10203
-
Hát ha Sif kemény volt, szerintem ne nagyon kötekedj még az ottani sárkányokkal, mert a lightning alapú sebzésük elég fájdalmas.
Nekem egy nagy mumus boss van Dark Souls-ba:
Bed of Chaos.
Aki végigtolta, tudja, hogy 3 fő részből áll vele a harc és 0/10 nehézségű maga a harc része. De ha eddig a 7 végigjátszás alatt az a szarházi 40x le nem söpört akkor egyszer sem -.-
Legutóbb éppen 20 perce vagy 5x -.- -
flaskat lehet növelni 15-re majd 20-ra -
Na megöltem a farkast is. Iszonyú kemény volt nekem. :D
Mák is kellett hozzá. Flaskám 1 darab sem maradt a végére a 10-ből.
Valley of Drakes-be szerintem már benézhetek így 70-es szinten. :D -
A mocsok :D Én is azt választottam első végigjátszáskor, mert hallottam,hogy fontos sztorielem. Mennyivel jobban jártam volna egy mesterkulccsal :( -
Megöltem a sárkányt. 10k lélek nem nagy szám.
Darkroot gardenhez megvettem a 20k-s kulcsot aztán most csapatom nekik úgyis mindig újratermelődnek, 10-15k-t össze lehet farmolni ott a macskás részen. Kicsit tápolom magam, hogy legyen esélyem a farkas ellen. -
-
Fletley9 #6070 "Hidetaka Miyazaki, a Dark Souls igazgatója felfedte a titkot, elárulta, mire használhatjuk a haszontalannak tűnő bizsut.
A Dark Souls elején többféle tárgy közül választhatunk, ezek között szerepel a rejtélyes Pendant is.
A tárgy leírásában az szerepel, hogy semmi hatása, de a "gyöngéd emlékek nyugtatják a vándorokat". A felhasználók különböző elméleteket gyártottak arra, hogy miért érdemes ezt választani karakterünk elkészítését követően. Miyazaki anno olajat öntött a tűzre azzal, hogy azt nyilatkozta, ő is ezt a tárgyat választaná, de nem mondta meg miért. Nos, elérkezett az idő, lehullt a lepel: a Pendant egy szivatás. Bizony, a tárgy semmire nem jó, csupán Miyazaki gondolta úgy, hogy ilyen formában viccelné meg a játékosokat. Aki szívesen olvasgatna spekulációkat, az ezen az oldalon talál párat. Igen vicces annak fényében, hogy tudjuk, az egész csak egy átverés." - forrás: Gamestar.hu -
Azt nem tudtam. -
Konzolosból is már jó régen. -
Azért nem árt vele vigyázni...
Van egy olyan one hites vacka, ami kimaxolt páncélban, tűzvédelem gyűrűje mellett is instant halál. -
Talán csak a fekete sárkány az Ash Lake-nél. Nameg kígyófejű barátaink meg a nagy holló. Azt hiszem mindenki, minden más leölhető :) -
Én tegnap még a hollót is majdnem megöltem, csak az utolsó pillanatban elrepült:) -
Nem is értem ,hogy gondolhattad, hogy van a játékban olyan szörny amit nem lehet leölni :D -
Akko nekem hazudott itt valaki... -
Akkor átbaxtak:
http://www.youtube.com/watch?v=CO2IhpqxX8g -
Pedig meglehet, konzolos verzióban pl van bug is amikoris 1 lövéssel el lehet intézni de ezt a PC-sből már kivették, ahogy a tűzdémonos bugot is. -
Hát nem tudom nekem ez a módszer nem sikerült, mert 1-et rávágok és ahogy elindulok vissza ő 1mp-el később már tüzel és természetesen végem. Marad a nyilazás :D Tegnap NG+-ban elsőre megöltem a diliházas 2-es démont de igazság szerint NG+-ban már nem nagyon vonz a játék. Új kaland után kell majd néznem :) -
Nekem azt mondták, nem lehet megölni. -
Miért ne lehetne? Csak ügyesen kell csinálni:)
Az tény, hogy nem létezik olyan védelem az egész játékban, ami tuti lenne a tüze ellen. Bármit magadra pakolsz, leszed a lábadról.
