10203
-
#5875 Kell még d3d9.dll is , mert a 0.9-ben már nem volt. Árnyékot állítsd be mono-ra. Ezt még a játék előtt, a driver felületén megkeresed a DARKSOULS.exe-t, és bepipáloda "Render shadows in mono"-t.
Egyébként itt egy kompatibilitási lista, ami nem túl friss.
Alternatívának tudom ajánlani még a TriDef 3D-t, vagy az nvidia kártyádhoz a 3D Vision-t. Ezt is rá lehet buherálni a passzív tv-re. -
#5874 Na, este próbálgattam egy rakás játékkal ... de kizárólag a Darsider-el volt jó. Komolyan mondom, a többségben olyan volt, mintha nem egy külön kamerát rakott volna bele, hanem már a renderelt képet duplázta volna meg, teljesen szét volt csúszva.
Ahol még esetleg jó lett volna ott meg az árnyékok voltak borzalmasak megy szellemképesek. Szóval csak egy játéknál volt tökéletes. Ált az alap 20-as separationnel néztem őket.
DSfix-ből visszatettem a 0.9-eset, de azzal sem ment. Majd megnézem mi lehet, nem volt kedvem már szenvedni vele :) -
#5873 A fix-ből nekem a 0.9-es van fent, mert az újabbak alatt már nem működött rendesen a 3D. Plusz még egy korábbi verzióból kell d3d9.fx meg d3d9.dll, és akkor mennie kell. Gondolom minnél több dolgot rakott belle a srác, annál jobban összeakadt a driverrel.
Nálam a convergence: -0.0300, a separation: 100 körülire van belőve. -
#5872 Közben kipróbáltam a Darksidersel, és azzal megy ... valszeg akkor lehet a custom grafikai fixek miatt nem megy. Majd kipróbálom. -
#5871 Neked milyen kártyád van? milyen 3D driverrel használod?
Nekem egy GTX 560Ti -m van, SBS-re van állítva, a teszt képet tök jól látom (az orkosat) de a játéknál csak az UI-t látom, maga a játék tök fekete képernyő :( -
#5870 Ja, hülye vagyok, most nézem, hogy a konzolosok hívják 1.06-nak a DLC-t :D
Már megijedtem, nehogy már ennél is lassabbak legyenek a great swordok :) -
#5869 Hogy mit? -
#5868 Az 1.06-ot felrakta valaki? Vélemény? -
#5867 Seath :-)
Világ legkönnyebb boss harca ever! Moonlight butterfly hardcore bullet-hell hozzá képest :-D -
#5866 Elkezdtem egy Sorcerer karit Xbox-on (ott is kimaxolom a játékot):
- vért pisálok gyakran
- vicc az egész karakter úgy ahogy van
- példátlanul sokat halok
- boss-ok, mini boss-ok akkor is one hitelnek gyakran, ha feltartott pajzzsal védekezek
Elvittem egy seggel Blighttown-ig, de nem volt jó élmény...
Jah, meg Depths-ben curse-öt kaptam első körbe, mert semmilyen olyan páncél darab nincs még nálam ami egy picit is nyomna legalább a curse-on.
Gaping Dragont is az alap lvl0 ruhában csaptam le... utána nyomtam egy csomót end-re, hogy ne one hiteljenek már mert kihullik a hajam.
Varázsló = glass canon
Már elég hamar lett great heavy soul arrow-om, baromi nagyot sebez, de sokszor elsütni már nem tudom, mert mire lemegy a casting animáció már halott is vagyok.
Tanulság: Eleinte sorcinak endre k. sokat kell pakolni, mert zéró a védelme és semmilyen védő mágiám nincs még, csak a magic shield pár órája, ami ugye csak egy pajzs és nem védőburok. -
#5865 Tegnap elertem a Crystal Cavet es 26 ora utan eloszor vesztettem el soult es humanityt, mert megolt egy Mimicry en meg nem figyeltem es szepen lezuhantam egy platformrol.
Ma Seth jon, nincsenek rola jo emlekeim, kivancsi leszek:) -
#5864 #5857 erre a "gyökérre írtam xDD -
#5863 Hogy érted?
