új volt oO arra valahogy sose néztem el. meglep, hogy még mindig (bő 250 óra) meg tud lepni nem is kicsit. -
#5791 Vagrants
Location: make random and extremely rare appearances in many locations all over Lordran.
Description: They are small, and come in two versions: the first looks like a white, round egg, with many little legs; the second is like the first, only the egg has cracked open and sprouted two crab-like pincers.
Drops: a few humanities or twin humanities.
Strategy: These are not very difficult to kill, but don't underestimate them. They can shoot homing missiles, which have been known to instantly kill players--don't get caught off guard! Which is easier said than done, since they're so rare...
-
#5790 Ez tudod mi? Nem mondjuk ki a nevét-nek a patás okozta lélektörésének a kivetülése :D -
#5789 Hát pedig bíztam benned, hogy te leszel az egyik, aki tudni fogja... :D -
#5788 Jéé... ilyennel én sem találkoztam.. -
#5787 A nálam tapasztaltabbak biztos tudják... én még nem találkoztam ilyennel sehol. Főleg itt nem: Harcoltam a lovagokkal, egyszer csak valami tüskéket lőtt a hátam mögött, megfordultam, és ez a valami ott volt. Majdnem befostam, MIT KERES EZ ITT?
Előtte meg találtam valami immenent darkwraith feliratot, ilyet sem láttam még...
-
#5786 Bazz, az előbb majdnem összefostam magam ilyedtemben... ez micsoda? Mindjárt mutatom. -
#5785 Nem, szvsz max nincsenek kígyófejűek, de lemenni le tudsz. -
#5784 De már egy lelket leadtam ott lenn, akkor ezt megszívtam? -
#5783 Ő még nem adta le a Lordvesellt abban biztos vagyok :-) -
#5782 Az akkor is előjön, ha a másik lemerül? Nem csak akkor, ha a Lordvesellt nem adjuk le Four Kings-ig? -
#5781 Semmi pánik... Abyss-be ott van a másik Darkstalker Kaethe, az u.e. tudja :-) -
#5780 Ha leugrottál a mélybe mielőtt beszélsz vele "megsértődik" és már nem is fog többet előjönni. -
#5779 Az első tűznél az a nagyfejű lény akinél lejutottam alulra es elvileg nála tudnám beváltani a szar cuccaim soulra na az lemerült és még csak nem is beszéltem vele, hiába jöttem késöbb vissza nem került elő, ötlet? -
#5778 Én nem bántom az árust, tőle lehet venni tonnaszám firebombot :) -
#5777 Én oda úgy mentem, hogy a rejtett bonefire közelében egyszer lenéztem a szakadékba, és láttam, hogy lent van olyan piros rájaszerű ... fogtam és leugrottam:) -
#5776 Ezt a területet én is csak mostanában fedeztem fel, amikor körbejártam keresgélni a szakadék túloldalán lévő hullához az utat. Cseppet meglepődtem amikor ilyen piros rája szerű lények jöttek felém:) -
#5775 terem=körülhatárolt terület
-
Fletley9 #5774 Lehet igazad van ,mert még mindig nem tudom melyik helyről van szó :D egy erdőben meg teremről beszélni amúgy is fura :D -
#5773 #4582
Meg Uchigatana... az az árus úgyis csak a Residence Key-re, meg max pár nyílvesszőre jó.
"régen Drake sword fan voltam"
Erről az jutott eszembe, hogy gyerekkoromban tetszett egy Modern Talking szám :-D -
#5772 Hát sokan nem az ajtó elé teszik a jelet, hanem a kovács felé vezető úthoz (ahol a xbowos csonti van).
Pont tegnap voltam ott az új karimmal, egy rakás summon jel volt ott :)
1:15:30-nál
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/335709331 -
#5771 Bár régen Drake sword fan voltam, most azt kell mondjam, hogy kb a megszerzése után 20 perccel már lehet jobbat is csinálni ... azaz onnan nem messze lehet felszedni a Halbertet, aminek használatához kb ugyanazok a statok kellenek, és amit utána rögtön fel is lehet húzni +5-re.
