10203
  • MerlinW
    mouse fix-et be is kapcsoltad dsfix-ben?

dinput8dllWrapper dsmfix.dll
    továbbá a dsmfix.ini-ben a sensitivity-t érdemes 10-re állítani. Nekem legalábbis úgy kényelmesebb.
  • yesname #5834
    Na a másik út azért mindjárt más :D
  • yesname #5833
    Ááá, hogy én rögtön arra megyek amerre nem kéne. Jól van, akkor viszont nagyon jól nyomom, hogy legyaktam 7-8 csontit ott :) A fixek fent vannak különböző textúra modokkal együtt. Köszi.
  • MerlinW
    A temetőbe a játék vége fele menj:) Az nem kis karaktereknek való:) A tábortűztől balra indulj felfele a lépcsőn.

Az írányítás javításához tedd fel a DSFix-et és a Mouse fix-et.

• yesname #5831
    Ez a játék nem nekem való :D
    Komolyan mondom én türelmes ember vagyok. Már 3 órája próbálok túljutni az elején az Asylum Demon utáni temetőn, de esélytelen. Ilyen ultraszar irányítást még nem láttam. XBOX kontrollerrel játszom pedig, de ezt a szart. Hetekig kéne szoknom. Arról nem is beszélve, hogy hiába akarok elfutni, dodgeolni, elugrani stb. az ewsetek 70!-ban mindig beleakad valamibe a karakter. Ultrajátszhatatlan. Persze csak számomra, mert tudom, hogy vannak néhányan akik végigvitték. :)
    Áruljátok már el, hogy lehet ezzel eredményesen harcolni. Lenyomok két csontit, aztán utána már hármat kell. Ez beletelt vagy két órámba, aztán meg jön egy batár állat csonti kétkezes karddal. Na neeeee. nevetséges.
  • Afe
    Én is gyorsan haladok ng pluszban. Elsőre meglett eddig minden boss, megkongattam a 2 harangot. Nem érzek nagy különbséget a nehézségben, egyedül a csontik leptek meg a katakombában ahova berohantam nagy arcal, és szépen ledaráltak. Jónéhányat el se lehet pusztítani, mert újra termelődnek, meg folyton parry-znak. Másodjára már szép lassan haladtam lefelé a koporsóba, ott Nito-nak leadtam az előző játék végén összefarmolt 80db eyes of death-et. Elég hatásos lett a Gravelord Greatsword Dance.
    Másik célom, hogy találkozzak Quelana-val, akit az első körben totál elkerültem. Leszaladtam Blighttown-ba, de nem volt az adott helyen. Mint kiderült, kell egy +10 pyro kesztyű, amit sajnos már eldobtam. Vagyis a wiki megcopatott, mert azt írta, hogy snuggly ad érte red slab-ot, én meg letettem a fészekbe, kiléptem ahogy kell, és szépen eltűnt minden. Most megyek kiszabadítom Depths-ben a csókát, akitől vehetek kesztyűt megint.
    Másik dilemmám, hogy mire használjam Gywn lelkét. Great Lord Greatsword sajnos nem olyan tűzes mint Gywn kezében, de azért kipróbálnám. A Sunlight Spear-hez meg 15 szitet kellen vinnem a faith-en, hogy elérjem az 50-et. Viszont bejön ez a villám dobálós harc.

Számomra a játék egyetlen hibája, hogy nem bírom megunni:)
  • Tinman #5829
    Még csak annyit, aztán elkussolok, hogy durva, hogy most mennyire gyorsan haladok... olyan 35 óra körül járok ezzel a karival és már csak a Tomb of Giants + a DLC van hátra, no meg a végjáték.

Pedig, mindenhová benézek, minden felderítek, ahogy szoktam :-)
  • Tinman #5828
    Bocsi, akkor félreértettem :-)
  • Tinman #5827
    Hát az lehet... persze gőzöm nincs, hogy hol, pedig többször is visszamentem.