Nekem még PS3-on, XBOX-on is ki kell maxolnom a DaS-t... aztán még ott a Demon's Souls is amit csak 1x vittem végig :-(
Meg azt nyilatkozták, hogy nincs még vége a Souls szériának... -
#5862 Itt véget is ért a DS-sorozat -
#5861 Ne keress logikát benne :D -
#5860 Ez vmi kiba béna gyökér ... csak ezt nem értem, hogy van bőr az arcán ezt még mutogatni is ... kb az első O&S próbáig néztem, az ilyen emberek csak felbasznak. -
#5859 Azon gondolkodtam egyébként ennek kapcsán, hogy vajon képes lennék-e egy fenékkel végigtolni a játékot?
Legutóbbi KIVESÉZŐS végigjátszásom kb. 40 óra volt csak és ebbe sok felesleges kör és túllihegés volt + DLC is.
Szvsz realizálható egy 20-24 órás végigvitel és szívesen meg is tenném, de nem tudnám hova rögzíteni sajnos, mert ehhez több, mint 2-3 TB kellene, hogy ne barlangrajz legyen a végeredmény. -
#5858 Nem tudom végül is ez most mi akar lenni?
Nem SLVL1-es végigjátszás, mert ahhoz sok HP-je és END-je van, viszont olyan pajzs van nála, amit kb. a Firelink Shrine-nál dobtam el a francba, a páncélja szintén nem ér semmit, amivel nem is lenne baj, ha lenne annyira profi, hogy ne tudják eltalálni, de RÉMESEN messze van attól, hogy evadelje az ütéseket. Ráadásul szánalmasan kicsiket sebez.
Igazából én itt azt látom, hogy itt van egy "játékos", aki minden áron előre tolja a kart és csak rohan előre.
Értem, hogy addig akarja tolni, amíg bírja és ki nem lép mérgébe, de esküszöm +1-2 órányi időráfordítással a korábbi szinteken, simán 2x ilyen erős lehetne mindenféle szempontól. Ott 2 órát nyert, itt meg a többszörösét veszti el, mert nem elég ügyes, ráadásul messze nem elég erős a karaktere. -
#5857 Általában nem szoktam reklámozni, mert egy hatalmas balfasz... de most ért stanékhoz és ragel mint egy hülye :D Néhol nagyon mókás :D
-
#5856 Az csak egy próba volt, hogy meg tudom-e ölni Artorias szerkójában, nem készültem rá komolyabban:) -
#5855 Na, megnéztem a videót. Hát ez egyáltalán nem olyan, mint a 3DS ... a 3DS-nél konkrétan full befelé kell nézni, ott történik minden .... már ebben a videóban is aminek kelle att kijött a képernyőről, mint pl a kard mikor forgattad a kamerát, stb ... majd kivágta a szemem :D
Ez ezerszer jobb ...
A harc maga az több mint érdekes volt :D
Ez gondolom NG+, vagy magasabb .... igazából Sif az egyik boss, akit úgy lehet megölni, hogy hozzá sem tud érni az emberhez ... nálad sajna már az a pajzs nagy hiba, ennél még a Spider is jobb, meg bármi, ami 100% védelmet nyújt ... olyan nincs, hogy védek és fogy a HP-m :D -
#5854 Az ok, csak egy miniképernyőn hatványozottan szar a dobozba nézés ... 47"-on már nem olyan feltűnő ez a hatás :) -
#5853 Olyan, mintha egy dobozba néznék, csak befelé mélyül.
Ezt térlátás nélkül nem érzékelnéd, tehát attól hogy nem jön ki a sikból a kép még normálisan működik a 3D. A játékok többsége alapból ilyen, csak szeparáció meg konvergencia állításával lehet ezt orvosolni. Játékokként változik a driver beállítás, amit külön elment magának. Meg kell találni a megfelelő fókuszpontot, ami még nem zavarja a szemed.
Még annyi, hogy némi fps romlásra is számítani kell. Vas igényes a cucc.