Egy cseppet hatásosabb fegyver :) -
#5770 A pillango előtt területen emlékeim szerint csak a wolf ring és az Elite Knight szet van. -
#5769 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor mész a pillangó felé, és ott van előtte egy nagyobb terem, tele ilyen alvó oriással... akkor ahogy mész lefelé, átmész a füstfalon (ami ebbe a terembe vezet) jobb oldalt van egy fa, ami nem is fa, hanem ha ütöd, meghal, és áttudsz menni... itt van egy "titkos folyosó", ami végén egy poise-gyűrűt lehet szerezni.
Na itt más nincsen, ugye? -
#5768 Ejjj... akkor ezt a helyet te nem ismered még... :DDD -
Fletley9 #5767 Az eddigi legértelmezhetetlenebb út leírás amit a topickban olvastam :D pedig elég részletesek szoktak lenni ugye a térkép hiánya miatt, de ebből nem jövök rá merre is vagy pontosan. fel a gyűrűhőz? ez most hol? vagy havelra gondolsz? egybként az erdőben 3 út van 1 a zárt ajtó (kulcs 20k-ba kerül andrétől) ahol a pillangó van az zsákutca (pillangó után divine ember és egyéb nyalánkság loot) illetve még az erdő bejáratától nem messze hátrakell fordulni ott felmenni aztán egy hosszú rámpán lefele ott is lesz loot meg sok sok minden -
#5766 Amikor az erdőben, a pillangó előtt meg kell ölni a fát, le kell menni egy úton, aztán fel a gyűrűhöz... ott más fontos loot nincs? Csak mert megint találtam a szakadék szélén egy olyat, hogy menjek le oda, de nem látok semmit, gondolom megint csak fake. :D -
Fletley9 #5765 esélye mindig van :D csak sokkal kevesebb :D -
#5764 MUHAHAHA
Beinvédeltek, miközben már egy sráccal toltam coopban, 2v1, esélye nem volt a köcsögnek :D -
#5763 Ha megölom mondjuk a bell gargoylet, akkor attól még ha lerakok az ajtó elé egy jelet, meg tudnak idézni? -
#5762 Mindegy, erre rá tudok keresni, semmi... -
#5761 És és... melyik vendor is fog árulni miracleket? Kit kell megmenteni? -
#5760 Warrior of Sunlight Covenant.
Csak akkor tudsz csatlakozni, ha van 25 Faith-ed, de ha segítesz másoknak, akkor 1 SIKERES közös győzelem után máris 5-el csökken a kritérium. -
#5759 Kicsit összezavarodtam, segítsetek ki. Miracle kaszt leszek, tehát faith. Van valami szobor a templom mellett, amihez mi is kell? Az melyik covenanthoz tartozik? -
#5758 Drake Sword max Sen's Forest-ig, max Londo-ig hatásos, utána kuka. Fix 200-300-as sebzése van, nincs stat bónusza.
Kivédi a támadásokat, de töredékét a pajzsoknak. Minden fegyvernek ott a defense értéke, az mutatja a védelmet. -
#5757 Már egy ideje ráálltam, hogy minden fegyvert két kézzel fogok, jelenleg a Drake Swordot és tetszik a rohadt nagy sebzése :D Mennyire hatékony egyébként a pajzs nélküli védekezés? Értelemszerűen varázslatot, nyilat nem véd ki, de a többit? -
#5756 Az a gáz, hogy a komoly páncélok szinte mind, CSÖKKENTIK a stamina regenerálódást, ezért nagyon sokáig (LVL120+) szükség van esetükben valami stamina speed regen cuccra (Grass Crest Shield, Cloranthy ring), sőt Havel's Ring-re is, ha evadelni is akarunk néha.
Működőképes build, de ilyen laza 60-70-es END-el kell számolni, viszont elképesztő mikre képes aztán ;-)