Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solid Snake
Charactar Planner +van itt pár jó build ötlet.<#pias>
MerlinW
Fuss végig a 10 kötelezõ boss-on NG+-ban és NG++-ra kapsz megint a kezdetekhez hasonló kihívást:)

[merlinw.org]

Laza
Most már megvan mindenki, kinyílt a végsõ kapu is.
Még leverem Gwyndolint meg a sárkányt a hídról, aztán ende :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Tudom, csak mondtam:) Nem tudom hol tartasz. Egyébként igen. Ha mind a 4 megvolt, akkor visszateleport és folytatod az alapjátékot.

[merlinw.org]

Laza
Na oké, de ezekhez el sem jutok ha a másik kettõt nem verem le :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
4 boss van a DLC-ben.

[merlinw.org]

Laza
Váá, Solaire betámadott vmi bogárral a fején, meg kellett ölnöm :(

Laza
A DLC-ben leverem a nagy kezes démont meg a sárkányt és ennyi? Simán elteleportálok?

wedge31
Igen. Elöször én is nagyot néztem de végül is hazai pályán nem lehet legyözni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Duke könyvtárban jól sejtem ,hogy elõször mindenképpen halál a találkozás vége?

Bed of Chaos elég idegesítõ egy Boss volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Fel kell szaladni és egybõl a jobb oldalihoz menni 1x 2x biztos lelök majd de pár próbálkozás után sikerül, mert van hogy magától leesik :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát elég rossz dolog történt. A 2 íjász lovagnál vagyok, kb már 6-7x leszedtek...mármint amikor felérek hozzájuk akkor meghalok. Nembaj megtudom csinálni még 1-2 próbálkozás és meglesz...DE! Most hagyom inkább a francba...nagyon felidegelt:( Azt próbáltam ki, hogy mivan akkor, ha azt csinálom, hogy oké õk lõnek énmeg visszalövök. Kinéztem a jobb oldalit ott lapultam a falnál félúton felfelé úgy, hogy kicsit még a látószögében legyek, de a falat találja el. Így lõ rám de el nem talál mert a falba csapódik. A taktika az lett volna, hogy kb elõre becélzom és amikor õ lõ 1et -ami a falba fog ugye csapódni mert akkor még ott álltam tehát õ oda lõ- addig nekem van idõm célozni,lõni és betalálok még mielõtt az õ következõ vesszõje amivel már eltalálna elérne, és vissza tudok bújni a fal mögé. Hát a SZART. A kilõtt nyílvesszõ aminek a falat kéne eltalálnia telibe talál. Kész. Halál leesés. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Tetszik, hogy nehéz tetszik, hogy megkell tervezni a lépéseimet...de nem fair. Úgyhogy ez kicsit rontja az élményt. :( Mind1 majd késõbb megcsinálom ha lesz lelkierõm visszatérni, hogy direkt szopassanak.
Seth
Be tudod invadelni Lautrec-et(aki kinyírta a Firelink Shrine firekeepert), ha ez a felirat látható. Csak használd a black eye orb-ot

PSN ID.: Beegabor

Laza
A Black Dragon elõtt lehet summonolni? Mert hol engedi letenni a jelet, hol nem.

Fpocok
You feel the black eye orb quiring, ez mit jelent?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Felszedtél egy kulcsot vhol, azzal egy cella hátsó részében lévõ ajtót tudsz kinyitni, amivel a lécsõ alá kerülsz, innen lehet leugrani oda. Én innen ugrottam tovább le a sípoló zeneszerkezethez is.

wedge31
Sajnos sehonnan, én is csak azért tudtam mert utána olvastam a pyro trainernek amikor elkezdtem fejlesztenni a pyro flamet.

Fpocok
pff... honnan tudtam volna? :S

wedge31
Nem lett volna szabad elárulnod neki, hogy beavatak a chaos mágiába.