És hogy a DS-ról is szó essen, ma sikerült a ng pluszban kb 10. alkalomra begyűjteni Ornstein lelkét.
Először nagy , lassú fegyverekkel próbálkoztam, de sikertelenül, Smough mindig tovább bírta. Aztán kipróbáltam a Gold Tracer-t, és sikerűlt olyan hamar ledarálnom a dagit, hogy még a napocskás lovagnak is megmaradt szinte a teljes élete. Onnan már gyerek játék volt:) -
#5852 "Ez lehet, hogy igaz az átlagra, de hogy rám nem, az biztos. Persze én nem 10 méterről nézem a tv-t, hanem kb. 3 m-ről. A szemcsésedés rendkívül irritál 720p esetében, főleg sötétebb jeleneteknél észlelhető."
Amit tudok Én is 1080p-ben nézek (47"-os TV-t 2,5m-ről), de a 3D-s filmeknél valahogy nem tűnik fel a felbontás különbség ... legalábbis a különböző fókusztávolságok miatt nem annyira.
Azért a 3D-s filmekben is utálom, mikor bebasznak valami szöveges címet vagy valamit az orrom elég (pl kezdésnél) ... olyankor kiolvad a szemem :D
Ezt a normális 3D játékot kipróbálom. Van Nintendo 3DS-em, de ott a szemüveg nélküli 3D miatt csak mélysége van a képnek, nincs igazi térhatása. Olyan, mintha egy dobozba néznék, csak befelé mélyül. -
#5851 "sokkal jobban néznek ki, mint moziban"
Ebben egyetértek... moziban rossz vicc. Legutóbb Prometheus 3D-re ültünk be, majd pár hónappal később otthon megnéztem a BR verziót. Köpni, nyelni nem tudtam és elhatároztam, hogy 3D-t moziba soha... max Imax, ahogy te is írtad, de nekem pl. ott sem tetszett az Avatar minősége. Otthon "kissé" jobb.
"Egyébként sem látja az egyszeri ember a különbséget a közel 720p (960 oszlop, a sorméret ugye azonos) és 1080p között"
Ez lehet, hogy igaz az átlagra, de hogy rám nem, az biztos. Persze én nem 10 méterről nézem a tv-t, hanem kb. 3 m-ről. A szemcsésedés rendkívül irritál 720p esetében, főleg sötétebb jeleneteknél észlelhető.
-
#5850 Na, meglesem, mert így már van értelme :) -
#5849 Persze hogy átalakítja, ez a 3D driver lényege. Egyszerűen fogalmazva, egy helyett, két kamerát tesz be egymás mellé a játékba, és azokat te a 2 különböző szemeiddel látod. Így jön létre játékon belül a térlátás. Nem sima konvertálásról van itt szó.
Ezt a két "szemet" te úgy állítod be a driveren belűl, ahogy neked tetszik. Próbáld ki, mert qwa jó:)
-
#5848 Még nem néztem meg ezt a videót, de te ezt mivel nézed?
Mert Én rákötöttem a TV-re a PC-t és próbáltam 2D-3D konvertálni, amivel ugyan kaptam valamennyi mélységet, de 3D-s nem lett tőle a játék.
Ez a driver a kimeneti képet is módosítja (a renderelést)? Mert csak úgy lenne értelme. -
#5847 Mi a bajod a half-SBS filmekkel? :)
1080p-ben még a felezett felbontáson is sokkal jobban néznek ki, mint moziban (persze nem iMax-ban). A Tintin pl beszarás volt, otthon gyönyörű színek, tű éles kép, moziban meg hát ...
Én 3D-s filmet moziban már csak iMax-ban vagyok hajlandó nézni, a legutóbbi ReEvil is borzalmasan nézett ki sima moziban, homályhegyek ...
