10203
-
#6036 Akkor kevés az END-od még oda szvsz... van a két mozdulatból álló csapásuk, akkor vagy jó, ha mind a kettőt tudod úgy védeni pajzzsal, hogy nem totál nullán lesz az END... rosszabb esetben már a 2. átüt a védelmen és szopóág, mert utána szokta nyomni még a harmadik ütését, vagy a félugrós, letaglózós támadást, ami elég egészségtelen dolog.
Egyébként QRVA JÓL haladsz! Respect! -
#6035 Videót rögzíts majd róla, ha nem nagy kérés... komolyan megnézném. Ti már legenda vagytok! :-D -
#6034 Megvan a gyűrű de mégis bedarálnak. :D -
#6033 Érdemes, de nem most!
Majd ha Undead Asylum-ba újra jársz, ott fel tudod venni azt a gyűrűt, amivel nehéz terepen is könnyen tudsz mozogni. Azzal sokkal könnyebb a maradék 2 Titanite Demon ellen menni.
A gyűrű nélkül a maradék 2 szerintem csúnyán le fog darálni. -
#6032 Igen, aztán eszembe jutott..:) Sosem arra mentem:) -
#6031 A Blighttown kulcsát is dobja -
#6030 A hídon levő zárt ajtóhoz kellett a basement key, ami a földön volt a várkapu mögött. A basement-ben lakik a Capra, aki dobja a Depth kulcsát, ami a basement csatornája, tehát még egy zárt ajtóról van szó:) -
#6029 Utánanéztem, az a másik kettő sokkal erősebb.
Viszont írják, hogy a létrán felmászva egy rejtett falat is találhat az ember. :D -
#6028 Igen, az. -
#6027 Nem a Blighttown-ra gondolsz? Gaping Dragon adja.
-----------
Jut eszembe, Gaping Dragon opcionális boss igaz? Mert blighttown-ba a Sárkányok völgyén keresztül is el lehet jutni. Bár már levertem úgyhogy mindegy. :D -
#6026 Mindegy. Le kell verned. Nincs más lehetőség. Vedd fel a gyűrűt, amitől nem lassulsz le a mocsárban és verd le mindegyiket. Muszáj. Csak :D
Talán az egyik mögött van egy loot, de nem tudom mi. -
ratgab #6025 Nagyon kíváncsi lennék, hogy ezúttal tapasztaltan hogy szerepelnék ellene. -
#6024 Na de várjatok már oda én a kulcsos ajtón át mentem le, vagy már keverem a dolgokat? -
#6023 Capra Demon -
#6022 Sen's Fortress:
Lementem, van 4 Titanite Demon. Kettőt kinyírtam. A másik kettő meg egy másik helyen van. Nos érdemes lenyomni a maradék kettőt? Őriznek valamit? Feleslegesen nem szopatom magam, mert már vagy 10-szer megöltek és nem móka a kovácstól mindig leszaladni olyan mélyre. Köcsög elkap a fogójával aztán földhöz basz majd halál. -
#6021 Erről Ratgab tudna mesélni -
#6020 A csatornába vezető kulcs kinél van, mert az első végigjátszás során is csak egyszer már megvolt de nem tudom hol szedtem fel :)
-
#6019 Jól elbeszéltetek egymás mellett :-D -
#6018 Tábortűznél megpihenek mindig. -
#6017 Néha azért alszol is, nehogy úgy járj, mint a kis koreai! -
#6016 Na, nyomatom a Demon Souls streamet :)
http://hu.twitch.tv/lazahun -
#6015 Undead Parish/Burg tábortűz ott van egy köpésre, nem akkora gáz... ráadásul ~10 óra múlva úgyis visszaszerzed :-) -
#6014 Persze, aztán majd a te holttesteddel védekezek nem? :-D -
#6013 Azzal is végig lehet tolni... elsőre úgy nyomtam le. -
#6012 Miért az 5 db. Humanity az neked smafu? :-) -
#6011 Arra pakolj, amilyen fegyverrel játszani szeretnél :)
Én ~ 35/35 STR/DEX-el játszom lvl110-en ... nagyjából mindent a kezembe tudok fogni (kivéve a pure str és a mágikus fegyvereket) és a sebzésem is jó ... persze biztos lehetne jobb is, de Én szeretem az aktuális kihívás alapján megválasztani a fegyverem :) -
#6010 Egyelőre kb úgy állok, hogy 22 strength és 20 dexterity.