Az elején megbújsz a sarkon, majd mikor lerepül a falról, kiszaladsz a legerősebb 2 kezessel, és püfölöd a lábát. Mielőtt felszáll tüzelni, gyorsan vissza a lejáróba. Ezt eljátszod addig, amíg vége nem lesz. Ennyi. -
Az elején a hídon? A pirosat? Azt nem lehet megölni. -
Anor Londo iszonyú gyönyörű volt ahogy felvittek és megláttam az egész tájat.
Viszont visszamegyek inkább leölni a sárkányt a hídon meg szerintem nekimegyek a farkasnak is. -
Grat. Akkor jöhet stan és pan :D -
Iron Golem meglett elsőre úgy, hogy hozzám se ért. :D
Vicc kategória nehézségben az ilyen nagy állat Boss, mert lába alatt el van az ember és nem is tud hozzám érni. Ráadásul kétszer össze is esett úgyhogy gyerekjáték volt. -
2 ütésesek szóval nem nagy szám. Játék legaljasabb ellenfelei amúgy a kis fáklyás zombik. 2-3 megcsap egyszerre és véged is, mindegy mennyi hp-d van. -
Ha a végén mész oda, akkor nem lesz gond. Ráadásul ott egyesével jönnek. -
Közben olvastam Kirk-ről és írják, hogy majd másodjára a Demon Ruins-ban fog invadelni Capra demonokkal. Most komoly, hogy csomó Capra demon lesz? Vagy az már nem jelent majd gondot? -
Az.
Istenem meglett. El se hiszem. Mentettem aztán gyors ki is léptem, mert már tényleg a szívroham kerülgetett. :D Még jó, hogy megvolt a Stone armor, mert hirtelen bepánikoltam de megmentett meg a tűzgyűrű is segített. :D -
2 lépcső van... rush előre, hulla lootol, robban az első bomba az első helyen, hullánál DK irányba tűz, lees, robban a 2., leül, örül.
26:00-tól -
Ott a robbanás idejéig maradj a lépcsőkön, akkor nem ér el a tűz. Meg jobbra lesz egy rész, ahol le lehet esni, ha lenézel látsz egy bonfire-t ;) -
Sen fortress? :D -
Most kaptam szívrohamat. Felértem a torony tetejére, kikerülve azt a sok szar csapdát erre látom, hogy valami szörny pakolja a köveket. Jó elnéztem balra aztán valami szar felrobbant rajtam és meg is haltam rögtön. Kicsit sem vagyok ideges. -
Gold esetén cloudba is mentheted... penre is engedi gondolom. -
X-en tolja. -
#4492 :DD -
DSfix-ben van automatikus mentés backup, ha bekapcsolod. Ha 600-ra állítod az értéket 10 percenként csinál egyet. -
Eredetivel ofc :D Be is linkeltem anno a képet :D -
PCn :D -
Jesus. Xbox 360-on? -
Nekem volt már olyan, hogy indításnál corrupt filet írt ki...össze is szartam magam. Aztán kiléptem, vissza és jó lett :D
-

És az a vicc, hogy múlt hét csütörtök délután kezdtem és napi 4 órát toltam csak bele. :D
22 óra játéknál járok csak.
Félelmem viszont van, hogy baj lesz a mentéssel. Olyan gyökér dolog, hogy ugyan arra a mentésre ment. Aztán gyakran van autosave, véletlen elmegy az áram aztán szevasz.
Tele a net corrupt save problémával xbox 360-on.
Egyébként 1-2 részt tekintve egyáltalán nem mondanám nehéz játéknak. Figyel az ember akkor nem nehéz.