Egyébként sem látja az egyszeri ember a különbséget a közel 720p (960 oszlop, a sorméret ugye azonos) és 1080p között, főleg nem 2.5m-rről :)
A dual playről már nem is beszélve :)
Szóval éljen a passzív 3D :D
(LG 47"660S) -
#5846 Eddig bossoknal halal nelkul eljutottam a LordVesselig. Tegnap viszont negyszer kentek el a szamat a Kingek az Abyssban. Valamiert nem mennek az istenert sem, igy jelenleg itt volt a legtobb halalom. Viszont idokozben volt egy Vagrant, amit sikerult legyurni;) -
#5845 3D-re még reagálnék: Szerintem elég fárasztó teljesen 3D-ben végigtolni egy játékot, de elfogadom, hogy van aki bírja.
A 3D tv-t is azért vettem, mert egyszerűen a kisebb képernyősből elegem lett és nagyobb képernyősre vágytam, aztán valami 25k körül lehetett pluszba a 3D-s, így 3D-s lett.
Nagyon ritkán megnézünk párommal egy 3D-s filmet, de nem igazán foglalkozunk vele.
Amit erősen preferálok az viszont a BR, vagy az untouched BR iso... azok iszonyat karcolnak. Ezek a half-SBS-es cuccok nem az én világom, rém kevés a minőségük. (Igen, LG-m van.) -
#5844 Neeeem :-)
Csak akkor pofázok, ha van némi értelme is, meg NPC-k beszélgetéseinél, átvezetőknél kussolok.
Egyébként most tömörítem a maradékot és úgy tűnik százas (db.) lesz a vége :-) -
#5843 40 óra videót végig beszéled?! Nem semmi teljesítmény. Belenéztem a hydra harcodba, amiből rögtön kiderült, hogy könnyeben is le lehet nyomni mint ahogy én csináltam.
Egyébként én végig így 3D-ben játszottam, és hát nem kicsit dob az amúgy se rossz látványon.
http://www.youtube.com/user/lumperior/videos?flow=grid&view=0 -
#5842 Köszi :-) Igazából ez a következőképpen jött össze:
- Idén január-februárban toltam le a PS3-as verziót 1x.
- Aztán a PC-s Prepare to Die-t előrendeltem. Várni nem bírtam vagy 20 órát beletettem a torrentes verzióba.
- Megjött a dobozos verzió. Azt 2x vittem végig totálisan kivesézős tempóba. Majd a 3. végigjátszást Anor Londo-ig, mivel azt szánt szándékkal már csak a maradék achik miatt csináltam. Ekkor voltam NG++-ba.
- Aztán miután ilyen szépen kimaxoltam a játékot úgy gondoltam, hogy valami fogalmam már csak van róla, így elkezdtem (és pontosan ma fejeztem be) egy videós végigjátszást, magyar kommentárral, amiből már 30+ videót fel is töltöttem a youtube-ra. A maradék meg éppen feltöltés alatt áll :-)
Tehát ez a 4. végigjátszás egy full előröl elkezdett karakter volt, akivel SLVL100-ig jutottam ~40 óra körül, ekkor pergett le a credits, persze a DLC is ebben benne :-)
Igen, jól emlékszel, van 3D-s tv-m, meg is lestem a videód... ÁSZ :-))) -
#5841 Gratulálok! Gondolom a negyedik NG pluszban-ban már nagyon kemények az ellenfelek.
Ha jól emlékszem, akkor neked van 3D tv-d. Ezt most csináltam:
http://www.youtube.com/watch?v=66TRBOto8-Y -
#5840 Lepergett a 4. végigjátszás credits is...
Ez még mindig egy k. jó játék :-D -
#5839 Én legelőször világítás nélkül mentem végig, pedig már ott volt nálam a lámpás, csak nem tudtam, hogy az arra való. Egyébként lassan végig lehet simán menni, csak sokat kell nyomkodni a lock-on gombot. Az már akkor is befogja az ellent, ha mi még nem is látjuk:) -
#5838 huh ez a tomb of giants világító sapka nélkül szopóka lenne még jó hogy kiütöttem :) -
#5837 Lehet, érdemes megpróbálnod bill+egérrel, hátha jobban fekszik. Én teljesen jól elvagyok vele, semmi stressz:) -
#5836 XBox kontrollerrel játszom, nekem mindegy a mousefix. Bár azért feltettem.