10203
-
#5915 Sajnos a pírszfri HDCP védelemmel van ellátva, így a HDMI-ből 60k-s cucc hiányában sok hasznosat le nem szedsz. Composite okés, de ahhoz is spec cucc kell, gagyihoz 15-20k, normális minőséghez 30k+.
Az 5k-t remélem nekem készítetted oda... igazán nem kellett volna (DE-DE!) :-D -
#5914 Köszi :)
A kábelek meg a cuccok nem látszódnak, csak így hogy alávakuztam :)
Asszony kivágta volna már az egészet, de úgy, hogy csináltam egy asztalt amin kb csak a monitor meg a hangfalak vannak, minden más rejtve, még a nappali dísze is lehet :D -
#5913 "Broadcastelni nem tudom (vagy még nem tudom hogy)" tessék megoldani. Egy házigazdának vannak kötelmei is, nem csak a móka kacagás. Beetetni a népet, folyik a nyál tengerszám, aztán vidáman otthon rumos teázgatni. Mi ez a hupákolás. Igenis stream-et a népnek
........vaty követelem hogy Laza monnyonle -
#5912 Egész fasza kis játék állomásod van :D -
#5911 A home made íróasztalom is megcsodálhatjátok :)
Magam megtervezve, kivitelezve, minden igényt kielégítő kivitelben :D -
#5910 Photosökk -
#5909 Uhh, kicsit nagy lett :D -
#5908 Nesze :D
Broadcastelni nem tudom (vagy még nem tudom hogy), de itt egy kép :D
A meleg tea is bekészítve :D -
#5907 Jaja, kérünk stream-et:) -
#5906 Képet, videót, online........vagy /kamuazegész/ -
#5905 Prepare to REAL die :-D -
#5904 Sok sikert. Kicsit nehezebb mint az ultralight Dark Souls :D -
#5903 Na, már itt is van a gép, most raktam össze, indítom is a gamet :D -
#5902 Utállak!:) ÉnisÉnisÉnis!:) -
#5901 Na, elkunyiztam haveromtól kölcsön egy hónapra egy PS3-at meg a Demon Souls-t :D
Tököm sem vesz ezért egy gépet, így is alig férek a többitől, meg időm sincs már kihasználni mindet. -
#5900 Ja hát ha így nézzük, level 1-es végigjátszás során is teljesen elég a 8-10-es end. Hozzá sem kell nyúlnod a karakterhez, hogy végigjátszd a játékot.
A tippek trükkök ennél a játéknál csak azok számára érnek valamit, akik az első végigjátszásukon "kínlódnak". Aki egyszer már a végére ért, az tisztában van vele, hogy a meztelen csöves karakterrel is végig lehet szaladni a játékon rutinnal és némi ügyességgel. Minden skill és páncél csak bónusz:) Majdnem 5 végigjátszás után csukott szemmel is kipucolom neked a DaS világát:) -
Lord Mortanius #5899 Akkor elárulom, a varázslómnak 21-es az End. értéke és tökéletesen megvoltam vele a játékban. :) -
#5898 A pajzs is csak akkor ér bármit is, ha van staminád. Én mondjuk a játék felétől, mikor a kétkezesem +15-lett nem nagyon használtam pajzsot, a kard is 70%-ot hárított. -
Lord Mortanius #5897 Ebben a játékban az egyik legfontosabb dolog a pajzs. Legyen bármilyen karaktered, mindenkinek kötelező. Annyit kellett volna tenned, hogy magadhoz veszel egy silver knight +5 pajzsot és a játék további részében nem lett volna gondod.
