10203
-
#5996 Na, este nyomtam tovább a Demon's Souls-t (nem volt kedvem már vacakolni a kamerával :)).
Második boss meglett elsőre, de mikor bementem hozzá majd bekakáltam, olyan encountert raktak ott össze :)
Adott egy óriási iron lovag, és közben körbe a falakról íjjászok lövöldöznek.
Szerencsére a rutinnak köszönhetően azonnal futottam fel és szedtem le az íjjászokat, de elég parás volt az a lovag. A sarkait kellett ütni, hogy elessen, úgy lehetett utána a fejét sebezni .... ne elég szépeket sebzett, konkrétan a pajzsommal hiába védek, átüti mint a sz..rt ... meg az egyéb mozgásai is sebeznek. Szóval kis genya.
Itt egy youtube-os vidi róla:
http://www.youtube.com/watch?v=GozF-N9nPFI -
#5995 Blighttown-ba lementem, hát idegesítő kicsit. :D Köpőcsöves majmok.
De szerintem meglepően jól haladok mert alig alig haltam meg boss-oknál, sok elsőre meglett, sima ellenfelek is max akkor ölnek meg ha nem figyelek. -
#5994 Szopni fogsz :D -
#5993 Pedig ezt még Tinman is említette, hogy érdemes lehet megölni. de mérges vagyok most magamra. Kedvenc helyemet nem tudom használni. -
#5992 Picsába. Megölték a firekeeper-emet Firelink Shrine-ban. Hülye lovag.
Nem tudtam, hogy megkellett volna ölni. Most meg gondolom lesz majd jó szopás vele ha vissza akarom szerezni. Mondjatok erre valamit. :\ -
#5991 Lehetsz :)
Azért raktam be a képet, hogy hátha Tinman becseréli a moonlight kardját erre a két obsidian vacakra:) -
#5990 Rossz az aki.... :-D -
#5989 Kemény vagy, lehetek a szarod? :D -
Keveqiah #5988 "farok levágós képedre" -
#5987 Fél órája buktam 10 humanity-t meg 250ezret (270e egy level up). Voltam olyan ügyes, hogy lementem a Large Divine Ember-ért az óriás csontikhoz. Teljesen elfelejtettem, hogy milyen sokan vannak ott egy helyen. Lényegtelen, mert 10 perc alatt összeszedhető.
Ezt meg a múltkori farok levágós képedre :
-
#5986 Jaja, Pinwheel, Seath, Gaping, Butterfly és Sif a legegyszerűbb boss-ok. -
#5985 Farkas az egyik legkönnyebb ...
Hogy jön egyszerre 6 fa? Itt nem kell szaladni :D -
#5984 A bossok igazából nem nehezek 1-2-t leszámítva. De erről van aki tudna neked mesélni :) -
#5983 Jól megy neked!
Szerintem nem lesz már nagyon gondod, még max az O&S harc lehet picit keményebb, de szvsz megoldod, te azt könnyen :-) -
#5982 Na ezt übereljétek!
Kb. 190.000 lélek és 11 humanty bukta... azt hittem szétverem a tv-t.
Ehelyett büntetésből addig nyomtam, míg vissza nem farmoltam... -
#5981 Gaping Dragon meglett elsőre.
Hydrával viszont vagy 6-szor szívtam, mert lőtte nagyon a vizet és mindig megölt.
Végülis tök könnyű megölni ha ott állok ahol a holttest van a vízben. Ott nem talál el.
Utána benéztem balra a vízen, fel a létrán, gombaemberek elég kemények. xd
A fák is megtudnak szivatni rendesen mikor egyszerre jön 5-6.
Gondolom a nagy farkassal még ne baszakodjak. -
#5980 Nem is ide akartam írni, töröltem :D -
#5979 PC
Online játék
Szerinted? :D -
#5977 Ne is mond, a földön én nem, tudom legyőzni mert mindig lefúj, próbáltam az ütök visszaszaladok de gyorsabb a mocsok, csak a nyilazás marad :) Ja Haver azért durva még így fullos haver páncélban 110+ szinten is 1 ütéssel megöl. -
#5976 Az szép:) -
#5975 Ez becsületbeli ügy, nem holmi lelkekért kell megölni :D -
#5974 10k lelket ad az a sárkány semmi mást... nem éri meg vele vesződni:) -
#5973 Lementem a lower undead parish-be és megnyitottam a shortcut-ot a firelink shrine-ba. Pont szintet léptem, na mondom úgyis csak 200 lelkem van, lesz ami lesz nekimegyek a Capra Demonnak. Hát nem elsőre megöltem? :D lol
Pedig Tinman videóit nem néztem a Capra demonig, ott helyben találtam ki mit is kéne csinálni. Igaz, hogy 5% életem maradt de csak sikerült. :D -
#5972 Ja, akkor jó. -
#5971 De visszatér... én eltéptem másik régióba, majd kiléptem, újra be és ott volt. Ha viszont a Sunlight covenantos törött szobor melletti tábortűznél lépsz ki akkor értelemszerűen nem lesz ott mert nem csípi ha annyira közel vagy hozzá. -
#5970 Valley of Drakes. Oda majd később menj. -
#5969 Darkroot gardenből mentem Darkroot basinbe. Mentem lefele és volt egy fekete lovag. Bementem egy barlangba és volt egy kar, gondolom liftet aktiválna. Az melyik helyre visz?
