10203
-
#6156 SETH! (Nem Seath :-D)
Anyukád szeret? Reggel óta ezen az SL1-en gondolkodom -.- -
#6155 Persze! Human form nélkül Maneater Mildred nem jön... viszont, ha lenyomod, megidézhető a Queelag előtt... kérdés, hogy minek, amikor LVL1-en is lazán lenyomható boss. -
#6154 Az mindig jön ha bal oldalon mész ... talán human form kell hozzá. -
#6153 Na de előtte már mindenkinek megvolt, nálam is NG+-ban ... csak mentünk segíteni farkat levágni ...
Ennyi 'munka' után a mókázás is belefér :)
Én pl az egyik új karimnál direkt úgy mentem be a Gargoylehoz, hogy vittem kintről 2 másikat. Vagy 10-15 summon jel volt kirakva a templomnál, hagytam őket játszani ... fun :) -
#6152 Humanity a curse resist-et is megdobja.
3-an black dragonra? Ahogy Tinman mondaná, az csítereknek való:-D
Egyébként most így 3. körben is sikerült összefutnom olyan phantom-al, akit eddig elkerültem. Blighttown-ban rám támadt egy bikinis hentes lány. Aztán meg segített Quelaag ellen. Bár nélküle is ment volna:) -
#6151 Mondjuk csak item dropratet növel, azaz a ritkán kieső fegyverek és páncélok jobban potyognak, aztán speciális fegyverekkel skálázódik a sebzés (pl Furysword), és ember formában lehetek, ez is plusz droprate, tudok summonolni, ivadelni (itt pl csak ezzel tudom magam gyógyítani) ... na meg bizonyos helyzetekben jobb mint egy estus :)
Én egyszer farmoltam fel magam 30-ra, hogy majd a csajt jól kifizetem ... de aztán megtartottam. Utána PvP-ben nagyon jó haszna volt :)
Ja, illetve ha más summonol engem akkor is csak ezzel tudom magam gyógyítani.
Ha kihasználod a játék nyújtotta egyéb lehetőségeket, pl a multit, akkor azért nem lehet ennyire hamar megunni :)
Nincs is jobb mint egy 3 fős Black Dragon harc :) -
#6150 Az lehet de mint már írtam nem éreztem szükségességét egyiknek sem, nem volt olyan nehéz a játék ,hogy ez számított volna, persze lehet NG+++++++ -ban 500 óra után számítana de hát én nem vagyok akkora fanatikus, szerintem még a NG+-t sem fogom befejezni. -
#6149 Amikor farmolgattam 10 mindig a bal felső sarokba volt az item discovery miatt. Invadeléskor, vagy kék fantomként is rengeteget használtam fel.
Sokszor meg lusta voltam visszamenni a tábortűzhöz, volt nálam 2 Estus Flask boss harc előtt... ilyenkor gyakran használtam humanityt.
Egyébként azt te is tudod remélem, hogy a Chaos alapú fegyverek dmg-ét is növeli, sőt a te védelmi értékeidnek sem árt a magas ellőtt humanity. -
#6148 Én nem tettem és nem éreztem hiányát, sőt csak 2-es flaskáim voltak :) -
#6147 Elmentetek nagyon távoli irányba!
Davidka életében most játszik először a Dark Souls-al!
Azt kérdezi, érdemes-e visszaadnia a Firekeeper lelkét... innen indult.
És naná, hogy egy első DaS-osnak ezt érdemes megtennie.
-
#6146 Persze, persze :) Nyomjad inkább a Rage-t :D -
#6145 Mert nincs mire használni :D -
#6144 Na igen, lentről a létráról. Nekem egyébként ez tetszett leginkább a játékban ,hogy elég nagy az átjárhatóság a helyszínek között. -
#6143 Akkor meg miről beszélünk? Ha nem használod a Humanityt, akkor jó hogy nem is fogy :) -
#6142 Az eleinte volt... nyilván a sokadik végigvitel után, már a hátam közepére kívánom a farmolást. -
#6141 Egyetértek. Több helyen is fel lehet tankolni belőle, de ha hamarabb bemegy az ember a dlc területre, akkor manus előtt milliószám dobálják a béna szellemek. Nálam régóta van 99 h, meg vagy 60 twin h.