A sorcerer pedig éppenhogy überbrutális lett ebben a game-ben. Szerintem igencsak túlzásba vitték a varázslatok sebzését a készítők. -
#5896 Pedig rengeteg játék merít ezek világából a mai napig ... ugyan mára egyre kevesebb :) -
#5895 Így leírva jól hangzik, kár hogy nekem ez kimaradt az életemből. :) Igazából én akkor még csak 6-7 éves lehettem , jobban érdekelt a kínaiak által lekoppintott nintendo... :D -
#5894 Mi osztálytársakkal, barátokkal, sőt később még kollegákkal is összeültünk. Valamikor 2003 körül játszottam utoljára:)
A keményfedeles Star Wars szabálykönyvem még meg is van valahol azt hiszem:) -
#5893 ilyenekre én is emlékszem kábé 20 évvel ezelőttről a művelődési központban :D -
#5892 Itt az AD&D alapvető szabálykönyve. Ez persze csak a váz. Anno ('94-'95-ben) a szerepjáték több volt, mint a gép előtt való kattintgatás:) Az emberek 6-8-an leültek egy körben, volt egy mesélő és szabadjára engedett fantáziával saját történeteket találtunk ki, és "éltünk" az D&D lefektetett szabályai szerint. Mindenkinek volt saját karakterlapja/karaktere, 3-20 oldalú dobókockák segítségével harcoltunk, kísértettük a szerencsét, cselekedtünk. Jó mókák voltak...:)
Persze van több szabályrendszer is. D&D, AD&D, M.A.G.U.S, Forgotten Realms, Shadowun, Star Wars, Call of Cthulhu, Pendragon -
#5891 Ebből az AD&D-ből ítélve nem mai gyerekek vagytok. Én bevallom azt se tudtam mi az, míg rá nem kerestem. -
#5890 Egyetértünk :-) -
#5889 Jó, ez egy "konzolos" árkád fantasy játék, nem egy 5000 oldalas szabálykönyvre támaszkodó RPG, mint a Neverwinter nights, Eye of the Beholder, vagy a Baldur's Gate:) A Japánoktól nem is kell elvárni, hogy ismerjék az szuper aprólékosan kidolgozott nyugati fantasy világ szabályait:) A legmélyebb japán RPG is faék egy AD&D alapú anyag mellett:) -
#5888 Persze, hogy tisztában vagyok vele, csak a sorcinál merőben MÁS játékmenetre számítottam, nem ugyan arra, csak sokkal nagyobb szívásokkal.
Egy varázsló mégis mit cipeljen? Max tekercseket, de nem ám páncélokat, meg pajzsokat.
Azért az is elég vicc, ha belegondolsz, hogy 100 féle fegyver, meg 30 féle pajzs van nálad, nullára terhelve a karit, de ha rajtad van egy szövet sapek, azt lecseréled egy könnyű fém sisakra, simán lehet, hogy azzal már nem tudsz gyorsan gurulni, pedig csak 1 egész "ponton" múlik.
Ettől függetlenül is az elmúlt 10 évem legjobb játéka :-) -
#5887 Ez nem AD&D. Ennek saját szabálykönyve van:) Viszont stamina kell a cipeléshez, a futáshoz, a guruláshoz, a védekezéshez, a varázsláshoz, mindenhez. Itt a mana is a stamina.
Ebben a játékban az endurance fontosabb, mint a vitality és az strength együttvéve. Ha nincs staminád ebben a játékban, halott vagy. De ezzel te is tisztában vagy:)
Szerintem DaS-ban nem életképes a színtiszta varázsló. Mindenképpen Battlemage-et kell nevelni. Aztán NG+, ++-ban, mikor már táposak vagyunk lehet szép lassan hanyagolni a harci fejlődést. Ha megfigyeled az NPC-k közül is a mágusokat lehet a legkönnyebben levadászni. Minden mágus addig erős, amíg távol van az ellenféltől. Egy mágus onnantól életképes ha 1-2 hitelni tudja az ellenfeleket távolból. Ez az AD&D világára is igaz. -
#5886 Egy sorcinak erre nem lenne sok szüksége!
Gondolj bele... az AD&D szabályok alapján is a varázsló karakterek gyak. int-ből megoldanak mindent. Emlékszem még olyan fizikai sebzésnek ellenálló védőburkokra, hogy azt két kezessel se ütötted át.
Szerintem ez hiba!
