10203
-
#5955 azokat nem muszáj egyből mert az nem veszik el ha elpusztulsz,meg majd kell a kovácsnak is adnod soult amikor veszel tőle nyersanyagot a fegyver meg páncél húzásra+ lesz egy kapukulcs ami 20k soul -
#5954 A talált lelkeket használjam fel nyugodtan? pl soul of a nameless soldier? kb 200 lelket ad. -
#5953 fogsz te még 100000-et is vesziteni -
Zozo0122 #5952 A katakombákat nagy ívben kerüld el:D Erős csontvázak után 1 nagyon gyengécske boss...és ebből azt hiheted, hogy elég jóvagy, hogy tovább menj. Hát NEM a katakombák után brutális hely következik ahova csak a játék legvégén érdemes menni:D MerlinW-nek igaza van menj keresd meg a kovácsot és utána a Gargoylokat.Jah és gyakorold az élőhalottakon a hátbaszúrást meg parry-t.:) A 2000 lelket pedig ne bánd, az semmi...lesz olyan ellenfél aki egymaga 80000 lelket ad. -
#5951 Oda a játék vége fele menj csak. Most menj kovácshoz, majd Gargoyle-t ölni, Depth-be (sárkányos híd elején, ajtó), Caprázni, Blighttown-ba harangozni, erdőbe szitaközőzni. Utána mehetsz Havel-ezni, hidrázni, stb. Persze, ha Havel sikerül most is, a gyűrűje megkönnyítheti az életedet:) -
#5950 Benéztem a Catacombákba hát lol
2 kart meghúztam de gecik nagyon a csontvázak.
Undead burg-ban kellene megölnöm egy mini-boss-ot de elég geci. 1-et üt és meghalok. (Havel)
Sajnos feküdnöm kell de szívesen nyomnám még. :D -
#5949 Bőven lesz helyette:) -
#5948 Iszonyúan tetszik a játék.
Elsőre megöltem a Taurus démont amin meg is lepődtem.
Végre megvan a Drake sword is, brutál nagyot sebez a longswordhöz képest. :D
Szuper játék ez.
Viszont sajnos elvesztettem 4 humanity-t meg 2000 lelket de gondolom ne legyek nagyon elkeseredve majd lesz helyette. -
#5947 Nem haragszom... miért is tenném, hiszen csak megmutattam neked, azt amit valószínűleg soha nem fogsz látni személyesen
Igen a gyűrű kérdés engem is zavart nagyon... marhaság :-/
Azt tudtad/tudtátok, hogy a "ládás-lógó nyelvű fejfedő" nem csak az item discovery-t növeli, hanem a kapott lelkek számát is? Kár, hogy fogy közbe a HP :-/ -
#5946 Hát most utállak vagy 10mp-et ha nem haragszol :D
Egyébkét a vicc az, hogy tuti nem használnám a kardot, de már minden dolgot összeszedtem amit lehet, és csak ez hiányzik a gyűjteményből.
Más. Milyen xar már, hogy nem enged 2 ugyan olyan gyűrűt felvenni. Két ezüst kígyós gyűrűvel szépen megszedhetném magam. Viszont az jó, hogy a varázslatokból többet is össze lehet szedni. -
#5945 Van 1-2 genya rész a Demon's Soulsban :)
Pl az a híd, mikor át kell szaladni, mert a sárkány tüzet fúj, közben a végén vár 3-4 íjjász meg egy black knight (szerűség) az érdekes ... most 2x haltam ott :) -
#5944 Milyen fegyverrel ütötted? Én farkakhoz fentről le csapós fegyókat használok, az a tuti. -
#5943 Nem bírtam kihagyni, le kellett fotóznom :-D
-
#5942 DE már itt is nehéz volt, mert volt hogy csak mellém ütött a farkával és leszaladt a teljes életem. Máskor meg telibe kapott, és csak a fele ment le. Pedig egyik alkalommal se védekeztem, hanem futottam elfelé. Érthetetlen. NG++-ban esélytelen, mert ugye ott még nagyobbat sebez, én meg maradok kb ezen a szinten. 220 ezer lélek kell már egy vackos szintlépéshez. -
#5941 Próbálkozhatsz, csak NG++-ba nem lesz olyan egyszerű és nem azért mert Seath nehéz, hanem azért mert sokkal több HP-je van, így több ütés is kell a farokra :-( -
#5940 2 perce sincs, hogy kb. 20 percig harcoltam vele kizárólag(!!!) a farkát ütöttem (igen a hátsót) és már csak 1 ütésnyi élete volt, de hagytam a fenébe, újra kezdtem a harcot, mert a fegyver nem lett meg...
Dettó, csak én elnéztem és vége lett. Nem próbálkozhatok többé:(
A bonfires-el nincs gondom, mert még az alapjátékban felhúztam szinte mindegyiket 20-ra. -
#5939 Uram atyám, hát tényleg ilyen amatőrnek tűnök. Még szép hogy tudom melyik a farka
Valószínűleg az lesz amit Tinman írt, hogy nem mindig pont a legvégét ütöttem.
-
#5938 Hang fixálva, kép 720p :)
Nyomom egy kicsit :) -
#5937 Pontosan itt tartok, 6. végigvitel, XBOX360.