Végül elég drasztikus módszert választottam:

Beléptem a Chaos covenantba, adtam 30 Humanity-t a pókcsajnak, így megnyithatóvá vált ugye a shortcut és ott serpent ring társaságában farmoltam a Sunlight Magot-okat... talán a 2. már dobta is a kedvenc fejfedőm, azt a világító csodát :-) Nagyon szeretem, mert nem kell az egyik kezembe lámpás, nem kell varázslat sem, csak mehet a menet a szokott tempóban :-D

Amúgy hihetetlen, hogy 4. végigvitel és még MINDIG találok olyat a játékban, amin meglepődök!

Pl.: Soha nem mentem még human formba Demon Ruins felé és most találkoztam először ott a sok Capra Demon között egy gépi invaderrel... nem kicsit lepődtem meg, amikor a hátam mögött felbukkant :-)

Aztán nem tudom, hogy ezért-e vagy sem, de később egy komplett páncél szett jelent meg egy hullán a pókcsaj közelébe a terem másik végébe, ahol a zsákutca van.

Aztán az is meglepett, hogy mindent megtettem Siegmeyer of Catarina ügyében, életben is maradt, meg sem sebződött a Chaos Eaterek között -pedig leugrott ahogy kell- és Ash Lake-nél már csak a síró lánya fogadott... azt hittem csak a gyűrűjét kapom, de Titanite Slab-et adott!

Aztán azon is nagyon meglepődtem, hogy a Bed of Chaos előtti Chaos Eater a lépcsőn felfelé, 120-as VICC item finding mellett dobott egy Red Titanite SLAB-et(!).

És még tudnék mesélni... és ez a 4. részletes végigvitel :-D
  • Lord Mortanius
    Én csak az Int-re írtam a 40-et. :)
    Tök fölösleges neki a 40-es END. Egyébként ruhából Logan cucca bőven elég a sorcerer-nek.
  • Tinman #5825
    Én ezt nem értem...

LVL90 körül vagyok a 4. végigvitelemnél most és pontosan 40/40/40-en áll a warriorom. Értelemszerűen az egyik 40-es az STR. 40-es end mellett már viselhető pl. egy kimaxolt Iron páncél szett, ami elég durva védelem, persze havel ring ebben az esetben kell hozzá...

Amit nem értek, hogy miért kell 40-es END a sorcinak? Nincsenek jó védővarázslatok?
    Ezen a téren nem vagyok túl felvilágosul, mert melee-vel szeretek lenni, ezért kérdezem.
  • Lord Mortanius
    Vit, End, Int(40-ig feltétlenül)

A varázslóinast és Logan mestert kiszabadítani mindenféleképpen és vidd végig a történetüket. Tölűk veszed majd a legfontosabb varázslatokat. A varázslást erősítő gyűrű(Bellowing Dragoncrest Ring) mindig legyen aktiválva.
    A legfontosabb fegyvered a Moonlight Greatsword +5 lesz(sajna csak a játék második felében lesz elérhető).
    Sorcerer catalyst jó lesz amig meg nem szerzed Logan catalyst-ját. Egyébként Tin Crystallization Catalyst a legjobb de az megfelezi a varázslatok számát.
  • MerlinW
    end, int, dex, faith
  • Tatyla
    jó és mellé?
  • MerlinW
    Kapcsold ki az Antialiasingot a játékon belül.
  • Fpocok
    Int
  • Tatyla
    srácok elkezdtem egy sorcit is vele mit fejlesszek?
  • yesname #5818
    Köszi!
  • Tatyla
    AA-t kapcsold ki
  • MerlinW
    DSFix 1.8

Changes:

- Added an FXAA option in addition to SMAA. FXAA is blurrier, but also deals with sub-pixel aliasing better because of that. It’s also very slightly cheaper in terms of performance.
    - Added the ability to bind a key to toggle a 30 FPS limit for a short time. By default it’s bound to backspace. This is useful to fix issues with the FPS unlock, see below.
    - Greatly improved depth usage in the SSAO shader. This means that the SSAO effect is now more stable at different distances from objects.
  • Lunki88
    Plusz nem árt ha leveted magadról a nehézpáncélt mert itt gyorsnak kell lenni.
  • Lunki88
    Csak rohanj előre egyenesen a boss irányába majd ahol leomlott a padló ott lesz alatta egy gyökérszerű dolog amin végig kell menni és onnantól már nyert ügyed van.
  • Tatyla
    kéne kis help ezt a bosst hogyan kell megerőszakolni a két keze már kiszabadult:

• Tatyla
    ohh köszi
  • Fpocok
    Be kell menni ahol artorias volt, az arénában, mész tovább, a kijárat előtt balra fel lépcsőn. Onnan megtalálod.
  • Tatyla
    na manus után leindultam a fekete sárkány felé de lefújt a szemét,merre van az óriás aki lenyilazza?
  • MerlinW
    Kihagytál egy necro-t valahol, mert az utolsó mindig dob egyet. Valamint az egyik hullánál is van egy Giants-ben valahol a legelején.
  • Laza
    Egy darabig kell csak sötétben menni, utána mindenképpen találsz lámpást (azt a fejet). Az mindenkinek van, hiszen nem lehetne végigmenni :)
  • Fpocok
    A végén úgy választod a végét, hogy leölsz a tűzhöz vagy továbbmész. Kurvára nincs elmagyarázva, hogy mi a helyzet. DeusXHR vége szar volt, de legalább szájbarágták, hogy most kell választani.
  • Afe
    Befejeztem én is végre. Gwyn először megölt, mert villám ellen készültem az intro miatt, erre kiderül hogy tüzel az öreg. Másodjára már vége volt.
    Volt ott egy bonfire, amihez nem mentem oda, mert körbe akartam nézni, de átmentem egy boltív alatt, ahol a kígyófejűek fogadtak. Ezután vége lett, és kezdődött előröl a játék. Nem írta ki sehol, de gondolom ez már a ng+.
    Nagyon bejött ez a játék, úgy 5éve nem játszottam összesen ennyit, mit ezzel az egy cuccal. A vége ~130óra és egy 162-es szintű lovagocska lett.
    ng pluszba majd belenézek, mert van néhány dolog amit már nem tudtam megtenni az alapjátékban, de végig már nem viszem. Legalábbis nem mostanában:)
  • Shep
    Pedig valamelyik árusnál tuti van de akkor nem tudom melyik az.
  • Tatyla
    na tegnap este már haverral legyőztük Manus-t is :)
  • Tinman #5803
    Megtörtént :-D

Feleslegesen mentem... nem baj, úgysem jártam még Undead Burg-be... öööö :-D
  • Shep
    Remélem jól emlékeztem és nem mész vissza feleslegesen!
  • Tinman #5801
    Wohoooo! Köszi! Már nézem is!
  • Shep
    Semmi én is végigmentem ott, lényegében láma nélkül, mert nem tudtam ,hogy kézbe kell venni és használni, mint a pajzsot, azt hittem elég csak felakasztani a jóemberre :D Persze utána később használtam. De egyébként asszem az első árusnál lehet venni, nem a csatornásnál, hanem aki a várban van.
  • Tinman #5799
    Ja értem... az "átkapcsoltam"-ot nem értettem :-D

Kérdés!

4x játszom már végig, de még soha nem jártam így:

Katakombákba vagyok és nincs mivel világítanom ^^

A necro-k nem dobtak lámpást, a sunlight magot részen még nem jártam, warrior-nak nincs light varázslata, meg ha akarnék sem tudnék már venni, mert Dusk of O. már nem megidézhető a DLC miatt.

Most ilyenkor waddafakk vanik? :-O
  • Fpocok
    Vele találkoztam a katakombákban.
  • momy
    Sziasztok! Még eléggé frissnek érzem magam a Dark Souls világában, a játék nagyon tetszik, de egy két dolog nem igazán tiszta még, szóval hátha itt tud valaki segíteni nekem. Ma cseréltem le a drake swordomat egy +5 ös halberd, a szükséges(?) str és dex meg van hozzá, de a karim még is pokoli lassan üt vele és az animáció végén ki is csúszik egy pillanatra a kezéből a fegyver, ez miért lehet?
  • Tinman #5796
    Wat? ^^