Nem mertem arra menni inkább a moonlight butterfly-al szórakozok. -
#5968 Nem sikerült a hídon karddal legyőzni a sárkányt, na mondom akkor beszaladok, erre elrepült, már nem is jön vissza többet, mert pihenés után nem jött? -
#5967 -
#5966 Elsőre megöltem a Gargoyle-okat meg a Titanite Demont is. :D
De azért a church-ben a lovagok megtudnak szopatni még mindig. :) -
#5965 Inkább akkor a dex-et nyomd ... mondjuk Én kb egyformán ~ 35 - 35-re húztam mind a kettőt, és így nagyjából a fegyverek nagyját tudom használni ... ha pedig nem nyomsz fel egy tulajdonságot magasra, hogy az jobban érvényesüljön bónuszként, akkor érdemes elementál sebzést (pl tűz, villám) rakni a fegyverre, mert az egyébként is leveszi a bónuszt. -
#5964 Könnyű kis kard, akkor dexterity kell neked. Str általában a hatalmas kétkezesekhez kell, mint mondjuk zweihander. -
#5963 Akkora az öröm, hogy muszáj írnom:
Lenyomtam Havelt. :D Mondom csak leverem mielőtt mennék a sárkányos hídhoz. Hát kb 15-ször haltam meg de szerencsére nem buktam lelket szóval útközben még 2 szintet is léptem és meglett a gyűrűje is. :D
Benéztem gyorsan Darkroot basinbe lenyomtam egy kristálycsávót aztán jöttem is el.
Mostmég gyorsan tápolok még egy szintet aztán benézek az undead parish-be.
Ha mondjuk a Drake Sword bejön akkor a strength-et tápoljam a későbbi kardok miatt? Az ilyen viszonylag könnyű/kis kardok jönnek be. A temetős hosszú kard nem bejövős. ( Zweihander) -
#5962 A vaddisznós rész jobb oldalán van egy járat, csak kicsit sötét. Arra menj. -
#5961 A fém vaddisznó mögött (a kis felüljáró alatt, amin a csontik voltak) van egy lejárat jobboldalon .. lépcső lefelé.
Egyébként ha átszaladsz a sárkány alatt, akkor is ide jutsz ... a létra mellett tudsz kinyitni egy átjárót. Meg lehet próbálni, de felesleges. -
#5960 Hát de alatta hogy? Megöltem a fém vaddisznót aztán az zsákutca. Kapu meg le van zárva a sárkány alatt ha felmászok a létrán a híd alól. -
#5959 Vagy alatta a pilléreknél.
Warrior vit, end, és dex vagy str, attól függően milyen típusú fegyverekkel akarsz menni. -
#5958 Illetve warriorként mire érdemes pontot rakni level up-nál?
-
#5957 Gyakorlatilag most 28-as szinten vagyok akkor a sárkányon jussak most túl? Gondolom át kéne szaladni a hídon úgy, hogy ne öljön meg. -
#5956 Lepergett a 6. végigjátszás credits is... rögtön mentem NG+-ba (még mindig konzol), mint kés a vajba mentem 12 humanity-vel a bal felső sarokba, meg 20-30k elköltetlen lélekkel egészen Depths-ig, ahol a plafonról leeső slime-ok 2x is megzabáltak, így totál elvesztettem mindent. Előbb kellett volna abbahagynom, reggel óta toltam :-/
Durva, de a 6. végigvitel közbe újabb +4 db. érdekesség volt, amit nem tudtam... 2 db. "hulla" amit eddig nem fedeztem fel, meg a New Londo-s varázsló is odakeveredett a Firelink Shrine-hoz, meg Patches is végre a helyére került, mert korábban ki szoktam nyírni, vagy nem foglalkoztam vele.