Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Köszi, másodikra csak meglett 😊

Aztán meg egy óra alatt elmentem NG+ Capráig ... de be már nem mentem, mert bejött egy invader és mákosan megölt 😞
Pihentetem hnapig.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A tûzre érzékeny, Furyd nincs meg? Maxra húzva és +10 humanity meg 2 kézre fogással (na meg esetleg dex-es builddel) mennie kéne 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lunki88
Próbáltam +5-ös black knight halberdel, +5-ös lightning zweihanderrel, még egy kis pyrot is bevetettem de mindhiába. Egyszerûen nem tudom elég gyorsan elintézni és körbevesznek utána meg annyi.
MerlinW
Ne már. Pl. sima Halbert, lighning +5 = 610-es alapsebzés (308/302), egy király 2 2kezes nagy ütés, vagy 3-4 egy kezes nagy ütés. Csak 16 str és 12 dex kell hozzá. Sima 300 feletti fizikai sebzéssel sem kell 5-6-nál több egybe.

[merlinw.org]

Lunki88
Gratulálok! Végig szorítottam. 😄
Fpocok
Az igazi férfi beleáll az ütéseibe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Megy ám az ugra-bugra Gwyn csapásai elõl. 😄
Laza
Egyébként nagyon jó titanite chunk farmoló hely.

Laza
Na, megszereztem az utolsó fegyvert amit akartam (Black Knight Halbert, felhúzva +5-re), a fõgenya elõtti knightbõl kiverve, jöhet a genya 😊

http://hu.twitch.tv/lazahun

MerlinW
Lunki88
Nem hiszem el hogy a four kings ng+-on ilyen nehéz. O&S kismiska volt ehhez képest. Már steam fórumon is nyitottam neki topikot és akik eddig próbálkoztak velem együtt elbuktak. 😄
Shep
Tudom ,de hát ilyen vagyok engem nem hoz lázba a loot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Pedig a loot, a titkosan megszerezhetõ, elrejtett, jutalom, jól kinézõ adja ezeknek a játékoknak az egyik sava-borsát ... függetlenül attól, hogy melyiket használod 😊

Egyébként ahány ember annyiféle szokás, így elég csak a 'körözési lista' könyvet megnézni, ott láthatod ki hogy van felöltözve ... két egyformát nem nagyon látsz 😊

Shep
Én csak arról beszéltem ,hogy ott is volt millió 1 cucc, meg itt is és igazából számomra a 90%-uk felesleges volt. Ennyirõl és nem többrõl. És ezzel nem azt mondom ,hogy nem kell bele sok holmi, mert ugye mindenkinek más a játék stílusa, csak annyit, hogy engem ezzel nem lehet megvenni, nekem az is jó ha van 2 fajta cucc mindenbõl aztán kész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Skyrimet ebbõl a szempontból ne hasonlítsuk ehhez. Ott van súly, armor meg max valamilyen enchant képesség, és ennyiben kidõlt a páncélok tulajdonsága 😊

Itt az armor esetében külön van szúró, vágó, blunt fizikai támadásokra érték, külön elementál támadásokra, mint mgic, tûz, villám, külön az egyéb hatásokra, mint méreg, vérzés, occult, divine, és a súly ... meg nem utolsó sorban itt is van néha vmilyen enchant tulajdonság 😊

3 Vs ~13 😊

Fegyvereknél szintúgy a Skyrimben pár van csak, mint súly, sebzés, enchant, 1 v 2 kezes ... itt meg hadd ne számoljam össze ... ráadásul mindent foghatsz 1 és 2 kézbe 😊

Shep
Nem hiszem én azt 😊 Nem csábítotok vissza úgysem 😊

wedge31
Csak egyszer? akkor még van mit pótolnod...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Hát ok csak én semmi értelmét nem láttam a millió fegyvernek 1000 féle páncélnak meg miegymásnak. 2 fegyverrel lenyomtam a játékot pajzsokból asszem 3-at használtam, már amikor egyáltalán használtam. Páncélokat néha variáltam, pl mikor a mocsárban voltam ott felvettem a jobb mérgezést adót. Nekem az ilyen játékokban elég lenne 1-2 féle cucc. Skyrimben is csak hullott a sok szemét, nem gyõztem eladni 😊

Shep
Na de én végigvittem, ezért kérlek ne emlegess egy lapon a nem mondjuk a nevét illetõvel 😊

Solid Snake
<#wave><#pias>
MerlinW
"Demon Souls-t végigjátszottam meztelen barbárral"
"Itt az ideje, hogy visszatérjek a Skyrim-hoz... Könnyû fokozaton..."

<#taps>

[merlinw.org]

Lunki88
Ezt a videót már annyiszor elsütötték mindenféle szöveggel, hogy kívülrõl fújom ezt a részt a filmbõl. 😄
wedge31
Ezen mindig jót nevetek.