Endurance = állóképesség/kitartás
Miért is kellene egy varázslónak normál esetben ebből sok? Azért, hogy PAJZZSAL(????) védekezzen? Marhaság!
Igen, ott a Magic Shield, de az sem egy nagy szám egy Titanite Demon ellen ahol egy warrior lazán állja a sarat ott a sorci 1 ütéstől hal. Ennél az esetnél maradva, az Anor Londo-ban levő "kápolnában" állomásozó Titanite Demon-al mi a fenét tud kezdeni egy sorci???
Bemegy, varázsol valami durva homing cuccot, vagy great heay soul arrow-t és mi történik? Meghal, mert a spell el sem sül, mire mi már az ismert feliratot olvassuk.
Taktikázik... próbálj az ajtóhoz csalni a démont és messziről lövi. A lövései meg rendre fennakadnak a falba, meg a démon hamar visszamászik a kezdő helyére.
Jó... varázsol egy magic shield-et. Hamar meghal, mert az a pajzs sem világmegváltó, meg nem is tart örökké a spell. Meg különben is? Tök jó, hogy védi magát, de, hogy fog sebzést okozni?
A sima soul arrow kicsit gyorsabb, de az is esélytelen ott. -
#5885 Az endurance a játék alapköve. Arra mindig fejlődni kell. -
#5884 Szvsz faith alapú kari, Miracle használattal... baromi erős miracle varázslatok vannak és term. elviheted DEX vagy STR irányba másik oldalról a karid.
Egy faith/dex-es kari úgy gondolom érdekes és jól játszható kombináció, elvégre folyamatosan vannak ütős DEX-es fegyverek.
INT/DEX vagy STR karaktert akartam, de gyak. alig van -és ha van is nagyon későn kapod- olyan fegyver ami INT-et figyelembe véve paramétereződik pozitív irányba. Most így hirtelen a Leroy Paladin fegyvere jut eszembe, de ahhoz is, ha jól rémlik magas STR kell.
Meg a nagy bajom a sorcival, hogy END-re is kell nála mindenképpen sokat pakolni, mert egyszerűen nem tudja magát mivel megvédeni. Szvsz elcseszték a Sorci-t ebben a játékban... nagyon hiányzik egy védőburok szerű varászlat már a korábbi szinteken a tarsolyából :-( -
#5883 warrior után akkor mit ajánlasz ami más de nem ilyen szopóág mint a sorci? -
#5882 Gyerekek, ne kezdjetek sorcit!
Át kellett alakítanom warriorrá (azért ráment vagy 3/4 napom mire használható lett), mert hiába volt jó sebzésem, egyrészt baromi lassú voltam a komolyabban sebző varázslatokkal, másrészt mire elsütöttem volna már halott voltam.
Elhiszem, hogy később -sokkal később- kick ass kari, de addig iszonyat szenvedés. Egyszerűen nem értem, hogy miért nincs már akár pár óra után olyan varázslat sorcinak, int alapon, ami csökkenti az elszenvedett fizikai sebzés mértékét. Ez így egy vicc. -
#5881 Értelek... azt hittem, hogy én hagytam ki valamit :-) -
#5880 ööö ugy értettem hogy sima new gameben nem new game + meg ilyesmi,elnézést a félreérthetőségért :) -
#5879 Na kipróbálom majd, köszi. Lehet egyébként hogy 1-2 játékot tényleg az árnyékok vágtak agyon. Konkrétan kifolyt tőle a szemem :D
Az nVidiásat próbáltam (GTX 560Ti-m van), de mindenáron a konfigjánál vagy anaglythet akart, vagy kellett neki az USB-s vacka. Egyébként meg hibát dobott ha be akartam kattintani a felületen. De majd azt is csekkolom. -
#5878 Az már csak a jutalomfalat :D -
#5877 Hol tudok nehézséget választani? -
#5876 tegnap én is kivégeztem ezt a játékot normál fokozaton kicsit csalódott voltam a főboss miatt, ahhoz képest mi szörnyeket kellett kardélre hánynom ez a kis gonosz emberke semmi nem volt...