Itt a ng++-ban fel se használom már, mert egyszerűen nem halok meg. Első boss a hydra volt, azután megnéztem, hogy be tudok-e menni a farkashoz a pecsét nélkül, és sikerült. Jó ez a mester kulcs:) -
#6140 Én is csak akkor szoktam az lenni ha mondjuk tudom, hogy jön Kirk vagy más ilyesmi. -
#6139 Én a 70 óra alatt ha 1 órát voltam élő akkor sokat mondok :D -
#6138 Nem szeretek farmolni, ez jó. 250e lelket visszafarmoltál, meg ugye Stan és Panékat is nyomattad, videoban is benne van ha erre járok ... :D -
#6137 Te se sokat invadeltél :-D -
#6136 Hát én konzolról nem tudok nyilatkozni, PC-n viszont nincs semmi gond. -
#6135 Patch nélkül nincs.
A patchben emelték a humanity item drop-ot 10-ről 240-re.
-
#6134 DE 30-40 simán összejön ha nem farmolsz akkor is, én sosem használtam másra csak a fejlesztésre, gyógyításra talán 2x mikor nem volt már nálam semmi. Az a hülye fejfedő nekem is van, semmire nem használtam :D -
#6133 1. Nem szeretek farmolni.
2. 30 Humanity minden végigjátszáskor kell, mert Soliare-t nem hagyom veszni, meg szeretem a Sunlight Magot-okat megpiszkálni a szuper kis fejfedőért. No meg eléggé szeretem azt a shortcut-ot is, hiszen, ha Demon Titanite kell, akkor ott van egy amelyik mindig újratermelődik. -
#6132 Ha pont a fenekét találod el akkor eléggé, de úgy vagyok vele, hogy többet erővel, mint ésszel :-D -
#6131 Amúgy én nem értem ezt a nagy humanity problémát, van belőle dögivel és egy fejlesztés a flaskára szerintem többet ér de hát ugye ez is játékos függő. -
#6130 Még a nagy bicskád is alig sebzi :) -
#6129 Érdemes megnézni előtte, hogy melyik lelkét szeretnéd a végén, mert csak a másodikét kapod meg.
A dagit egyszerűbb a végére hagyni, viszony a sovinak vannak jobb cuccai :) -
#6128 Közben megnéztem a videódat erről a 2 boss-ról.
Én azt hittem, hogy úgy lesz ,hogy ha meghal Ornstein akkor ő is újraéled szupererővel meg Smough is szupererős lesz. De látom csak Smough lett keményebb.
Kicsit azért megkönnyebbültem. :D -
#6127 Érdemes meggyújtani!
Ha a Lordvessel, Four Kings után beszélsz a Firelink Shrine firekeeperrel, akkor ALAPBÓL 20 Estus Flask-ed lesz ott mindig!
Nagyon jó trükk, ha spórolni akarsz a humanity-vel, de már van Lordvessel (teleport), hogy visszateleportálsz Firelink Shiren-hoz, leülsz, 20 Estus Flask, vissza.
Csak vigyázz, mert nem minden tábortűzhöz tudsz majd VISSZA teleportálni! A konzolos verzióban ezek száma még kevesebb!!! -
#6126 Szerintem felesleges meggyújtani. -
#6125 Húha, mai fejlemények, kitakarítottam a Boss előtt a várat, visszaszereztem Firelink Shrine lelkét, az kb fél perc volt, tök könnyen meghalt a csávó. Aztán mondom benézek Ornstein and Smough-hoz. Konkrétan kétszer próbáltam meg hát kb 5% életet tudtam levenni mielőtt megöltek volna.
Érdemes meggyújtani újra a tüzet Firelink Shrine-ban vagy inkább estus flask fejlesztésre használjam fel a lelket? -
#6124 Ott 0 stratégiával szétcsapkodtam őket a k. anyjukba! :-D
4:20-tól
-
#6123 Én ütni se nagyon, mindig kicsit sebeztem rá ... úgyhogy inkább fire bombbal dobáltam :)
Mondjuk Duke bejáratánál levertem őket, de ott is úgy, hogy befutottam a lift mellé a sarokba, oda nem tudnak bemenni az oszlopoktól :) -
#6122 Na ok, csak én eddig meg sem próbáltam :-D -
#6121 Baldur's Gate óta egyetlen játék, amit nem tudok megunni. -
#6120 Mondjuk én nem értem ,hogy a francba nem unod még vagy 600 óra után. Nekem már 70 után unalmas :) -
#6119 Olyan címek porosodnak a polcon, amikért Szomáliában törzsi háború törne ki :-/
7 mert:
- Ps3-on 1x
- PC-n 4x
- XBOX-on 2x teljesen, meg most tartok Anor Londoba :-D
-
#6118 Az engem nem érdekel, elhiheted :) -
#6117 A Rage maga a megtestesült dögunalom, legalábbis számomra az volt.