Tinman
<#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Solid Snake
Mi ez lázadás? Egy ember elég volt hozzá/kinek nem mondjuk ki a nevét/. Mondom nektek, ez nem az a játék ami elereszt. Elég egyszer telepíteni,elkap a HANGULAT és nem ereszt. Kár hogy letöröld,úgyis visszarakod.
<#love12>
Pff.strategy guide.Cheater vatyol.<#vigyor3>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Lunki88
Azt tudtátok hogy a gargoyle boss fightnál meg a gaping dragonnál is meg lehet idézni Lautrec-et meg Solaire-t egyszerre? Belenéztem a strategy guide-ba és csak lestem mik vannak. 😊
MerlinW
Nem viccbõl van ennyi féle fegyver a szerepjátékokban. Minden ellenféltípus ellen más hatásos(abb). Csontik ellen a nagytestû fegyverek (buzogány, bunkósbot, stb), a páncélosok ellen a kard, a z állatok ellen a szúrófegyverek, stb. Továbbá egyiknek fizikai ellenállása van, másiknak ilyen-olyan elementál ellenállása, stb.
Nem viccbõl mondtam, hogy legalább az elementál fegyverekbõl legyen 2-4 különbözõ. Persze végig lehet játszani egy natúr tõrrel is a játékot, de úgy persze, hogy nehéz.

Egyébként ismét arról beszélek, hogy a fegyverek adatlapján ott van 8 stat. A felsõ sor A-E-ig van osztályozva (feltéve, ha van). (az alsó sor a természeti hatások, mint vérzés, mérgezés, stb) Ha pl az str mellett D van akkor minden egyes str pont +1-et ad a sebzéshez. Ha C akkor 3-at, ha A akkor asszem 10-et. Tehát ha van 30 str-ed és egy A osztályzású str fegyvered, aminek 220 a +15-ös sebzése, akkor az a fegyver 550-et fog ütni.

Amikor te azt látod egy 200-as fegyveren, hogy 50-et sebez, az valójában 200-at üt, csak levonódik belõle az adott ellenfél felszerelésének védelme.

[merlinw.org]

MerlinW
Aham. Az adatlapodon pedig látszik az összesített dmg.

[merlinw.org]

NA! Eddig engem aláztak szét de jelentem visszatértem Anor Londoba és most én aláztam! Feldaraboltam Ornsteint és Smoughot! SZÉTTÉPTEM ÕKET<#eljen> Miután jól megerõsödtem meg jól felturbóztam a cuccomat esélyük sem volt😊 Kb másfél perc és mind2 halott volt. Elõször Ornsteint végeztem ki majd a dagadtat.
Jah és ha már ott jártam végeztem azzal a lovaggal is aki megölte a firekeepert és visszadtam neki a lelkét tehát újra ég a tûz Firelinken😊
Ha 1 szóval kéne kifejeznem ezt a teljesítményt az így hangzana:
YYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!
Lunki88
Ezen a képen jót mosolyogtam! 😄
Laza
Mivel itt még azt sem mondja el a játék, hogy mikor miért merre menj, tök ismeretlenül lett volna itt 1-2 meglepetés 😊

Emlékszem még a régi szép idõkben nem volt semmi ... mindent magunknak kellett kiszenvedni. Pár napja belegondoltam, hogy a DS zsánert pont ezért szeretem, mert tele van titokkal és felfedezni valóval, de ezt az érzést a net megöli. Mint egy MMO-ban, ahol nincsenek meglepetések.
Emlékszem még mikor a Zelda Ocarina of Time-ot nyomtam végig egymás után sokszor ... vagy a Drakan 2-tm tele jó kis titkokkal, titkos helyekkel ... vagy egy Divine Divinity ...... ezért is szoktam általában magamban nyomni ezeket ... mint pl a Legend of Grimrockot, amit magad kell felfedezni és megoldani, különben semmit sem ér. A topic közelébe is alig mentem 😊

wedge31
A fórumot pont erre találták ki, hogy megbeszéljük a játékot és segitsünk egymásnak, szvsz.

Shep
Na de a lusta játékos strategy guide-ja a fórum 😊

wedge31
Én mikor bejelentéskor belinkelted a strategy guidet azt egyböl átnéztem,
Ez pont olyan volt mint a DA😮 guide az is nagyon jó volt, hogy az ember tudja mi merre.

jarlaxxe
Konzolos verzánál tényleg 2-3 hónapig meg lehetett akadni de a pc-és kiadásnál csak az akad meg aki lusta utána olvasni a játéknak.