Fpocok
Arról beszélek...
"If you speak to him after meeting the Daughter of Chaos in Quelaag's nest or speaking with the witch in Blighttown or possessing one of the Chaos pyromancy, he will ask you where you found such awesome pyromancy. If you agree to reveal him what you know the next time you come back to Firelink Shrine, he will be gone.
After he leaves Firelink Shrine, you may encounter Laurentius in the swamp at Blighttown where he will start attacking you whether you attacked him or not. (He may have hollowed)"

Most akkor hogy lesz +15 a kezemen? 13 van jelenleg.

Fpocok
Bazz... blighttown? Meg kell ölnöm? Akkor hogy lesz +15 a kezemen?

MerlinW
Ha depth-ben kiszabadítottad a pyro-t, akkor firelink-nél is kell ülnie egynek akinél fejleszthetsz.

[merlinw.org]

Fpocok
Hé basszátok meg. Elõbb itt fejlesztgettem a kezemet. Elmegyek, hogy soult gyûjtsek, visszajövök, és nincs sehol a swampos fickó. Mi fasz? Hova lett?

Tinman
Hogy a francba lehet lejutni/feljutni ahhoz a kincshez/hullához amelyik a Duke's Archives - "cellából szökés" részen elérhetetlen helyen eléggé fent egy párkányon van?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Nagyon remélem, hogy nem jelennek meg olyan dolgok, amik olyan páncélokat és fegyvereket eredményeznek, ahol módosított vagy egyedi statok szerepelnek.

wedge31
Kis láng effektet nyomhatnának a fire fegyókra ne csak a furryswordnek legyen olyan.

Fpocok

Laza
Azt a dex-es fegyverekkel lehet általában, ugyanaz mint a rugás, csak itt nem rúg ... Furysword, schimitar, falcion, stb.

Shep
Ja de látom olyan utat nyit amire nincs is szükségem, akkor meg nem is érdekel, megtartom azt a 30 humanityt :)

Fpocok
Én igen... pont ezt kérdezem pár napja, hogy miért nem nyílik ki, amikor odaadtam 30at. De akkor meg kell ölni egy bosst, értem.

MerlinW
"There is a bug that keeps the shortcut to Lost Izalith sealed after giving the 30 humanities required to open it. Killing a boss will clear it and open the shortcut. The easiest way is to run down to the Demon Ruins and kill Ceaseless Discharge or the Demon Firesage if you haven't done this yet."

Én nem találkoztam a problémával, de ezek szerint létezik.

[merlinw.org]

Shep
DE amúgy nem is kemények, csak nagyot ütnek.

Shep
Odaadtam a pókcsajnak a 30 humanityt (ezt is mért kell egyesével, hihetetlen) de nem nyitotta ki a járatot. Mi kell még neki?

MerlinW
A dínók nem bántanak, ha nem mész közel hozzájuk. Én sosem álltam le velük vitatkozni:)

[merlinw.org]

wedge31
Hát persze.

Shep
Azt tudom de attól még utálhatom, nem? :)

wedge31
Azok igen, újratermelödnek. A láva ellen meg kapsz gyürüt.

Shep
Igen azokra.

Seth
Szerintem azokra a nagy T-Rex szerû dögökre gondol a lávában

wedge31
Taurus demonok nem.

Shep
Nem mert az undorító lávás részrõl visszajöttem, annyira gáz az a hely. Mondjuk megölni nem öltek meg de idegesít az egész helyszín, tiszta Blighttown érzés csak itt láva van. DE elõbb utóbb rá kell szánnom magam. Ott amúgy azok a nagy kétlábú akármik újratermelõdnek?

Lunki88
Próbálta már valaki a 60fps fixet? Igazából én nem szándékozom használni, de aki ezzel nyomja az kicsit elõnyhöz jut pvp-ben nem?
Shep
Akkor még 2 kell ezek szerint. Köszi.

wedge31
Fire orb is hasonlóan erõs és abból lehet több is nálad.

Seth
Seath the Scaleless
Four Kings
Nito
Bed of Chaos

wedge31

Fpocok
De abból max 4 lehet nálam... az kevés.

Shep
Kinek kell még a lelke? Az merre van?

wedge31
Great Chaos Fireball és igen a flamet kell fejleszteni.

Shep
Hát ez a 4 királyok is mi volt? Rájuk néztem és meghaltak.