2 perce sincs, hogy kb. 20 percig harcoltam vele kizárólag(!!!) a farkát ütöttem (igen a hátsót) és már csak 1 ütésnyi élete volt, de hagytam a fenébe, újra kezdtem a harcot, mert a fegyver nem lett meg...
Mi volt a gond?
A vastagabb rész nem számít! Csak a vékonyabb részt fogadja el a farokra mért csapásnak, minden más sima sebzés a testére.
Próbáld úgy, hogy csak a legvégét próbálod csapkodni 4-5 erősebb ütés kell neki. Jó trükk még, hogy a Firelink Shrine-hoz visszateleportálsz, beszélsz a Firekeeperrel és onnantól 20 estus flasket ad az ottani tűz! Lehet hallani is, hogy nagyobb lesz a láng. Ez azért kell, mert bár Seath könnyebb boss harc, mint a Moonlight Butterfly, de ha csak a farkára mész úgy könnyű bekapni egy csomó sebzést, jól jön a sok Estus Flask.
Warp vissza Duke's Archive-ba és mehet Seath. Mindig csak egyetlen 1 csapásra van idő, utána menekülj, vagy védekezz, ha bírod staminával. -
#5936 Na, sikerült fixálnom a hangot a streamen, úgyhogy délután/este megy tovább :) -
#5935 Sok faroknak tűnő van rajta ... a farkak ált 3, max 4 ütés után leesnek. -
#5934 A jó farkat ütötted? :D Mert eltéveszthető a másik két "uszonnyal" -
#5933 Ez mind megvolt, nem ezzel van a gond, hanem hogy hiába ütöttem csak és kizárólag a farkát, nem esett le. Én meg a nagy izgalomba nem figyeltem az életét, és idő előtt megdöglött. Ilyenkor sajnálom, hogy nem lehet vissza tölteni a mentést. -
#5932 Lock nélkül csináld, curse védelmes cuccban, gyűrűvel és pajzsot felhúzva folyamatosan körözz körülötte. Mikor a farkához érsz rácsapsz, majd tovább. -
#5931 Na jó. Ott rohadjon meg ez a Moonlight Greatsword ahol van. Végig a farkát ütöm ennek Seath dögnek, és nem hajlandó leválni. Fogta magát és megdöglött. Pedig nem kicsit kínlódtam vele. Gyakorlatilag egyetlen farokcsapástól halott voltam, mert ha bevédtem magam, akkor időm nem volt mögé szaladni. Game++-ban esélyem se lesz:-/ -
#5930 Pöppet szellemképes de ez normális. Ettől függetlenül teljesen élvezhető. -
#5929 Várjuk ki a végét :)
Egyébként nagyon sokat számít a DaS rutin. Ha már tudod, hogy kb melyik fegyverrel melyik ellenfél ellen mit engedhetsz meg, sokkal egyszerűbb.
Egyébként nézhető a cucc webkamerával? Most csak szarfelbontásban megy a kamera, de belövöm 720p-re (most olyankor színes bizbaszok vannak akkor a képen).
Na meg fixelem a hangot, a PC-n már rajta van, csak vhogy be kell nyomni a progi alá. -
#5928 És az csak az alsó polc :)
Jaja, az a szett, csak sajna a hátsók nincsenek felszerelve ... mondjuk filóztam már, hogy a forgófotelemre kéne szerelni fejmagasságban két oldalra :) -
Zozo0122 #5927 Jól látom, hogy a hangfal egy 5.1-es Logitech X-530?:D Nekem is ugyanilyen van:) Télleg jó kis játékállomás meg azért befigyel még 1-2 jó game a polcon:D -
#5926 Kicsit könnyebnek tűnik mint második rész. Futsz és ölsz le mindenkit már a játék elején.
Nem is nézem, mert még a végén pisi3 vásárlási lázat kapok:) -
#5925 A hanggal szenved. Már benn van a PC-n, csak ki kéne vhogy küldeni. -
#5924 -
#5923 LOL
http://hu.twitch.tv/lazahun -
#5922 Na, találkoztam a szomszéd gyerekkel, kérdem van e webkamerája ... el is kunyiztam a 720p-s vackát, mindjárt összelövöm aztán kipróbálom mi látszik belőle :D -
#5921 Olyan forgalom van a játéknak már az első 'világában' (a nexusból), hogy komolyan mondom a szellemektől ijedek meg mindig :D -
#5920 Tény, hogy gondoltam már arra, kéne egy akkora ami pont befér a polc és az asztal közé :)
Az kb egy 40"-os lenne szvsz :D -
#5919 24" = bélyeg :-D
Tudom, mert 24"-os a monitorom és amikor előtte "kellett" Diablo 3-aznom a 106 centi után, hát izé... öööö... mondjuk úgy: más volt :-) -
#5918 Na, majd megoldom úgy, hogy előkaparom a gagyi webkamerám, és azzal veszem és nyomatom fel :D -
#5917 Ne tévesszenek meg az arányok, az egy 24"-os moncsi, és pont tökéletes a 60 - 80cm-es távolságra a fejemtől :) -
#5916 A bélyegméretű kijelzőt leszámítva :-D