Magadtól ezek legtöbbje elsõre "véletlen". Gargolye farkát második nekifutásra levágtam akkor még nem tudtam "hogy ilyet is lehet". utána már egyértelmû volt. meg sok minden más. A crafting egyébként szerintem annyira nem ördöngõség. hisz az elsõ "embert" a képedbe tolja a játék, és logikával rá lehet jönni ,hogy mi merre. (más kérdés a kovácsok megtalálása/illetve a többi emberé) A bossok pedig megint kitapasztalás kérdése, ha van hely és idõd szaladgálni körülöttük egy kicsit és látod az összes támadás típust onnantól megint pár próbálkozás és ki lehet csinálni mindenkit.
Laza
Sokan a crafting rendszert sem vágnák segítség nélkül.

Általában nagyon ritka, hogy megakadjak egy játékban, de itt bizony ha a konzolos megjelenéskor vettem volna magamhoz, tuti a felét nem láttam volna a tartalomnak 😊
Pl a kiüthetõ falakra sosem gondoltam volna, akkor hallottam elõször MerlinW-tõl, mikor a pók után jártam 😊

Vagy hogy le lehet vágni a farkakat ... vagy hogy kibõl milyen fegyver lesz ... stb-stb ...

Laza
Biztos, mert Én jöttem ide fikázni a játékot - amit nem vettem meg - mert nem megy az ezer éves gépemen 😉

'Élvezd' <#eljen> !

Srácok van ez a vudubaba szerûség amit találtam a diliházban. Ez valami festményrõl regél...hát van 1 szép festmény Anor Londoban...jó a gondolatmenet?😄 Lehet útban a lent említett pároshoz megnézem történik e valami ott...
Fõleg, hogy Smough szerintem 1 nõ.
Tudom ráéreztem már a dolgokra😊 Csak pl a csontikat röhögve össze vissza vertem...bosst is...és utána Tomb of giantsben WTF??? EZMI? Mikor rájöttem, hogy nagyon nemjó helyen vagyok menekültem ahogy csak tudtam...épphogy megmenekültem. Az legelején énis mentem a csontik felé de rögtön tudtam, hogy azmég nem az én utam. Elég korán benéztem New Londoba is...onnan is kiüldöztek. Mostmár menne de most elõbb elintézem Bud Spencert és Terence Hillt😄😄😄😄( ez de gonosz volt)
Shep
Na én pl. azt sem tudom mirõl beszélsz. 😊 Ami nem sebzett eleget egy ellenen azt a felejtõs kategóriába raktam, nem bonyolítottam túl a dolgot 😊

Shep
Amúgy mindig arra kell menni ahol nem érzed esélytelennek a harcokat a legkisebb bohóc ellen is. Én is elindultam a csontikhoz az elején de miután nem nagyon fogta õket az ütésem rájöttem ,hogy másfele kell menni. Én amúgy össze vissza bóklásztam mindig mikor milyen kedvem volt, meg mennyire volt egyszerû agyoncsapni a népeket. Legtöbbet szerintem az erdõben bóklásztam az volt a központi helyem.

Shep
Az a Great Hollow és Ash Lake nekem nagyon nagy csalódás volt.

Azt mi mutatja? A fizikai sebzés mögött álló még 1 szám? Tehát pl 1 sebez 150et és még mögötte ottvan, hogy + 40?
Hát szerintem marha nehéz a játék😊 én télleg rásem nézek a wikire, sem youtubera utálom szétspoilerezni magamnak a játékot...még itt fórumon is a hozzászólások 1 részét elsem olvasom ahol olyan helyrõl írtok ahol még nem jártam. És NEHÉZ. Még mindig nem bírok el O&S-el de asszem már közel járok ahhoz, hogy felszabdaljam õket...de visszanéztem firelink shrineba és megtaláltam az utat a varjú fészkébe...mostmár tudom, hogy érhetõ el a játék elején látott 2. démon...ROHADT ERÕS volt😄 De ledaráltam és megyek tovább..jah és még annyit, hogy én aztán mindenhova próbálok benézni mindent átnézek és minden kincset felveszek...segítséget itt pedig még szinte csak olyan dolgokban kértem amit a játék nem ír le egyértelmûen😊 Viszont az egyik legnagyobb hibám azvolt, hogy elolvastam itt, hogy szerezhetõ meg a drake sword...😄 Jah és még ti mondtátok el, hogy hogyan érhetõ el a Great Hollow:S pedig még megis csapkodtam a falat de nem jó helyen...na mind1 és mivel én nem nézek wikit néha hülye helyzetbe hoztam magam..pl a pokoljárásom a Tomb of giantsben...amikor még semmi keresnivalóm nem lett volna ott😄😄😄
Mi,ez ragályos? Milyen unistall,ez addíg fenn lesz amíg a oprendszer. Tessék visszarakni,nincs kegyelem <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

MerlinW
Azért... egy C-s fegyver 25 skillpontra több, mint 100 plusz értéket ad😊

[merlinw.org]

Lunki88
Szerintem ha végeztem a második végigjátszással, nekiesek ennek a sl 1-es karakternek. 😊