Dex-re pakolgatok akkor majd. -
#6009 Felesleges bármit is 'eladni' (megetetni a kutyafejű, ember protkóval megáldott kígyóval), mivel lehet venni feneketlen ládikát, amibe mindent le tudsz pakolni. Az 'eladásból' meg úgyis nagyon minimális lélek jön össze ... később egy ellenfél ad annyit, mint amennyit az egész felszerelésed adna.
A boss lelkeket meg főleg nem szabad felhasználni addig, amíg nem tudod, hogy melyikből milyen speciális felszerelést lehet csinálni, és hogy az jó lesz e neked.
Pl a Furysword az egyik legjobb DEX-es fegyver ... gyors, tüzes, +5-ig húzható, DEX-re kap bónuszt és 10 humanity után is kap dmg bónuszt (életerő melleti szám) ... elég szép sebzést ki lehet belőle csikarni.
Olvasgass egy kis Wiki-t :) -
#6008 Én ng+ elején leszaladtam, hogy odaadjam neki a 30 humanity-t, de csak a chaos storm-t adta ide, az átjáró csak Bed of Chaos után nyílt meg. egyébként meg felesleges lenne már fire keeper-t ölnöm, mert 7-es szintig lehet csak a flaskát fejleszteni. -
#6007 Ja de amúgy első végigjátszáshoz nem kell semmi csak a sárkány kard meg később egy Black Knight kard és ennyi, már ha páncélos lovag vagy :) -
#6006 Sif lelkék nem szabad eladni, csinálhatsz belőle Greatshield of Artorias-t ami igazi boss pajzs:) Quelaag lelkéből meg Furysword-öt, ami a dex fegyverek császára. -
#6005 A pók lelkéből lehet jó fegyvert csinálni de attól függ mire fejlesztettél ha erőre akkor nyugodtan eladhatod mert szart nem fogsz érni vele. A lepke lelkét nyugodtan megeheted gyenge cuccot lehet belőle csinálni. -
#6004 Hát én mondjuk most kb mindent eladtam a Drake Sword-ön kívül úgyhogy egyelőre marad az.
Arra gondoltam, hogy eladom a megölt Boss-ok lelkeit. (Moonlight butterfly, queelag meg talán van egy másik is). 1-2 szintet tudnék lépni. -
#6003 70+ szintig azzal nyomtam (fejlesztés nélkül, az Iron Golemig) de úgyis el fog jönni a pillanat mikor érzed, hogy már kevés. -
#6002 A sidequest miatt hasznos. -
#6001 Én általában már lvl 20-30 környékén +15 ös fegyverekkel járkálok:) -
#6000 Én nem bántottam. Ha adsz neki 30 humanityt nyit egy átjárót ... állítólag hasznos, Én anélkül csináltam meg. -
#5999 52-esen már egy +5-re húzott fegyver a bónusz statokkal jobb kell legyen, mint egy pure 200 dmg-es drake sword. Sen fortressbe szvsz az már kevés lesz.
Ott van a halbert, amit fel tudsz nyomni +5-re, azzal mentem Én is sokáig :)
Sőt, arrafelé az jobb is lesz, mivel inkább szurkálni kell ott.
Aztán az elektromos lándzsát is mindjárt eléred :) -
#5998 Illetve 52-es szinten vagyok és még mindig a Drake sword-el nyomom.
Nem kellett volna már valami jobb kardot találnom?
Kováccsal sem csináltattam még semmit de elvagyok így is. :D
Most jön a Sen's Fortress. -
#5997 Mi legyen Quelaag testvérének a sorsa? Végezzek vele? Van jelentősége annak ha életben hagyom?